Obama, de VN-veiligheidsraad, moslims en Alinsky

screenshot_58

(Door: Dr. Manfred Gerstenfeld – Vertaling: E.J. Bron)

In de vele reacties op de beslissing van ex-president Obama dat de VS zich bij de anti-Israëlische resolutie 2334 van de VN-veiligheidsraad van stemming onthielden, werden twee belangrijkste aspecten van zijn houding nauwelijks genoemd. Het eerste betreft een belangrijke motivering voor de beslissing, de tweede zijn tactiek.

Het presidentschap van Obama werd de hele tijd door regelmatig witwassen van het uit delen van de islamitische wereld komende terrorisme gekenmerkt. Tijdens zijn eerste buitenlandse reis zei hij in 2009 in Caïro dat hij een relatie met de moslims in de hele wereld zou opbouwen, die “gebaseerd is op wederzijds belang en wederzijds respect.” Deze verklaring was te vaag geformuleerd dat iedereen destijds al begrepen zou hebben dat voor Obama wederzijds respect ook zou betekenen om weg te kijken bij het aan de islam gerelateerde terrorisme in delen van de islamitische wereld. Tijdens deze reis bezocht hij met Egypte en Saoedi-Arabië twee niet-democratische islamitische landen, maar niet Israël, de enige democratische staat in de regio en al heel lang bondgenoot van de VS.

Daniel Pipes zegt dat de naam Hussein als tweede voornaam uitsluitend aan moslims wordt gegeven. Pipes zegt ook dat Obama vier jaar lang in een volledig islamitisch milieu in Indonesië onder toezicht van zijn islamitisch-Indonesische stiefvader Lolo Soetoro leefde. Diegenen die hem in Indonesië kenden, beschouwden Obama als moslim. Als zodanig stond hij ook op de lagere school aangemeld. Hoewel hij zich later tot het christendom bekeerde, zijn er veel signalen van zijn weerzin om iets te doen tegen het ideologische geweld dat uit meerdere islamitische samenlevingen komt.

In 2011 trok Obama, na tientallen jaren van Amerikaans bondgenootschap, de steun aan de Egyptische president Hosni Mubarak in, waarmee hij de opkomst van de fanatieke Moslimbroederschap mogelijk maakte. De “Washington Times” beweerde in 2015 dat de politiek van de regering ter ondersteuning van de Moslimbroederschap voor hervormingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika in een klassiek document met de titel “Presidential Study Directive-11” van de Nationale Veiligheidsraad werd omschreven. Een woordvoerster van de Nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis wilde hierop geen commentaar geven. De Moslimbroederschap werd in 2014 door de regeringen van de Amerikaanse bondgenoten Saoedi-Arabië, Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten tot terreurorganisatie verklaard.

Obama verbood de toepassing van de begrippen “Islam”, “jihad”, “radicaalislamitisch terrorisme” en “radicale islam” in Amerikaanse veiligheidsdocumenten. Hij de-islamiseerde zelfs de beweging “Islamitische Staat” met de woorden: “ISIL is niet islamitisch. Geen religie staat het doden van onschuldigen toe.” De beoordeling van datgene wat en hoe overeenkomt met de islam of niet zou door islamitische theologen bepaald moeten worden, niet door een christelijke Amerikaanse president.

Obama´s houding tegenover het Palestijnse terrorisme komt grotendeels overeen met zijn witwassen van ideologisch geweld, dat uit delen van de islamitische wereld komt. Hij sprak niet over het feit dat Hamas in 2006 bij de enige Palestijnse parlementsverkiezingen de meerderheid van de zetels behaalde. Deze partij werft in haar handvest voor de volkerenmoord op alle Joden. Het enige dat Obama in een interview met Jeffrey Goldberg in “The Atlantic” bereid was om te zeggen, was dat de Palestijnen “geen gemakkelijke partner” zijn. Zo praat deze democratische president over mensen die alleen maar afzien van volkerenmoord, omdat ze niet in staat zijn hun genocidale doel te bereiken.

Wat de tactiek van onthouding betreft: Obama was enkele jaren lang “Community Organizer” in Chicago. De organisatie waarvoor hij werkte, was het “Developing Community Project”, die door het denken van Saul Alinsky, een radicaal uit Chicago, werd beïnvloed. Diens beginsel was bijna zakelijk. Hij zocht de meest effectieve manier om de corrupte lokale regering, discriminerende ondernemingen en “Slum Lords” aan te vallen.

De actuele stemonthouding van de VS bij de stemming over Resolutie 2334 van de VN-veiligheidsraad past in Alinsky´s geesteshouding van minimale inspanning om de andere partij maximaal schade toe te voegen. Het onderscheid bestaat erin dat Alinsky zijn vaak extremistische methodes tegen corrupte instellingen en uitbuiters toepaste, Obama daarentegen tegen een democratische bondgenoot.

Bron:
https://heplev.wordpress.com
Auteur: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslimbroederschap, Moslims, Obama, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

17 reacties op Obama, de VN-veiligheidsraad, moslims en Alinsky

 1. guusvelraeds zegt:

  Obama is als de boosaardige moeder die het kind met koorts niet naar de dokter brengt maar afwacht wat gebeurd. Gebruik maken van kansen die geboden worden en niets ondernemen om bij te sturen tenzij subtiel in geniep bijsturen de gewenste richting dichterbij brengt.

  Obama zuiverde alle overheidsdocumenten van termen die de islam deden belasten zoals omschreven in het artikel. IS was niet islamitisch decreteerde hij als POTUS. Het artikel benadrukt terrecht dat alleen islamitisch “geleerden” deze macht hebben.

  Generaal Al Sissi staatshoofd van Egypte vroeg de islam geleerden van de Al Azar universiteit in Caïro een uitspraak te doen die zou bevestigen dat activiteiten van geweld zoals vanuit bijvoorbeeld IS onislamitisch zou zijn. Hij vroeg letterlijk de islam te hervormen naar deze tijd. De geleerden van Al Azar hebben dit tot nu geweigerd. Uit deze weigering mag duidelijk zijn dat IS en al het andere geweld veroorzaakt door moslims voor honderd procent islamitisch is.

  https://www.memri.org/tv/egyptian-president-al-sisi-al-azhar-we-must-revolutionize-our-religion

  Geliked door 1 persoon

 2. Ron zegt:

  “ISIL is niet islamitisch. Geen religie staat het doden van onschuldigen toe.”

  Dat id een leuke smoes die het bij linksen altijd goed doet. Die linksen denken nooit verder dan de lengte van hun neus.
  Wanneer ben je onschuldig? Als je niet tegen de geldende regels zondigt.
  Wanneer ben je onschuldig voor de islam?
  Als je niet zondigt tegen de islamitische regels. Dus iedereen die niet moslim is zondigt tegen de islamitische regels en is dus niet onschuldig maar schuldig.

  Het doden van “schuldigen” wordt in de islam wel toegestaan, dus ook het doden van niet-moslims of mensen die naar de indruk van leiders niet genoeg moslim zijn.
  Maar daar denken die linkse leeghoofden dan niet aan en lopen blindelings achter Obama aan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en wijs ze er op en je krijgt een reactie als: a, maar dat is dáár! (Waarmee dus bedoeld wordt: Alles in en rondom de woestijn, maar in geen geval in het westen.)

   Like

 3. louis-portugal zegt:

  Hij heeft zijn ring met de shahada nooit afgedaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik kan even die naam Oboeboe niet meeeeeeeer horen.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Obama is de enige “christen” die ooit heeft gezegd ‘The Future Must Not Belong To Those Who Slander The Prophet Of Islam’ .

  Leugenaar.

  Like

 6. 4sjun zegt:

  The Horrible Truth About Barack Obama’s Presidency

  Like

 7. D. G. Neree zegt:

  “Pipes zegt ook dat Obama niet jaar lang in een volledig islamitisch milieu in Indonesië onder toezicht van zijn islamitisch-Indonesische stiefvader Lolo Soetoro leefde.”
  Moet “niet” misschien “een” zijn?

  Like

 8. Jan zegt:

  One Last Slap: Obama Sent $221 Million To Palestinians In His Final Hours


  A State Department official and several congressional aides said the outgoing administration formally notified Congress it would spend the money Friday morning. The official said former Secretary of State John Kerry had informed some lawmakers of the move shortly before he left the State Department for the last time Thursday. The aides said written notification dated Jan. 20 was sent to Congress just hours before Donald Trump took the oath of office.

  In addition to the $221 million for the Palestinians, the Obama administration also told Congress on Friday it was going ahead with the release of another $6 million in foreign affairs spending, including $4 million for climate change programs and $1.25 million for U.N. organizations, the congressional aides said. The aides and the State Department official weren’t authorized to speak publicly on the matter and demanded anonymity.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/one-last-slap-u-s-sent-221-million-palestinians-obamas-final-hours/

  Like

 9. Jan zegt:

  AMEXIT: Wetsontwerp ingediend voor uittreding van Amerika uit VN!

  Recently a bill was introduced by Alabama Rep. Mike Rogers called the American Sovereignty Restoration Act of 2017 which is in response to his call earlier this month for the United States to sever all ties ties from the United Nations.

  As to the U.N., things will be different after Jan. 20th.
  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 23, 2016

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/amexit-bill-introduced-congress-remove-us-united-nations/

  Like

 10. Jan zegt:

  Het nalatenschap van Obama

  Like

 11. Jan zegt:

  “Obama admin jailed anyone who gave money to IS/Al-qeada while equipping and training them”

  Like

 12. Jan zegt:

  Mark Steyn over de boekovereenkomst afgesloten door Obama: meer kolder en onzin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s