Stilletjes en stiekem wordt Duitsland met gezinshereniging overstroomd

screenshot_12

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het nakomen van huwelijkspartners en andere familieleden naar Duitsland is het afgelopen jaar volgens informatie van de “Welt” uit het ministerie van Buitenlandse Zaken met ongeveer 50% procent gestegen. “In 2016 zijn er wereldwijd naar schatting 105.000 visa voor gezinshereniging verstrekt, waaronder een groot deel voor de gezinshereniging van mensen die recht hebben op bescherming”, deelde het ministerie van Buitenlandse Zaken mee. In het jaar 2015 waren dit nog ongeveer 70.000 visa, in 2014 ongeveer 50.000.

politikstube

Het nakomen van Syriërs en Irakezen steeg volgens de informatie bijzonder sterk. “Voor het hele jaar 2016 werden er ongeveer 73.000 visa verstrekt voor de gezinshereniging voor mensen die recht hebben op bescherming uit Syrië en Irak.” De ongeveer 65.000 onbegeleide minderjarige buitenlanders halen slechts in beperkte mate familieleden naar Duitsland: in 2016 werden voor de gezinshereniging van minderjarigen wereldwijd ongeveer 3.200 visa verstrekt. De nakomende familieleden van vluchtelingen dienen zelf geen asielaanvraag in en zijn daarom niet in de desbetreffende asielstatistieken opgenomen. Verder op “Welt.de”.

“Politikstube”: Een bodemloze put! Dat zijn aantallen die de Duitse regering op navraag officieel toegeeft, inmiddels weten de burgers wat ze moeten denken van het waarheidsgehalte van zulke uitspraken. Bovenop de (officieel) 320.000 “vluchtelingen” in het jaar 2016 komen er nog een keer tot 105.000 in het kader van de gezinshereniging bij, dus ver over de 420.000 nieuwelingen in één jaar, en niet te vergeten de ondergedoken illegalen. Nu is het de vraag: één visum geldt voor hoeveel familieleden? Moet je 105.000 visa keer twee, drie of vier doen? Dat zal de burger wel niet te weten komen, want de nakomende familieleden hoeven geen asielaanvraag in te dienen en worden niet opgenomen in de asielstatistiek. Zo kan de politiek blijven misleiden en het sprookje van het dalende aantal “vluchtelingen” blijven vertellen.

Over de kosten en de permanente verandering van Duitsland mag je al helemaal niet verder nadenken, echter mogen diegenen die hier al langer leven het grapje financieren, dat berekend werd door professor Bernd Raffelhüschen. Volgens hem kosten een miljoen migranten tot het jaar 2040 in totaal € 450 miljard.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stilletjes en stiekem wordt Duitsland met gezinshereniging overstroomd

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Op 5 mei 1940 kwamen de Duitsers ons land binnen. Er komt een dag dat de duitsers geen duitsers zijn, maar een andere huidskleur hebben. Ze zullen wel uit Duitsland komen, maar ze zullen laten zien hoe instructief en representatief I.S. is/was voor alle islafieten. Wees op uw hoede!

  Like

 2. Thoth zegt:

  Ik neem aan dat mohammedanen zijn die maximaal 4 c.q. 11 (achmed, etc.) vrouwen een huwelijk hebben afgesloten.

  Je moet natuurlijk wel rekening houden hoe ze zijn opgegroeid…

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Die verassing hadden we hier ook: bleek de gastarbeider ook nog zijn gezin over te laten komen.
  Bleek zijn gezin ook nog te bestaan uit ooms en tantes, nichten en neven.
  Bleek een asielkind uit ieder land, ook nog de familie over te laten komen.
  En de PvdA wil een nieuw kinderpardon en de VVD gaat dat steunen.

  Ik kan me niet herinneren dat hier ooit een debat over is gevoerd, of dat wij hier ooit iets in te zeggen hebben gehad.
  Wie nu tegen deze waanzin is, is racist en bruinhemd, wie er voor is, wordt gutmensch.

  Ineens werd deze waanzin wet en nu wordt ons land overstroomd door handophouders.

  Verder vallen de harde cijfers in Duitsland nog reuze mee, wij zijn veel kleiner, maar krijgen jaarlijks evenveel uitkeringstoeristen binnen.

  Wat stiekem en achterbaks is ingevoerd kan ook weer worden teruggedraaid.
  Stem voor verandering, stem PVV.

  Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  Om dan nog maar te zwijgen van de op deze manier binnen gesmokkelde KIND-BRUIDEN.
  Wordt daar nog een beetje op gelet, of hoe zit het?!

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Helaas, hoe onbegrijpelijk en abject dan ook: kindbruiden zijn tegenwoordig legaal. Ook in een AZC kan de haatsik gewoon de kleuter van zijn aanbidding over laten komen en verkrachten. Met instemming van de meerderheid van de tweede kamer, die open staat voor dialoog, islam en pedofilie.
   Kindbruiden zijn dus legaal. En de rechten van het kind zijn dus verleden tijd. Ik kan geen minimum leeftijd vinden en hoop dat er geen pampers nodig zijn, maar ik weet wel dat pas een verbod op de import van kindbruiden verworpen is door ons parlement.

   Like

   • Steven zegt:

    Nog even en ze mogen de meisjes in Nederland ook uit de kleuterklas uitzoeken om mee te trouwen. Zal vast ook wel de steun van de PVDA verdienen.

    Like

 5. Henk.V zegt:

  Door een uitgekiende strategie van misleiding, onder meer door middel van het systematisch achterhouden van bezwarende feiten die voortvloeien uit de enorme instroom van lieden die GEEN verrijking vormen voor het land, in combinatie met een politiek van verdoezeling van misdrijven die door de ”nieuwe Duitsers” of niet-westerse migranten worden gepleegd EN door middel van het verspreiden van de aperte onwaarheid dat de criminaliteit in Duitsland daalt, probeert de door Merkel geleide overheid de bevolking rustig te houden.

  Het gaat zogenaamd uitstekend met het land en alle eventuele problemen zal men de baas kunnen worden, MITS men Merkels ongebreidelde optimistische opvattingen maar klakkeloos blijft nabauwen..
  Deze ruïneuze Bundeskanzlerin is werkelijk De sloper van Duitsland gebleken.
  Zij hoopt op NOG een ambtsperiode waarin zij de laatste hand aan haar slopersproject kan leggen.

  Merkel is verre van gek, maar een cynische linkse politica die er op uit is Duitsland van karakter te veranderen, zonder dat de meeste Duitsers het nog beseffen, omdat ze van nature een nauwelijks te schokken vertrouwen bezitten in degenen die boven hen geplaatst zijn, .

  Natuurlijk wordt een deel van de Duitsers wakker.Zij zien de tekenen van waanzin die de regerende elites beginnen te vertonen.Zij zien de symptomen van toenemende onbestuurbaarheid van het land, de chaos die de overheden eigenlijk niet meer kunnen beteugelen en ook de absurde neiging om zich neer te buigen voor de islam. Zij zien hoe het politieapparaat steeds minder blijkt opgewassen tegen het ontspoorde gedrag van migranten.

  Ook ontgaat het hen de krankzinnige flirt richting islam van de leiders van de grote kerken niet, die net doen of het islamitische gedachtegoed en de christelijke opvattingen totaal verenigbaar zijn..
  Veel mensen begrijpen dat ALLE concessies die tot dusver zijn gedaan in dit proces van absurde ”verbroedering” tussen twee onverzoenbare opvattingen zonder uitzondering komen van de kant van de christenen .
  De mede- verantwoordelijke voor de Duitse waarden en waarden hebben kennelijk geen enkel gevoel van schaamte meer over en ze zijn hun zelfbewustzijn volledig kwijt…..

  Duitsland is in een snel neergaande spiraal van zelfvernietiging beland, waaruit het alleen nog kan ontsnappen wanneer DE Duitse tegenstem, de ”Alternative für Deutschland” ( AfD) dit jaar een machtsfactor wordt waar niemand meer om heen kan in de politiek..
  DE AfD is een buitengewoon solide partij, met hoog opgeleide, bekwame mensen aan de top die heel goed in staat zijn hun opvattingen glashelder uiteen te zetten.

  Verlinkst Duitsland gebruikt HET middel waarmee links altijd werkt, wanneer het niet over voldoende argumenten beschikt om de regelrechte koers naar de afgrond te rechtvaardigen: complete roddel verspreiden die tot onbegrensde demonisering moet leiden en als dat niet meer voldoende werkt: VEEL geweld gebruiken tegen de ”extreem rechtse” AfD

  Ik hoop op zoiets als een ”Brexit en Trump effect” voor het land.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Net als ten tijde van den Uyl hier. Niet het gezin komt over, maar ook de hele familie en aangetrouwden vrees ik.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En in Nederland is het niet anders !
  Vandaag in de Televaag !
  Asielzoeker te moeilijk uit te zetten

  Den Haag – Afgewezen asielzoekers zijn sowieso al lastig uit te zetten, maar Europese regels maken dat nog moeilijker. Het kabinet pleit er daarom in Brussel voor dat het roer om moet.

  Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) merkt dat afgewezen asielzoekers nog regelmatig de benen nemen als hun uitzetting dreigt. Ze gaan dan naar een ander land of duiken hier in Nederland de illegaliteit in. Zonde, onder meer omdat er veel geld en voorbereidingstijd in een uitzetting zit.

  Om te voorkomen dat iemand vlak voor zijn uitzetting de benen neemt, werd in het verleden vaak het middel van vreemdelingenbewaring ingezet. Dat mag echter in steeds minder gevallen door Europese regels, merkt Dijkhoff tot zijn onvrede. „We hebben daar erg veel last van.” Rechters staan opsluiting alleen nog in heel uitzonderlijke gevallen toe. „Je moet bijna aantonen dat iemand er al eerder tussenuit is gepiept om bij rechter aan te tonen er risico op vluchten is.”
  Nederland gaat in Brussel aankaarten dat de Europese regels slecht uitpakken. Volgens Dijkhoff moet dat bij hervorming van het asielstelsel snel anders geregeld worden.

  Griekenland
  Tijdens een Kamerdebat over het asielbeleid zei de VVD-bewindsman verder dat hij, ondanks aandringen van linkse partijen, niet van plan is om sneller of extra vluchtelingen vanuit Griekenland naar hier te halen nu het daar sneeuwt en asielzoekers in erbarmelijke omstandigheden moeten leven. De staatssecretaris benadrukt dat Nederland al meer doet dan andere landen: „Er komt een punt waarop ik niet nog meer verantwoordelijkheid op me neem omdat anderen dat niet doen.”
  Dijkhoff vindt dat het voornamelijk aan Griekenland is om de opvang daar op orde te hebben. Opvang die wel bestand is tegen de weersomstandigheden. Griekenland heeft tot nu toe steken laten vallen, zei de staatssecretaris.

  Like

 8. De moslims kunnen bijna alles doen wat voor ons verboden is. Omdat zij een vrijbrief hebben de koran.

  Geliked door 1 persoon

 9. tippelaar zegt:

  ” Op aandringen van de linkse partijen”. Deze zinsnede zegt mij genoeg. Die linkse creëren hun eigen ondergang. Zij zijn alleen te stom om dat in te zien. En de heer Dijkhof verschuilt zich achter europese regels, de lafaard. Heeft niet de moed, om zich vanwege het nl.belang, tegen europa te verzetten. Dat zijn onze leiders. Ik moet er een dikke poep van laten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Men doet pogingen om meningen te overwegen zonder de geschiedenis te veranderen.
  De aanhangers van de geruite theedoek spreken er schande van, geheel onterecht m.i.!
  http://nos.nl/artikel/2153607-verontwaardiging-over-holocaust-uitspraken-afd-politicus.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s