Migrantentransitland Zwitserland: 80% alle “asielzoekers” zonder papieren

screenshot_87

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Duitsland de omvang van de illegale immigratie niet eens statistisch bijhoudt, heeft Zwitserland hier nauwkeurige cijfers over: tienduizenden “asielzoekers” gebruiken Zwitserland als transitland, een groot deel komt echter zonder papieren.

duits-zuerst

65% van alle vanuit Libië via de Middellandse Zee naar Italië gekomen mensen zijn economische vluchtelingen, berichtte nu Fabrice Leggeri, de chef van het EU-grensagenschap Frontex, volgens een bericht van de “Basler Zeitung”. De “asielzoekers” zouden weten dat ze zonder papieren moeilijker uit te zetten zijn. Niet alleen Tunesië, maar ook een serie andere landen weigert om in Europa afgewezen landgenoten terug te nemen.

In Zwitserland dienden in het jaar 2015 30.000 personen een asielaanvraag in zonder hun identiteit met een identiteitsbewijs of paspoort te bewijzen. Dat komt overeen met ongeveer 76,2% van alle “asielzoekers”. In 2016 waren dit 20.000 personen en 81% van alle “asielzoekers” had geen paspoort. Ongeveer de helft van de binnenkomers zouden alleen reizende mannen geweest zijn.

Ook het aandeel ondergedoken “asielzoekers” is groot. In 2016 waren dit volgens de “Basler Zeitung” 8.166 personen die aan de autoriteiten wisten te ontsnappen. Zij zouden door de grenswacht vaak als illegaal binnengekomen personen worden opgepakt en zouden moeten worden afgegeven aan de migratieautoriteit om geregistreerd te worden. Daar zouden ze echter maar zelden aankomen, schrijft de krant.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libië, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

10 reacties op Migrantentransitland Zwitserland: 80% alle “asielzoekers” zonder papieren

 1. Sjaak zegt:

  Met de kleine onderscheiding !
  Het zwitserse leger inklusive de vrijwilligers
  hebben hun wapens mooi in huis !
  En bij ons zijn het de verrijkers met meestal
  een dubbelpas die bewapend zijn !
  En de marrokanen,turken en diverse niet
  aangepaste dubbelpas niep/nederlanders
  maken daar ook gretig gebruik van !
  Opsporing verzocht is het beste beweis daarvan !

  Like

 2. Antivenin zegt:

  Zonder papieren binnenkomen zou al een reden moeten zijn om ze meteen af te wijzen!

  Geliked door 2 people

 3. Mirjam zegt:

  Zonder papieren zouden ze überhaupt niet binnen mogen komen. Wat er niet in komt, hoeft er ook niet uit. En wat er inkomt zonder papieren is een groot gevaar voor elke burger van Europa, los van het feit dat je ze zo ook niet meer terug krijgt naar de landen waar ze vandaan komen. Het zijn geen vluchtelingen, het zijn ook geen immigranten, maar parasiterende mogelijke moordenaars, verkrachters en overheersers.

  Like

 4. trol010 zegt:

  Als je als Nederlander zonder paspoort een vliegtuig in wilt stappen ben je kansloos ! Als je als asielzoeker zonder paspoort de EU inkomt krijg je een gratis huis , gratis dokter en een uitkering

  Geliked door 4 people

 5. hendrikush zegt:

  100% heeft een mobiel met relevante gegevens.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Precies.
   En toch wordt er helemaal niets gecontroleerd.
   Hier is dus duidelijk sprake van ’n heel groot complot, dat van boven af naar beneden wordt aangestuurd.
   Ik maak me helemaal geen zorgen….
   Dat er géén aanslagen in Europa worden gepleegd de laatste maanden, is voor mij het duidelijkste bewijs dat de immigratie gebeurt in overleg tussen de islam-top en de groep “machtigen der aarde”.
   Pas als de immigratie voltooid zal zijn in die zin dat ze op heel veel plekken in de meerderheid denken te zijn, zal de volledige Pleuris in alle hevigheid losbarsten…

   Die Pleuris zullen wij tussen haakjes volledig overwinnen.
   Daar zijn diverse simpele redenen voor. Er zal alléén na afloop erg veel stof moeten worden afgenomen, en vooral veel bloedgroepen bij elkaar dienen te worden opgedweild.

   Geliked door 1 persoon

 6. We leven in een achterlijk Europa.

  Like

 7. sadu zegt:

  Ik ging vorig jaar dec. 2016 vanaf schiphol naar kaapverdie, werd er pal naast me de handtas van een keurige NL vrouw gestolen door een lichtgetinte man. Haar hele vakantie in duigen want als fatsoelijk keurige NL kom je niet eens het vliegtuig in. Tevens kom je Kaapverdie niet in. Maar hier malloten EU laten ze 10.000 per dag toe die express hun paspoort hebben weggegooid, tevens krijgen ze nog 10.000 euro om hun huis in te richtten, ieder maand 400 euro zakgeld . gratis huis, gratis dokter , welke idioot heeft die verzonnen ? Ik schaam me dat ik bij die EU club hoor !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s