“Dan gaan we gewoon naar Moskou”: Dankzij de golf van terreur en criminaliteit trekken de Chinese toeristen verder

screenshot_18

Moskou: het veilige Parijs.

(Vertaling: E.J. Bron)

Parijs werd voor Chinese toeristen een “No-Go-Zone”, omdat de straatcriminaliteit steeds meer toeneemt en er in de Franse hoofdstad angst bestaat voor nog een aanslag.

inselpresse

Inmiddels wordt de Russische hoofdstad Moskou door China´s welgestelde buitenlandtoeristen als veiliger gekwalificeerd en met de zwakkere Britse Pond krijgt men ook meer vakantie in Engeland dan in Frankrijk.

Jean-François Zhou, de voorzitter van het Chinese reisbureau in Frankrijk, zei dat de steeds meer toenemende gewelddadige diefstallen en overvallen van het land “een van de ergste reisdoelen voor buitenlandse toeristen maken”.

Meneer Zou, die het grootste Chinese reisagentschap “Utour” vertegenwoordigt, berichtte over een sterke achteruitgang in de bezoekersaantallen uit Azië. De Russische hoofdstad Moskou wordt door de welgestelde Chinese buitenlandtoeristen inmiddels als veiliger beschouwd en de zwakkere Britse Pond maakt een reis naar Groot-Brittannië aantrekkelijk.

Hij zei tegen de krant “Le Parisien”:

“In het jaar 2016 kwamen er 1,6 miljoen Chinese toeristen vergeleken met 2,5 miljoen in het jaar daarvoor. Het aantal Japanse toeristen daalde met 39% en het aantal Koreaanse met 27%. Onze toeristen gaan nu naar Rusland, dat minder aantrekkelijk is, maar in ieder geval veilig. Voor Vladimir Poetin is dat een economische lentebries.

Voor een hele serie Chinese toeristen veranderde een bezoek aan Frankrijk en Parijs in een nachtmerrie. In het paleis van Versailles worden Chinese toeristen beroofd, evenals aan de voet van de Eiffeltoren en voor hun hotel als ze de bus uitstappen. In het hoogseizoen gaat er geen dag voorbij waarop niet een van onze toeristen wordt aangevallen.”

Meneer Zou zei dat een 80 jaar oude man bij een incident zwaargewond raakte, toen hij zich verzette tegen diefstal. Hij beweerde eveneens dat vrouwelijke toeristen tegen de grond gegooid worden om hun handtas te stelen.

De reisspecialist zei dat hij kon zien hoe de veiligheidssituatie in Frankrijk door de jaren heen constant is verslechterd en hij zei dat Parijs inmiddels “de nummer 1 in Europa zou zijn geworden als het gaat om de toename van het aantal delicten”.

Het regionale toeristenbureau van Parijs berichtte vorig jaar van een daling van de bezoekersaantallen in de stad en motiveerde een deel van de teruggang met de terreurangst.

Sinds 2015 werden er in Frankrijk meer dan 200 mensen bij islamitische terreuraanslagen gedood.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Door: Simon Osborne

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", China, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Frankrijk, gezond realisme, Islam, Krankzinnigheid, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Dan gaan we gewoon naar Moskou”: Dankzij de golf van terreur en criminaliteit trekken de Chinese toeristen verder

 1. Flo zegt:

  Politiek maakt alles kapot, ze praten over veiligheid ,alles was veilig ,tot de dag dat er ladingen Turken en Marokkanen het land instroomden.

  Like

 2. peterdm zegt:

  Het is islamitische straatcriminaliteit en daarnaast islamitische straatterreur in Parijs, ik ga ook nooit meer naar Parijs. Allemaal de schuld van die gore socialisten!
  Marine zet hem op.

  Like

 3. Thom zegt:

  Dat jatten en zakkenrollen is nu niet gekomen. Mijn vrouw is jaren geleden al gerold bij een bezoek aan Disneypark Parijs. Een paar weken geleden is ze met een busreis terug geweest in Parijs. Ze werd niet bestolen, maar zei dat Parijs een vieze smerige vervuilde stad was.
  Als goedgelovige Chinees waar dieven in China een nekschot riskeren, ben je wel een gemakkelijk slachtoffer voor de criminelen.

  Like

 4. Moslims maken meer kapot dan je lief. Daarom terug naar je eigen land. Ze haten ons, alleen ons geld is goed.

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Zoveel ellende in een land geleid door socialisten die hun bondgenootjes van de islam geen strobreed in de weg leggen? Je verwacht het niet….

  Dat de Franse economie maar flink mag leiden onder de islamofilie van de socialisten.

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Het is beter naar een land op vakantie te gaan met zo weinig mogelijk mohamedanen en andere ´´vluchtelingen´´.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Precies, en dat is ook de reden dat ik van plan ben om na mijn pensionering mijn heil buiten Europa te zoeken. Ik zou nog ruim 3 jaren en 7 maanden moeten wachten, maar dankzij de lachende landverrader en zijn team is dat inmiddels 5 jaren en 10 maanden geworden.
   Nog even doorbijten en dan is het leed geleden. Op naar een land met heeeeeeel weinig mislims. Een land zonder dat ras is er helaas al niet meer op deze wereld. Helaas hebben ze inmiddels overal een voet (of een wapen zo u wilt) tussen de deur weten te krijgen.

   Like

 7. Juan Pan Blanco zegt:

  En Merkel maar lullen over buitengrenzen beveiligen. Dit bericht past niet in het EU-straatje, maar wat gaan ze doen, alles censureren?

  Like

 8. GT zegt:

  Europa geheel schoon vegen, en dan bedoel ik ook letterlijk schoonvegen, Hollande zwakkeling!

  Like

 9. Jan zegt:

  Interesseert de Roden niets, die gaan de belastingen verhogen en zeggen dat Chinezen racisten en islamofoben zijn.

  Like

 10. Steven zegt:

  Dat zijn de eerste stuiptrekkingen van een totale ondergang..en dat zelfde wacht ook ONS!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Chinezen worden al vaak overvallen in NL-Sodom-Gomorra-IsalAmsterdam, door onze “kansenjongeren” (gore maroc-rifratten). Die toeristen zullen daar op een gegeven moment ook wel wegblijven denk ik zo. Onder Trump worden Amerikanen ook afgeraden om nog naar Europa te gaan, dus t gaan allemaal goei komen, t duurt alleen nog ff.

   Like

 11. joga zegt:

  In ben ervan overtuigd, dat de Chinezen Amsterdam ook al lang mijden als de pest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s