CITAAT

screenshot_1

Democraten boycotten eveneens de inhuldiging van Abraham Lincoln, omdat hij het radicale idee had om een einde te maken aan de slavernij. Denk daar maar eens over na.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op CITAAT

 1. louis-portugal zegt:

  Goed om dat nog eens te laten zien.
  Ik wist dit niet en ben ervan overtuigd dat bijna niemand dit weet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elena zegt:

  Democraten zijn DEMONcraten.
  Achterlijk volk is het.

  Geliked door 1 persoon

 3. dees zegt:

  Dat mijn afkeer voor links niet onterecht is wordt dagelijks bewezen.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Dat is helemaal waar en uiteindelijk werd Abe toch nog vermoord. De moordenaars van Abe Lincoln werden binnen twee weken opgespoord en kregen allen de doodstraf. Bij hun terrechtstelling keek een heel regiment afro-amerikanen toe die dienst deden in het leger van de Noordstaten waarvan Lincoln als president de opperbevelhebber was. Maar ook in de noordstatelijke legers was nog sprake van een zekere vorm van rascisme. De zwarte soldaten vormden namelijke eigen exclusieve regimenten waarbij blanke officieren aan het hoofd stonden. Vermenging van zwarte soldaten en blanke soldaten in een regiment was uitgesloten. Deze segregatie in het Amerikaanse leger bleef in principe bestaan tot aan WO II. Dat de democraten van vandaag zo pijnlijk opzichtig in het anti racisme frame zijn gestapt komt voornamelijk uit politiek opportunisme. Je kunt het ongeveer vergelijken met de ziekelijke allochtonen dweperij van de P.v.d.A. bij ons. Ook dat is puur politiek opportunisme wiens desastreus eindeffect nu geheel terug slaat in hun smoelen.

  http://www.isgeschiedenis.nl/historische-foto/samenzweerders-van-de-moord-op-abraham-lincoln/

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Links tuig !!

  Like

 6. scheermes zegt:

  HOE durven ze zich democraten te noemen door ONS buiten te SLUITEN!! De nederlandse bevolking moet zich DOODSCHAMEN .daar WILDERS nog maar 34 zetels heeft!!Aagezien er TOCH een aanslag komt ,HETLIEFST OP 10 MAART !! Als er een aanslag plaatsvind in europa , stemmen ze MASSAAL op WILDERS!! Een paar maanden later zijn deze slapers de aanslagen weer vergeten ,en vreten ze de rotzooi die door de npo opgediend wordt gretig op,en daalt WILDERS weer in de peiling ,door weer naar die rotduivels te luisteren (klaver pechthold ,speurneus petertje diepvries enz die de judas penningen weer GRETIG incasseren!!) die het adderengif weer in de ether spuwen!! TJA zeggen die linkse STOMMELINGEN dan, zij hebben er voor geleerd HE !!?? WANNEER gaan jullie eindelijk jullie eigen hersenen in VREDESNAAM eens gebruiken ??!!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Geweldig, heel scherp.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Abraham Lincoln werd ook vermoord door links…

  Like

 9. Asgard zegt:

  Welke slavernij,..o ja die van de boze blanke mannen,..rot toch op met die onzin,..weer een etiket om je 300 jaar schuldig te voelen,..kom maar negers kom maar binnen in Nederland, ik voel mij schuldig omdat dat in de geschiedenisboeken staat,..Daaaaaaaaaag sprookjes!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s