Rutte: ‘Weg met Nederland.’

screenshot_71

(Door: Joost Niemöller)

Door met wisselend succes, maar met steeds meer volharding, iets te verklaren in de sfeer van ‘met mij krijg je geen Wilders’ heeft Rutte zich definitief in het anti-Wilders kamp geschaard en is daarmee onzichtbaar geworden tussen de andere gevestigde partijen. Weinigen lijken overigens te geloven wat hij zegt, domweg omdat zeer weinigen nog welke verkiezingsbelofte van Rutte dan ook nog zullen geloven. Maar hoe dan ook: zo wil Rutte dus de verkiezingen in. Als de grote antidemocraat die de Nederlandse kiezers hun stem wil ontnemen.

Nu is het voor die kiezers wel duidelijk: Kies je Rutte dan kies je dus voor GroenLinks, ChristenUnie, D66, PvdA, CDA. In de een of andere combinatie. En daarmee kies je dus voor het vooruit schuiven van de problemen waar miljoenen Nederlanders tegenaan lopen:

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Geert Wilders, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, PVV, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

30 reacties op Rutte: ‘Weg met Nederland.’

 1. louis-portugal zegt:

  Meeeens Joost.
  En de snelwauwelaar wauwelde maar door.

  Like

 2. Harry zegt:

  Als je de peilingen mocht geloven , dan is er weer een forse verkeerde spiraal opgestart .
  Nou heb ik niet zo heel veel fiducie in de medemens in het algemeen , maar of het voormalige VVD kiezersvolk nou toch echt zo stom is om weer achter die volksverlakker en beroepsleugenaar Rutte te gaan staan , het is me een raadsel .
  Kwam vroeger wel op VVD bijeenkomsten en heb daar eigenlijk alleen maar verstandige mensen ontmoet .
  Wat is er met die lui gebeurd ?
  Goed ze waren al wat ouder en ik nog betrekkelijk mals , maar is die oude garde inmiddels helemaal dood ?
  Wat bezielt de huidige VVD stemmer ? Zijn dat eigenlijk D66-ers ?

  Hoeveel keer moet iemand op z’n smoel gaan voordat ie beseft dat ie moet kijken waar ie loopt en z’n poten voldoende optilt ?

  Gebruik je verstand VVD-ers !
  Denk niet aan je financieel eigenbelang waar je dankzij de EU misschien denkt wat aan te kunnen verdienen , dat is kortzichtig !
  Je leefomgeving leefbaar houden is de eerste prioriteit !
  Een paar duizend euro meer op de bank is totaal nutteloos als je via een home-run straks moet proberen je boodschappen in huis te krijgen , zonder door zwart of islamitisch tuig gemolesteerd en beroofd te worden .

  Stem PVV ! De enige uitweg uit de misere !

  Geliked door 8 people

  • Ron zegt:

   * Like

   Die met die home-run vind ik wel goed.
   En laten die VVD-ers dan ook meteen bedenken dat hun dochters iedere dag zo’n home-run naar huis moeten maken en naar school als ze daar toevallig heen moeten, of dat anders ze door hun VVD-pappie elke dag met de auto gebracht of gehaald moeten worden om groepsverkrachtingen door lichtgetintiërs of zwart mossel tuig te vermijden.

   Like

 3. Thoth zegt:

  Kies je Rutte dan kies je dus voor GroenLinks, ChristenUnie, D66, PvdA, CDA. In de een of andere combinatie. En daarmee kies je dus voor het vooruit schuiven van de problemen waar miljoenen Nederlanders tegenaan lopen.(..)

  Heel juist, ik hoop dat veel mensen dit beseffen. Nog meer links, verdeeld over meer fracties. Dwz. nog meer elite, EU, media, knuffel-islam, immigratie, enz.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  WEG met Rutte !!!!

  Like

 5. Ruud zegt:

  Ik vrees dat de gemiddelde VVD stemmer is gehersenspoeld en in slaap gewiegd door die enorme fantast en sprookjesverteller.
  Iedereen die in het werkelijke dagelijks leven staat ziet wat er met Nederland gebeurd en dat is niet mis.
  De kiezers van CU, D66, PvdA, CDA, GL PvdA en VVD zijn blind voor de werkelijkheid en kijken de andere kant op.

  Geliked door 1 persoon

 6. Visje zegt:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39683/nbsp/article/detail/4449480/2017/01/17/Managers-moeten-accepteren-dat-sommige-werknemers-slimmer-zijn.dhtml
  Onze politiek, met Rutte en zijn aanhang, mag je gerust vergelijken, met managers en andere leidinggevende, die héél ver van de gewone man/vrouw afstaan.
  -Wat ’n arrogantie toch, en wat ’n klap in het gezicht van de democratie, om op deze wijze als premier, de verkiezingen in te gaan, eigenlijk ontzettend triest.

  Hopelijk zullen er nog vele, ontwaken, en ook in gaan zien, dat deze politiek van ons land, drastisch moet veranderen. dus stem op Geert Wilders, hij is onze enige kans om het roer om te gooien.

  Like

 7. Mary zegt:

  Rutte die in Zwitserland met de regering ‘top’ (excl. Wilders) en jawel Maxima bij de VN Nederland aan het verkopen waren, we HALEN (letterlijk ophalen) Afrika leeg en zetten het hier neer is de strekking en vooral heel snel (nu het nog kan). Nu wisten we van Maxima al dat haar visie is dat Nederlanders niet bestaan en van Rutte dat hij alleen werkt voor de EU (van ons geld), het wordt dus hoog tijd voor Wilders, hij en wij willen ze niet hier.

  Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het probleem is, Joost,Dat geen enkel zinnig mens, al datgene, wat U hier opnoemt als zijnde ons toekomstscenario, wil, maar dat tegelijkertijd té veel mensen totaal niet zien -of niet wíllen zien- dat het daar op afstevent.
  Ze kijken alleen naar de positief klinkende aspecten op het eerste gezicht, niet, wat daar allemaal uit voortkomt.
  En op andere gedachten brengen kun je ze alleen, als ze zelf met de gevolgen hebben kennis gemaakt -wat vaak te laat is.

  Like

 9. Astrid zegt:

  Rutte is van de ratten afkomstig. Allround stabber.

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Nu is het voor die kiezers wel duidelijk: Kies je Rutte dan kies je dus voor GroenLinks, ChristenUnie, D66, PvdA, CDA. In de een of andere combinatie.
  En daarmee kies je dus voor het vooruit schuiven van de problemen waar miljoenen Nederlanders tegenaan lopen….

  In ons staatrechtelijk stelsel kiest men voor het behoud en macht van het Koningshuis dat ingekaderd is door (in)formateur) waarna door toekomstige bewindslieden de eed wordt afgelegd:

  o.a.: Ik zweer (beloof) trouw aan de Koning, aan het Statuut voor het Koninkrijk en aan de Grondwet in welk geval de grondwet voor het koningshuis geen schaamlap betreft!

  Like

 11. wauso zegt:

  De VAKVERENIGING FNV heeft een discussiegroep opgericht om de JODEN te ELIMINEREN uit de ‘Bezette’ Gebieden ! Kan iemand mij ‘verdutchen’ waarom een Vakvereniging, FNV (PvdA) zich hiermee moet bezig houden. Ik heb hun overigens in onderstaande Tweet (en nog 1 Tweet) de vraag al andermaal gesteld !

  Geliked door 2 people

  • leefbarbaar zegt:

   Het FNV dient al vele jaren uitsluitend het kapitalisme en de PvdA.
   Op mijn werk kan ik lid worden van een bond en dan betaalt m’n werk de contributie. Nou snap ik beter waarom zoveel sukkels nog steeds lid van een bond zijn. Het kost ze niks en ze geloven, dat hun belangen worden gediend.
   Maar in feite wordt je dan lid van de PvdA en worden jouw belangen ondergeschikt gemaakt aan graaien en moslims.
   Ik was ooit lid van het CNV, maar daar zaten alleen oude zakken, die menen wat goed voor je is en intussen alles weggeven.
   Bonden?? Weg ermee.

   Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   De FNV, die club daar was ik een hoop jaren terug nog lid van geweest. Totdat ik er schoon genoeg van begon te krijgen dat ze een verlengstuk bleken van de Partij van de Allochtonen en steeds meer het accent op de (vooral moslim) allochtonen legde.
   Heb nog geen dag spijt gehad dat ik daar weg ben.

   Geliked door 1 persoon

 12. Sabeltant zegt:

  Eigenlijk wel wrang dat er maar één partij in ons land is die de islam op de agenda heeft staan.

  Zowel de oude als al die nieuwe partijen doen niets aan de islam.
  Allemaal hebben ze in meer of minder wauwelwerk iets van meer werk maken van integratie bla bla bla.

  Maar als je in ons land af wilt van deze ongewenste haatcultuur dan kun je alleen maar op de PVV stemmen.
  Ik denk dat de islam verreweg de grootste bedreiging voor ons voortbestaan is met kop en schouders boven milieu en opwarming van de aarde.
  Dat gevestigde partijen liegen en bedriegen om weer 4 jaar in het zadel te kruipen zonder ook maar iets te doen aan het monster dat islam heet is ongehoord.
  Er blijft voor mensen die hun vrijheden lief zijn niets anders over dan PVV te kiezen.

  De PVV is de enige partij die iets aan de bron doet van alle islamitische ellende die Europa en ons land te verwerken krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 13. A.J. de Koning zegt:

  Volgens de peilingen zou de PVV nu een paar zetels hebben verloren ten gunste van de VVD, nou daar geloof ik niets van, de peilingen blijken er al eerder naast gezeten te hebben en niet zo weinig ook.

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Heb je ’t gehoord ? Mark wil straks niet met Geert
  want Geert is…foei foei…heel verschrikkelijk fout dus
  die vloekt echt in de politieke klus-bus,
  dus wordt met toeters en met bellen als 1 man genegeerd !
  .
  en dáárin zal Mark nu eens vóór de muziek uitgaan,
  onthoud het maar, je gaat het straks beleven…
  wordt bij ’t scheiden toch Marks acte de presence gegeven
  verbaasd zullen wij daar straks nog van te kijken staan 😛
  .

  Like

 15. Jean zegt:

  Als nu 16.000.000 Nederlanders zeggen “weg met rutte” dan is die onbetrouwbare pipo uitgezongen. Als die 16.000.000 Nederlanders hem dan ook nog OVERAL wegjagen zoals met ratten wegjaagt dan horen we nooit nog iets van die huichelaar.
  Hoe komt het toch dat we steeds de grootste lafaards en volksverraders tegenkomen in die politieke stallen? Die rutte wordt nog erger dan die pechdrol en dat is op zichzelf al een catastrofe.

  Like

 16. kernrob4 zegt:

  Minder Mark graag

  Geliked door 1 persoon

 17. Tistochwat zegt:

  Die foto van die slapjanus boven dit artikel; is-ie in trance of zo?
  O ja, hebben jullie het al gehoord?
  Rutte heeft samen met het ‘koninklijk huis’ een balletuitvoering gegeven.
  Ja, dat wisten jullie niet hè, dat-ie zo lenig is? En echt geloof me, balletdansers zijn geen homo hoor. Staat hem goed, die paarse maillot, vinden jullie ook niet?

  En kijk toch eens hoe sierlijk zijn danspartner beweegt. Ik denk dat dat Bea is.
  Knap hoor, op d’r ouwe dag.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   “LENIG”………..!

   Zo,n Ruttel zal eerder aangenomen worden als danser door o.a. zijn “connecties” met de Konneklijke Familie dan een gewone Jan, met-de-korte-achternaam. t.w. Jan Lul.
   Zo hoorden wij van onze Belgische buren vorig jaar van een neef van hen, een Walloon, die auditie deed bij het Balet de Bruxelles.
   Alles ging goed, maar toch………………
   HIJ WERD AFGEWEZEN.

   De reden……………….?
   /
   /
   /
   /
   /
   /
   /
   /
   /
   /
   /

   Te stijf bevonden.

   En zo te zien was het toch echt geen Ruttiger homo.
   Ach hij vindt nog wel iets anders………..

   Geliked door 2 people

 18. Harry zegt:

  Bij een andere peiling zou de PVV één zetel hebben ingeleverd .
  Daar kan ik me nog wat bij voorstellen , dat zijn slappe knieën die nu denken dat hun stem op de PVV een verloren stem zou zijn , omdat de andere partijen niet met de PVV zouden willen regeren .
  Stom natuurlijk en ongeveer dezelfde rot truc die Rutte de vorige keer overhoop gehaald heeft .
  ” Stem op de VVD , want anders krijg je de PVDA ” .
  Wat kregen we ?
  Een links-liberale liegende volksverrader en een voormalig terrorist van PVDA huize .

  DAAR TRAP JE TOCH NIET NÓG EEN KEER IN , STOMMELINGEN !

  Juist dáárom zou iedereen principieel moeten zijn en PVV stemmen .

  Onbegrijpelijk dat velen niet eens hun voornemen om PVV te stemmen uit durven te spreken !
  Ik heb mijn mening nooit onder stoelen of banken gestoken , regelmatig best een grote bek opgezet , ongeacht tegen wie , directeuren , staatssecretarissen , ook tegen een minister en ik kan me geen enkel moment herinneren dat ik daar nadeel van heb gehad .
  Soms sputteren ze wel , maar als je geen millimeter wijkt , dan is er echt niemand , die je wat aan zal doen .

  Kan me dan ook niet voorstellen dat er werkgevers zijn , die het een werknemer wég zouden sturen of onheus bejegenen omdat ie PVV stemt .
  Zó gek zijn werkgevers toch niet ?
  Toch ?

  DE BEUK ER IN , NU !!!

  Like

 19. Vroeger waren de mensen veel eerlijker.en, gaan nu steeds meer liegen,en het wordt ook steeds erger, dus wij moeten ook allemaal gaan doen, wat de heren, ofwel de regering ook steeds doet, vul het zelf maar in ,alles is goed,en goed te praten.

  Like

 20. Petra DeBoer zegt:

  Rutte is ontzettend naïef zoals al bleek toen er toch geld naar Griekenland moest maar wat mij echt stoort is het feit dat hij dan gaat liegen. En niet één keer maar steeds meer en steeds vaker. Hoe hij met de uitslag van het referendum is om gegaan is helemaal van de zotte en wederom kiezersbedrog.

  Ik hoop dat de PVV de 50 zetels haalt en er een frisse wind door Den Haag gaat.

  Like

 21. zrast zegt:

  En dan moet er nog gestemd worden! In plaats van enige terughoudendheid en afwachting van wat de kiezer gaat beslissen wordt er nu al vooruitgelopen wie met wie en wie er uitgesloten wordt. Te triest voor woorden.

  Like

 22. Jan zegt:

  Nederland verslaat de DDR:

  RIVM: accijns heffen op vlees

  We moeten minder vlees en andere dierlijke producten (melk, kaas) gebruiken, minder alcohol en frisdrank drinken en sowieso over de hele linie minder consumeren. Dat is niet alleen beter voor onze gezondheid, maar ook goed voor het milieu. Dat schrijft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in een rapport dat vandaag wordt gepresenteerd.

  http://www.ad.nl/gezond/rivm-accijns-heffen-op-vlees~a7d36ebd/

  Like

 23. Aegolius cs zegt:

  Wat was er toch zo mis in de naoorlogse jaren? Veel ontbrak als fatsoenlijke woonruimte en zelfs een oudendag verzorging. Daarvoor viel je in handen van gemeentezorg, niet te vergelijken met de bijstand……

  De snelweg van opgroeien naar volwassenheid werd je al snel duidelijk: de school of ergens dat je ’n klap voor je kop kreeg als je niet “spoorde”.

  Onze ouders die Nederland hebben opgebouwd van wat het nu is. Thans evenwel zonder landsgrenzen, onderdanigheid aan internationale wetten/verdragen alsook door de EU resoluties.
  Zijn we er sociologisch/economisch beter van geworden?

  Beter dan 1984, oftewel 1948 toen Orwell visionair beschreef?

  Ach, als jezelf de 70e benadert als Amsterdammer, heb je veel gezien zoals:

  http://anderetijden.nl/aflevering/126/De-jaren-70-special

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s