President Moldavië wil Associatieverdrag opzeggen: “Het heeft ons niets gebracht.”

screenshot_13

De president van Moldavië, Igor Dodon zei gisteren (17 januari) op een gezamenlijke persconferentie met de Russische president Vladimir Poetin (foto boven), dat hij hoopt dat het Associatieverdrag van Moldavië met de Europese Unie zo snel mogelijk opgezegd wordt als zijn politieke partij na de parlementsverkiezingen aan de regering komt.

Momenteel moet de eurosceptische president nog samenwerken met een eurofiele regering. De partijen die deze regering vormen staan er, mede door diverse corruptieschandalen, in de peilingen echter erbarmelijk voor. Als de huidige stemming onder de bevolking aanhoudt kan Dodons PSRM na de parlementsverkiezingen, die in november 2018 moeten plaats vinden, een regering vormen met de eveneens eurosceptische Partidul Nostru.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Moldavië, Rusland. Bookmark de permalink .

5 reacties op President Moldavië wil Associatieverdrag opzeggen: “Het heeft ons niets gebracht.”

 1. Mary zegt:

  Het heeft niemand in Europa iets gebracht, het heeft iedereen alleen heel veel gekost, de enige die er heel veel bij gewonnen hebben zijn de Islamitische uitvreters.

  Like

 2. Wij hebben alleen maar flink moeten betalen en zitten opgescheept met een zootje parasieten.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Als zo’n arm land dit al zegt dan zegt mij dat genoeg en we hoeven het verder niet over ons eigen land te hebben. Nu de economische groei zo grootijkt te zijn zal er dit jaar ook wel weer een extra nieuwe aanslag van vele honderden miljoenen Euro’s uit Brussel komen. En vindt u het ook niet dat het wel heel erg stil blijft daar over, verdacht stil?Nog helemaal niets gehoord van Dijsselbloem over die extra aanslag over 2016!!!!! Zal wel ná15 maart 2017 komen!!!!
  En dat “onafhankelijke” CPB en DNB blijft daar ook wel heel erg stil over!? Net zo stil blijft het ook over de Nederlandse pensioenpotten…….ook stilte voor de storm.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Wel nee beste kijkers.
  Die president heeft natuurlijk zijn zakken al gevuld en zoekt nu aansluiting met Trump want hij weet dat Trump binnenkort Rusland zal opkopen.
  Dat is ’n kwestie van tijd. Iedereen weet dat.
  Slimme kerel. Wat mij betreft zou ik ‘m willen inruilen voor Rutte, dan mag Wilders nog ’n tijdje in de oppositie blijven om aanstormend politiek talent Sylvia Simons van ons af te houden.
  Kunnen we lachen. Wat vindt U?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s