Wie VVD stemt krijgt de PvdA er gratis bij, en D66 en CDA en ChristenUnie en SGP en GroenLinks

screenshot_6

(Door: Kees Pieters)

Alweer een centrumlinks kabinet

Bij Mark is het hoge woord eruit: de VVD gaat niet regeren met de PVV. Dat komt goed uit, want als de PVV meedoet, levert die als grootste partij de premier. En Mark wil zelf premier blijven. Nu duidelijk is dat de PVV niet meedoet, neemt Mark meteen de kabinetsformatie ter hand. Hij gaat voor het gemak uit van de laatste peiling van Maurice de Hond, peil.nl van 8 januari 2017.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Linkse Kerk, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

24 reacties op Wie VVD stemt krijgt de PvdA er gratis bij, en D66 en CDA en ChristenUnie en SGP en GroenLinks

 1. Golden Girl zegt:

  ik ben niet erg goed wat politiek betreft, als de kiezer PVV wil, en ze hebben de meeste stemmen, hoe kan dan Rutte zeggen dat hij niet gaat regeren met de PVV ? Het volk kiest toch, dat heb ik eigenlijk nooit begrepen

  Geliked door 1 persoon

  • Dan wordt er gesjoemeld ,als ze gekozen zijn doen ze toch wat ze willen,allemaal vriendjes politiek ,je stemt maar daarna heb je het nakijken het wordt tijd dat er een eerlijke verkiezing komt met gekozen volks vertegenwoordigers en geen Elite alleen,maar ook laag opleiden het ook eens mogen beslissen,dat is eerlijker.

   Like

 2. We begrijpen hem, Wat een verachtelijke man is hij en ondemocratisch. Weer worden wij door hem weggewuifd net als bij het referendum. Ik vind dit langzamerhand beledigend worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Karen zegt:

  Geweldig artikel. Als meer mensen dit eens goed tot zich door zouden laten dringen stemde er niemand meer op Rutte en zijn rottige VVD. Trouwens een PvdA stemmer moet toch ook wanhopig worden bij idee dat er wederom geregeerd moet worden met de VVD. En dat zelfde geldt toch ook voor GroenLinks. PVV moet gewoon dusdanig groot worden dat zij met een paar, zoals ze dat noemen, PVV light partijen kunnen regeren.

  Like

 4. Witte raaf zegt:

  7 voor de prijs van 1!
  Zo goedkoop heb ik ze nog niet meegemaakt!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Het is ongehoord dat nú al de kaarten zijn geschud, en de MP wel even komt vertellen dat hij met iedereen in een coalitie wil zitten, behalve met de PVV!
  Mag dit zomaar? De PVV is niet alleen de persoon van Geert Wilders, maar omvat een zeer groot aantal stemgerechtigde Nederlanders, die een andere koers in ons land willen zien. Zolang Nederland officieel nog een democratie is, mag men niet op voorhand partijen en hun achterban buiten spel zetten!
  Een grof schandaal wat hier gebeurt.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Cathja,

   Geert Wilders en de PVV is abject omdat hij bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet. En als tegen actie doet de VVD precies hetzelfde: zet bevolkingsgroepen tegen elkaar op, namelijk niet-PVV’ers tegen de wel-PVV’ers.

   Het doel heiligt de middelen. Het doel van de PVV is de islamisering en de soevereiniteitsoverdracht aan Brussel tegen te gaan.

   Het doel van de VVD en de rest van het ondemocratische zooitje is de PVV monddood te maken.

   En daartoe passen ze het zelfde middel toe als waar ze de PVV van beschuldigen: het veroorzaken van een tweedeling in de maatschappij. Maar de ene tweedeling in de maatschappij is natuurlijk de andere niet. Toch?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • BertG. zegt:

   Nederland is een democratie die enkel op papier staat om ons te doen geloven dat dat zo is.
   Maar eigenlijk is een vorm van verkapte dictatuur.
   en het werkt ook nog, niemand had het door. En tot de dag van vandaag geloven ze het nog steeds, dat wij een democratisch land zijn. Onbegrijpelijk.

   Like

 6. Fred zegt:

  Het failliet van de democratie is niet beter verwoord dan hier.
  Zouden die lapzwansen dat zelf niet doorhebben?

  Geliked door 1 persoon

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  maar straks, als Nederland…haha…weer is ont-stemd
  beginnen wij (de grote jongens) met ’t gepolder
  onze populaire slogans verdwijnen weer naar zolder en
  de “strategisch” stemmenden staan (lol lui) wéér in hun hemd !
  .
  dat komt wel goed hoor, laat ons nu maar schuiven
  wij hebben vaker met dit bijltje al gehakt
  en steeds opnieuw is ’t prima uitgepakt
  en richtten wij ’n slachting aan onder de vredesduiven 😛
  .
  nee, wij zijn helemaal gemazeld en gepokt in dit verband
  want het gaat per slot om het bereik van doelen
  dus mocht u zich daar steeds woedender bij voelen…
  begrijp dan dat u leeft in ’n bijna ontworteld Land….
  .
  Jasterke
  .

  .

  Like

 8. peterdm zegt:

  Wie VVD stemt krijgt de PvdA er gratis bij, en D66 en CDA en ChristenUnie en SGP en GroenLinks… Plus tienduizenden eco-vluchtelingen, want Trump wil ze niet.
  Wij wachten af want Turkije wil een visumvrije EU voor zijn turken, zo niet dan gaan de grenzen daar weer open en heeft Nederland de EU-plicht om deze mensen op te nemen.
  Maar eerst gaan we morgen feest vieren met Donald Trump.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Volkomen juist.
  Rutte III is gelijk de NSB.
  En Rutte II + nepoppositie = precies hetzelfde als Rutte III.

  Like

 10. Lee zegt:

  Wie vvd stemt (of 1 van de andere genoemde partijen) geeft geen zak om dit land of zijn kinderen. Ik kan niet wachten tot het maart is, maar het zal wel weer uitlopen op een sof gezien het stemgedrag van de gemiddelde nederlander.

  Like

 11. Mary zegt:

  Als Wilders en dat is overduidelijk de meeste stemmen krijgt moet hij premier worden, gaan Rutte en Co een cordon vormen tegen hem zijn er door de bevolking al rellen aangekondigd!!!.

  Like

 12. bedonderde burger zegt:

  We staan op het punt van burgeroorlog wat al deels zichtbaar is voor diegenen die bereid zijn hun ogen te openen. We staan aan de rand van een derde wereldoorlog door een immigratiegolf van zogenaamde vluchtelingen die onbeheersbaar doorgaat vanwege idioten als Merkel en Juncker. We staan op het punt om overspoeld te worden door een vijandige godsdienst die op de hele wereld aan een gewelddadige opmars bezig is.

  En wat is het verkiezingspunt bij uitstek waar de SP mee aankomt: een nationaal zorgfonds. Niet eens zelf bedacht maar een soort aftreksel van Obama care die op zijn beurt Clinton care een nieuw naampje gaf. Briljant die SP.

  Met deze partij kunnen we de oorlog in, dan verliezen we bij voorbaat. Ik heb de SP in de jaren negentig al vaarwel gezegd toen ze zo nodig van actiepartij kontkussende Haagse plucheklevers moesten worden. Ik hoop dat deze eikels net als die van de PvdA eens voorgoed worden weggestemd, dit soort Chamberlain narren heeft niemand nodig op een moment als nu.

  Like

 13. Leo zegt:

  Hoe stoppen we deze foute arrogante LUL ???
  Wie weet het antwoord ??

  Like

 14. Edjan zegt:

  De PVV moet nog beginnen aan zijn “mars door de instituties”. Dwz zich een plaats veroveren in de media (= propaganda voor het volk) en het onderwijs (= indoctrinatie van de kinderen).

  Als ik dit eens mag vergelijken met het socialisme (ooit begonnen met de bedoeling om inderdaad uitgebuite arbeiders te helpen) : het socialisme kwam ergens na 1920 tegen de verdrukking in op. In 1955 waren ze al een best grote partij want (ik was toen 7) ik herinner me de rode aanplakbiljetten met Drees erop en mijn vader die zei dat hij een goeie was. Zo niet de pastoor in de kerk (in Rotterdam) die met overslaande stem vanaf de kansel predikte dat hij de baarlijke duivel was en dat katholieken op de KVP dienden te stemmen omdat ze anders het eeuwige hellevuur tegemoet konden zien.

  Maar al in 1970 was de PvdA geheel establishment en al vrijwel klaar met haar mars door de instituties. De arbeiders werden al lang niet meer onderdrukt en hadden allemaal een auto, een TV , de bijna verplichte vakantie naar Spanje, ziektegeld en AOW. Daarom zochten de socialisten toen naar andere arme onderdrukten en die vonden ze in vrouwen, mohammedanen en negers. En dat het toen de verkeerde kant op ging, weten wij inmiddels wel. Maar ze konden hun, bijna kerkelijk geworden, hobby’s nog decennialang doordrukken omdat ze sleutelposities bezaten in onderwijs en media. Ze konden kinderen van jongs af aan net zo indoctrineren als de christenen tot 1955 en ze konden het volk alles wijsmaken in hun media.

  Daar hebben ze dus van ca 1955 tot ca 1970 voor nodig gehad. Dat is 15 jaar.
  Als ik het mag vergelijken met de PVV: die zijn nu waar de socialisten in 1955 waren (Wilders op de aanplakbiljetten, vader zegt dat hij een goeie is, maar de liberaal-socialistische “pastoors” dreigen met het hellevuur) Dus heeft de PVV volgens mij nog 15 jaar nodig om een overheersende positie te verwerven.

  Wordt niet boos of ongeduldig: het gaat de goeie kant op. Iedereen moet over 2 maanden van zijn luie reet opstaan en gaan stemmen. Dat is alles. En dat graag daarna ook nog een paar keer.

  Geliked door 1 persoon

 15. Giny zegt:

  Inderdaad, kom met je luie achterwerk van je stoel af en anders je mond houden!
  Ben bezig om mails te versturen naar mensen die voor 100% achter de PVV staan,
  maar nooit stemmen!
  Ze erop gewezen, wat ze verwachten voor de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen,
  of ze weer vier jaar met Rutte opgescheept willen zitten, zo niet, trek dan voor deze
  keer de stoute schoenen aan en ga!!!

  Like

 16. BertG. zegt:

  Markie is een geboren oplichter, hij had kunnen kiezen om auto handelaar te worden of crimineel.
  Maar heeft gekozen voor de politiek en daar ze draai gevonden, waar wij nu allemaal onder moeten leiden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s