CARTOON: “De vreedzame overdracht van . . . “

screenshot_19

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Obama, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op CARTOON: “De vreedzame overdracht van . . . “

 1. Gat kan je van een moslim verwachten. Zie toch hoe een vredige overdracht.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  Voor heer Obama, leef als of het je laatste dag is, leef als of de morgen niet bestaat, ( Andre Hazes Jr )
  Voor heer Trump, ik hoop dat hij nog vele dagen heeft te gaan en dat morgen alles goed zal gaan

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.breitbart.com/big-government/2017/01/18/cnn-airs-segment-saying-obama-admin-keep-power-trump-pence-blown-inauguration-day/

  CNN: Assassinating Trump Could Keep Obama Administration in Power

  As the nation prepares for the peaceful transfer of power on Inauguration Day, CNN is dreaming up scenarios whereby the Obama administration can keep power if President-elect Donald Trump and Vice President-elect Mike Pence were blown up as they prepared to take to oath of office.

  CNN droomt van een scenario waarin president Obama aan de macht kan blijven, als de gekozen president Donald Trump en de gekozen vice-president Mike Pence zouden worden vermoord terwijl ze zich klaarmaakten om de eed af te leggen.

  h/t Vederso

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Morgen geeft Donald Trump een krachtig signaal af.
  Heel goed om de Wereld te laten zien – – en dan vooral de UNO- – , wie de nieuwe baas is in het “wereld-dorp”.
  En ook om er aan te herinneren dat de VS de supermacht is op aarde en niet een niet-ter-zaken-doende Staat, te marginaliseren zoals Obama probeerde te laten blijken.

  Om dat aan te tonen heeft hij o.a. om de EU en de UNO en al die andere Linksen, die wat ZIJ “kolonisten – kolonies” noemen, er afgevaardigden van uitgenodigd om hiermee aan te tonen dat ze zich legitiem op hun voorvaderlijke gronden hebben gevestigd.

  Twee delegaties uit de Israelische kolonies – sorry dat ik dit woord gebruik, maar de scherpzinnigen zullen begrijpen dat dit met opzet is, zijn naar Washington D.C. vertrokken om bij de ceremonie van de investituur aanwezig te zijn.
  Zijn er nog betere manieren om de UNO, waarvan de Veiligheidsraad voor resolutie 2334 heeft gestemd, hun ongelijk te laten zien.
  Resolutie 2334 die het Joden verbiedt om een voet te zetten of om te leven op de grond van hun voorvaderen.
  Donald Trump beschouwt de betwistte gebieden helemaal niet behorende aan de Palestijnen en in ieder geval niet als een obstakel voor vrede.

  Omdat hij David Friedman als ambassadeur voor Israel heeft benoemd, een man die twee staten voor twee volken geen goed idee vindt om de vrede te bewerkstelligen en die vindt dat Judea en Samaria weer bij Israel moeten komen, heeft Trump hierdoor laten blijken voor annexatie te zijn.
  Dit zou moeten gebeuren met een bepaald Statuut voor de er wonende Arabieren.

  We zouden dus kunnen concluderen dat de nieuwe Regering van Trump voor regelrechte annexatie is en dus een einde maakt aan de Palestijnse droom van een eigen Staat omdat ze die immers al hebben, JORDANIË.

  Jean-Patrick Grumberg pour Dreuz.info.

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Interessante videoboodschap in dat verband (zie link onderaan).
  De ‘linkse’ wolf legt zijn schapenvacht af en toont zijn ware gelaat. Een niets ontziende oorlog tegen TRUMP is begonnen. Morgen de eerste veldslag, gericht tegen de inauguratie van ‘het monster’.

  Eerst was er complete verbijstering voor zijn niet verwachte overwinning, dan ging zielig links over naar de fase van ontkenning, waarbij progressief Amerika zich na de verkiezingen wanhopig vast bleef klampen aan elke strohalm, tot de meest waanzinnige toe, om alsnog Killery aan het roer te krijgen.

  Het begon met de door het kopstuk van groen geëiste hertelling van de stemmen in een aantal staten. Maar o wee, daaruit bleek enkel tot groot chagrijn dat TRUMP er zelfs te weinig had gekregen. Dan werd gegokt op het zich terugtrekken van zijn kiesmannen, maar ook dat bleek een regelrechte flop. Het waren integendeel kiesmannen van Killery die zich terug trokken. Als laatste vermeende redboei kwam dan de vermeende Russische inmenging in de verkiezingen, waarbij Obama zelfs de CIA verplichte te liegen, maar ook dat liep binnen de kortste keren op een sisser uit, net als de andere vermeende sex-schandalen (fake news) waaraan TRUMP zich, o.m. in Moskou, zou zijn te buiten gegaan. Een zelden geziene, vanuit het Witte Huis georchestreerde, actie beschadiging van een president elect, grenzend aan de waanzin, ten einde hem zoveel mogelijk presidentiële legitimiteit te ontnemen door hem als een baarlijke duivel af te schilderen, niet geschikt voor het hoogste Amerikaanse ambt. Een regelrecht gevaar voor (hun) de nieuwe wereldorde. Het heeft allemaal niet mogen baten. Als alles normaal verloopt, wordt TRUMP morgen ingezworen als 45-ste president van Amerika. Als…

  Uit wrok werd uiteindelijk druk uitgeoefend op vele artiesten om niet op te treden op de inauguratie van TRUMP, onder het uiten van zware bedreigingen, waardoor die in de meeste gevallen afhaakten, zo o.m. de blinde zanger, Andrea Bocelli, die het wel graag had gedaan, maar uiteindelijk forfait gaf uit pure schrik voor de bedreigingen vanuit ‘democratische’ hoek. Vele van diezelfde popsterren die principiële bezwaren inriepen, zagen er nochtans geen ‘democratische’ graten in om op te treden voor een dictator en massamoordenaar als Fidel Castro, wat veel zegt over hun eigen ‘democratisch’ gehalte. Of misschien zijn dat wel synoniemen.

  De haat tegen de persoon van TRUMP ligt bij al wat politiek ‘links’ is zo diep, dat zij, vergeten zijnd blijkbaar dat ze zichzelf als echte democraten bestempelen, verklaard hebben niet aanwezig te willen zijn op de inauguratie van de nieuwe president, zodoende flagrant voorbij gaand aan wat de grondwet op dat vlak als bedoeling heeft gehad. Zij kunnen en willen kennelijk niet aanvaarden dat TRUMP door deze plechtigheid ‘genormaliseerd’ wordt, zij kunnen de uitslag van deze reguliere verkiezingen maar niet aanvaarden. Zonder het blijkbaar zelf te beseffen, zijn zij zodoende de verpersoonlijking van de intolerantie zelf, anti-democraten in hart en nieren, dictators. Met moslim Obama op kop. Maar dat is nu eenmaal eigen aan diens religie.

  Zielige, zure verliezers, tot alles in staat als het in hun dictatoriale kraam past, dat zijn deze zelf verklaarde democraten. Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden. Dat is het grootste verschil tussen politiek ‘links’ en ‘rechts’. Politieke afkeuring laten uitmonden in een ziekelijke, tot alles in staat zijnde haat jegens een politieke tegenstander. Omdat zij het niet gehaald hebben, en zich in hun mondiale doelstellingen door TRUMP bedreigd weten, daar vooral wringt het klassieke schoentje. Ontluisterend. Voor de ‘democraten’ dan.

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  de komende 24 uur voor de democraten:

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Op zijn laatste dag laat de Psychopaat opnieuw honderden criminelen vrij. 568 tot levenslang veroordeelden teisteren nu de steden van Amerika

  In a last major act as president, Barack Obama cut short the sentences of 330 federal inmates convicted of drug crimes on Thursday, bringing his bid to correct what he’s called a systematic injustice to a climactic close.

  With his final offer of clemency, Obama brought his total number of commutations granted to 1,715, more than any other president in U.S. history, the White House said. During his presidency Obama ordered free 568 inmates who had been sentenced to life in prison.

  “He wanted to do it. He wanted the opportunity to look at as many as he could to provide relief,”

  http://www.bigstory.ap.org/article/965eeb2830bd4f84811b684567c9b897/final-act-president-obama-commutes-330-drug-sentences

  Like

 8. Jan zegt:

  New Report Shows More Corruption Under Obama


  it appears that federal agents on the ground are being ordered to fudge the numbers as part of a broader Obama administration effort to protect illegal immigrants and falsely portray the Mexican border as safe.

  investigators determined that an astounding 94% (109,080) of the 116,409 aliens given a consequence of warrant or notice to appear still had an open case and “may remain in the United States.” Thousands more escaped criminal prosecution because they were not properly classified.
  ….
  The misclassification of apprehended illegal immigrants resulted in nearly 4,000 criminal aliens being returned to their home country rather than prosecuted between 2013 and 2015
  ….
  http://www.judicialwatch.org/blog/2017/01/border-patrol-alters-stats-hide-release-criminal-aliens-high-recidivism/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s