Directeur van Groenhorst Almere reageert verontwaardigd op schriftelijke vragen PVV (+ video)

screenshot_90

Safeer Siddiqui met zijn cursisten op Groenhorst Almere.

(Door: Max Joling)

De directeur van Groenhorst Almere heeft verontwaardigd gereageerd op de schriftelijke vragen van de PVV. In de schriftelijke vragen stelt de partij vragen over lessen door imam Safeer Siddiqui aan docenten van de school over de islam.

Ik heb met stijgende verbazing, verontwaardiging en boosheid kennis genomen van een bericht op jullie voorpagina. Een bericht dat op geen enkele waarheid berust“, vindt Bauke Houtsma, directeur van de school.

Houtsma verwijt Almere Nieuws de zaken niet te hebben geverifieerd, wat uiteraard (1) wel (2) is (3) gebeurd. Na opsomming van de verificaties aan Houtsma zijn de verwijten gestopt en wilde hij graag uitleg geven over waarom Siddiqui is uitgenodigd om voorlichting te geven aan docenten over de islam.

Lees verder>>>
(h/t Max Joling)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Directeur van Groenhorst Almere reageert verontwaardigd op schriftelijke vragen PVV (+ video)

 1. BertG. zegt:

  Ik kan het niet terug vinden in het artikel of in de link er bij, maar als het goed is, gaat het hier dan om het Groenhorst college, een land en tuinbouw school.
  Op een andere vestiging van het Groenhorst ben ik een tijdje concierge geweest.
  Waar vrijwel alle leraren, of zeer veel, zwaar gelovig zijn, zeker de directeur.
  Echt zo’n school waar ze ’s winters met de traktor naar school komen als het sneeuwt, waar de parkeerplaats dan ook veel mee staat.

  Like

 2. Steven zegt:

  Ze kunnen beter voorlichting aan mossels gaan geven over het christendom.
  Daar hoor je nooit iemand over..alleen dat blanken de agressieve islam moeten gaan begrijpen.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, @ Steven, hierover horen we nooit iets. Is het niet minstens zo belangrijk dat je je als moslim ook verdiept in het Jodendom en het christendom, en gaat begrijpen waarom zoveel Joden en christenen zich zorgen maken over de opmars van de islam in Europa?
   Waarom verlopen contacten tussen christenen en moslims zo stroef? De bereidheid van christenen om moslims iets te vertellen over hún geloof is er echter wel…..

   Like

 3. ildiko zegt:

  deze aap hoort hier niet thuis. ga a.u.b. naar een islamitisch land waar je in islam lekker ongestoord kan uitleven en miljoenen kinderen hersenspoelen.

  Like

 4. voorlichting over dat anonieme sprookjesboek ? ( de Koran) ; Wat heeft dat voor nut?

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  En hoe gaan al die docenten die bij deze islam duivel te biecht zijn geweest nu de islam aan hun leerlingen uitleggen ? Zal wel zijn van in de trant : fijn geloof, is niets mis mee mits je maar enkele dingen respecteert…

  Deze imam vertaalt islamitische boeken. Weet deze volidioot wel dat er slechts 2 westerse boeken of zelfs minder, per jaar in de Arabische wereld worden uitgegeven en dat die boeken dan vaak nog geschreven zijn door een moslim ?

  Like

 6. 100% gelijk Steven, daar hoor je niets over, Alleen wij die met alles rekening moeten houden. Wij hebben ze hier niet uitgenodigd.

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Volgens mij is die safeer zelf een relnicht van jewelste stokslobberraar eerste klas zie je zo .

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Een school hoort een kankergezwel als de islam geen enkele ruimte te bieden.

  Dit zou van overheidswege een protocol moeten zijn.

  Weg met die islamitische apen en weg met de islam.

  Geliked door 1 persoon

 9. Troubadour zegt:

  Unesco is Anti Semitisch dat zal de directeur (misschien)weten.Voor alle duidelijkheid ik stel niet dat de directeur anti-semitisch is,weet ik niet dus doe ik hierover geen uitspraken slechts over de Unesco

  Like

 10. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  elke imam die vriendelijke en redelijk overkomt pleegt takkiya, zo simpel is het…

  Like

 11. Marlies zegt:

  Groenhorst College is een UNesco school – zoals in “Verenigde Naties” weet u wel. Wie in dat nazi-gedrocht van een organisatie aan de touwtjes trekt? De Arabieren. Duidelijk dus!

  Like

 12. edwin vissers zegt:

  steven dank u wel

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ik ben bang, dat de Heer Houtsma op zijn beurt óók iets niet heeft geverifieerd, namelijk: het uiteindelijke karakter van de islam, hetzij Ahmaddiyya, hetzij welke richting dan ook!

  Geliked door 1 persoon

 14. Aegolius cs zegt:

  ‘Het kan in Almere’ werd letterlijk geïnterpreteerd waarvan zelfs de burgemeester, Franc Weerwind, het zijne wilde weten:

  Grote politieactie bij opslagbedrijf Gooisekant

  23 januari 201723 januari 2017Sander Teussink 0 CommentGooisekant

  Bij een pand van ALLSAFE aan de Omroepweg in Stad heeft maandag een groot deel van de dag een politieactie plaatsgevonden. Ter plaatse is een groot onderzoek uitgevoerd onder leiding van de Koninklijke Marechaussee (KMar).

  Dit gebeurde in het kader van een groot strafrechtelijk onderzoek. Bij het onderzoek is een object gevonden waar de Explosieven Opruimingsdienst Defensie naar moest kijken, zo meldt Omroep Flevoland. Uit veiligheidsoverwegingen is daarna een groot gebied rond het gebouw afgezet en werd het publiek op afstand gehouden. De brandweer, meerdere ambulances en speciale eenheden van de politie zijn in de loop van de avond gearriveerd om bijstand te verlenen.

  http://www.hv-almere.nl/2017/01/grote-politieactie-opslagbedrijf-gooisekant/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s