Marine Le Pen: “De EU is dood, alleen ze weet het nog niet.”

screenshot_81

(Vertaling: E.J. Bron)

“De EU is dood, maar ze weet het nog niet. Ze is op alle gebieden mislukt”, zei Le Pen tegen de “Bild am Sonntag” en wacht op het naderende einde van de Europese Unie. De voorzitster van het Front National gaf vernietigende rapportcijfers aan de EU op alle politieke gebieden: “Economisch: de groei is uitermate zwak. Sociaal: de armoede neemt toe en de werkloosheid is enorm groot. Veiligheid: de EU is niet meer in staat de grenzen van Europa te verdedigen, ze kan ons niet beschermen tegen het radicaalislamitische terrorisme. Als een experiment op zo´n klaaglijke wijze mislukt, dan is het gedaan.”

epoch-times

Islamitisch fundamentalisme accepteert geen westerse waarden – en Angela Merkel zette de poorten open

Marine Le Pen ziet grote overeenkomsten tussen het Front National (FN) en de Alternative für Deutschland (AfD): “Het kan niet ontkend worden dat wij dezelfde visies over vrijheid en soevereiniteit delen.”

De Franse politica uitte zware beschuldigingen tegen bondskanselier Angela Merkel (CDU) en haar vluchtelingenpolitiek. De vrije wereld zou geconfronteerd worden met het islamitisch fundamentalisme, dat geen westerse waarden zou accepteren.

“Angela Merkel heeft de poorten opengezet, in de wetenschap dat er islamitische terroristen met de vluchtelingen mee zouden komen. Heeft ze daarmee de vrije wereld of de tirannie een dienst bewezen?”, aldus Le Pen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), EUSSR, Front National, gezond realisme, Islamitisch fundamentalisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marine Le Pen, Merkel. Bookmark de permalink .

21 reacties op Marine Le Pen: “De EU is dood, alleen ze weet het nog niet.”

 1. Mary zegt:

  “de EU is dood, maar ze weten het nog niet”, kunt U ze dat even duidelijk maken Mevr. le Pen wij willen namelijk wel gelijk het EU personeel (lees Rutte en Co) er uit kunnen lazeren, houden we alleen Wilders over komt alles goed.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Die merkel hoort te hangen, letterlijke en figuurlijk, wij eisen bescherming van heel Europa, wij eisen dat de grenzen gesloten worden en wij eisen dat de aanwezige islamieten verdreven worden van Europees grondgebied, elke onderhandeling met Turkije moet verbroken worden.
  Die EU troep heeft ons verraden en verkwanseld aan die barbarij en die rekening gaan we ze voorleggen en betalen zullen ze.
  Leve de Onafhankelijkheid van onze Europese Seculiere Republieken (met die kotsmisselijke monarchieën gaan we definitief stoppen) en weg met die EU misdaadinstelling volgepropt met uitgerangeerde leeglopers resp. ordinaire zakkenvullers.

  Geliked door 2 people

  • GT zegt:

   Inderdaad die Merkel hoort te hangen, ieder slachtoffer in Duitsland door de radicale Islam is Merkel voor verantwoordelijk met heel haar bende incompetente uilskuikens met gedegenereerde hersens ongelooflijk dat deze daar nog zitten, laat staan lopen ik begrijp werkelijk niet dat deze nog niet van de sokken geschoten zijn!
   Nogmaals ze komen hier niet mee weg, er is al teveel gebeurd en dat geschokt zijn laten ze maar weg hoor, vandaag of morgen blijven ze in een shock voor goed!

   Like

 3. Stef zegt:

  Wat is het heerlijk als de wind wervin de zeilen blaast.
  Het begin is er en we hebben weer goede hoop.
  Wat zullen we Rutte en co. aan de schandpaal nagelen.

  Geliked door 1 persoon

  • E. van Bulck zegt:

   Rutte heeft van de week met zijn paginagrote advertentie wederom laten merken, dat hij tot de illuminati behoort. Zijn halve foto is een bekend signaal. Kennelijk heeft ook Mark zijn ziel aan de duivel verkocht. Op You Tube staat een video waar Mark met grote trots zijn afgodsbeeld van de duivel zien, dat in zijn werkkamer aan de muur hangt. (You Tube: Geeft premier Rutte een geheim bloot.) De duivel moet oppleuren !!!

   Like

 4. Golden Girl zegt:

  ze accepteren geen westerse waarden, kom dan hier niet heen en vergal ons leven niet in Europa,
  wij hebben niet voor de islam gekozen, we willen gewoon leven zoals altijd

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   …..JUIST, MET een behoorlijke ..INVLOED…OOK op politiek Niveau.EN…..A.MERKEL kan waarschijnlijk ..GOED..met de clerus overweg( die HUN MACHT over ..HET..volk aan het verliezen zijn………….( WILLST du nicht mein BRUDER sein, so schlag ich dir den SCHÄDEL ein, is toch een Duits spreekwoord?) ….( maar er zijn OOK NOG …ANDERE METHODEN?!)

   Like

 5. Ria zegt:

  Merkel en co. zijn m.i. de grootste landverraders sinds tijden, leveren hun burgers uit aan een haatvolk zo barbaars dat je het niet zou kunnen geloven als je de beelden niet dagelijks zou zien.
  Na WO2 dachten we dat iets dergelijks nooit meer zou kunnen gebeuren in Europa, maar niets is minder waar, diegenen die de mond vol hebben over vrede en saamhorigheid die leveren met een zelfde schijnheilig en staal gezicht hun burgers uit aan de duivel, want een andere benaming kan ik voor de islam niet bedenken.
  En ik hoop het mee te maken dat zij er voor gestraft zullen worden op de enige en juiste manier die op landverraders van toepassing is.

  Geliked door 1 persoon

 6. peter zegt:

  Le Pen ,geweldige vrouw, we mogen blij zijn dat er nog mensen zijn die een tegengeluid durven brengen .Links siddert ,en jammert wat af ,om ze in een kwaad daglicht te stellen ,hoop dat mocht Geert hier winnen ,hij gelijk de stekker uit de omroepen trekt

  Geliked door 1 persoon

 7. Merkel behoort dezelfde straf te krijgen als een terrorist zij is een handlangster van ze. Door de open grenzen heeft zij ze gelegenheid verschaft.

  Like

 8. E. van Bulck zegt:

  Ik denk dat Marine Le Pen gelijk heeft. De EU loopt op zijn laatste benen en staat momenteel op zijn fundamenten te wankelen. Great Britain is de eerste, die uittreedt. Andere landen zullen spoedig volgen. De EU is alles behalve een democratie. Naar wat de Europese mensen willen wordt niet geluisterd. Enkele lieden in Brussel bepalen de koers. En die wordt ons door de strot (excusez le mot) geduwd. De bestuurderen behoeven geen verantwoording af te leggen in het parlement. Dit is een vorm van dictatuur. Echt niet meer van deze tijd !!! De EU was leuk, zolang de economie en de welvaart groeide. Maar toen de geïllumineerde duivels grisselijk gingen graaien en met hun woekerpraktijken de economie de nek omdraaide, ging het vertrouwen van de burgers rap verloren. De euroconomie van de burgers is inmiddels allerbelabberdst. De werkeloosheid is ongekend groot. Winkelstraten staan leeg. Bedrijventerreinen worden ontmanteld. Klassieke hoogwaardige producten verdwijnen het één na het ander van de markt, om nooit meer terug te keren. Bedrijven en middenstanders gaan massaal failliet. Hun kinderen en kleinkinderen mogen nog tot in lengte van dagen voor de schulden van het financiële debacle opdraaien. En tot overmaat van ramp komen er miljoenen zogenaamde vluchtelingen Europa binnen, of beter, worden binnen gehaald. De mooie praatjes van de EU bestuurderen vullen helaas geen gaatjes. Hoe lang gaat dit nog goedgaan? Waar en wanneer slaat de vlam in de pan? De huidige tijd vertoont heel veel overeenkomsten met de tijd van vlak voor de Franse revolutie. Je zou zeggen, dat de bestuurderen toch iets van de lessen uit de geschiedenisboekjes hadden moeten leren. Maar kennelijk is dat niet zo. Ze staan er middenin. Ze kijken er naar. Ze zijn stom verbaasd over de reacties van het volk. Ze snappen er geen bal van. Ze gaan gewoon door op de ingeslagen weg. Ze stevenen in volle vaart af op de ondergang van de EU. Ze drijven door tot het uiterste en nog een beetje verder en begrijpen niet, waarom het niet lukt. Hoe is dat toch in Godsnaam mogelijk? Is het een doorgestoken kaartspel, of is het de geïllumineerde hoogmoed van de duivels?

  Al zeker 15 jaar lang verkondig ik, dat Europa, zodra het één is, van ellende uit elkaar zal vallen. Europa zal dan niet in 30 landen, maar in zo’n 300 staten uiteen zal vallen. De geschiedenisboekjes leren ons, dat er al tal van pogingen zijn ondernomen, om een groot Europa te creëren. Zo’n 2000 jaar geleden waren het de Romeinen. Het werd een mislukking. De Merovingers hebben het geprobeerd. Het lukte niet. Karel de Grote heeft het geprobeerd. Zijn rijk viel uiteen. De Habsburgers hebben het ook geprobeerd. Het werd geen succes. Napoleon heeft een poging gewaagd. Ook die lukte niet. De RK kerk had de oprichting van Heilige Roomse Rijk als ideaal. Er is niet veel van terecht gekomen. Ook Hitler had grote ambities. En na de Tweede Wereldoorlog probeerde men het met de EEG en de EU. Maar deze poging dreigt dus nu anno 2017 ook weer in een fiasco te eindigen. Waarom zou heden ten dage in één generatie wel lukken, wat in 2000 jaar tijds nog nooit tot succes heeft geleid? De Europese volkeren zijn al zeker 2000 jaar lang om de haverklap met elkaar op de vuist gegaan. De aard van de Europese volkeren is te veverschillend. Hun belangen en tegenstellingen liggen te ver uit elkaar. Daar is gewoon geen eenheid van te brouwen. De gedachte aan een Europese eenheid is een illusie, een luxe ideaal, ver verwijderd van de alledaagse realiteit. Een groot verenigd Europa is een schip van staat, dat alleen kan bestaan, zolang er winst te behalen is. Maar zodra de wind uit de zeilen is, wordt het schip van staat stuurloos en zal met de stroming meedrijven tot het op de klippen te pletter slaat.

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  Ze trekken aan een ten dode opgeschreven paard.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bas.
   Ondertussen is het paard, sinds de miljarden-hulp aan Griekenland… , definief gestorven en trekken ze aan een stinkend en rottend karkas…

   Like

 10. IkBenHet zegt:

  “Na WO2 dachten we dat iets dergelijks nooit meer zou kunnen gebeuren in Europa, maar niets is minder waar”
  En wéér die Moffen… De arrogantie zit bij dat volk diep in de genen!!

  Geliked door 2 people

 11. ieznogoedh zegt:

  Radicale islam is een probleem? De hele islam is een probleem want de hele islam is per definitie radicaal zodat de toevoeging ‘radicaal’ met een gerust hart kan worden weggelaten. Dat schept alleen maar verwarring.
  Het gros van die rassen (want dat zijn het inmiddels volgens justitie Nederland) kan zich niet aanpassen, wil zich niet aanpassen maar willen hun achterlijkheid hier als norm installeren.
  Er zijn al ruim 50 miljoen leden van die rassen in Europa. Is dat niet genoeg?
  Sterker nog, dat is 50 miljoen teveel.

  Geliked door 1 persoon

 12. Yves sergeant zegt:

  De eu zou geen fiasco moeten zijn indien de leiders op kwamen voor hun volk en de christelijke cultuur hoog in het vaandel zouden voeren. Maar er zitten evenveel anti christelijke krachten bij de eu aks bij de moslims wat wil je dan

  Like

 13. Onno zegt:

  Het lijkt wel een psychopaat: Dood maar ‘pure evil’ beseft het alleen niet en blijft getrapt en kwaadaardig liegend en slachtend om zich heen hakken als verzwegen SS’er, leider van het illegale verzet te Londen prins Bernhard

  Like

 14. tippelaar zegt:

  Nu de islam in europa in opmars is, zullen onze vrijheden nog meer worden ingeperkt tot er geen vrijheid meer over is. Dan is iedereen gelijkgeschakeld en heeft Brussel zijn zin. Onze leiders zullen geen hand uitsteken om daar iets aan te doen. Sterker nog, ik heb het de heer Donner, die nu vicevoorzitter van de raad van state is, zelf horen zeggen in een tvintervieuw: “als de bevolking in nederland de sharria wil invoeren, dan gebeurt dat”, althans woorden van gelijke strekking. Dat zegt de onderkoning van nederland. Zijn we mooui klaar mee.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s