Voor uw volledige genezing . . .

screenshot_72

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Edjan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

58 reacties op Voor uw volledige genezing . . .

 1. koddebeier zegt:

  🙂

  Like

 2. Fred zegt:

  prachtig en zo juist.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Dat is toch wel dat speciaal door E.J.Bron ingestraalde water? Anders helpt het weer niet.

  E.J., even nadenken, Hier kun je dik aan verdienen! 😀

  Geliked door 1 persoon

  • scheermes zegt:

   wachteres : IS het misschien iets voor jomanda ?? of Lourdus?? OF de babydoop?? Wellicht gaan de linkse hersencellen EINDELIJK werken ,en gaan ze dan MASSAAL PVV stemmen!!

   Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Volledige genizing is natuurlijk nooit weg, maarre… ik wist niet eens dat ik ziek was. 🙂

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  genezing

  Like

 6. Cor zegt:

  Keigoed! Er zouden veel meer mensen gebruik van moeten maken.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Hahahahaha! Geïnspireerd door de discussie op det PvdA-topic, hè, Webmaster Bert?
  Maar ja, het is dan ook een goeie!

  Like

  • scheermes zegt:

   IK hoop echt theresa dat het ook genezend voor JOU werkt !! wellicht valt het kwartje !!Tenminste dat is de bedoeling van water dat GENEEST!!

   Like

 8. Astrid zegt:

  🙂
  Zonder uw continue stroom aan Bronwater zou ons leven als totaal weggezette burger geen lichtpuntjes meer kennen. Gedeeld Bronwater doet leven…

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Het Bronwater werkt als Prozac en zonder recept te verkrijgen door alleen de site te bezoeken.

  Ook notoire kerkgangers hebben er kennis van edoch de werking is anders: zelfopgewekte dopamine.

  Like

 10. Harry zegt:

  Tjonge , weer een nieuwe hype , Bronwater .

  Like

 11. Edjan zegt:

  Aldus geschiedde in de dagen van MiddenAarde dat de tovenaar Bron de Grijze bij het Grote Meer (het waterreservoir van Noord-Oost Nederland) stond temidden van zijn volgelingen: mensvolgelingen en halfvolgelingen door elkaar. Rukwinden deden zijn haren, zijn pij en hoge punthoed fladderen. Hij prevelde woorden die verwoeien in de wind. Geheime, duistere en dwingende woorden. Het zwarte water rimpelde en golfde alsof er een Monster in huisde. Een groot en duister kwaad van achterlijke werelden, waarvan iedereen dacht dat ze al lang niet meer bestonden.

  Verderop schrokken vele zwarte tovenaars die dienstig waren aan het verre Mordor-Rabië. Zij tilden meer dan hun kont op: zij richtten zich helemaal op en riepen schrille tegenspreuken. Allllwkbr kon de objectieve luisteraar verstaan. De hemel betrok.

  Maar het prevelen van Bron ging onversaagd verder en KABOEM daar spleet het inktzwarte zwerk en kwam een BLIKSEM neer op elke minaret van Mordorrabië gevolgd door bakken IJSKOUDE hagel. Dat hadden de zwarte tovenaars niet verwacht. Jammerend en bibberend trokken zij zich terug, hun jurken stevig om zich heen trekkend. “Discrimmenatie” prevelden ze nog. Hun linkse handlangers schudden boos het hoofd en zeiden dat dit Wilders in de kaart zou spelen.

  Dus dat liep allemaal goed af, maar het oplettende lezertje zal zich afvragen wat we nu met al dat door Bron ingestraalde water moeten? De Grote Meren van Noord-Oost Nederland zit nu dus vol met een enorme hoeveelheid Bronwater. Welnu, dat wordt verkocht voor een schappelijk prijsje.

  BRONwater, voor ieder die zijn geloof even voelt wankelen!

  Like

  • scheermes zegt:

   Sterk stuk edjan!!

   Like

   • scheermes zegt:

    delamontagne; Zelfs de paus kan wassen wat ie wil!! deze voeten zullen zwart BLIJVEN!! Hoe lang is ie al bezig met DEZE voeten ?? Anderhalf uur ?? NIKS voorzeggen misschien komt hij er van zelf wel achter dat het NIET werkt !! Werkt alleen met bronwater!!

    Like

   • Edjan zegt:

    Jaha, scheermes, ik geloof dat wij elkaar wel aanvoelen! Nu, moet mij wel een kleinigheidje van het hart. Ik heb het in mijn statenbijbel nagekeken, waar ik, zoals bekend, vaak in lees, maar bij mij staat onder Genesis hfdst 16 vers 10 t/m13 toch iets heel anders dan u citeert. Heb ik een vervalsing in huis?

    Like

   • Edjan zegt:

    Jazeker BertG! En voor de anders- en ongelovigen: kopiëren en plakken in Google en hup: daar staat het.
    Kan ik je misschien bekeren?

    Like

  • scheermes zegt:

   edjan ; Het gaat er om dat het een groot volk zal worden, dat vanwege de menigte niet te tellen zal zijn !!ABRAHAM heeft ismael met hagar de woestijn in gestuurd, omdat hij wist dat hij IZAA’K anders vermoord zou hebben!!Het is dezelfde geest die door al deze kinderen van hagar waaien!! I.S…ISLAM …ma.. hagar..de moeder van al de moslims… dezelfde geest!!..en el ..betekent god allah!! Er zijn op dit moment al een MILJARD moslims ,die ons ALLEMAAL HATEN!! EVA is de moeder van ALLE levenden!! genesis hfdst 3 vers 20 !! wat in genesis hfdst 16 vers 10 t/m 13 staat en zijn HAND zal zijn TEGEN ALLEN en ALLEN tegen hem zijn de moslims!! Dit zie je nu in de HELE wereld gebeuren!! Dit is de islam !! Die nu moordend door de HELE wereld trekken !! Dagelijks te zien in woord en beeld op de tv!! Als de mensen even de moeite nemen om genesis hfdst 16 vers 10 t/m 13 te lezen kunnen ze het zelf zien !!gr

   Like

   • Edjan zegt:

    Scheermes. Genesis 16, 10//13:
    http://www.statenvertaling.net/bijbel/gene/16.html
    Hier staat helemaal NIETS van wat jij allemaal uitkraamt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Edjan, ben jij dan zo een groot bijbel kenner dan, dat je dat allemaal precies weet.

    Geliked door 1 persoon

   • scheermes zegt:

    EdJAN; Donder die katholieke rotzooi eens aan de kant!! En ga anders de koran eens lezen kun je gelijk zien of het klopt !! JIJ leest DAGELIJKS in de statenvertaling !!?? Welke ?? KIjk anders goed om je heen ,en op het journaal !!Als je dan nog twijfelt ben jij volgens mij NIET meer te helpen!!

    Like

   • scheermes zegt:

    edjan; Ik heb zojuist in JOUW eigen statenvertaling gelezen !! Daar staat precies hetzelfde in!! Alleen het taalgebruik was van die tijd!! Lees de nbg ook eens !!EN de HAATCITATEN in de koran ,kun je hopelijk zelf zien dat het klopt!!

    Like

 12. delamontagne zegt:

  Het [bron]water dat de Paus afgelopen zondagmiddag aan-,t-verspillen was zal wel niet dit bedoelde E J.Bronwater zijn geweest.
  Hij is onverbeterlijk, de Paus……………

  Paus Franciscus:”De migranten brengen een kostbare cultuur mee naar Europa”.
  Voor 5000 migranten vierde de Paus het Jubileum van de “Barmhartigheid” op het St Pietersplein te Rome.
  Hij prees hun aanpak en hoop.
  Ook onderstreepte hij dat ieder van hen een stukje “kostbare-cultuur” meebracht naar het Westen. En ook Uw ervaringen met onderdrukking.
  Uw aanwezigheid hier op dit plein is een teken van Hoop in God !
  Laat U deze hoop en levensvreugde niet ontnemen, zo besloot hij het Angelus-gebed in aanwezigheid van velen uit verschillende ethnische gemeenschappen. Hij had hen al begroet en ook degenen die de migranten helpen en onderdak verschaffen.

  ************

  De Onthoofders van de Islamitische Staat kunnen zich geen betere promotor voorstellen.]
  BRON:http://www.lepoint.fr/monde/pape-francois-les-migrants-apportent-une-culture-precieuse-en-europe-

  Geliked door 1 persoon

 13. BertG. zegt:

  Ik voel me meteen een stuk beter, had ie toch gelijk.

  Like

  • scheermes zegt:

   Je zult nu in NIEUWE tongen gaan spreken bert !! Eindelijk!!

   Geliked door 1 persoon

   • scheermes zegt:

    Nu kun je vast iets ZINNIGS zeggen over de inhoud bert(ik juig dit zelfs toe??!!) ,gezien de spraak ben je er al aardig op vooruitgegaan !!IK zei toch dat bronwater ECHT werkt !!BLIJ dat je het opgepakt hebt !! WEL door blijven drinken bert ,anders verdorst je!!

    Like

 14. Jan zegt:

  Ik laaf mij er dagelijks aan

  Geliked door 1 persoon

 15. Kom je echt van bij van dat Bronwater. Intimi noemen het ook vaak BroMwater omdat daardoor vaak de snorren gaan brommen, is het niet op de waterplaats dan wel bij De Bron van Bert. Bert Bron als kroegbaas, wie had dat gedacht?
  http://www.cafedebron.nl/

  Like

 16. scheermes zegt:

  HE,he eindelijk!! Kunnen TISTOCHWAT enz eindelijk ingaan op de inhoud, en zijn de KLAAGLIEDEREN eindelijk voorbij!! ??TOCH!!?? Ben ZEER benieuwd!!

  Like

  • scheermes zegt:

   Merkel,juncker ENZ HEBBEN ook al een slokje genomen en rennen verdwaasd door de kamer ,in de polonainse met het liedje luid zingend SCHREEUWEND van QUEEN!! Y GOT TO BE FREE!!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ scheermes 18 januari 2017 om 19:25

   Laat mij er verder buiten, wil je?
   Je manier van ‘evangeliseren’ is me trouwens te agressief; daarmee moet je bij mij niet aankomen!
   Ik heb jou niet nodig om ‘de waarheid’ te vinden!

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat zei ik toch, dat gaat hij zien als aanmoediging.
    Nou vraagt hij dan ook of jij er over door wil gaan en op in wil gaan, het stokje wil overnemen dus.
    Zit ie er mooi naast mee.

    Like

   • scheermes zegt:

    bert heeft gezegd dat het genezend werkt !! Neem een glaasje !! EN GELOOF!! Als je weer over paddo”senz begint; en te schelden ,in plaats van op de inhoud in te gaan ,heeft het jou in iedergeval niet geholpen!! Tja ,als je niet tegen de hitte kunt is het beter uit de keuken weg te blijven !! Grapjes maken en schelden zijn jullie bijzonder sterk in !!;Maar op de inhoud van het geschrevene ingaan heb ik nog niet gehoord !! Een beetje spotten over het woord van JHWH ,zijn julie sterk in !! Ik heb jullie geen 1 van allen in mijn schrijven genoemd!! Maar zodra het woord van GOD ter sprake komt denken jullie ook , om hier ook toch maar iets over te moeten zeggen, maar ik vind het prima als jullie op de inhoud ingaan; ik juich dit zelfs toe !! Maar wel grapjes maken ,en schelden zonder in te gaan op de inhoud kan ik niks mee !! Het is ook moeilijk voor jullie om op de inhoud in te gaan ;omdat jullie niet in het woord van GOD geloven!! Jullie haten het woord van JHWH!! De spraak maakt duidelijk openbaar wie jullie in WERKELIJKHEID zijn!! Zeg eens iets zinnigs ;waar wij wat aan hebben!! Over het vuur bert had je trouwens gelijk !! Maar het was geen kampvuur !! Het was de VUURKOLOM!! Als je het woord van GOD niet intereseerd ,ga er dan ook niet op in !! En stop aub met spotten ,want hiermee KWETS je veel mensen ook op deze site die WEL geloven!!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @scheermes

    Ik heb er geen enkel bezwaar tegen dat u “gelooft”. Dat is geheel uw zaak. Maar dat wil ik ook heel graag zo houden!
    “Geloven” vindt achter de voordeur plaats. Nogmaals, ik wens geen bekeringsdrang op mijn blog!

    Webmaster

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ scheermes 18 januari 2017 om 22:09

    Het laatste wat ik wil, is mensen die écht geloven, kwetsen, maar uw werkwijze is wat aan de fanatieke en daardoor onsympathieke kant. Beetje dwingend ook. En geloof me: ik ken de Bijbel wel degelijk. Meer zeg ik er niet over.

    Like

   • BertG. zegt:

    “ik juich dit zelfs toe !! ”

    Ik ben blij, dat jij er blij mee bent.
    Graag gedaan verder. Ik deed het met plezier.

    Like

  • scheermes zegt:

   Aan this toch wat;Je zei dat je de bijbel wel degelijk kende !! MOOI man !! Nu de AUTEUR nog!!

   Geliked door 1 persoon

 17. elisah zegt:

  Werkt het bronwater ook tegen de bezetenen van de haatreligie, zoals wijwater bij vampiers???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s