De Top-10 van Rutte

screenshot_80

screenshot_79

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

12 reacties op De Top-10 van Rutte

 1. Tistochwat zegt:

  Wedden dat die smerige graftak straks tóch weer veel stemmen binnen harkt?

  Je snapt het niet; je snapt het niet …

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Flo zegt:

  En gewoon weer met een betonplaat voor zijn kop verwachten dat hij toch gekozen wordt .

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Gouwe ouwe, maar nog steeds actueel:

  Like

 5. Japio zegt:

  Beste mhr Rutte, u bent een charlatan een leugenaar een opportunistische volksvertegenwoordiger. U bent uit het verkeerde hout gesneden. U bent bij verre de slechtste MP ooit. U hebt verraad gepleegd jegens het Nederlandse volk. U hebt ons ooit zo leuke en vertrouwde landje in de uitverkoop gedaan. U hebt er voor gezorgd dat er duizenden potentiële moordenaars ons land binnen wandelden en nog steeds gaat het door. U bent verantwoordelijk voor de misère in de (ouderen) zorg. Ja mhr Rutte, u bent er schuldig aan telkens wanneer er weer een meisje of vrouw verkracht wordt. Het is uw schuld dat wij niet meer veilig over straat kunnen, vooral ’s avonds. Bijna alle geweldsdelicten worden veroorzaakt door uw import. Zelfs onze helden van de hulpdiensten kunnen niet meer op u rekenen mhr Rutte. U inutrueerd, controleert en zonodig corrigeert u de msm en laat u uw propaganda te berbe brengen. Beste mhr Rutte, wij weten donders goed aan welke agenda u mee werkt. Wij weten dat u in feite geen ene reet te vertellen hebt ondanks uw functie. U laat zich lenen voor een uiterst criminele zaak. Het zou u sieren om afstand te nemen van uw functie als MP en het over laat aan echte mensen met een hart voor Nederland. U bent net zoals uw collega Obama een leugenaar en een landverrader. De nalatenschap van Obama is Trump en uw nalatenschap is Geert Wilders. Waar uw partij straks gedecimeerd wordt zal de PVV grote winst boeken. En dat komt mhr Rutte door uw leugenachtige en verraderlijke beleid. U bent geen Nederlander maar een globalist, uw hartje klopt grenzeloos. U en uw partners in crime moesten maar eens het veld ruimen voor echte leiders. Het heeft sowieso geen zin voor u om te blijven zitten mhr Rutte want u bent uw geloofwaardigheid toch helemaal kwijt. Vroeger had je Hans Wiegel in de VVD mhr Rutte, daar had je enigszins nog wat aan. In die tijd heulde ze niet met de linker flank toen was de VVD nog een partij op rechts. Nu is uw partij naar links opgeschoven en kunt u naar hartelust samen met klavertje en Samsonnetje plannetjes bekokstoven om Nederland te islamiseren en onder het juk van de sharia te brengen.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En DIT moet Nederland vertegenwoordigen? Alleen de Volksverraders zullen hem kiezen!

  Like

 7. Rutte past in het patroon van Ruud Lubbers Kok , Balkenende met de moordkansvergroting o.b.v. de Koran

  Like

 8. Hij volgt een strategie van leugens en komt er nog weg mee ook.

  Like

 9. Pingback: De Top-10 van Rutte – Kattukse Vrienden voor Israël

 10. Onschuldige Bijstander zegt:

  Laat die homofiel z’n pinokkioneus maar in Huffnagel steken en ons voor eens en voor altijd met rust laten, tief maar op naar cafe Landman en nooit meer buitenlaten

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Mark Rutte vond een tijdje geleden dat wij Nederlander niet meer normaal zijn geworden in deze opgestuurde brief. Daar ik niet weet of de webmaster deze brief al eens heeft geplaatst zal ik dat nou maar doen en deze gaat als volgt:

  LEES HIER DE BRIEF VAN MARK

  Aan alle Nederlanders,

  Er is iets aan de hand met ons land. Hoe komt het toch dat we als land zo welvarend zijn, maar sommige mensen zich zo armzalig gedragen? Mensen die in toenemende mate de stemming in ons land aan het bepalen zijn. Die bereid zijn om alles waar we als Nederland zo hard voor hebben gewerkt, omver te gooien. Dat laten we toch niet gebeuren?

  Verreweg de meesten van ons zijn van goede wil. De stille meerderheid. We hebben het beste met ons land voor. We werken hard, helpen elkaar en vinden Nederland best een gaaf land. Maar we maken ons wel grote zorgen over hoe we met elkaar omgaan. Soms lijkt het wel alsof niemand meer normaal doet.

  U herkent het vast wel. Mensen die zich steeds asocialer lijken te gedragen. In het verkeer, in het openbaar vervoer en op straat. Die van mening zijn dat ze altijd maar voorrang hebben. Die afval op straat dumpen. Die conducteurs bespugen. Of die in groepjes rondhangen en mensen treiteren, bedreigen of zelfs mishandelen. Niet normaal.

  We voelen een groeiend ongemak wanneer mensen onze vrijheid misbruiken om hier de boel te verstieren, terwijl ze juist naar ons land zijn gekomen voor die vrijheid. Mensen die zich niet willen aanpassen, afgeven op onze gewoontes en onze waarden afwijzen. Die homo’s lastigvallen, vrouwen in korte rokjes uitjouwen of gewone Nederlanders uitmaken voor racisten. Ik begrijp heel goed dat mensen denken: als je ons land zo fundamenteel afwijst, heb ik liever dat je weggaat. Dat gevoel heb ik namelijk ook. Doe normaal of ga weg.

  Dit gedrag mogen we nooit normaal vinden in ons land. De oplossing is niet om dan maar groepen mensen over één kam te scheren, uit te schelden of hele groepen simpelweg het land uit te zetten. Zo bouwen we toch geen samenleving met elkaar? De oplossing is vooral een mentaliteitskwestie. We zullen glashelder moeten blijven maken wat normaal is en wat niet normaal is in dit land. We zullen onze waarden actief moeten verdedigen.

  In Nederland is het namelijk normaal dat je elkaar de hand schudt en gelijk behandelt. Het is normaal dat je van hulpverleners afblijft. Dat je leraren respecteert en mensen niet sart met vlogjes. Het is normaal dat je werkt voor je geld en het beste uit je leven probeert te halen. Elkaar helpt als het even moeilijk gaat en een arm om iemand heen slaat in zware tijden. Het is normaal dat je je inzet en niet wegloopt voor problemen. Dat je fatsoenlijk naar elkaar luistert. In plaats van elkaar te overschreeuwen als je het ergens niet mee eens bent.

  De komende tijd is bepalend voor de koers van ons land. Er ligt slechts één vraag voor: wat voor land willen we zijn?

  Laten we ervoor strijden dat we ons thuis blijven voelen in ons mooie land. Laten we duidelijk blijven maken wat hier normaal is en wat niet. Ik weet zeker dat we dit voor elkaar gaan krijgen. Dat we alles wat we met elkaar bereikt hebben samen overeind houden. U, ik, wij allemaal. Laten we samenwerken om dit land nóg beter te maken. Want echt, we zijn een ontzettend gaaf land. Ik zou nergens anders willen wonen. U wel?

  Groet,
  Mark Rutte

  Dus aan alle reageerders op E. J. Bron: geef allemaal gewoon uw mening over de brief van Rutte die aan de ene kant zeker op waarheid berust maar aan de andere kant hij NIET meedeed waarom Nederland tegenwoordig een anti-normaal land is geworden! Iemand als Professor Bob Smalhout (1927-2015) heeft dat namelijk al jarenlang uitgebreid beschreven in zijn columns aan de Telegraaf en hier zijn ook verschillende boeken over uitgegeven die eigenlijk alle Nederlanders, zowel autochtoons als allochtoons eens hadden mogen lezen! Dan weten we tenminste wat hier thans normaal is en wat niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s