Ethiopiër in Calais doodgereden door vrachtwagen – maar de politie WEIGERT te accepteren dat de “migranten” terug zijn

screenshot_101

… en nog eens 5% meer stemmen voor Marine Le Pen.

(Vertaling: E.J. Bron)

In de buurt van de haven van Calais werd een 20-jarige Ethiopische “migrant” op een autosnelweg doodgereden door een vrachtwagen. De illegale immigrant, wiens naam onbekend is, liep zaterdagavond om 20.00 uur langs de drukke A16, voordat hij werd geschept door een vrachtwagen, die juist de ringweg van de haven van Calais, de belangrijkste toegang tot Groot-Brittannië, bereikte.

Dit is de eerste dode “migrant” sinds het beruchte “Jungle” kamp van Calais, in een wanhopige poging om het aantal aankomende “migranten” te verminderen, werd afgebroken. De politie is op zoek naar getuigen om de exacte oorzaak van het ongeval te onderzoeken, die nog altijd onbekend is.

Vertegenwoordigers van de autoriteiten denken dat de “migrant” om het leven kwam bij zijn poging om de zeer drukke autosnelweg over te steken. Ze hebben echter tegelijkertijd ontkend dat de dood van de jonge man aantoont dat immigranten, die naar Groot-Brittannië willen, stiekem weer naar de omgeving van Calais zijn gekomen, waar de “Daily Express” achterkwam. Een woordvoerder van de prefectuur van Calais zei:

“Dat een migrant, die naar Groot-Brittannië wilde, bij een tragisch ongeval op de A16 om het leven komt, betekent niet dat hier nu weer massaal immigranten naartoe kwamen. Calais was altijd al een magneet voor zulke mensen en zal dat altijd zijn. Aan dit feit heeft het afbreken van het ´Jungle-kamp´ niets veranderd.”

De woordvoerder voegde er nog aan toe dat de autoriteiten en de politie nog steeds “in hoge staat van paraatheid” zouden zijn en hun best doen om de opbouw van geïmproviseerde behuizingen in de buurt van de havenstad te voorkomen; om daarna nog te zeggen dat er sinds oktober in de regio “geen” migrantenkamp ontstaan zou zijn.

Immigratievriendelijke hulporganisaties denken echter dat er langzamerhand weer migranten naar Calais sijpelen en dat slechts drie maanden nadat de “Jungle” werd platgegooid.

Gilles Debove, de vertegenwoordiger van de politievakbond in Calais, zei deze maand tegen “La Voix du Nord”:

“De beide situaties zijn heel duidelijk niet vergelijkbaar: vroeger hebben meer dan 10.000 migranten in de ´Jungle´ geleefd, wat nu gelukkig niet meer het geval is. Desondanks moet gezegd worden dat een toenemend aantal migranten weer naar Calais terugkomt. Ik heb veel kindmigranten gezien en meer dan 10 migrantenfamilies zijn al langs de autosnelweg in de richting van de haven gelopen.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Door: Romina McGuinness

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ethiopiër in Calais doodgereden door vrachtwagen – maar de politie WEIGERT te accepteren dat de “migranten” terug zijn

 1. Drs.P. zegt:

  Je moet ook niet langs/op een autosnelweg gaan lopen stelletje domme sufkutten, tis hier geen Afrika, met zandpaadjes waar ze stapvoets rijden!!

  Like

 2. trol010 zegt:

  Een illegale gelukszoeker / profiteur ( zonder paspoort natuurlijk ) doodgereden terwijl hij de rijksweg overstak, jammer dat het er maar EEN is !

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Als ze niet keihard ingrijpen is binnen een halfjaar de toestand terug bij af. De migranten staan met elkaar in contact via hun Iphones en geven elkaar het meest succesvolle traject door. De doodstraf opnieuw invoeren en elke mensensmokkelaar die gepakt wordt op het schavot. Als dit een paar keer gedaan is zal het beeld rustiger worden. Maar er zit nu een kliek aan de knoppen die de immigratie een gewenst fenomeen vinden dat ze zoals het nu lijkt ook zelf gepromoot hebben. Want Europa moet kapot qua cultuur en homogene demografische opbouw. Het stopt pas als het volk de elite stopt.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Er zijn bij Calais al weer meerdere kampen van asiel-afdwingers ontstaan.
   Als je bereid bent om schulden aan te gaan voor de heenweg kun je ook met een extra schuld aan je broek worden teruggebracht.

   Like

 4. Flo zegt:

  Hopppaaa wie volgt….

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Het is héél simpel.
  Zolang er niet met scherp zal worden geschoten bij onlusten zal dat ongedierte terugkomen
  en niet onder controle gehouden kunnen worden.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Tenzij ze het hele gebied rondom onder water zet, zal deze plek voor deze mensen een magische aantrekkingskracht houden; hierna ligt immers het beloofde land. Onzin natuurlijk, maar dat weten zijn niet of willen het niet weten. Intussen, en dat wordt ook doodgezwegen, worden andere potentiële vertrekplaatsen beproefd.
  De volgende duizenden bewoners zijn allang onderweg en de plek zal zich vullen als voorheen en zolang we in een of ander Europees verband leven, die dit allemaal wel prima vinden, verandert er helemaal niets!

  Like

 7. hslot4 zegt:

  GTA France Calais edition

  Like

 8. Johan zegt:

  Als er nou elke dag eentje doodgereden wordt, moet je eens zien hoe snel het afgelopen is met dat “migrantenkamp”. Dan zijn ze heel snel vertrokken.

  Geliked door 1 persoon

 9. ieznogoedh zegt:

  Een probate oplossing zou zijn om de lachende landverrader even langs te sturen om die Fürchterlingen even te vertellen dat ze maar weg moeten gaan en bij noodzaak kan hij er nog ‘pleur op’ aan toevoegen. Dan zijn ze allemaal zo weg, terug naar huis. Jawel!

  Geliked door 2 people

 10. Het feest gaat weer van voren af beginnen. De politiek zal toch eens wat anders moeten gaan verzinnen.

  Like

 11. Admin zegt:

  Mmm de 78 familieleden in Afrika hebben zeker al een pro-deo advocaat gekregen die er wel weer een fikse vergoeding uit gaat slepen?

  Like

 12. Steven zegt:

  Zal wel weer zo’n idioot zijn geweest die probeerde een vrachtwagen tot stoppen te dwingen…en deze reed waarschijnlijk gewoon door…
  Maar hopen dat er nog 10.000 onder wielen terecht komen…mijn idee…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik stel voor de wielen van die vrachtwagens te vervangen door massieve rubberen rollen, die bovendien ’n meter aan elke kant mogen uitsteken.
   De voordelen zijn evident.
   Absolute stabiliteit en het ontbreken van de noodzaak om langdurig heen en weer te moeten rijden.
   Het plettingspercentage wordt hiermee tot 100% over de totale breedte van de rubberen rollen gegarandeerd.

   Daar waar voorheen een gehele dag moest worden geplet,
   is het nu een kwestie van slechts enkele minuten alvorens “the job is done!”

   Geliked door 1 persoon

   • Tegen zilvervisjes, die klootbeestjes die achter je behang en in je vloerbedekking kruipen en zich door geen enkele grens op laten houden, heb ik zilvervisvalletjes geplaatst. Daar zit een lokmiddel in waardoor die zilvervisjes denken dat het een soort gratis welkomstmeisjes zijn en die valletjes hebben een groot lijmoppervlak waar de beestjes op vastgeplakt raken zodat ik ze niet tegen de wand hoef te zetten. Is daar misschien iets praktisch van te maken, maar dan groter?

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    BrBr. Tsja. nu vraag je me wat.
    Vooral dat tamelijk groot lijmoppervlak is niet zo voor de hand liggend.
    Als ik het goed begrijp worden de zilvervisjes door Welkomstmeisjes vastgeplakt, juist.
    Ik weet nog goed hoe we vroeger die vluchtelingen en asielbedriegers hebben gepakt.
    We lieten ze eerst verwelkomen door Welkomstmeisjes waarna ze getroost werden door Troostmeisjes.
    Die Troostmeisjes zorgden er voor dat zij na enige tijd spontaan een afscheiding afscheidden die voortkwam uit hun Testotestoron-gehalte, waardoor ze vanzelf vastgeplakt kwamen te zitten. Ze waren namelijk al opgehitst door de Welkomstmeisjes waarna de Troostmeisjes ze gemakkelijk de genadeslag konden geven.
    Zo gezegd.
    Ze krabbelden nog wel wat, maar dàt mocht geen naam meer hebben.
    Wellicht kan dit je helpen je woning Zilvervisjesvrij te maken.
    PS. Hoe kom je aan die kleine meisjes…?

    Geliked door 1 persoon

   • Die kleine meisjes zijn niet nodig want de zilvervisjes trekken toch al spontaan hun spoor, en wel metersdik ,overal waar ze vermoeden dat er een gat in zit. Die rubberen rollen had ik echter graag continentbreed of -lang willen inzetten en dan 299,99 meter doorsnede zodat ze nog net geen vliegbrevet nodig hebben.

    Voor het materiaal daarvoor kunnen we dan eindelijk die kankerrubberkorrels op de voetbalvelden en speelpleintjes van onze kidz gebruiken en we laten de rollen handmatig maken door de ambtenaren die vergunningen voor die velden hebben afgegeven en de producenten van die korrels.

    Voor de vulling en het gewicht zouden we volgevreten premie-, antiklokkenluiders en terreurbestuurders, -ambtenaren, -journalisten en -politici kunnen gebruiken want die zijn dat vanuit hun huidige funties toch al gewend.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nou kan ik je misschien van dienst zijn want, alhoewel ik mijn vliegbrevet ben kwijtgeraakt bij mijn laatste crashlanding…
    Het zit daar nog in de grond namelijk.
    Bedenk ik me ineens dat ik nog een neef heb van mijn vaders zijde, toen zijn rechteroudoom nog op 80-tig-jarige leeftijd een kind kreeg van z’n kindermeisje waarmee hij nog steeds a la “Lady Chatterley’s-Lover” een intieme relatie had.
    Maar enfin.
    Die neef dus die heb weliswaar géén vliegbrevet maar een “Diepzee-Duikbrevet”..
    Je draait dat Brevet gewoon 180 o en je hebt je luchtbrevet.
    Zie je het voor je?

    Laat nou de Zilvervisjes maar kommen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s