Italiaan Antonio Tajani nieuwe voorzitter Europees Parlement

screenshot_69

Het Europees Parlement heeft een nieuwe voorzitter gekozen: de Italiaan Antonio Tajani (63), lid van de christendemocratische EVP-fractie. Tajani kreeg 351 stemmen. De enig overgebleven andere kandidaat, zijn sociaaldemocratische landgenoot Gianni Pittella (58), bleef steken op 282 stemmen.

Tajani, die als parlementsvoorzitter Martin Schulz opvolgt, heeft een lange staat van dienst in Brussel. Hij kwam in 1994 in het Europees Parlement en bekleedde diverse commissarisposten in de Europese Commissie. Veel indruk maakte hij niet, zeggen waarnemers. NOS-correspondent Tijn Sadée noemt hem op Twitter een man zonder eigenschappen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
nos

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, establishment, Europa, Europees Parlement, EUSSR. Bookmark de permalink .

16 reacties op Italiaan Antonio Tajani nieuwe voorzitter Europees Parlement

 1. Jan zegt:

  Tajani: “.De grootste slachtoffers van geweld in Europa zijn moslims”

  Klik om toegang te krijgen tot EUBrussels.pdf


  Transcript:

  Het EP houdt in Brussel ’n grote conferentie met leden van de moslimgemeenschap tegen de islamitische radicalisering. We spraken de gastheer, EP-vicevoorzitter Antonio Tajani.

  Dag, Antonio Tajani. Wat is het doel van de conferentie?
  Laten zien dat er ’n islam bestaat die tegen de radicalisering in gaat. We hebben enkele EP’ers die moslim zijn, gevraagd de debatten voor te zitten. Dat is een goede manier om de discussie te beginnen en duidelijk te maken dat we absoluut niet de islam willen isoleren. We willen juist dat de islam de terroristen isoleert. Er komt ook een panel over de rol van vrouwen in de islam. Moeders wier kinderen zijn gaan strijden voelen zich in de steek gelaten door de staat.

  Moeten we meer naar ze luisteren?
  Absoluut, we moeten ze steunen in hun rol in hun familie en hun vredesboodschap overbrengen, dan kunnen zij hun kinderen helpen inzien dat je moslim kunt zijn en je geloof beoefenen in Europa zonder je aan te sluiten bij het Kalifaat en de terroristen. Speelt religie een rol bij de radicalisering van jongeren?
  Helaas gebruiken sommigen hun religie om hun politieke doelen te bereiken en hun politieke tegenstanders neer te halen. Wie schiet in de naam van God, schiet tegen God, dat is ons standpunt. We hebben Europese imams nodig die de Europese islam onderwijzen, niet de islam die conflicten wil veroorzaken tussen het Midden-Oosten, het Oosten, Noord-Afrika en Europa. Steeds meer jongeren worden niet als moslim grootgebracht, maar als christen, en bekeren zich tot de islam en radicaliseren. Hebben we gefaald als onze christelijke waarden de jongeren niet meer bekoren?
  We moeten onze identiteit durven verdedigen. Als een school in Lombardije geen Kerstmis viert om de moslimkinderen niet te beledigen, maar de moslimmoeders zeggen: vier toch je feesten, we wonen ze graag bij. Wij laten onze cultuur los. Veel jonge moslims zien dat christenen hun identiteit opgeven en vinden ze zwak en onbetrouwbaar op het spirituele vlak.
  Dank u wel.

  De ene imbeciel gaat, de volgende komt

  Like

 2. Jan zegt:

  .
  In his welcoming speech, Antonio Tajani proposed that the EU promote a project of European integration based on its Jewish-Christian roots, while at the same time ENRICHED by other belief systems and religions such as Islam.

  http://www.lastampa.it/2015/03/27/vaticaninsider/eng/world-news/eu-brussels-interreligious-dialogue-seen-as-strategy-against-radicalization-Vi655iNvYIjrI9rnb2BdrO/pagina.html

  Like

 3. Wachteres zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/01/17/weinig-vertrouwen-voor-tajani-6257647-a1541720

  Weinig vertrouwen voor nieuwe voorzitter Europees Parlement

  Verkiezing voorzitter Europees Parlement

  De christen-democraat Antonio Tajani is de nieuwe voorzitter van het Europees Parlement. Daarvoor waren vier stemrondes nodig; een motie van wantrouwen.

  Dinsdag werd Antonio Tajani gekozen tot nieuwe voorzitter van het Europees Parlement. Een weinig eervolle overwinning, want tot op het laatste moment moest de impopulaire christen-democraat bedelen om steun. Nu de traditionele monstercoalitie van christen-democraten en sociaal-democraten is stukgelopen, is het ieder voor zich. Logboek van een enerverende dag.

  Lees het gezwendel en de reacties erop.

  Geliked door 1 persoon

 4. Erik zegt:

  Tsja weer een die niet weet dat de meeste dromen bedrog zijn dat islam nooit Europees wordt en altijd zal blijven strijden tot de wereld is geïslamiseerd. De overtuiging van deze zieke is reeds gelogenstraf door de feiten en onderzoeken binnen de islam aanhangers.

  Like

 5. Dus een verrijking voor Brussel. Gewoon opdoeken die handel.

  Like

 6. Flo zegt:

  Een man zonder eigenschappen ,past precies bij dat stelletje profiteurs en oorloghitsers in Brussel .

  Like

 7. dees zegt:

  Wat is er gebeurd dat vele blanken hun ras uitkotsen en de ratten islam de kans geven ons met hulp van hen te vernietigen.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Eigenlijk maakt het niet uit wie een bepaalde post vervult binnen de EU. Het zijn allemaal kleurloze mannen die zich in de wereld buiten de EU nauwelijks staande zouden kunnen houden. Maar eenmaal buiten de EU na eerst een lange loopbaan hierin zie je dat deze kleurloze mannen top functies aangeboden krijgen (voor bewezen diensten) in de bankenwereld en het bedrijfsleven toebehorend aan de grote globale spelers. Dat zegt me dat het allemaal pionnen zijn van op het eerste oog verborgen machten. Rutte is ook duidelijk een kleurloos figuur die als nuttige idioot gebruikt wordt en hij zal er rijkelijk voor beloond worden. Je moet geheel eerloos zijn je hiervoor te laten gebruiken. Eerloos zijn ze allemaal stuk voor stuk. het zijn de grote financiële spelers die de werkelijke macht bezitten en die in instituties als de EU en ook de VN slechts instrumenten zien om hun macht verder uit te breiden en hun rijkdom te vergroten. ik denk dat het een voorwaarde moet zijn oneervol, laf en meelopend te zijn om úberhaupt een kans te maken een loopbaan te krijgen binnen de EU. De echte machthebbers willen geen doortastende echte volkvertegenwoordigers hebben. Ze moeten alleen volksvertegenwoordiger zijn voor de schijn, maar in werkelijkheid zijn ze alleen vertegenwoordiger van de globalistische financiële elite. Het volk wordt niet vertegenwoordigd dat is een illusie. Dat is ook de reden dat die politici die wel het volk willen vertegenwoordigen gedemoniseerd en gekleineerd worden middels de tactieken van “”ze roepen maar wat, en ze hebben geen oplossingen””. Als dat vaak genoeg herhaald is zijn er vele mensen die dat gaan geloven. Dus grenzen sluiten is geen oplossing. Logisch want dat wil de elite niet. Dat dwarsboomd hun plannen met de wereld. Criminele allochtonen met dubbel paspoort eruit gooien is ook een oplossing want ook dat past niet in hun doelstellingen zoals o.a. het verdunnen van de Europese samenleving. enzovoorst. Alles wat niet in het straatje past van de mondiale elite is geen oplossing voor de gevolg problemen van immigratie, open grenzen en islamisering. De hoge criminaliteit, de ontheemding van autochtonen, het slechte onderwijs, de verarming van de westerse samenleving en ook de versobering van ouderenzorg is allemaal gewilde politiek van de globale elite.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Het sterft in Europa van de omhoog gevallen gigantische lullenmetvingers.
  Weer een door burgers ongekozen rat die alle booslims zielig vindt en dus hard gaat meewerken aan de vervanging van de oorspronkelijke Europese bevolking.
  Gewoon doorlopen mensen, alles gaat nog steeds volgens plan, er is weer een nietszeggende trekpop op een belangrijke plaats neergezet, maar hoe komen we ooit van al dit gespuis af???

  Like

 10. Onschuldige Bijstander zegt:

  La Piovra strikes again

  Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Gewoon een bureaucraat. Een gezichtsloos iemand die opeens een gezicht wordt aangemeten. Een goedgekeurde functionaris.

  Like

 12. tippelaar zegt:

  er zijn niet alleen gebrainwashte islamieten maar zo te zien ook gebrainwashte christenen. Beide soorten zijn alleen maar te bestrijden met wapens want zij zijn beide even gevaarlijk. De 1 door het gebruik van geweld en de ander door het ontkennen van het geweld. Miet dien verstande dat de christenen , onder het uitspreken van gebeden en gezang , ons de handen moreel op de rug binden zodat wij ons niet met wapens in de hand kunnen verdedigen tegen de moslimhorden. Wordt wakker stelletje eikels anders zullen ook uw ogen door de moslims voor goed worden gesloten

  Like

 13. Pingback: Onvoorwaardelijke capitulatie… | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s