Nederlandse protesten na aantreden Trump

screenshot_20

AMSTERDAM – Ook in ons land zijn komend weekend protesten naar aanleiding van de beëdiging van Donald Trump als de nieuwe president van de Verenigde Staten. In navolging van die in Washington vindt zaterdag de Nederlandse versie van de zogenoemde Women’s March plaats op het Amsterdamse Museumplein en op het Malieveld in Den Haag.

Volgens de organisatie gaan zo’n 1 miljoen mensen in ruim driehonderd marsen overal ter wereld zaterdag de straat op om zich te laten horen tegen ongelijkheid en intolerantie. De organisatie in Amsterdam noemt het een „positief tegensignaal” in de verhardende maatschappij. De betogers komen op voor gelijke rechten en gelijke behandeling van alle minderheden.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Donald Trump, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

63 reacties op Nederlandse protesten na aantreden Trump

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   minimaal 80% van deze fijne demonstranten zijn zwart of hebben kleurtje of hebben belangen in de vluchtelingenindustrie….

   Like

 1. Joshua zegt:

  Dat protesteren hadden zij bij obama moeten doen.
  Ook hier in Nederland is men goed geïndoctrineerd door de msn, door bepaalde personen in het nieuws te verketteren en het klootjesvolk loopt klakkeloos achter dit soort opruierijen aan.

  Liked by 3 people

 2. Cathja zegt:

  Waar bemoeien ze zich mee?!!
  Tegen Trump en tegen Wilders?? Laten ze eerst maar eens een mars organiseren om het geweld en de berovingen te stoppen die de gelukszoekers hier veroorzaken! WIJ worden nog eens een minderheid als we de terreur van die ‘getinten’ geen halt toeroepen.
  We moeten baas blijven in eigen land, en ons zéker niet bemoeien met de nieuwe president van de Verenigde Staten. Daar horen wij ons buiten te houden.

  Ik wens Donald Trump vandaag een mooie dag toe, en hoop dat zijn tegenstanders op grote afstand gehouden worden!

  Liked by 4 people

 3. Drs.P. zegt:

  WTF is Women’s March nu weer? Stelletje domme kudtmutsen, ze zijn compleet geschift met hun “zielige minderheden” gezeur en weten niet waar ze mee bezig zijn.
  Zodra de “zielige” hakbars in de meerderheid zijn zullen ze er wel achter komen hoe hun wereld er dan uit gaat zien met isis gerelateerde “vrijheden”. Ook hier is helaas alweer weer het verhaal van toepassing hoe feministische vrouwen een beschaving te gronde richten. Man, man, man, je zou deze domme debiele mutsen gewoon de sharia toewensen!!!

  Liked by 5 people

  • Thom zegt:

   In Amerika zit de zwarte zangeres Beyoncé die vele malen miljonair is in de organisatie.
   Dat soort figuren weten niet eens hoe het gewone volk leeft. Hetzelfde met figuren als Will Smith en Oprah Winfrey. En ze worden gediscrimineerd de multimiljonairs en ze komen op voor het volk want Black Lives Matter. Donder toch op met dat soort blaaskaken.

   Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Hoe zielig zijn toch in wezen die – door ‘politici’ en de ‘media’ geprogrammeerde- ‘protesterenden’.
  Nu moeten ze de kou in, terwijl ze hun -dus mee geprogrammeerde- teleurstelling zo makkelijk kunnen aanpakken met en fles goed vaderlandse jenever of andere spiritualiën met vergelijkbaar effect.
  Man o man, wat gebruiken die gedepersonaliseerde lieden hun lege hoofden toch steeds als vuilnisvat!

  Like

 5. Steven zegt:

  Degene die hier aan meedoen zijn allemaal allochtonen en linkse freaks.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  Het zijn de uitkering vretende beroepsagitatoren die de antitrumpmars organiseren in nederland. Om het een plaatselijk sausje te geven wordt Wilders er ook maar even bijgehaald. Ik ben benieuwd wie van de nl.linkseshit meeloopt. Als iemand zon figuur ziet, bijvoorbeeld Jesse Klaver of een andere idioot zoals Pechtold, even een filmpje maken.Kan dan met onderschrift zo op facebook. Past altijd wel in verkiezingstijd. En natuurlijk loopt maarten van rossum ook mee, deze antieke cpn.communist. Staat bij zulke gelegenheden altijd met zn bek vooraan, enge man. Ik hoop zelf op een tegendemonstratie door zwart front, of de NVU, o.i.d. kunnen we lachen. Mooie gelegenheid om er een knokpartij van te maken. Voor de rest wens ik de amerikanen een goeie Trump-tijd. Laten we niet vergeten dat deze man democratisch is gekozen. De linkse shitzooi laat nu echt zien wat ze van de democratie vinden, nu ze hun zin niet krijgen vinden ze democratie niks.
  Ze hadden beter in het verleden tegen de pvda-vvd.kliek kunnen demonstreren maar toen zagen we niemand. Maar het is typisch links beleid om je te richten op een buitenlandse vijand, dat leidt de aandacht van het volk af van de binnenlandse problemen. Ik sluit af met Leve Israel en de PVV, daar kom je verder mee.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Idioten.
  Dat gaat geen indruk maken hoor. Wel een goede reden om subsidies en uitkeringen aan boeroepers te stoppen. Laat de SP ze maar zelf onderhouden.
  Een mening hebben is goed, maar houd je eigen broek op.

  Like

 8. Ach, willen ze ook even stoer gaan doen de zielepoten.

  Like

 9. trebor2110 zegt:

  1 miljoen mensen op 7 miljard , dat is echt niet de druppel die de emmer doet overlopen .

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  “Stop de haat en laat je door de islam onderschoffelen.” Want daar komt het op neer, wat dat soort lui, dat soort mútsen vooral, wil.
  Daar willen ze niet aan, maar dat is the plain truth.
  Nou eh…..Bronnianen, wat doen we? Plannen we, als reactie, Zaterdag nog een tegendemonstratie in Amsterdam of in Den Haag, á la de Antifa, zij het dan op een vréédzame, fatsoenlijke manier?
  Aan mij zou het niet liggen: Ik ben dan misschien wel een beperkte, die niet spreken kan (hè@Harry?) maar gedurfd had ik dat best, neem dát van me aan!
  Maar ach nee, natuurlijk weer niet. Laat ook maar…….
  Ik zou het reisgeld trouwens bij elkaar moeten schrápen: Acute geldnood en voor mij geen “crowdfunding.”
  En dan durven bepaalde lieden (ene E.W. van P.NL bijvoorbeeld) te suggereren, dat ik “lekker thuis blijf zitten griepen….” Godverdomme, die machteloosheid soms!

  Like

  • Republikein zegt:

   Je bent te trots en neemt geen geld aan van anderen.

   Like

  • Harry zegt:

   Nou ik toch weer aangeroepen word , mag ik misschien nog even reageren , Theresa .
   Je piept periodiek over geldnood , waar je zoon je regelmatig in de problemen heeft gebracht . ( Je eigen mededeling ) .
   Maar als je wars bent van een stevige opvoeding en discipline , dan kom je nooit uit de misère .
   De vicieuze cirkel , zeg maar .
   Les één , pak de ellende bij de bron aan .

   Weet nog wel , dat als ik vroeger kattenkwaad uithaalde , dan kreeg ik vaak zo’n klap voor m’n harses , dat m’n kop haast achterstevoren op m’n romp stond !
   Zo leer je het wel af !
   Dat deed je NOOIT een tweede keer .
   Als je dat niet op kan brengen met iemand die nogal hardleers is , zit je tot je dood in de ellende .
   Les twee .

   En dan dat feit over je handicap .
   Daar kun je natuurlijk niks aan doen , zeker als het aangeboren is .
   Daar zal dan ook niemand over zeuren .
   Maar als iemand – ik geef maar even een willekeurig voorbeeld – vanaf z’n geboorte tot aan z’n vijf en vijftigste – ik noem maar even een getal – mank loopt en hij zegt dan dat ie daaraan gaat werken omdat ie de marathon wil lopen , dan zal iedereen dat met de nodige scepsis aanhoren .
   Zo ook met jouw verbale kunsten , is dat niet ongeveer hetzelfde ?

   Ik wil het , dus ik kán het , is een rare stellingname .

   Nogmaals : TOESPRAKEN ZIJN VAAK HEMELTERGEND SAAI , HET IS VOOR INGEWIJDEN ALLEMAAL BEKEND TERREIN EN INDIEN NIET HEEL VLOT EN FLITSEND GEBRACHT EEN BEZOEKING OM HELEMAAL UIT TE LUISTEREN .
   MEN BLIJFT VAAK FATSOENSHALVE STAAN .
   Persoonlijk heb ik een lichte neiging tot vluchtgedrag als het NIET een geweldige speech is . Heb ik ineens een enorme trek in koffie of zo .
   Les drie .

   Kun je je voorstellen dat iemand die niet-flitsend spreekt – fatsoenlijker kan ik het niet zeggen – dat dat helemaal geen winstpunt is voor een beweging ?
   Eerder het tegendeel .

   Dit is niet gemeen bedoeld , ik tracht je alleen te wijzen op een gebrek aan zelfkennis op dit punt .

   Ik vind dat ik zelf wel aardig kan lullen , maar ik doe het ook niet in het openbaar .
   Gewoon niet goed genoeg .
   Les vijf .

   Ik hoor vaak in mijn omgeving , dat ik de politiek in zou moeten gaan , ik doe dat niet omdat ik daarvoor te kort kom , ken je beperkingen , zou ik zeggen .
   Les zes .

   Maar omdat je je niks laat zeggen is dit uiteraard ook weer aan dovevrouwsoren gericht .
   Waarom doe ik dit eigenlijk nog ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, waarom? Dat vraag ik me ook af.
    Heb je me nu nog niet genoeg in de zeik gedrukt ten behoeve van….Ik probéér, er niet weer over te beginnen.
    Je gúnt het me niet, dat weten we nu wel; je gunt het alleen mensen, die in jouw ogen perfect zijn die jij zogezegd adoréért.
    Maar daarvan hoef ík me nu eens niets aan te trekken, dus spaar je de moeite.

    Like

   • Harry zegt:

    HET HEEFT HELEMAAL NIKS MET GUNNEN TE MAKEN !
    Ik zou het niet eens willen , dus van misgunnen is absoluut geen sprake !

    Vaak zijn er zo’n stuk of vier , vijf sprekers bij Pegida , méér dan voldoende . Als de één het niet doet , doet een ander het wel .

    Mijn reactie gaat over het gebrek aan zelfkennis en het onbegrijpelijke onvermogen om daar objectief over te oordelen .

    Ook het totaal niet op kunnen brengen om iets gewoon eens te laten rusten is zorgwekkend .

    Maar dat is vast allemaal mijn schuld !

    Like

 11. Karen zegt:

  Een protest tegen de democratisch gekozen president van de USA door…..democraten. zijn die lui zo in en in slecht of oliedom of misschien een mix van beide?
  Als je een protestmars wil houden “Stop de haat” tegen Trump en Wilders kan je misschien beter zeggen “Stop de haat” tegen de islam. Haat, uitsluiting, misdaad dat is waar de islam voor staat.
  Ik hoop van harte dat Trump in de USA en Wilders in Nederland die haatideologie een halt toe kunnen roepen.

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  Ten eerste , is het NIET de zaak van NLers en/of medelanders , om zich te bemoeien met zaken in het buitenland . Al helemaal niet met een democratisch gekozen president.
  Ten tweede , Drs. P. …U heeft volkomen gelijk. Het OVER – HUMANITAIR gezeik t.o.v. zgn. “zielige minderheden” moet snel afgelopen zijn voordat deze “zieligerds ” de gehele Westerse wereld naar de afgrond helpen.
  Ik bedoel …er is niets mis met humanitair zijn jegens anderen , indiendeze mensen ECHT in NOOD verkeren.
  Maar de grapjurken die er misbruik van maken …onherroepelijk ..retour afkomst .
  Indien geboren in NL …en ook nog eens dubbele nationaliteit..NL nationaliteit afnemen en doeiiiii…richting thuisland van voorouders.

  Liked by 3 people

 13. Joshua zegt:

  STOP DE HAAT TEGEN TRUMP EN WILDERS.
  Begin de HAAT tegen de LEUGENAARS en MOORDENAARS die hier in nederland/eu. regeren!

  Liked by 1 persoon

 14. Flo zegt:

  Obama heeft heel Arabië in brand gezet ,en nooit heeft er iemand zijn mond opengedaan ,of denken die linkse socialisten soms dat Rusland die rebellen wapens heeft gegeven om de bevolking van Assad af te slachten .Ze zouden zich beter verdiepen in wat er werkelijk aan de hand is ,als naar die ophitsers van de NPO te kijken ,,en het als domme schapen aan te nemen .

  Liked by 1 persoon

 15. Harry zegt:

  De vijand is onder ons en nu worden we ook nog in de rug aangevallen door een zwerm achterlijke zuignappen .
  Zelfs als hun eigen dochter verkracht wordt schrikken ze nog niet wakker !

  Liked by 1 persoon

 16. peterdm zegt:

  Het zijn de laatste stuiptrekkingen van de abortus provocatus lege artis vrouwen. Zijn links-vrouwen die te lui zijn om tijdens hun drank en drugs gelach een condoom te gebruiken en zich vervolgens vaginaal laten uitzuigen op kosten van de samenleving(AWBZ). Een recht die alleen voor verkrachte vrouwen moet gelden. Kijk goed naar deze viese links-kopjes. Ik ga zaterdag foto’s maken en wedden dat ze dezelfde links-kopjes hebben als…..

  Like

 17. Sjaak zegt:

  De betogers komen op voor gelijke rechten en gelijke behandeling van alle minderheden !

  Het geeft minderheden die bestaan uit economievluchtelingen en radicale
  moslims die alleen erop wachten jullie je onbenulde hersenpan in te slaan !

  Liked by 1 persoon

 18. Mirjam zegt:

  Ze zien hem als een monster, zo bang zijn ze voor hem. Het enige wat hij heeft gedaan is de dingen bij de naam noemen en de waarheid zeggen. Dit bewijst eens te meer dat de waarheid voor de leugenaar zwaar te verteren is.
  Ik zou ze nog niet eens willen vragen hem een kans te geven, want hij hoeft geen kans van mensen die anderen geen kans geven. Hij wordt een heel goede president, dat weet ik gewoon. En waarom? Omdat hij zich niet door de leugen van zijn weg laat brengen en gewoon dat doet wat gedaan moet worden. Alle toneelspelers op de wereld kunnen spelen wat ze willen, het blijft uiteindelijk toch maar lelijke schijn, omdat het niet echt is. Het is zo overzichtelijk voorspelbaar wat de linksen doen. Net als kleine verwende kinderen gaan ze stampvoeten als ze hun zin niet krijgen. En wat doet dan de ouder die dit niet tolereert? Hij negeert ze totaal, want dat kan hen alleen maar ten goede komen als ze volwassen zijn, zo leren ze namelijk anderen te respecteren en niet te denken dat hen alles voor niets toekomt. Anders worden ze net zoals de democraten en de linksen overal op de wereld: strondverwende, onopgevoede, leugenachtige ‘volwassenen’, met gebrek aan respect voor iedereen, behalve voor hun eigen soort en die welke ze eraan toevoegen.

  Like

 19. Eduard uit Breda zegt:

  Congratulations Mister President
  I’m happy today that are the new leader of the USA
  Please help us living in Europe to save us from Islamic invasion
  Gr. Eduard from Breda
  Member and good friends of Pim Fortuyn

  Stop islamiseren van de Nederlandse cultuur Nu

  Liked by 1 persoon

 20. hslot4 zegt:

  Nou dan maar een pro Trump & Wilders mars organiseren ? hahahaha wat een losers zeg dat linkse kutvolk

  Liked by 1 persoon

 21. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 22. Leo zegt:

  Ook in ons land lopen nog veel te veel “verwarde” individuen rond.
  En het ergste is,,,,, ze hebben nog stemrecht ook.

  Liked by 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ik vind het bovendien zo’n belachelijke term, ‘verwarde mensen’. Ik associeer dit met mensen die aan bijvoorbeeld dementie leiden en van thuis zijn weggelopen en die nu niet weten waar en/of wie ze zijn. Ze, de huidige ‘verwarde’ mensen weten wel drommels goed wat ze doen, alleen daarna kunnen ze zich zogenaamd niets meer ervan herinneren, wat dan ook weer juist in hun straatje te pas komt. Verwarde mensen waren ‘vroeger’ mensen die een schroefje los hadden en vaak ontsnapt waren uit een of andere kliniek of gesticht. Dus in dat opzicht, heeft links gelijk. Deze ‘oude’ betekenis is ook op henzelf van toepassing. Het zou veiliger voor Nederland en Europa zijn, als ze allemaal weer snel teruggeplaatst zouden worden waar ze in feite horen: het gekkenhuis.

   Like

 23. scheermes zegt:

  Het verschil tussen MIJ en een moslim ; DAG en nacht!!

  Like

  • scheermes zegt:

   Het klopt INDERDAAD wat zij zeggen!! Tussen de moslims en de linkse kerk, die zijn inderdaad allemaal gelijk,alleen zijn de linkse broeders VEEL stommer!!Als ze de haatcitaten in de koran zouden lezen ,zou ik dezelfde mensen wel eens weer willen horen of wij ALLEMAAL gelijk zijn!! Als ze de moeite nemen om de koran te lezen en zich er een beetje in zouden verdiepen ,dan zien ze pas dat ze deze DUIVELS in HUIS halen!! De islam !!Ik zou zeggen ga eens in amsterdam naar een koran school ,krijg je GRATIS vanuit de koran onderwijs hoe zij jou kinderen de kop eraf halen!! Moet van allah!!Anders luister eens naar het hoofd van al deze moordenaars de ayatollah”s (en er zijn er nog al wat van deze ayatollah’s!!) dat IEDEREEN die GEEN moslim is MOET gedood worden !! Maar het klopt inderdaad tussen moslims en de linkse kerk!! !! 1POT NAT!!

   Like

  • Harry zegt:

   Maak je geen illusies , scheermes .
   Je praktijken zijn nagenoeg dezelfde .
   Je doet nu even gematigd ,maar straks kun je je weer niet beheersen en donder je weer hopen bijbelteksten als emmers stront over ons heen .

   Liked by 2 people

 24. Mary zegt:

  Haha hebben ze niks te doen of zo de nitwits, nou binnenkort hebben ze misschien de kans om verkracht te worden of de burka te gaan dragen middels de hun zo geliefde Islamitische immigratie, dan niet zeuren he!!!!

  Liked by 1 persoon

 25. Sabeltant zegt:

  Zielig, ik kan er niets aan doen maar dit soort mensen dat gaat demonstreren zijn gewoon zielig.
  Zielige kneuzen die niet de mogelijkheid hebben iets van hun leven te maken zonder collectief dat ze alles voorkauwt.
  Voorop de ‘slimme’ organisatoren met daarachter een meute domme meelopers die te dom zijn om te poepen.
  Ze zouden deze mensen het recht op stemmen moeten ontnemen omdat ze eenvoudigweg te dom voor zijn.

  Liked by 1 persoon

 26. D.DAY zegt:

  De oproep van de betogers om op te komen voor gelijke rechten en gelijke behandeling van alle minderheden kunnen ze beter doen tegen de moslims, die de sharia willen invoeren. Daar komt een veel groter gevaar vandaan dan van Trump en Wilders.

  Liked by 1 persoon

 27. Tistochwat zegt:

  [quote] De organisatie in Amsterdam noemt het een „positief tegensignaal” in de verhardende maatschappij. [/quote]

  Wie zijn er hier nu verhard?!!
  Rutte toch, en diens rooie kameraden die – al zakkenvullend – de eigen (bejaarde) bevolking laten barsten ende creperen?
  Alwéér een uitstekend voorbeeld van de krankzinnigheid die ook hier heerst. Eigenlijk zouden alle lastige idioten die er HELEMAAL NIETS VAN BEGRIJPEN, moeten worden opgesloten in een passende inrichting. Of beter nog: moeten woeden gedeporteerd, wat jij, Joop van Riessen?
  Of vind jij dat alleen PVV’ers gedeporteerd mogen en moeten worden?
  Dergelijke linksdragend geprogrammeerde robots vormen een hinderlijk, energievretend obstakel.
  We zijn er nog lang niet, mensen …

  Een leerzame video voor de stommelingen die zich uit de naad lopen voor de “gevluchte” mohammedaan. Wacht maar, domme feministische dozen, straks overkomt jullie dit ook:

  Liked by 1 persoon

 28. baksteen zegt:

  Ik heb de NPO aan op radio 1, het is niet te geloven, de hele dag non stop bashing van Trump, geen enkel positief geluid.
  Die man wordt echt van alles beticht door de zorgvuldig uitgenodigde gasten die weten aan welke kant hun boterham gesmeerd wordt. Zomaar een riedeltje: extreem ijdel, narcist, vrouwenhater, bipolair, extreem onbetrouwbaar, oorlogzuchtig naar china, gevaarlijk bezig met Putin, racist, maak het lijstje af.
  De NPO maakt zich volstrekt belachelijk en is non stop aan het haatzaaien als ondersteuning aan de demonstranten die er wel weer een geweldadig antifa feestje van zullen gaan maken. Als het uit de hand loopt zullen de beschermers van Trump (door de NPO als een muur van vlees” omschreven) er wel weer de schuld van krijgen, vergelijk het maar met de verslaggeving van de NPO over de Pagida beweging. Wat zijn de linksen toch een slechte verliezers en als het met het demoniseren niet lukt zal het wel weer moorden worden.
  Voor vanmiddag proberen een zender te vinden waarvan ik wel een normaal verslag kan verwachten, iemand een ideetje? RT of zo.

  Like

 29. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27470234/__Anti-Trump_protest_in_Londen__.html

  Anti-Trumpprotest in centrum Londen
  22 min geleden

  LONDEN – Met een groot spandoek ’Bouw bruggen, geen muren’ hebben tegenstanders van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump in Londen geprotesteerd. Ze hingen het spandoek aan de beroemde Tower Bridge over de Theems.

  Like

 30. koddebeier zegt:

  Uiteraard door linkse misbaksels !!!

  Wat een waardeloos volkje zijn die linkse ratten toch !

  Like

 31. Theresa Geissler zegt:

  Ze-willen-het-niet-zien. Ze denken eenvoudig maar in termen van gelijke rechten voor iedereen, ook voor minderheden, en zien de islam simpelweg als één van die minderheden, en voortrekken is voor hen “het wegnemen van de ongelijkheid. Ze verdómmen het om bij diezelfde islam eens achter de schermen te kijken, zodat ze zouden constateren, dat die het absolute tegendeel vertegenwoordigt van wat zij onder ‘gelijkheid’ verstaan en waarschijnlijk wíllen ze dat ook niet constateren. Zij vinden, dat ze in ‘vrijheid’ leven omdat ze zich blind staren op de open grenzen en wensen er niet bij stil te staan, wat die open grenzen nog meer inhouden. Kortom, het is hopeloos met dit soort lui, vechten tegen de bierkaai en het enige, wat te hopen valt, is, dat hun opkomst zaterdag flink zal tegenvallen, zoals tegenwoordig immers overal het geval is: Komaan, noodlot: Wees eens en keertje fair en val ook deze mutsen en hun demo eens ten deel!
  De tijd zal het leren.

  Like

 32. guusvelraeds zegt:

  Onder het motto ’Stop de haat! Samen tegen Trump en Wilders’ lopen de betogers vanaf 19.00 uur van de Dam naar het Amerikaanse consulaat op het Museumplein.

  Stop de haat roepen ze tegen mensen die 24 x 7 bewaakt moeten worden. Welke haat willen ze dat gestopt moet worden. Je vraag af waar ze hun hersens hebben zitten. Terwijl Trump aanhangers en Wilders aanhangers niet open voor hun politieke voorkeur kunnen uitkomen want, verlies van baan, verlies van eer en karakter integriteit roepen de echte haat zaaiers ongeneerd hun haat leuzen. Terwijl rond verkiezingstijd de D66 aanhang ongeneerd met een D66 T-shirt over straat kan lopen is dat voor de PVV kiezer niet weggelegd want hij loopt dan groot risico op lichamelijk letsel. Hun hele pose is gebaseerd op kudde gedrag en erbij willen horen. Erbij willen horen bij de zelf uitgeroepen goeden en daarom lopen ze achter de boerenkar waarop de heks staat die naar de brandstapel gebracht wordt. Het zou me niet verbazen als al deze betogers in de US en waar ook ter wereld demonstratie geld kregen uit een of ander potje van de open society foundation. Er staan grote belangen op het spel als politici aan de macht komen die het immigratie drama de klimaatzwendel de EU zwendel en ook de NATO en UN zwendel aan de kaak stellen.

  Stop de haat, roepen deze gewillige idioten van de elite keer op keer en zijn blind voor de haat en tweedeling die door hun zelf veroorzaakt wordt.

  Want wat willen de Trump aanhangers en Wilders aanhangers eigenelijk?

  Een fatsoenlijk immigratie beleid waarin alleen echte vervolgden opvang krijgen en zij die niet vervolgd worden een onmiskenbare meerwaarde moeten hebben voor het ontvangende land.

  Een stop van het desastreuze op bedrog gebaseerde klimaat beleid en duurzaam beleid dat hele continenten zal verarmen.

  Een stop op de expansionistische EU en voortbestaan van de natie staten die wel willen samenwerken maar niet voelen voor opheffing.

  Een stop op de agressie van de NATO (Jougoslavië, Libië) t.b.v. elitaire belangen.

  Een stop op het immorele beleid van de VN met hun dubbele standaarden.

  Een stop op ontwikkelingshulp dat door de uitzichtloze miljarden sponsering eigenlijk laat zien dat het echte rascisme bij de hulporganisaties en hun sympathisanten zit en niet bij die politieke partijen en hun aanhang die de ontwikkelingshulp willen stoppen en hiermee Afrika en elk ander onderontwikkeld land wil wijzen op zijn eigen verantwoordelijkheid hun zelfrespect en hun potentie op ontwikkeling op eigen kracht. Door de overdreven hoge EU standaarden worden ontwikkelingslanden nu gedwongen tot armoede omdat ze niet in staat zijn door deze eisen hun handel positie in export te verbeteren.

  Europese bedrijvenen en Amerikaanse bedrijven overhevelen naar ontwikkelingslanden is slecht voor de ontwikkelingslanden en ook slecht voor Europa en de VS.

  Waarom slecht voor de ontwikkelingslanden? Omdat dit het innovatie vermogen van de landen ondergraaft en omdat de mensen alleen maar gebruikt worden als goedkope loonslaven.

  Waarom slecht voor de VS en Europa? Omdat goed functionerende industrieën afgebroken worden (rust belt) en grote werkeloosheid geprovoceerd worden.

  De oorzaak van al deze ellende is een door links dolgedraaide verzorgingsstaat die hoge loonkosten met zich meebrengt (tot in het ansurde doorgedreven om groepen mensen aan zich te binden) en die daarbovenop ook nog de grenzen heeft opengezet voor de hele wereld.

  Trump en Wilders hebben geen oplossingen maar progressief heeft die wel. Wie het geloofd mag het zeggen.

  Liked by 1 persoon

 33. baksteen zegt:

  in een kwartiertje NPO, het was niet bij te houden, nog een paar:
  kwaadaardig narcist
  treurigste dag van 2017-18-19- en 2020
  de verscheurde staat Amerika
  Obama, de mooiste man
  voor veel gedoe gezorgd
  mafklapper
  liegen/bedriegen
  charletan
  ladenlichter
  rare kwiebus
  gladiool
  roekeloos hoogmoedig
  mafklapper ook in zijn gedrag
  twitter als schietschijf
  het is een duister avontuur, trump ziet het zelf niet
  zoveel geld, er zit daar blijkbaar iets
  leiderschap is een persoonlijkheidsstoornis
  gooit de liberale internationale rechtsorde overhoop
  ravage in Washington
  dollemansgedrag bij persconferentie

  ben benieuwd naar wat ik het komende uur zo mee pak.

  Like

 34. Gladio-B zegt:

  Wat denken die zielepoten hiermee te bereiken? Oh nee in dat kikkerlandje is een handje vol trieste sukkels het er niet mee eens… Ga dan in ieder geval naar Washington en doe je betoog daar, sukkels.

  Like

 35. Jan zegt:

  De fascisten die zich voordoen als antifascisten

  Like

  • Jan zegt:

   GavinMcInnes deelt een paar meppen uit op de facie van een handtastelijke fascist

   Meer fascisten

   Nog meer fascisten, blijkbaar zit er een geheel nest

   Dat linksvolk gedraagt zich nog net zo als in de jaren 70 en 80. Ik vraag mij af waarom zij zich progressief noemen (behalve als ik aan Orwelliaans taalgebruik denk)

   Like

 36. scheermes zegt:

  baksteen ; DE onderste steen komt .absoluut terzijne tijd BOVEN ; Hun NAAKTHEID word zo langzamerhand zo duidelijk dat ZIJ zelfs er NIET MEER onderuit kunnen!! Nog een kwestie van TIJD!!

  Like

 37. C.A.Barstow zegt:

  Linkse klootzakken, denken ze nu werkelijk dat het Trump ook maar ene fuck kan schelen wat die linkse debielen in Holland lopen te schreeuwen? er zit niet eens een Amerikaans Ambassadeur in Nederland, dat zegt wat over hoe belangrijk Nederland in de ogen van de Amerikanen is, een landje met een grote linkse bek en een veel te grote broek aan.

  Like

 38. Jade zegt:

  Dat komt door het nieuws…
  Nog steeds wordt de ene bak stront
  na de andere omgekieperd.
  Dus half Nederland leeft in de waan
  dat Trump slecht is.
  Of dat waar of niet waar is zal moeten blijken.
  Geef hem in ieder geval een kans.

  Like

 39. Jan zegt:

  Debiel links Nederland:

  ‘1,2,3,4, we willen geen racisten hier’
  ‘5,6,7,8, gooi Geert Wilders in de gracht’
  (filmpje)
  http://politiek.tpo.nl/2017/01/20/1234-we-willen-geen-racisten-hier/
  http://nieuws.tpo.nl/2017/01/20/extreemlinkse-activisten-zingen-5678-gooi-geert-wilders-gracht/

  Like

 40. Jan zegt:

  Instituut Clingendael nu al woest op Trump: ‘Speech was niet samenbindend’
  ‘Oproepen tot protectionisme is recept voor internationale crisis’
  Hij sprak van een “inktzwart portret” van Obama. “Trump preekte echt voor zijn achterban. Het was duidelijk dat Obama zich erg ongemakkelijk voelde.”

  De toon van Trump was confronterend. “Hij riep letterlijk op tot protectionisme. Dat is het recept voor een internationale crisis. Als je dat zo nadrukkelijk zegt dan is dat enorm confronterend.”

  http://politiek.tpo.nl/2017/01/20/instituut-clingendael-nu-al-woest-op-trump-speech-was-samenbindend/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s