Marine Le Pen ziet ’einde van een wereld’

screenshot_54

KOBLENZ – Marine Le Pen, de presidentskandidate van het Franse Front National, ziet de opkomst van rechtse partijen in Europa als het antwoord van de burgers op het dictaat van de liberale [webmaster: linkse!] elite. Na de Brexit-stemming in Groot-Brittannië en de overwinning van Donald Trump in de presidentsverkiezingen in de VS wordt 2017 “het jaar van het ontwaken van de volkeren van Midden-Europa.”

De fase waarin nationalisten in Europa tot de randgroepen behoorden, is voorbij, zei Le Pen zaterdag op een congres van “rechtse Europese populistische bewegingen” in Koblenz (foto boven). “Wij beleven het einde van een wereld en de geboorte van een nieuwe”, zei zij. In het komende verkiezingsjaar in Nederland, Frankrijk, Italië en Duitsland gaat het erom de meerderheid te behalen, aldus Le Pen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Marine Le Pen ziet ’einde van een wereld’

 1. Flo zegt:

  Mijn stem hebben ze ,en ik weet er nog veel meer .

  Like

 2. Heel mooi gezegd van Marine Le Pen. Het is gelukkig overal al wat aan het roeren, mogelijk toch meer bewustwording van het volk.

  Like

 3. trol010 zegt:

  ben geen pessimist van karakter, maar met de huidige kernwapens overal op elkaar gericht en de totaal onbeheersbare gelukszoekers stroom 80% zonder paspoort die nooit meer weg willen en hun barbaarse manier van denken, en dan de gigantische vervuiling die de de aarde aandoen, zie zelfs ik het einde aankomen.

  Like

 4. Marine Le Pen ziet ’einde van een liberale en arbeiders onderdrukkende kaste’ Nou ik hoop maar dat zij gelijk krijgt net zoals Dhr. Wilders ook al altijd gelijk heeft en gehad en in de toekomst zal blijken dat hij altijd al gelijk heeft gehad over de islam.

  Like

 5. Dat kan gelukkig niemand ontkennen. ik hoop op nog meer ogen en oren die open gaan en ons gaan steunen.

  Like

 6. Ben tegenwoordig druk met Zen en Karma en dat soort dingen dus dan doe je nogal eens toekomstige beelden op. Wat ik zag was vreselijk, voor muren. Ik zag een beeld van allemaal wenende linkse mensen van veelbesproken allooi die op de dag van 15 maart – hadden we op die dag niet al iets – massaal zelfmoord pleegden. Ik weet zeker dat het op die dag zal zijn want ik zag een dwarrelende krant met die datum. De NRC, denk ik, want een lapjeskat van onbekend geslacht stapte er even tevoren vanaf.

  De wenende mensen liepen keihard met hun opeens door verdriet verdorde hoofden tegen een stilstaande muur op. En dan door heel Nederland gelijktijdig. Gebutste muren, aardbevingsscheuren in Groningen, die het nu echt niet meer hielden en honderdduizenden honden die de slachtoffers weg sleepten omdat de ongelukkige botsmensen met vooruitziende blik een hele leverworst in hun reedt hadden gestopt.

  Als dit toekomstbeeld uitkomt koop ik een blauwe lange jurk, maatje 58 denk ik, en huur een hal in Tiel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s