Internationale petitie die oproept tot de onmiddellijke stopzetting van de agressie richting Rusland/Poetin door Washington, de NAVO en de EU(SSR)

screenshot_83

(Door: Ruud Zwaaf)

The peace loving people of planet Earth do NOT want WW3. They demand the warmongering by Washington, NATO and EU to STOP IMMEDIATELY. This planet belongs to ALL living beings, not just a select few “humans”, and the vast majority of the people are against the unfounded aggression towards the Putin Administration.

De vredelievende mensen op aarde willen GEEN WOIII. Ze eisen de ONMIDDELLIJKE STOPZETTING van het tot oorlog ophitsen door Washington, de NAVO en de EU(SSR). Deze planeet is van ALLE levende wezens, niet alleen van enkele selecte “mensen”, en de grote meerderheid van de mensen is tegen de ongefundeerde agressie tegenover de regering van Poetin.

Teken HIER de petitie!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Poetin, Rotzakken, Rusland, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op Internationale petitie die oproept tot de onmiddellijke stopzetting van de agressie richting Rusland/Poetin door Washington, de NAVO en de EU(SSR)

 1. Ivan Chapka zegt:

  Uiteraard getekend. Dit is mijn EU en NAVO niet. Agressors zijn het geworden. Dit was niet de bedoeling, want zijn opgericht als verdedigings organisatie.

  Like

 2. Flo zegt:

  Denk dat een burgeròorlog meer daadkracht geeft dan het tekenen van een petitie,ik vraag mij af of die lui wel kunnen lezen .

  Like

 3. Er lopen een stel wilde nietsontziende moordenaars door de wijk en we reiken ze voorzichtig op een satijnen kussentje een briefje aan, met een lekker geurtje en een kusje van het buurmeisje erop, of ze er a.u.b mee zouden willen stoppen of dat in ieder geval in overweging zouden willen nemen en als ze het niet doen is het ook goed als ze dan ons maar over willen slaan. Geweldig plan, zo’n petitie. Er zijn er alleen dit jaar al 43.000 geweest. Lui met een bebloede bijl luisteren alleen naar kettingzagen met een goede benzinemotor of accu.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik persoonlijk luister alleen maar naar vuurwapens.
   Met kettingzagen gebeuren alléén maar ongelukken.
   Daar moet je echt voorzichtig mee zijn. Voor dat je het weet heb je jezelf zeer gedaan en moet je met ’n robot-arm door het leven.
   Al dat gesjouw met die dingen, en olievlekken op je kleren.
   Geef mij maar zo’n klein maar dodelijk achterladertje.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ruud Zwaaf zegt:

  Nogmaals bedankt voor het plaatsen op deze site.

  Like

  • Annette/Gerald zegt:

   Is natuurlijk vreselijk. Nooit te rechtvaardigen, maar wat te denken van Turkije, Midden-Oosten en niet te vergeten het zogenaamde vrije Amerika. Vorig jaar zijn er heel veel tegenstanders van Hillary onder verdachte omstandigheden overleden, zogenaamd zelfmoord, ongelukken en dergelijke. En dan natuurlijk zeer recent Udo Ulfkotte. Het is zeer toevallig dat op een zeer cruciaal moment hij een fatale hartaanval kreeg. Ondanks het feit dat hij hartpatient was. Ieder mens zou de vrijheid moeten hebben om te zeggen wat hij denkt, maar dat is in een ideale wereld en die bestaat helaas niet. Ik blijf van mening dat Poetin niet het gevaar is. Hij wordt alleen gebruikt als afleiding.

   Like

 5. kruisridder zegt:

  Getekend. De NAVO was opgericht met de bedoeling om nooit meer toe te staan dat er een wereldwijde oorlog zou ontstaan. De voorbeelden van het nazisme werden daarbij gebruikt. De NAVO is van oorsprong een verdedigingsorganisatie van het eigen grondgebied. Inmiddels hebben ze het hele Oostblok al veroverd en staan ze aan de Russische grenzen te ronken met hun tanks te wachten op het commando uit Washington.

  Geliked door 1 persoon

 6. Natuurlijk getekend, in de hoop ook op een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Mijn ondertekening pakt ie niet ivm postcode.

  Like

 8. Onno zegt:

  De verplichte moderne psychopatentest voor allen die zich dringend tot macht en controle geroepen voelen (m.n. azend op -dik betaalde of met directe geweldstoepassing verbonden- plaatsen in openbare dienst en bestuur) lijkt me een EERSTE vereiste.
  Anders is zo’n petitie aan dovemansoren gericht namelijk.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  En natuurlijk hebben ook wij getekend.

  Like

 10. Onno zegt:

  De vredelievende mensen op aarde willen GEEN WOIII. Ze eisen de ONMIDDELLIJKE STOPZETTING van het tot oorlog ophitsen door Washington, de NAVO en de EU(SSR). Deze planeet is van ALLE levende wezens, niet alleen van enkele selecte “mensen”, en de grote meerderheid van de mensen is tegen de ongefundeerde agressie tegenover de regering van Poetin.
  ——————————
  Psychopaten eten vredelievende ( = NORMALE = ‘gullible fools’ of prooi met de waarde van faecaliën voor psychopaten…..goed verholen natuurlijk) mensen voor hun ontbijt (letterlijk en of het psychische equivalent ervan) met witte bonen in tomatensaus.

  Onverdroten (want totaal geen gevoelswereld, behalve geacteerd om niet als PROACTIEF LEVENSBEDREIGEND VOLMAAKT KRANKZINNIG MONSTER op te vallen) baggeren ze zo verder, tot ze worden uitgenomen.

  MONSTERS……nu eenmaal.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s