Berlijn: Linkse extremisten vallen opnieuw politieauto´s aan en verwonden objectbewaker

screenshot_102

(Vertaling: E.J. Bron)

Linkse extremisten hebben in de nacht naar zondag in Berlijn opnieuw politieauto´s aangevallen. “We hebben de afgelopen nacht meerdere keren stenen naar politieauto´s gegooid”, staat er in een op de links-extreme website “Indymedia” gepubliceerde brief waarin de verantwoordelijkheid wordt opgeëist. Ze leveren tegelijk een rechtvaardiging van hun misdaad: “De smerissen maken deel uit van de onderdrukking en het geweld tegen mensen. Ze hebben het nog veel te gemakkelijk”. In de nacht naar zondag werden in Berlin-Mitte en Berlin-Kreuzberg politieauto´s met stenen bekogeld. Daarbij raakte volgens informatie van de politie een objectbewaker gewond. De stenen zouden op de auto´s zijn “neer geregend”, staat er in de politiemelding. Het resultaat van de links-radicale aanval: vijf zwaar beschadigde patrouillewagens van de politie. Nu heeft de binnenlandse veiligheidsdienst het onderzoek overgenomen.

duits-zuerst

De politie van Berlijn heeft inmiddels een langere stellingname over de “laffe overval” op Facebook gepubliceerd:

“Onze collega´s zijn rondom de klok op straat voor iedereen. Hun taken zijn veelzijdig. Om slechts enkele voorbeelden te noemen: ze helpen, troosten, treuren, beschermen, passen op en luisteren. Maar ze beslechten ook ruzies, zorgen ´s nachts voor rust, controleren, vinden duidelijke woorden waar deze nodig zijn en arresteren. Natuurlijk maken zij zich daarbij bij deze of gene ook impopulair. Dat is quasi beroepsrisico en hoort net zoals de dank van veel Berlijnse inwoners bij de dienst. Wat echter absoluut niet kan, zijn laffe overvallen zoals die van afgelopen nacht.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Berlijn, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Berlijn: Linkse extremisten vallen opnieuw politieauto´s aan en verwonden objectbewaker

 1. Drs.P. zegt:

  Maarrrrrrrrrr de aandacht blijft gericht op rechts extreme groepen hoor, want die zijn pas echt gevaarlijk!! Het begint zo langzamerhand tijd te worden om met scherp op dit tuig te gaan schieten, en een licence to kill, maar dat mag natuurlijk niet van Duits geil slinks en de socialisten. Het wordt steeds duidelijker wie de oproerkraaiende facisten zijn, alleen doet stoep/pishoer Merkel er niets aan, want optiefa zijn haar eigen stoottroepen!!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Haal moslims weg bij de politie en vul deze aan met Duitsers. Verdubbel het totale aantal en geef ze een para militaire opleiding. Dat houdt in, andere wapens en naar eigen inzicht daar gebruik van maken. Persoonlijk zag ik dat graag in heel Europa gebeuren.

  Like

 3. hendrikush zegt:

  Ben ik nou de enige die denkt “De beuk erin en rammen maar”? De pot op met alle advocaten van de duivel en privacy beoefen je op het toilet en de badkamer en nergens anders. Gezichtsbedekking is voldoende reden voor een strafzaak, net zoals bij moslima’s.

  Geliked door 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Met scherp schieten en net zolang schieten tot ze het nooit meer doen.
  Gelooft er iemand dat die lui ooit nog voor rede vatbaar zullen zijn?

  Like

 5. Bas zegt:

  Dit hoort kennelijk ook bij de Wiedergutmachung.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Wat echter absoluut niet kan, zijn laffe overvallen zoals die van afgelopen nacht.”

  Nou nou van dit soort zinnen gaan de links autonomen sidderen. Begin maar met elke arrestant die je te pakken krijgt zijn uitkering in te trekken. Het merendeel van dit linkstuig werkt niet of heeft nog nooit gewerkt. Schop ze uit hun onderkomens en stel ze onder dwang te werk een jaar lang in een steen groeve. Daar kunnen ze stenen hanteren naar hartelust. Moet je kijken hoe handzaam ze worden na een jaar dwangarbeid. Een socialistische opvoeding ergens in een goelag moet hun aanspreken dacht ik zo.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ron zegt:

  Jammer voor de politie maar dit kan momenteel nog niet vaak genoeg gebeuren, net zolang totdat de politie ervan doordrongen is dat linkse antifa’s en jihadisten de echte vijand zijn.
  Dat zogenaamde ultra-rechts waar politie iedere keer onderzoek naar doet bestaat voor het grootste deel uit gewone mensen uit de straat die het niet zien zitten dat ons land door islamieten en linkse NSB-ers wordt overgenomen. Dat onderzoek is zonde van de tijd en een berg geldverspilling. Er zijn er slechts een paar van de tienduizenden die het waard zijn om nader te bekijken.
  Wil de politie echt een grote slag slaan, dan zou de politie moeten beseffen wie de echte vijand is en daar hun energie en onderzoeken op moeten richten.

  Geliked door 2 people

 8. tippelaar zegt:

  indien gericht: “vuur”.

  Like

 9. Weten ze in Duitsland nog wel waar ze mee bezig zijn? Verwarde mensen?

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Ik kan nog steeds niet begrijpen waarom die linksen OVERAL met hun gezichtsbedekkingen mogen rondlopen.
  Gezichtsbedekking moet een reden zijn voor enkele weken detentie ZONDER rechter.

  Like

 11. Marcel zegt:

  Het lijkt wel de Russische revolutie van 100 jaar geleden toen de communisten ook gebruik maakten van allerlei gespuis om de maatschappij kapot te maken. De armen dachten dat ze het beter kregen maar raakten van de regen in de drup en kregen op de koop toe een nog rottiger dictatuur (nu van de communisten). En de middenklasse die werd kaalgeplukt en naar Siberie gestuurd. Alleen de elite lachte zich de ballen uit de broek in hoezeer ze erin waren geslaagd om het gewone volk tegen elkaar op te zetten.

  Like

 12. Benesha zegt:

  We leven in Orwelliaanse tijden. Als ik die antifa’s zie, zie ik de échte fascisten.

  Like

 13. Jean zegt:

  De politie moet “het recht” krijgen elke persoon die met verborgen gezicht op de openbare weg loopt “af te knallen”, of dat nu een boerka of berenmuts betreft maakt niets uit, enkel tuig verbergt het gezicht.
  In mijn ogen tolereert de politie veel te veel “gevaarlijk tuig” op straat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s