Alle dingen gerelateerd aan “climate change” verwijderd van de website van het Witte Huis!

screenshot_35

(Door: Christina Laila – Vertaling: E.J. Bron)

Alle sporen van de radicale “climate change”-agenda van de regering-Obama werden gisteren na de inhuldiging van Donald Trump onmiddellijk van de website van het Witte Huis verwijderd.

Washington, DC – Een klimaat van verandering! Wellicht de grootste tegenstelling tussen de regering-Obama en de regering-Trump is die van “global warming”. Deze verschillen van mening over het klimaat werden gisteren zichtbaar, toen meteen na de inhuldiging van president Trump alle verwijzingen naar “climate change” verwijderd werden van de website van het Witte Huis.

Zo zag de website eruit onder Obama:

screenshot_37

En zo ziet hij er nu uit:

screenshot_38

“Global warming”, dat langzamerhand veranderde in “climate change”, is een van de grootste oplichtingen in de moderne tijd. Al gore en andere charlatans hebben MILJARDEN dollars verdiend aan de “climate change”-leugen.

Gelukkig is Donald Trump heel duidelijk geweest over zijn scepticisme wat betreft “climate change”. Het is weer ochtend in Amerika!

Bron:
www.thegatewaypundit.com
Auteur: Christina Laila

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, klimaat, VS. Bookmark de permalink .

32 reacties op Alle dingen gerelateerd aan “climate change” verwijderd van de website van het Witte Huis!

 1. louis-portugal zegt:

  Goed zo.
  Hij wordt op zijn wenken bedient.
  Giusteren was het even wit in de Algarve,
  In noord Portugal zag een 80-jarige man voor het eerst in zijn leven ijs op een meer.
  Overigens had ik ook ijs in emmers water op mijn terrein.
  Hier was het , ongeveer 50 km. van Lissabon , ´s ochtends vroeg min 7 graden volgens een autothermometer.
  Ongekend dus met zeker nog wat sneeuw op Kreta.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Nou, volgens de ‘experts’ die worden aangehangen door o.a. femke halsema, u weet wel die dame met dat rare spraakje die mensen zoals u klimaatonnozelaars noemde, is deze ongekende koude het gevolg van … de opwarming van de aarde.
   U begrijpt er dus helemaal niets van, want volgens ‘experts’ is het gevolg van de opwarming van iets, heel logisch dat het dan kouder wordt.
   Het vereist een flinke gedachtensprong, een gedachtensprong die kennelijk voor mensen met een realistische kijk op het leven, niet te maken valt. In ieder geval is met die sprong veel, heeeeeel veel geld te verdienen.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Hier hetzelfde. Rond 0700 in de ochtend naar min 6 à 7, maar enkele uren later kun je bij wijze van spreken weer buiten in de volle zon zitten.
   De wisseling van min naar + gaat erg snel.

   Like

 2. Ach, we zullen in de toekomst wel weer een nieuwe ijstijd krijgen.

  Like

 3. Onschuldige Bijstander zegt:

  Gaat Trump ook de chemtrails stoppen? Tis weer flink raak vandaag

  Like

 4. Guus Derksen zegt:

  Marian,
  Er zijn genoeg wetenschappers die denken dat de mini-ijstijd al is begonnen en de komende 15-30 jaar geleidelijk strenger zal worden. De meesten voorspellen het dieptepunt rond 2030-2040.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dan maken we gelukkig de volgende Elfstedentocht nog mee! Is dat klimaat toch nog ergens goed voor.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Asgard zegt:

   Guus,..de wetenschappers voorspellen maar wat ze willen,….om je kapot erbij te lachen,…het Universum bepaalt zelf zijn regels de mens heeft daar geen invloed op,..de wetenschappers zullen wel even verklaren hoe de aarde werkt en daarbij ook het Universum,….geef ze allemaal een pilletje Prozac met een slabbetje die wetenschappers.

   Like

   • Guus Derksen zegt:

    @Asgard,
    Grappig, het is juist het universum dat met zijn kosmische straling de wolkvorming en daarmee de bedoelde afkoeling veroorzaakt! 🙂

    Like

   • Asgard zegt:

    Guus,..als je mijn reactie goed leest dan zie je dat ik dat ook zeg,….Het Universum bepaalt zelf zijn regels,…wij de mensheid doen er niet toe,…wij zijn gewoon niets, helemaal niets. Het Universum schikt en beschikt,..wij mogen het aanschouwen en bewonderen.

    Like

 5. Jan zegt:

  Trump president en nou ligt er ook nog eens meer sneeuw en ijs op Groenland

  Groenland begint 2017 met een ongewone toename van ijs en sneeuw


  Grönlands „Massenbilanz“ für den Winter 2016-2017 übertrifft mit bereits mehr als zwei Standardabweichungen die durchschnittliche Schneedecke und Eisansammlung des nördlichen Eisschilds in den letzten 24 Jahren. DMI-Daten zeigen, dass 8 Gigatonnen Eis und Schnee zum 1. Januar der Eisdecke hinzugefügt sind.  http://www.eike-klima-energie.eu/2017/01/08/groenland-beginnt-2017-mit-einer-ungewoehnlichen-zunahme-von-eis-und-schnee/

  Like

 6. Hans zegt:

  Ik dit soort berichten momenteel overal opduiken, maar het is grotendeels onzin – althans de verbanden die impliciet of expliciet worden gelegd. Bij elke machtswisseling in de VS worden al dit soort pagina’s aangepast. De oude informatie wordt gearchiveerd, en het team van de nieuwe president zorgt dat het nieuwe beleid wordt gepresenteerd. Maar de informatie is niet weg; de genoemde pagina is nu beschikbaar hier: https://obamawhitehouse.archives.gov/energy/climate-change

  Like

 7. Flo zegt:

  Links begint niet voor niks te stuiteren ,deze veranderingen gaat ze veel geld kosten ,3 vuilnisemmers,alles scheiden,en dan hup ,in 1 verbrandingsoven ,.Zure regen,ozonlaag ,fijnstof ,allemaal van die uitvindingen die geen mens kan controleren ,maar de mensen bang maken ,daar gaat het om .
  Het is als een rekening ,lek gezocht en niet gevonden ,123 euro .

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat ik Amerikaan was, nu Trump daar orde op zaken gaat stellen.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  The Donald komt zijn belofte na en maakt onmiddellijk bij zijn aantrede korte metten met links, zweverig gelul, waar je niets voor koopt! Respect!

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hier had moeten staan: TRUMP PAKT DE LINKSE LEUGEN-PROPAGANDA AAN!

  Like

 11. Mary zegt:

  En ze hebben zo hard gewerkt om de mensheid voor te liegen voor deze melkkoe, als je jaren geleden zei we krijgen eerder een ijstijd dan opwarming werd je door het domme kudde volk weggehoond, de realiteit zal het aantonen maar ondertussen hebben ze weer vermogens van de burger kunnen stelen, heerlijk om te zien dat Trump alle leugens zo van tafel veegt.

  Like

 12. Rosie zegt:

  Het weerpatroon verandert, het wordt grilliger. Global Warming betekent niet dat we hier in Nederland een geleidelijk aan meer Mediterraan, warmer weertype krijgen. Die verandering is er wel degelijk en is de schaduwkant van 200 jaar industriële ontwikkeling met als apotheose de huidige massa motorisatie. Dat we het kunnen stoppen of omkeren is een illusie, waar belachelijk veel geld aan verdiend wordt. Ik voel en zie al 50 jaar het weer, ben veel buiten en merk dat het steeds sneller verandert, boeiend om mee te maken. Het wordt nog veel gekker. Sluit vooral aan in de dagelijkse file in uw rolstoel van 1200 kg met airco en regensensors van degelijk Duits, Japans of Koreaans fabrikaat met mileulabel A en sjoemelsoftware om elders in een beeldscherm te staren. Geniet ervan zolang het kan. Ik heb ook een auto maar fiets liever de file voorbij en geniet van sterke benen, de wind door mijn haren en (soms) de regen in mijn gezicht. Ik troost mij met de zekerheid dat ook de woestijnratten met hun waaniedeeën hard ten onder gaan (ze kunnen niet zwemmen). President Trump kraamt genoeg onzin uit – dat doen alle politici – maar hij heeft ook een paar uiterst verstandige opvattingen. Zelfs over het uitmelken van de klimaatverandering.

  Like

 13. bokito zegt:

  zou dan ook dat gebeuren in parijs zo de vuilbak in gaan ,dan zijn in ieder geval de hoeren er goed mee geweest

  Like

 14. Jan zegt:

  Global warming slaat in alle hevigheid toe in woestijn in Algerije: sneeuwval

  Sahara desert hit by biggest snowfall in living memory

  http://metro.co.uk/2017/01/21/sahara-desert-hit-by-biggest-snowfall-in-living-memory-6395965/

  Like

 15. Jan zegt:

  ‘“climate change” verwijderd van de website van het Witte Huis!’ en prompt valt er ruim 6 meter sneeuw in Californië


  Mammoth Mountain reports “the snowiest month ever on record” there, with still a week left in January. The latest storm brought 58 inches of fresh snow, sending the month’s total to 241 inches, shattering the total for the previous snowiest month – 209 inches in December 2010.

  http://www.ocregister.com/articles/snow-742041-mountain-inches.html

  Like

 16. Jan zegt:

  Sneeuwvlokjes in de sneeuw denken dat zij zullen smelten

  Like

 17. Jan zegt:

  Gouverneur Steve Bullock vaardigt uitvoeringsbevel uit omdat Blackfeet Nation en Glacier County en Lincoln County door rampen zijn getroffen, dit vanwege de global warming. Er viel 30-180cm sneeuw

  http://www.krtv.com/story/34478520/disaster-declaration-issued-for-glacier-and-lincoln-counties-due-to-winter-storm

  Like

 18. Jan zegt:

  Hundreds of Scientists Call Paris Agreement A Sham

  Over 300 scientists have requested that President Trump withdraw from the Paris Agreement which is a radical climate change agenda that was put into effect under the Obama Administration according to a report from the Washington Times.

  Leading the charge from the scientific community against the Paris Agreement is MIT professor emeritus Richard Lindzen who has delivered sharp criticisms about the agreement. Mr. Lindzen challenges the climate change narrative by saying that carbon dioxide is “plant food, not poison.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/hundreds-scientists-beg-trump-end-u-n-climate-change-agreement/

  Like

 19. Jan zegt:

  Hussein Obama houdt toespraak over niet bestaande global warming, gaar er naar toe met privévliegtuig, escorte van 14 auto’s en helicopter

  Just like every other climate change charlatan, Barack Hussein Obama traveled via private jet with a 14 car convoy to Milan for a climate speech. He also had overhead helicopter protection.
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/obama-travels-climate-change-speech-via-private-jet-14-car-convoy-helicopter-protection-video/

  Like

 20. Jan zegt:

  Hollyweirdo: ‘Trump gelooft niet in wat wij zeggen en daarom zijn er orkanen’

  Hollywood hack Jennifer Lawrence said in an interview with a British network that the recent hurricanes slamming the United States are the fault of Trump voters because they don’t believe in man-made climate change.

  https://www.newsbusters.org/blogs/nb/kristine-marsh/2017/09/07/jennifer-lawrence-mother-natures-rage-directed-us-because-trump

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s