FOTO Londen . . .

screenshot_92

Duizenden vrouwen marcheren door Londen om te protesteren tegen moord en verkrachting in heel Europa door islamitische binnendringers.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t”Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTO Londen . . .

 1. Steven zegt:

  Dat vinden die theemutsen niet belangrijk. Het raakt ze wel als we dit soort volk uit de samenleving willen verbannen, want dan krijgen ze niet onverwacht een beurt meer….en dat is nou net zo spannend!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  NIET DUS, die geestelijk gestoorde slinkse mutsen zijn alleen bezig om zichzelf heel goed te voelen, verheven dus boven het klootjesvolk want zij gaan voor autistische verkrachters en moordenaars die zich “zielige vluchtelingen” noemen.
  Redeneren met dit soort mensen heeft geen enkele zin, zij zijn goed en wij zijn slecht en ze gaan misschien pas “om” als henzelf iets ergs overkomt en dan vaak nog niet.
  Daarom, het slinkse weg met ons “geloof” benadert het islam facisme tot op 99% en zo dienen we hen ook te benaderen, als volksvijand nummer-1 !!!

  Like

 3. Troubadour zegt:

  Fake news?

  Like

 4. elisah zegt:

  Die dag komt dan waarschijnlijk nog?

  Like

 5. Kijk, hier heb je wat aan en kun je wat mee. Dat voorbeeld moeten ze in andere landen ook volgen.

  Like

 6. Annette/Gerald zegt:

  Toen ik in mijn e-mail dit bericht las, sprong ik bijna een gat in de lucht! Totdat ik natuurlijk op de site foto’s van Londen zag waar de straten leeg waren. Toen viel het muntje. Sarcasme, cynisme, by all means. Die vreugde was dus helaas van korte duur. Natuurlijk zouden vrouwen (en ook mannen) massaal de straat op moeten gaan om te demonstreren tegen verkrachting en geweld. Maar daar is de tegenwoordige laffe mens (man en vrouw) niet toe in staat. Ze zijn veel te bang, bang, bang.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  +++ But her support came with a slight political agenda.+++

  http://metro.co.uk/2017/01/23/chelsea-clinton-defends-barron-trump-from-cyber-bullies-6399177/

  ++++++

  Like

 8. Peter selie zegt:

  Wat een zielige vertoning, arme arme stakkers!!
  Hoe zouden de straten van Londen of om het even welke stad in Europa, eruit gezien hebben als het tegen Trump was geweest?
  Ik vraag me af of Europa wel beter verdient?

  Peter Selie

  Like

 9. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  tja, hetnormale volk is totaal murw geslagen……….behalve de goedmenschvolk, dat gaat maar door….

  Like

 10. Cathja zegt:

  Zo te zien liggen ze dáár totaal niet wakker van…!

  Like

 11. topsporter zegt:

  uitstekende waarneming!

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Biologie staats- en strafrecht hebben weinig met elkaar te maken als het over het gedrag van eenden gaat. Tenslotte zijn deze niet gebonden aan “economische regels”.

  ‘Eendjes voeren veroorzaakt eendenverkrachtingen’

  Gezellig met het gezin eendjes voeren? Met dit ogenschijnlijk onschuldige tafereel draag je misschien wel bij aan brute eendenverkrachtingen. De Vogelopvang in Soest roept mensen dan ook op om eenden niet te voeren. Dat meldt RTV Utrecht.
  De woerden zouden verkrachten uit verveling. Normaal zijn ze veel tijd kwijt aan het zoeken van voedsel, maar wanneer ze gevoerd worden, hebben ze hebben ze ineens tijd over. En daar zijn de vrouwtjeseenden het slachtoffer van.
  Kuikentrauma’s

  De verkrachtingen zijn bruut en de vrouwtjeseenden raken hierbij gewond, of ze vluchten. Het resultaat is vele getraumatiseerde eendenkuikens zonder moeder.

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/extra/2016/04/eendjes-voeren-veroorzaakt-eendenverkrachtingen

  Like

 13. Thom zegt:

  Daar waren ze net voorbij, dat is fake-nieuws

  Like

 14. Ivan Chapka zegt:

  Vroeger hadden ze in Brabant een mooi gezegde nl.: “As tum staif stoat, zit tut verstaand in de klote”.
  Waar zou dat dan toch bij veel van die vrouwen zitten? Doen me denken aan mijn vroegere poedel, als je die het commando “liggen” gaf, ging die op zijn rug liggen, met zijn pootjes wijd

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Zo te zien, zijn de dames elders tegen Trump en tegen anderen die hen willen redden van de totale ondergang, aan het protesteren.

  Like

 16. dees zegt:

  Ik heb de vrouw anzich zéér hoog staan, helaas zijn er veel, heel veel vrouwen in het westen waar ik geen greintje respect meer voor kan op brengen. Kijk maar bij GL wat voor soort daar rond hobbelt, de vrouwen van de PVV zijn niet alleen goed ontwikkelt en beschaafd, ze zien er eens goed verzorgd uit.

  Like

 17. Golden Girl zegt:

  ik geef toe ik heb het filmpje niet bekeken door die afschuwelijke stem van de dame van Powned, althans ik meen van de achterkant te zien dat zij het is, ik wens die domme trutjes toe dat ze stel mannen tegen komen die al maanden geen vrouw hebben gehad

  Like

 18. Ingrid zegt:

  Er zit een groot verschil tussen denken en doen. Als u niet wilt / kunt demonstreren, bedenk dan wat u wel kunt doen tegen islamisering. Alle beetjes helpen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s