Nog geen president, maar deze overwinningen boekte Trump al

screenshot_74

(Door: Emile Kossen)

Hij is nog niet eens president, maar Donald Trump laat naar eigen zeggen nu al zien wat winnen is. Grote bedrijven staan in elk geval in de rij om zaken te doen met Trump, al is het onduidelijk wat ze daarvoor terug verlangen.

Wat een tweet allemaal niet kan uitrichten. Woensdag werd bekend dat General Motors 1 miljard dollar gaat investeren in Amerikaanse autofabrieken. Daarbij worden sommige delen van het bedrijf verplaatst van Mexico naar de Verenigde Staten.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nog geen president, maar deze overwinningen boekte Trump al

 1. Mary zegt:

  Kijk dat is nog eens zaken doen voor de eigen bevolking, waar betalen wij die post van Rutte en Co eigenlijk voor die werkt puur voor de EU en die heeft niets met Nederlanders, dat zooitje had al lang door de bevolking naar huis gestuurd moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Mary.
   Wat denk je van dat vervloekte Koningshuis dat al 180 jaar lang op onze kosten in weelde baadt en daar niets, werkelijk HELEMAAL NIETS voor teruggeeft.
   Daar is Rutte en verder dat hele zooitje wat zich politici noemen, nog uiterst zuinige engeltjes bij.
   Dat ‘koningshuis’ heeft zichzelf overleefd in het kwaad.
   Zodanig zelfs dat iedereen het normaal vindt dat het uberhaubt bestaat.
   Maar ik verzeker je, de eerste de beste die mij denkt te durven zeggen dat een president nèt zo duur is, zal het nooit meer kunnen navertellen.
   Hij/zei zal simpelweg geen tong meer in zijn bakkes hebben…!

   Geliked door 1 persoon

   • Paul, als zij zich het koningshuis noemen. Laten zij dan eerst eens een DNA test laten uitvoeren. Waar zijn zij eigenlijk zo bang voor? Wij moeten ons toch ook legitimeren ?
    Laten zij dat dan ook eens doen en dan kunnen wij ook zien of zij dit luxe leventje wel verdienen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Anna zegt:

  Hieruit blijkt een te meer welk een lapswans Obama was…. Als hij nog langer aan het bewind was gebleven dan was Amerika aan de bedelstaf beland…. het land was verder uitverkocht onder Clinton maar gelukkig heeft Trump met een poltiek spel ” blufpoker” de verkíezingen gewonnen en fungeert als aanjager voor het bedrijfs leven, zij krijgen weer vertrouwen in de economie, en zijn blij dat de nieuwe ontwikkelingen niet meer naar de globale wereld maar in het land zelf blijven…….. het blijkt dus te kunnen…. Het is verbijsterend om te zien….
  Was ook opmerkelijk is dat de reguliere pers hierover met geen woord rept….. waarschijnlijk is dit hun een doorn in het oog……Ze hadden voorspeld Wallstreet down, grote chaos…. en ziet er komt werk en vertrouwen….

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Eerlijk toegeven, ik ben wel jaloers op de Amerikanen met zo’n president. Dat gaat daar helemaal goed komen. Kijk dan eens naar onze Minister President en de rest van dat zooitje ongeregeld die ons land behoren te besturen. Ze hebben alleen maar oog voor islamitische “vluchtelingen” en andere handophouders. Onze enige hoop is Geert Wilders. Hopelijk gaat hij MP worden. Krijgen we eindelijk ook weer eens een Staatsheld die er voor eigen volk is en waar we terecht trots op kunnen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  paulzwueste 19.09. Op naar een republiek!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ben een fan van trump maar namen als monsanto word ik toch een beetje huiverig van.
  zie dat bedrijf liever vandaag als morgen failliet gaan

  Like

 6. fleckie zegt:

  Hoe komt die Duitse achternaam Trump in de VS eigenlijk terecht??………! in de ‘ Duitse crisisjaren’ immigreerden veel Duitsers naar de VS,…..algemeen bekend , toch?,en…tijdens W.O.2, moesten Amerikaanse Soldaten,afkomstig van vroegere Duitse Immigranten, vechten tegen hun bloedeigen ‘achterneven’, : waarover velen zich wel bewust waren…………NA WO2 ‘emigreerden’ er ‘weer’ Duitsers naar de VS maar met ‘ betere vooruitzichten’ dan. de vroegere Emigranten uit de 20 er jaren?

  Like

 7. johnny zegt:

  Als we zo een man hadden gehad in de tijd van de Renault fabriek in Vilvoorde dan was die er nu nog altijd,proficiat Trump

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Hadden we hier ook maar zo’n daadkrachtige leider!
  Maar nee, hier worden we ‘geregeerd’ door enkele stukken onbenul die alleen hun eigen zakken maar vullen en die in het hol kruipen van die met onverdiende medailles gedecoreerde overbodige ‘koning’ uit het grote sprookjesbos.
  Laatst hoorde ik weer iemand blaten dat hij niet met de ‘oranjes’ zou willen ruilen.
  Dan zou hij geen privacy meer hebben (ze blaten allemaal hetzelfde).
  ‘O nee, jij wilt niet met hen ruilen?’
  ‘Nee.’
  Nou, ZIJ OOK ZEER ZEKER NIET MET JÓÚ!

  Like

 9. tippelaar zegt:

  ons koningshuis bestaat uit nazaten van duitsers en argentijnen.Daar wil je nog niet in het donker mee gezien worden. Die hebben in het recente verleden de meest vreselijke dingen gedaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s