Morgen bij de inhuldiging van Trump: Linksen in de VS mobiliseren honderdduizenden anti-Trump-demonstranten

screenshot_15

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling:Theresa Geissler)

Onmiddellijk na de verkiezingszege van Trump gingen duizenden Amerikaanse linksen de straat op. Onder het presidentschap van Trump dreigt, net zoals in Duitsland,van linkerzijde een afscheiding van de samenleving.

michael-mannheimer-blog

Duizenden veiligheidskrachten in Washington

“Ik kan me niet herinneren dat een beëdiging ooit zo’n uitdaging voor de veiligheidsautoriteiten is geweest”, verklaarde ex-minister van Binnenlandse Veiligheid Michael Chertoff tegenover The New YorkTimes.

Zo rond de 3200 agenten, 8000 Marechaussees, 5000 soldaten evenals talloze FBI-medewerkers zijn ten tijde van de ceremonie en de demonstraties in functie. De kosten voor de politie-inspanning bedragen meer dan 100 miljoen dollar.

Op deze facebook-pagina hebben 206.000 mensen hun deelname aangekondigd en 254.000 hun “interesse” gemeld. Bij de betoging zullen prominenten als Hollywood-activist Harry Belafonte spreken.

De politie verwacht voor vrijdag ongeveer 800.000 Trump-fans – veel minder dan bij Barack Obama’s eerste beëdiging in 2008, toen er bijna twee miljoen naar Washington kwamen, zonder dat er sprake was van ook maar één grotere tegendemonstratie.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Donald Trump, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Morgen bij de inhuldiging van Trump: Linksen in de VS mobiliseren honderdduizenden anti-Trump-demonstranten

 1. paulzwueste zegt:

  We zullen morgenavond veel te zien en te lezen hebben….

  Like

 2. peterdm zegt:

  Mensen niet vergeten dat Abraham Lincoln een republikeinse president was die de slavernij (1861) afschafte, de slavenstaten waren allemaal democratische. Bij de inauguratie van Lincoln (1860) bleven democraten weg, net zoals nu bij Donald Trump. Het was de Republikeinse Generaal Ulusses S. Grant die op 9 april 1865 de Democratische Generaal Robert E.Lee versloeg en een einde maakte aan de burgeroorlog.

  Like

 3. Manna zegt:

  eens kijken of ze een biertje gaan drinken met de bikers 🙂

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als er groepen waren die in 2008 een anti Obama demonstratie hadden willen geven dan waren ze meteen weggezet als rascist zonder naar de inhoud van hun slogans te kijken. Obama moest president worden omdat hij zwart was en Hillary moest eveneens president worden omdat ze vrouw was. De wetmatigheden van progressief zijn van een andere orde dan de wetmatigheden van realistisch georiënteerden.

  Geliked door 3 people

 5. Ja, inderdaad de bikers zijn er ook nog, kan leuk worden met die linksen.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  Dat kan een mooie schietpartij worden, pro en contra Trump. Allemaal gewapend natuurlijk. Ook de motorbendes gaan zich laten horen. Ben benieuwd naar morgen. PS. In NL is dat ook gebeurd. Een zeer populaire politicus die op bijna het toppunt van zijn macht, door de linkse kliek van de pvda werd neergeschoten door een huurmoordenaar.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   En daarom wil de regering van ELK Europees land NIET dat hun inwoners bewapend zijn.
   Hoe zou je zelf zijn als je heerser was en je volk kon je via wapengeweld afzetten…?
   Nee, dat mag niet gebeuren natuurlijk.
   Maar we mogen toch niet mopperen, want wij hebben er de democratie voor terug gekregen toen we onze wapens moesten inleveren, en dat is natuurlijk van veel grotere waarde.
   Dãt kunnen we elke dag meemaken.

   Like

 7. kraftavilqa zegt:

  Wat zijn ’t toch een slechte verliezers die rooien echte losers die fascisten (waarom heet hun partij eigenlijk democratisch want het is zonneklaar dat ze democratie amper verdragen). blijkbaar was voor deze losers 8 jaar obomanisme nog niet genoeg maar voor anderen wel zodat – beter laat dan nooit – de stem der rede heeft gezegevierd zodat de US en de wereld nipt aan een regelrechte ramp zijn ontsnapt met hitlery clinton was het verwoestend obamanisme onverminderd voortgezet.

  Like

 8. Jan zegt:

  ‘Vreedzame’ demonstranten gewelddadig*

  video/1

  video/1

  Protesters outside of Deploraball shouting ‘No Trump! No KKK! No Fascist USA!’😂 #TrumpInauguration #Libtards pic.twitter.com/SngnLB6xUq

  — Cristina Laila (@cristinalaila1) January 20, 2017

  * net moslims die zeggen dat wie niet accepteert dat islam vreedzaam is zal worden vermoord

  Like

 9. Jan zegt:

  De werkwijze om met die libtards om te gaan:

  Like

 10. Jan zegt:

  Lord Zuckerberg Wants Expand His Kingdom

  Close to a dozen small parcels within Zuckerberg’s Kauai estate are owned by kamaaina families who have rights to traverse the billionaire’s otherwise private domain.

  Now the Facebook CEO is trying to enhance the seclusion of his property by filing several lawsuits aimed at forcing these families to sell their land at a public court auction to the highest bidder.
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/lord-zuckerberg-sues-native-hawaiians-force-sale-ancestral-land-100-million-estate/

  Typisch voor een socialist

  Like

 11. Jan zegt:

  Ambtenaren net zulke blaaskaken als hollyweirdo’s: 28% zegt te vertrekken als Trump straks president is

  According to a new poll conducted by GovExec.com and the independent Government Business Council, 28 percent of federal workers say they are or at least might be “considering leaving the federal service” because of Donald Trump’s election. This is actually up from 25 percent who said the same in February when asked about the possibility that Trump might be elected.

  http://www.washingtonexaminer.com/govexec-poll-28-percent-of-fed-workers-say-they-might-quit-or-retire-because-of-trump/article/2612377?custom_click=rss

  Mooi initiatief, minder parasieten

  Like

  • john zegt:

   Doe er nog 2% bij. 30% op de ambtenaarslonen. Als dàt geen besparing is. En bovendien allemaal linksen die toch niets anders kunnen dan stokken in de wielen steken.

   Like

 12. Jan zegt:

  Linksvolk wil procedure starten op Trump af te zetten. Vergeten 1 ding, Trump is nog geen president en afzetten kan alleen als iemand liegt en aantijgingen zijn geen bewijzen. Deplorable libtards!
  http://dailycaller.com/2017/01/19/dem-pledges-to-begin-impeachment-process-against-trump/

  Like

 13. Jan zegt:

  HuffPo correspondent: Trump moet gewoon afgezet worden en vervangen voor Killary

  Like

 14. Jan zegt:

  Dom links: Obamacare vs. Affordable Care Act

  Like

 15. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 16. ieznogoedh zegt:

  De strijd is nog niet gestreden. Even afwachten wat er straks gebeurt.
  IK heb vanmorgen nog even op tv gezien waar Trump wordt ingezworen.
  Dat opgeteld bij de wetenschap dat een sluipschutter op kilometers afstand iemand kan neerschieten, maakt het niet onmogelijk dat er een kogel over Pensylvania Avenue vliegt om die katoenplukker in het zadel te houden of, nog erger, killary alsnog op het schild te hijsen.
  Zou ik baas beveiliging zijn, dan zou ik kogelvrije glazen wanden opstellen. De linkse kerk is namelijk echt niet te vertrouwen.

  Like

 17. GT zegt:

  Die Soros moet zeer goed gaan oppassen daar ben ik van overtuigd, en dat zal niet lang meer duren!

  Like

 18. GT zegt:

  Tja jammer tot twee maal toe geen reactie geplaatst?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s