VN roept nu: Apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!

screenshot_62

De vier ruiters van de Apocalyps 

(Door: Joost Niemöller)

De directeur generaal van de VN organisatie voor migratie stelt dat de migratie vanuit Afrika naar Europa opgevoerd moet worden. Hij richt zich met deze boodschap tot het World Economic Forum in Davos. Een in het geheim opererende eliteclub waar ook de voltallige top van het Nederlandse kabinet aanwezig is (plus Rutte) en ook Maxima.

Deze directeur-generaal heet William Lacy Swing. Maar vergeet zijn naam, hij is gewoon een functionaris. Hij is de baas van de migratietak van de VN, The International Organization for Migration (IOM), een zogeheten intergouvermentele organisatie. Dat wil zeggen een niet-democratische eliteclub die zich niet hoeft te verantwoorden bij de bevolkingen. De standpunten van het IOM komen dan ook voort uit die wereldelite, die er zo haar geheel eigen logica op na houdt.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Europa, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VN roept nu: Apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!

 1. koddebeier zegt:

  Zo snel mogelijk deze VN fascistjes voor een vuurpeloton zetten !!

  Like

 2. Ildiko zegt:

  De Europeanen moeten het stuur terugpakken, en alle antifascisten uit Europa donderen.

  Like

 3. Mary zegt:

  En dat is wat die Juncker al eens hardop heeft geventileerd, wij gaan door net zo lang totdat de bevolking de straat op gaat om ons te stoppen.

  Like

 4. scheermes zegt:

  Daarom ;DRINGENDE noodzaak !!Een NEXIT!!; om weer BAAS te worden in eigen land!! DE britten hebben TERECHT daarom ook voor een BREXIT gekozen ,om weer BAAS te worden in eigen land, en hoeven nu niet meer naar de EU leiders (VOLKSVERLAKKERS)te luisteren!!DE echte nederlanders zijn ECHTE patriotten !! En zijn TROTS op hun land!! Hoe lang nog??( Trump zei het zelfde als WILDERS dat de britten groot gelijk hebben en weer baas zijn in hun eigen LAND!!) Een NEXIT is MEER dan URGENT!!

  Like

 5. Giny zegt:

  Dit zou overal verspreid moeten worden!

  Like

 6. hendrikush zegt:

  De ‘verenigde naties’ zijn verworden tot slaven van de ‘verenigde islamitische naties’.
  Hopelijk maakt Trump zijn financiële dreigementen naar de VN waar.

  Like

 7. Ik help je het te hopen hendrikush. Mijn dochter in Florida had gehoord dat ze Trump zuur in zijn gezicht wilde gooien, o zo laf.

  Like

 8. Bas zegt:

  Die directeur generaal van de VN organisatie voor migratie is `niet goed bij zijn hoofd’ of niet goed geïnformeerd. Klaarblijkelijk beide.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Zou het niet veel beter of verstandiger zijn als we de vier ruiters van de Apocalyps (Oorlog, Honger, Pest en Dood) op die William Lacy Swing en The International Organization for Migration (IOM), de VN en de EU-elite en de radicale islamieten afsturen? Dan komen ze er vanzelf wel achter dat de vier ruiters geen enkel onderscheid maken tussen hen die ze in de ogen van IOM moeten vernietigen of hen aansturen!
  Anders kwakken we gewoon al die migranten uit Afrika in het hoofdgebouw van de IOM en dan maar afwachten of die Lacy Swing het ook nog zo leuk vindt als deze immigranten bij hem alles omwolken, de boel bevuilen of verbouwen en hierna al zijn vrouwelijke familieleden aanranden en verkrachten! Gooi die kerel toch gewoon op een mestvaalt en dat hij maar ziek wordt van de vieze ammoniaklucht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s