Trump in het eerste Duitse interview: “Merkel´s vluchtelingenpolitiek is een tragische fout.”

screenshot_63

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Trump: Fundamentele kritiek op NAVO, EU en Merkel. “Merkel heeft een uiterst tragische fout gemaakt. Toekomstige president van de VS heeft scherpe kritiek op Merkel, noemt de NAVO “achterhaald” en Brexit een “geweldige zaak.”

Vernietigende kritiek van de toekomstige president van de VS: Trump laat van Merkel en de EU geen spaan heel

Trump bevestigt in zijn eerste Duitse interview de gemeenschappelijke stellingnames van ons, islam- en systeemcritici. Men zou – als men niet beter wist – bijna gaan denken dat hij regelmatig sites als “PI”, “Journalistenwatch” of deze site las.

Welnu, dat zal hij niet doen en dat heeft hij ook niet nodig.Want de catastrofe die zich in Europa aftekent en waarvoor de socialistische Europese Commissie en haar meest efficiënte vernietigingswapen tegen Europa, de Duitse Bondskanselier Merkel, samen met de verenigde Linksen van Europa (en ook de meeste gevestigde partijen, die te zwak waren èn zijn om zich succesvol tegen de politieke linkse trend te verzetten) alleen de verantwoording dragen, is voor iedereen met een gezond stel hersens zonder meer plausibel:

De islamisering van de westerse wereld valt niet langer te verloochenen. Dat gaat gepaard met de teloorgang van vrouwenrechten, het verlies van burgerlijke vrijheden zoals ze veroverd zijn door de Verlichting, het verlies van een ongehinderd vrij en ideologisch denken en onderzoeken, de bedreiging van de civilisatie in haar grondvesten.

Trump rekent hard af met Merkel. Terecht. Hij zal daarvoor door de linkse pers met de grond gelijk worden gemaakt. Maar deze kan maar beter op haar woorden letten: de boemerang, die zij richting Trump werpt, kan heel snel als een super-boemerang naar haar terugvliegen.

De tijden veranderen. Komt de redding van Europa opnieuw uit de VS?

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Donald Trump, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Merkel, NAVO. Bookmark de permalink .

6 reacties op Trump in het eerste Duitse interview: “Merkel´s vluchtelingenpolitiek is een tragische fout.”

 1. Golden Girl zegt:

  Ik kan dit geen tragische fout noemen,dit is vele malen erger om heel Europa de afgrond in te duwen , vele Europeanen zijn de dupe door haar gestoorde uitroep, wat kan Trump hier aan veranderen ? Waarom moet Europa in Afrika veranderen zoals in een ander artikel staat

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Merkel die een tragische fout maakte ? Zonder de steun van de Duitse kiezer was Merkel allang opgedonderd ! Trump mag van Merkel zeggen wat hij wil, maar het zijn de Duitsers zelf die alweer in meerderheid op dit monster zullen gaan stemmen tijdens de aanstaande Duitse verkiezingen. En dat terwijl iedere Duitser de pijn voelt van haar immigratie politiek. Een schuldgevoel wegens de tweede wereldoorlog ? Baarlijke nonsens ! Geen weldenkend mens gooit zijn eigen ruiten in !Ergo, het is de schuld van de Duitse kiezer, althans een grote bijdrage, dat compleet Europa naar de verdoemenis aan het gaan is ! Heel frappant; Het waren de Duitsers, veroorzakers van de eerste en tweede wereldoorlog, en die ons nu alweer voor de derde keer in het ongeluk gestort hebben door steun te geven aan hun onbetrouwbare leiders ! Het geheime plan B van de nazi’s, voor als de tweede wereldoorlog zou worden verloren, om stukje bij beetje en ongemerkt een derde Rijk te realiseren. Bilderberg bijeenkomsten, en van EKS naar EEG, en als eindstation naar de dictatuur die we als EU kennen ! We kunnen het wel tragisch noemen dat na de Zweden, Europa er een tweede achterlijk volk erbij gekregen heeft; de Duitsers !

  Geliked door 1 persoon

 3. Flo zegt:

  Duitsers laten zich nog alles aanpraten door de media en tv, die zijn zeer machtig en houden samen met de staat het land in de hand, Door de vele misdaden ,en verkrachtingen in het land ,groeit de onvrede,en wordt het gelukkig steeds moeilijker voor ze om de kikkers in de kruiwagen te houden .
  Men heeft alles geprobeerd om de aanslagen weg te zetten als verward ,maar komen er nu achter wie de verwarde werkelijk zijn, .Trump zegt gelukkig de waarheid , dat komt daar hard aan ,maar zet ze toch aan het denken .

  Like

 4. Tragisch, dat is nog zacht uitgedrukt ” HET IS EEN COMPLETE RAMP, WAAR WIJ HIERMEE TE MAKEN HEBBEN “.

  Like

 5. dees zegt:

  Wel Flo, in Nederland, Belgie en de andere Noordelijke EU landen is het krik het zelfde.
  Een klein voorbeeld van de slecht werkende media:
  De laatste weken wordt er weer veel gesproken dat de PVV een wegloop partij is. (doelend op het gedogen van Rutte 1 op te zeggen) Geen enkele journalist vraagt dan: waarom!!!! terwijl ze weten dat Verhagen (CDA) met een wurgvoorstel kwam waar de PVV onmogelijk in mee kon gaan. Het CDA deed de zelfde streek uit halen (het is ze gelukt met hulp van Rutte) als toen met de LPF.
  Als je de leugen maar vaak genoeg herhaald dan wordt het de ‘waarheid’ met hulp van de media (geen vragen stellen) en hele volksstammen geloven het. Het zelfde verhaal over de AOW weggeven door de PVV. Het AOW plan was al in kannen en kruiken en zou worden ingevoerd door het nieuwe kabinet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s