Gouden tip voor pedofielen en verkrachters

screenshot_78

(Door: “Lander Doek”)

Beste enge mannen,

Is jullie behoefte om aan kinderen te zitten of om vrouwen te dwingen tot seks zo sterk dat je vaak in de bak belandt? Dan is de oplossing erg voor de hand liggend, ofwel is de voor de hand liggende oplossing erg: gewoon moslim worden. Dan heb je alle vrijheid om allerlei perverse dingen te doen zonder dat de politie jou lastigvalt, anders is het racisme. Daarbij hoef je je ook niet meer te schamen, immers het is jouw nieuwe cultuur.

screenshot_77Zo is er laatst een “vluchteling” van 20 jaar, die een kind van 10 had verkracht, vrijgesproken, omdat het kind geen weerstand had geboden, aldus de rechter. En zo zijn er ook vier andere “vluchtelingen” vrijgesproken, nadat ze met z’n vieren een vrouw in een rolstoel brutaal hadden verkracht, omdat, weer volgens een rechter, de vrouw niet genoeg had teruggevochten; om een paar uit duizenden voorbeelden te noemen.

Ga je dus lekker bekeren tot de islam. Maar als je nog steeds tekort komt in je behoeften en op zoek ben naar meer gaten, dan is er maar één manier; jezelf opblazen ergens in een zaal met vele ongelovigen, dan heb je sowieso 72 13-jarige maagden als beloning. Het is nog wel even afwachten of die maagden wel vrouwelijk zijn; dat staat namelijk nergens aangegeven.

Door:
“Lander Doek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op Gouden tip voor pedofielen en verkrachters

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] Ga je dus lekker bekeren tot de islam. [/quote]

  Dat is niet eens zo’n slecht idee. Nou, ik heb er ook al over zitten denken hoor, om een boerka – modelletje horrengaas – aan te schaffen. Die trek ik dan aan en dan ga ik allerlei vreemde keelklanken uitstoten. Dan gooi ik voor de zekerheid ook mijn rijbewijs weg. Ik denk dat mij dan allerlei zegeningen ten deel zullen vallen:

  – ik heb altijd een mobiele plee bij me
  – ik krijg diverse uitkeringen
  – de spullen die je steelt in een winkel, kun je er fijn onder verbergen
  – je krijgt gratis een huis met wasmachine en andere inrichting
  – je hoeft niet te werken
  – je hoeft geen belasting te betalen
  – linkse mutsen breien prachtige ‘wees-welkom-spandoeken’ voor me
  – ik krijg gratis juridische bijstand
  – ik kan mijn gebit gratis laten bleken
  – ik kan allerlei eisen stellen
  – de ‘elite’ geeft mij in alles mijn zin
  – enz.

  Ja, ik zie het wel zitten. Wat denken jullie, zou dit model mij staan?

  Ik twijfel nog een beetje aan de kleur die ik zal kiezen: zwart of blauw?

  Geliked door 2 people

  • Moeilijke keus omdat ik niet weet wat de voorkant is. Ik zou in ieder geval blauw doen want als je dan toch onverhoopt afvallige wordt kun je altijd nog een hal in Tiel huren en wat zweverig over het podium, euh, zweven, net als Jomanda. Je hoeft zelf je artiestennaam niet te veranderen en gewoon de muts d’r op laten vanwege de geheimzinnigheid wat altijd meer klanten en gelovigen trekt.

   Like

 2. joga zegt:

  In Duitsland kunnen smerige oude pedofielen al trouwen met meisjes van 9 jaar naar voorbeeld van hun profeet. ( Zie reportage op internet) En niemand legt ze een strobreed in de weg. Zo diep zijn ze onder Merkel al doorgeslagen daar. Binnenkort ook in dit theater, wanneer we niet massaal op de PVV stemmen.

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Het is nog wel even afwachten of die maagden wel vrouwelijk zijn; dat staat namelijk nergens aangegeven.

  Het valt anders nog te bezien of dat een probleem zou zijn. Nergens zoveel homo’s als onder mislims, want de gever is geen homo, alleen de ontvanger is een homo volgens mislim-redenatie.

  Geliked door 1 persoon

  • Klopt volledig maar dan toch alleen als de ontvanger ouder is dan 9 jaar want beneden die leeftijd zijn ze, dacht, alleen maar dansjongetjes en beslist geen homo want dat mag daar in die buurten niet, krijgen ze met vlieglessen of hijskraantjerijden te maken.

   Like

 4. Flo zegt:

  Mochten ze het ooit in d’r hersenen halen om mijn dochter iets aan te doen ,zweer ik bij deze dat ik het zelf opknap ,en dan komen ze er niet met een taakstrafje van af.

  Geliked door 1 persoon

 5. Volkomen gelijk. Hoe kunnen zij de wet hier handhaven, terwijl er in de koran staat dat allemaal is toegestaan. Daar is al mee het bewijs geleverd dat de westerse cultuur NIET samen met de oosterse cultuur kan leven. ZIJ DE MOSLIM PASSEN ZICH NOOIT AAN ONS AAN, DAT IS HUN VERBODEN TROUWENS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s