(A)sociale media

screenshot_82

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Jarenlang was het hebben van een bijnaam op internet geen enkel probleem, totdat er even snel een valse internetidentiteit werd aangemaakt en er, relatief veilig, over en weer ernstige dreigementen werden geuit om de verhitte discussies over discriminatie en islam anoniem te kunnen laten escaleren. Veelal door jonge neder-Turkjes en idem Marokkaantjes die een ‘blanke’ identiteit aannemen en bij u een reactie proberen uit te lokken. Nu bereikt mij echter een ander verontrustend bericht. Het hebben van een bijnaam op internet mag niet meer. Tenzij…

Stierengevecht

Iemand die op sociale media al jaren bij zijn vrienden bekend is met zijn/haar bijnaam (bijvoorbeeld Bull, gebaseerd op zijn/haar sterrenbeeld) krijgt ineens de melding: ‘uw sessie is verlopen’. Opvallend is echter dat dit veelal gebeurt als een dergelijk iemand ingaat op vragen die gesteld worden binnen een discussie betreffende de islam (wat op de een of andere manier op hen lijkt te werken als een rode lap…). Er wordt direct melding gemaakt van het gebruik van uw ‘valse’ bijnaam bij, in dit geval, Facebook. Er wordt bij Facebook echter geen enkel onderscheid meer gemaakt of het hier iemand betreft die al jarenlang actief is onder die bijnaam en een relatie en een hele historie aan foto’s, verhalen en vele vrienden heeft – of iemand die dezelfde dag nog even een nep-account heeft aangemaakt, compleet met een van internet ‘geleende’ profielfoto en nul historie, vrienden of relaties. Alleen de ‘onechte’ naam lijkt nu leidend te zijn. ‘Rücksichtslos’ dekt hierin helaas letterlijk de gehele lading van dit kortzichtige beleid. U krijgt in dit geval van FB overigens twee opties: of u verandert uw naam in uw ‘echte’ naam of u behoudt uw bijnaam, maar dan moet u uw ‘echte’ naam ook vermelden mét bijlage van een kopie van uw ID zodat zij kunnen checken of u echt bent wie u zegt te zijn.

Systeem van complete controle

Ofwel… ú moet uw gevoelige en persoonlijke gegevens als een kopie van úw ID aan Facebook geven, terwijl ze uw FB-account nog niet eens fatsoenlijk kunnen beveiligen tegen hackers? Dat is hetzelfde als een overheid die er, koste wat het kost, door wil drukken dat er geen contant geld meer in omloop is en zodoende al uw transacties en deals wil kunnen volgen. maar de veiligheid van uw bankrekening niet kan en wíl garanderen. Uw veiligheid, identiteit en uw zuur verdiende geld zal ze een zorg wezen, het gaat ze om de totale grip op u en uw handelen, verder kijken ze liever even niet. Sterker nog; voor het misbruik maken van derden d.m.v. een kopie van uw ID, bijvoorbeeld om daar een vluchtauto of huis mee te huren voor hennepteelt of andere criminele zaken, blijft ú verantwoordelijk, omdat de echte dader niet te achterhalen is. Prettig systeem…

Dat klinkt en ís net zo beangstigend als een van mijn favoriete nummers van de metalcore-band Parkway Drive, ‘Vice grip’, dat begint met de woorden; ‘A system of complete control. The pressure builds, It wraps its hands around your throat’. Toch is dit wat de overheid lijkt na te streven en waar moslim-etterbakjes, die uw mening of uitingen over de islam niet kunnen velen, op misselijk makende manier misbruik van maken. Het doel? U monddood maken en uitschakelen om zo controle uit te oefenen op sociale media d.m.v. het eerst uitlokken van reacties en vervolgens klagen over uw antwoord of bijnaam en u vervolgens te laten schorsen of verwijderen.

Omdraaien

Op de een of andere manier moet en zal de islam in Europa geïmplementeerd worden en doen ZIJ en de overheid er alles aan om u te onderdrukken en te overheersen om zodoende macht over u te krijgen. Orwell beschreef deze theorie voor wat betreft de totale controle van overheden op u al in zijn ‘1984’ en de moslimcultuur maakt er gretig gebruik van. Ik zou u dan ook willen adviseren niet meer direct te reageren op bepaalde vragen/uitlokkingen, maar eerst te kijken op het betreffende account en ze aan te melden als nep-account als ze geen geschiedenis of vrienden hebben en ze zodoende meteen te laten blokkeren. Ook kunt u de vraag stellen waarom kritiek op de islam deze ‘zo Hollands ogende jongen’ zo raakt…?  Of hen met een dergelijke fatsoenlijke, maar listige vraag probeert uit te lokken tot bepaalde uitspraken en ze vervolgens te laten blokkeren. Dat is wat zij nu doen, dus het is slechts een kwestie van het omdraaien van deze strategie van de betreffende Linkse en islam internetterreur.

screenshot_81

Overheid en sociale media faciliteren erin

Een andere mogelijkheid, buiten de twee eerder omschreven opties van FB, is de mogelijkheid om uw account op te zeggen en Facebook een mooie zachte dood te laten sterven. Sociale mediabedrijven die een dergelijk beleid faciliteren, verdienen tenslotte miljarden aan u en zij gebruiken en verkopen uw interesses en informatie aan belanghebbenden, maar kunnen, of zijn (bewust? onder druk van de overheid?) niet van plan uw account afdoende te beschermen tegen hackers en/of daarvan gebruik makende bedrijven of criminelen.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Islamkritiek, kwaadaardige opzet, Linkse media, meningsdictatuur, Overheid, political correctness, Privacy, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op (A)sociale media

 1. paulzwueste zegt:

  Stuur NOOIT een kopie van Uw Identiteitsbewijs: Rijbewijs, Paspoort, op naar Facebook.
  Maar ook NIET naar welke overheidsinstantie dan ook!!!
  De kans op fraude is niet onaanzienlijk!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Heb net gisteren een copy van onze paspoorten naar Den Haag gestuurd.
   Moest wel, anders mogen we niet meedoen met stemmen.
   Welke instanties ik het minst vertrouw ?
   1e ) de overheid
   2e ) idem dito
   3e ) de ove………
   simpleximus perennis gloriam

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    U moet niks. Zij moeten uw veiligheid garanderen. Dat doen ze niet en kunnen ze ook niet.
    Laten we hopen dat het goed afloopt.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Als ik niet de goeie procedure volg mag ik niet stemmen.
    Dat weet U toch ook als “uitpandige” NL-er, wonende in België.
    En wij willen op de Heer Wilders stemmen ( elke stem telt …! )

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Ik weet dit drommels goed, maar ik ben me toevallig heel goed bewust van de enorme ellende die een identiteitsdiefstal bij iemand te weeg zal brengen.
    Nee, merci bedankt, maar laat dit aub aan mij voorbijgaan.
    Ik wil absoluut niet het slachtoffer worden van de hopeloos verouderde methoden voor identificatie die bij onze zg. “overheid” (ander woord voor totale minkukels),
    gevolgd dient te worden.
    U eerst zou ik zeggen.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @paulzwueste
   Prima advies. Zo wie zo moeten wij NOOIT kopie sturen van onze documenten naar een dienst gelinkt is met sociale media. Deze platforms zijn bereid ons te verlinken en te verraden voor een vuist vol blood dollars. Ze zijn zelfs bereid om te werken met dezelfde mensen die hier moskeeen bouwen in iedere hoek van de straat en aanslagen op onze grondgebieden financieren. Daar hebben ze geen probleem mee; zelfs als de aanslagen gebeuren op hun eigen grondgebied en vermoorden hun eigen mensen ..die maar gewoon pech hebben gehad. Hun slagzin is : A BUCK IS A BUCK. EVEN IF IT COMES OUT OF YOUR MOTHER ASS; YOU CAN ALWAYS USE IT.

   Geliked door 1 persoon

 2. ieznogoedh zegt:

  Als ieder weldenkend mens zijn facebook account sluit, dan is dat gezeur zo over.
  Er zijn overigens alternatieven:
  http://www.frank.news/2016/07/15/taboola-s-werelds-grootste-alternatief-facebook/
  http://fbhacken.nl/facebook-alternatief/
  http://www.42bis.nl/2015/03/17-alternatieven-op-social-media-gebied/
  https://vk.com/
  Er zijn er vast nog wel meer. Laat die berg suiker maar het rambam krijgen.

  Geliked door 2 people

 3. Drs.P. zegt:

  Sterf FB sterf zo snel mogelijk een langzame dood!!!!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Maar dan heb je geen contact meer met je familie, als je facebook aan de kant doet, die daar maar aan vast blijft houden, en de buurvrouw is dan ook in eens slecht bereikbaar.

  Like

 5. Nóg een optie: Alle posts van verdachte reageerders onmiddellijk verwijderen om discussies te vermijden!

  Like

 6. Erik zegt:

  Ik heb altijd al geweigerd mee te doen aan asociale media als fuckbook, zag dit al aankomen.
  Misschien ben ik wel een profeet?!
  Heb ook jaren lang steeds een nieuwe prepaid foon gekocht tot je je moest legitimeren.
  Fuckbook, twitter en al die aso’s gewoon niet meer doen het zijn de Orwell tools van de stasi’s.
  Sms wordt tegenwoordig nauwelijks nog gecontroleerd en er zijn zat andere safe mail sites ( Wicker me) enz.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Op een uitzending van ‘catfish’ op RTL? maakt men bekend hoe ‘verwiisselingen’ met opzet gebruikt worden.

  Like

 8. Onschuldige Bijstander zegt:

  Binnen afzienbare tijd dien je met digi-d of vingerafdruk dan wel gezichtsherkenning in te loggen op je computer anders geen toegang tot welke dienst dan ook or else: computer says no, coute que coute willen ZE je in het systeem pinpointen

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het smerige gedrag van de viezerik, heer Zuckerberg, moet ons leren dat wij baas zijn op ons eigen identiteit. Dat dit recht is een deel van ons integriteit. Wij hebben verraders zoals mijnheer Zuckerberg niet nodig. Hij mag op zijn Nederlands gezegd: de tyfus krijgen. Als hij denkt dat met islamitische kont likkerij wat te scoren, moeten wij hem leren dat wij kunnen naar een andere Social Media platform stappen. Bijvoorbeeld Instagram. Eigenlijk zou het helemaal niet slecht zijn als er een niet Amerikaanse platform zal verschijnen zodat wij van de Amerikanen niet meer afhankelijk hoeven te zijn.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  tippelaar is al jaren weg bij facebook. Zag de ellende al aankomen.Dat zouden meer mensen moeten doen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Nog meer shit op de tv

  Paul de Leeuw komt met dagelijks avondprogramma op NPO1

  Paul de Leeuw komt met een dagelijks programma op de late avond bij NPO1. De presentator is vanaf 29 mei elke werkdag na Pauw/Jinek te zien op de zender, die in die periode al om 22.30 uur beginnen. De show gaat Lekker Laat! heten.

  http://www.ad.nl/show/paul-de-leeuw-komt-met-dagelijks-avondprogramma-op-npo1~ae6f09e2/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s