Telegraaf opent de aanval op Geert Wilders: ‘Hij radicaliseert’ en heult met nazi’s!

screenshot_59

(Door: Michael van der Galien)

Met minder dan twee maanden te gaan tot de Tweede Kamerverkiezingen zet de redactie van De Telegraaf vol de aanval in op PVV-leider Geert Wilders.

Buiten campagnetijd wordt De Telegraaf door veel mensen gezien als een redelijk rechtse krant die zelfs relatief vriendelijk is ten opzichte van de PVV. Tijdens campagnetijd verandert dat iedere keer weer. Opeens gaat de krant ‘voor wakker Nederland’ dan vol op het orgel en verklaart ze Wilders de oorlog. Ook nu weer.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, mainstream-media, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

37 reacties op Telegraaf opent de aanval op Geert Wilders: ‘Hij radicaliseert’ en heult met nazi’s!

 1. Flo zegt:

  Journalisten, allemaal fakers ,meningen brengen ze ,geen nieuws

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Suksesvolle insolvenz Telegraaf !

  Like

 3. JooJootje zegt:

  Hebben een zak dollars gekregen van Soros ?

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Waarom zijn er toch zoveel media Losers die, als ze niet kunnen winnen, zich zowel op sociaal en maatschappelijk niveau, gaan verlagen tot het verspreiden van banale verzinsels en leugens?

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Redelijk rechtse krant die relatief vriendelijk is voor de PVV? Het is gewoon een monarchie-hielenlikkers-krant, die daardoor al niet echt achter de PVV kán staan, al moet Geert zich op dat vlak nu eenmaal gedeisd houden. En dat wordt aan beide zijden beseft ook! Een midden-rechtse, voorál niet revolutionaire krant met 50+ gedachtegoed, dát is de Televaag! Inderdaad, voor de CDA-VVD-achterban is dat vod bestemd. Daarom kunnen ze ook zo gemakkelijk tot dit gekonkel overgaan, zodra het er weer eens de tijd voor is!
  Zelf lees ik het vod al jaren niet meer; word al misselijk van de gedachte alléén!

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   De Telegraaf schijnt grotendeels in Belgische handen te zijn gekomen. Dat verklaart veel.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wou je daarmee zeggen, Wachteres, dat in Vlaanderen -België- de tendens bestaat om de hielen van de monarchie te likken? Oei! Laat Jean het niet lezen! (LOL!)

    Like

 6. Jan zegt:

  Net de fascistische staatsomroep maar afgezet want die begon een hetze tegen de AfD’er Höcke die zei: „Wir Deutschen sind das einzige Volk der Welt, das sich ein Denkmal der Schande in das Herz seiner Hauptstadt gepflanzt hat.“ – Het gedenkteken herinnert dus aan de begane misdaden.

  De NL-Staats-tv liet daarop uitspraken van linkse gekken horen die Höcke voor nazi uitmaakten, want zo laf is dat Hilversumse volk wel door zich achter de uitspraken van anderen te verschuilen.

  Anmerkungen zur Höcke-Rede in Dresden
  https://philosophia-perennis.com/2017/01/19/anmerkungen-zur-hoecke-rede-in-dresden/

  Video met randdebielen
  https://www.tagesschau.de/inland/interview-afd-101.html

  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/bjoern-hoecke-zentralrat-der-juden-ist-empoert-ueber-rede-des-afd-politikers-a-1130520.html

  Duits linksvolk is niet in staat Duits te lezen

  Like

 7. anna zegt:

  is dat Paul de Leeuw op die foto ?

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Ja, dat is Paul de Dinges. Iedereen, die meneer Wilders met Hitler wil vergelijken is welkom bij de Nederlandse omroepen. Vandaar.

   Like

   • Helena zegt:

    Tja en domme, irritante, schreeuwlelijk paultje (waar ik al jàren niet meer naar kijk ik kan het niet verdragen) vergeet gemakshalve dat als dat linkse gajes de agenda blijft bepalen in dit land, en de islam als een ‘normale godsdienst’ blijft beschouwen en daar geen kanttekeningen bij plaatst, zijn kop als een van de eersten gaat rollen òf hij mag (onder het genot van een red bull) leren vliegen, want: heumeau!

    Like

  • Golden Girl zegt:

   Dat is idd Paul de Leeuw, ook zo links als ik weet niet wat, ik Ben de Leeuw moe, altijd het zelfde kunstje, tijd dat hij eens weg gaat bij de tv

   Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Zo zie je maar. Het OM heeft ook dus bij dat mediamiddel – weer – een dikke vinger in de pap. Het OM beslist al jarenlang wat er wel en niet mag worden geschreven in onze kranten. Lees HET VAATSTRA COMPLOT nog maar eens.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Ik “lees” de telegraaf op internet alleen maar om de “man bijt hond” en voetbal te volgen. Voor de rest is het een heel dom NSB krantje. Ze passen wel bij de VVD.

  Laten we nooit vergeten dat de telegraaf keer op keer bewezen heeft aan de verkeerde kant van de historie te staan..

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  De Telegraaf is een VVD-krant. Geen enkele krant kiest openlijk de zijde van de PVV of van de mensen, die PVV stemmen. Hooguit brengen ze wel eens artikelen, die het gelijk van de PVV bevestigen, maar koppelen dit dan aan de plannen en prietpraat van de Lachende Leugenaar. Of z’n maatjes.
  Geen wonder dat alle kranten in de min staan en abonnees zien weglopen; ze zijn geen van alle objectief en linx.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Zegt op zichzelf niets: Zo nu en dan brengt ook de Volkskrant wel eens een artikel, dat het gelijk van de PVV bevestigt. Dat komt doodgewoon omdat ze om sommige dingen met geen mogelijkheid heen kunnen!

   Like

  • Edjan zegt:

   De Telegraaf bedient de “onderkant” van de VVD (als je jezelf een volkspartij noemt, heb je een “onderkant”: de gewone mensen)
   Elsevier zou dan de “bovenkant” van de VVD moeten bedienen (de conservatieve liberalen, vaak het beste te vertalen met “cowboy-liberalen).
   Beide kranten, maar vooral de Telegraaf, ontdekken tot hun schrik dat hun lezers voor een groot deel PVV-stemmers zijn. De ingezonden rubrieken zijn grotendeels PVV- meningen (en bij de Telegraaf daarom ook grotendeels afgeschaft). Dus geven Telegraaf en Elsevier regelmatig (vooral in de buurt van verkiezingen) fors tegengas. Nu weer Elsevier die spreekt van “Wilders en consorten” …

   Like

 11. scheermes zegt:

  Vanwaar deze omslag??Judas penningen wellicht??Zitten jullie financieel in ZWAAR weer??STEEKPENNINGEN ontvangen ,en daarom aangesloten bij de overige JUDASSEN??Iets anders kan ik mij echt niet voorstellen!! Daar hitler al een hele tijd duidelijk aangegeven wordt,in woordt en beeld, dagelijks te zien op TV ,via het hoofd van de kerk de paus, de E.U leiders ,en de antichrist, de ayatollah”s en de islam , EXACT hetzelfde als in 1940 en 1945 alleen in een ANDER JASJE !!,MASSAAL nu de islam duivels toelatend in ONS land die ons ALLEMAAL willen vermoorden;,maken wij nu weer precies hetzelfde mee als in 1940 t/m45 !! ALLEEN zal deze oorlog VELE malen ERGER ZIJN : LINKS is STEKEBLIND !! TRUMP en WILDERS WAARSCHUWEN voor het GEVAAR de islam !! EN zoals de paus hitler ingezegent heeft( DAT BEEST de achtste is uit de zevende !!)en hitler daardoor de zegen gaf, gebeurt nu weer hetzelfde !! De E.U leiders zijn met toestemming van de paus weer bezig met exact hetzelfde ,alleen nu met totale UITROEING van de eigen bevolking,door massaal deze islam moordenaars toe te laten!! De paus kan beter de OREN wassen van de LINKSE kerk, inplaats de voeten te wassen van de vijand de islam , die in opdracht van allah, ons ALLEMAAL moeten vermoorden !! En WILDERS en TRUMP aanwijzen als de schuldige,die alleen maar WAARSCHUWEN voor het gevaar, de islam !!,; Dit toont DUIDELIJK aan dat ook jullie een stelletje landverraders ZIJN !! En ook MEDESCHULDIG zijn aan ALLE MOORDPARTIJEN die ZEKER nog zullen volgen!!

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Het feit dat de Telegraaf in 40/45 het naziregime steunde zou u tot nadenken moeten stemmen. Wellicht dat u eens op onderzoek uit moet gaan en zich af moet vragen hoe de vlag er nu eigenlijk op dit moment bij hangt, waarbij u niet moet vergeten dat fascisme links is en niet rechts zoals de linksen nog steeds beweren !

  Like

 13. Harry zegt:

  Het gaat waarschijnlijk slecht met de Telegraaf .
  Zag je tot voor kort ubij grote winkelcentra en bij de Makro , dat er lui de krant van wakker Nederland gratis uit stonden te delen , wie de krant aanpakte wist haast niet van die uitdeelterroristen af te komen . Ze deden er álles aan om je een abonnement te verkopen .
  Heb mijn abonnement al jaren geleden opgezegd en daar nog geen seconde spijt van gehad .
  Ga natuurlijk niet opnieuw in de fout !
  De enige niet-linkse krant is ook al niet meer te vertrouwen .
  Boycotten dus , die handel !

  Like

 14. Mary zegt:

  Haha de duistere EU club, dictator Merkel, en voor Nederland vooral de VVD en hun vriendjes heulen met de Islam dat was het vriendje van Hitler en tegenwoordig zien we nog steeds Islamieten nazi’s verheerlijken, zelf werkte de Telegraaf in de oorlog voor de nazi’s, is kennelijk nooit echt er uit gegaan, de enige die pro Joods en anti nazi’s is is Wilders. Maar net zoals in Amerika is het volk echt niet gek ook al gokt de Telegraaf daar wel op, beetje dom want bij de Brexit, Trump en zeer zeker zullen ze hetzelfde doen bij de Franse verkiezingen ging en zal de Telegraaf weer fijntjes onderuit gaan.

  Like

 15. Jack Smits zegt:

  Deze fotois een gotspe. Als je nu Erdogan daar neerzet oke. Echter een homo die Wilders aanvalt, dit terwijl hij christelijke normen en waarden predikt en ons waarsvhuwt voor die islam. Welke al onze waarden en normen af willen pakken in naam van allah! Is geen hoofdletter waard. Daar valt mijn mond van open. btw Heeft hij al een vluchteling opgenomen onze stoere BNNer? Hij had toch ook getekend om er eentje in huis te halen? Nee? Dan moet hij snel zijn grote mond en nog grotere broek dichthouden

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Overigens een heel ziek spelletje van de Televaag: Iemand laat een scheet en dan eisen dat meneer Wilders daar afstand van neemt. Ze hebben dat al honderd keer geflikt en blijven dat doen.
  Wordt er weer een aanslag gepleegd door moslims, dan hoeft niemand van de partijen, die de islamisatie uitvoeren, daarvan afstand te nemen.
  Mijd dus de Televaag, en al die andere kranten.

  Like

 17. De Telegraaf kan, gezien haar duistere verleden, beter zwijgen dan populisten weg te zetten als nazi’s. Zie mijn artikel: “De Telegraaf in de oorlog. Spreekbuis van het Nationaal-Socialisme”.
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/12/17/de-telegraaf-in-de-oorlog-spreekbuis-van-het-nationaal-socialisme/

  Like

 18. Bas zegt:

  Handig hoe men de aandelen weet te masseren.

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  [quote] Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 15 uur15 uur geleden
  @geertwilderspvv=PRESIDENT & alsof #rutte ook nog mr IETS #vóórstelt/#tezeggen hft,de risé=EXIT #VVD zal BLIJ zijn hem kwijt te zijn [/quote]

  Tjonge, één van mijn tekstballonnen-foto’s op de twitter pagina van Geert Wilders.
  Ik hoop dat hij hem uitprint en boven zijn bed hangt.

  Like

 20. De telegraaf heeft een verleden 1938 zeker vergeten

  Like

 21. Het vuilnisblik De Telegraaf demoniseert graag mensen. Geert zou die klote krant moeten aanklagen.

  Like

 22. BigLJohn zegt:

  Smerige taal van die Telegraaf. Shizofrene berichtgeving. De Telegraaf liet zich omkopen, smeergeld dus. Een ieder heeft zijn prijs, net zoals bij het Amerikaans worstelen. Winnen en verliezen voor geld ! Figuren die hun eigen moeder nog zouden verkopen, als het een lekker bedrag op zou leveren. Dit is gewoon doorgestoken kaart, dat ruik je al op 10 kilometer afstand !

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @BigLJohn, het is inderdaad nogal huichelachtig van bepaalde figuren om Geert Wilders opeens te gaan beschuldigen van heulen met “nazi’s” (wie ze daaronder trouwens verstaan weet ik niet) terwijl deze krant ironisch genoeg zelf pas geleden als een nazi-krant werd afgeschilderd omdat ze “zielige asielzoekers” zouden beledigden en zeiden dat dezen een plaag waren! Zouden sommige ruggengraatloze leden van de redactie opeens als een blad aan de boom zijn omgeslagen, gelijk naar misselijke politici zoals Mark Rutte, Angela Merkel. enz., en zich daarna willen onderwerpen aan de linkse idioten of inderdaad zijn omgekocht?
   En al de vrouwen, die overal ter wereld demonstreren tegen Donald Trump omdat hij vrouwen als minderwaardig zou zien, gaan natuurlijk weer NIET de straat op om te demonstreren tegen radicale moslims die vrouwen nog VEEL meer verachten, hen willen aanranden, verkrachten of zelfs vermoorden!
   Nou heb ik zelfs recent op teletekst vernomen dat Paus Franciscus opeens zit te toeteren dat het populisme in Europa is te vergelijken met de opkomst van Adolf Hitler! Die kerel heeft natuurlijk over het hoofd gezien dat zijn verre voorganger paus Pius XII (1876 -1958) juist goede maatjes met Hitler wou zijn, hij de Holocaust nauwelijks veroordeelde, een communistenhater was en dat dankzij het Vaticaan vele duizenden SS’ers en nazi-dsokters en -wetenschappers na WO II uit Europa konden ontsnappen!
   Tenslotte willen de Europese populisten namelijk Europa helemaal NIET veroveren, joden of moslims doodschieten en vergassen, zijn ze overwegend anti-militair omdat ze geen EU-leger willen en hun tegenstanders de ware betekenis van het fascisme niet eens meer kennen en totaal niet weten wie nou hun ware vrienden of vijanden zijn.
   Maar zoals ik al leerde uit een fabel over een vleermuis die tijdens een oorlog tussen zoogdieren en vogels constant van de ene partij naar de ander overliep: mensen zijn in allerlei gevaarlijke toestanden er snel als de kippen bij om de ene partij voor de ander te verruilen waardoor ze veel te ongeloofwaardig overkomen, later worden gewantrouwd en op een gegeven zich bij iedereen zo gehaat maken dat ze als een steen des aanstoots worden verworpen!

   Like

 23. jantjeuitnl zegt:

  Paul de Leeuw is een clown, die de lagere school amper heeft afgemaakt. Als je hem als deskundige oproept dan heb je ze niet op een rijtje.

  Like

 24. Jan zegt:

  Een zondag vol marksistiese propaganda. Buitenhof:
  Jeanine Hennis
  Een nieuwe wereldorde zonder vertrouwde zekerheden is aan het ontstaan.

  Colson Whitehead
  Het is het lievelingsboek van oud-president Obama: The Underground Railroad van Colson Whitehead. Een ‘meesterwerk’, aldus de critici, het ijzingwekkende relaas van de 15-jarige slavin Cora, die weet te ontsnappen van de plantage. Een boek over slavernij, over racisme en witte suprematie.

  Moreel leiderschap
  Moreel leiderschap is weer bon ton in de Nederlandse politiek. Normen, waarden en fatsoen: we worden ermee om de oren geslagen in deze campagnetijd. Zijn het holle frasen? En hoe belangrijk is moreel leiderschap in de politiek eigenlijk? Een beschouwing met hoogleraar politicologie en oud PPR-man Bas de Gaay Fortman en Victor Molkenboer, burgemeester van Woerden.
  http://www.vpro.nl/buitenhof.html

  Like

 25. C.A.Barstow zegt:

  De vergiftiging van de Nederland bevolking door die smerige linkse ratten gaat onverwijld door zo blijkt. Na de verkiezingen in maart wil ik hen nog wel eens een keer horen, het zal een chaos worden in politiek Den Haag omdat de PVV groter zal blijken te zijn dan voorspelt.
  De VVD trekt weer een veel grote broek aan zoals gewoonlijk en ziet zich de premier alweer leveren, no way, dit wordt een hele langdurige kabinetsformatie voorspel ik, met Geert Wilders in de absolute hoofdrol.

  Like

 26. Pokkie zegt:

  Ratten smerige nsb krant

  Like

 27. leefbarbaar zegt:

  En deze foute krant is tegenwoordig ook eigenaar van GeenStijl en dat is te merken.
  De halve redactie bestaat uit broodschrijvers, die steeds weer tegen de PVV te keer gaan.
  Heel jammer, van frisse wind naar rioollucht, dat is GeenStijl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s