Minister Bussemaker (PvdA) denkt dat app helpt tegen agressie tegen homo’s in AZC’s

screenshot_89

(Door: Annabel Nanninga)

Uitzetten van agressieve asielzoekers, is daar al een app voor?

Homoseksuele asielzoekers ondervinden nogal eens problemen in asielzoekerscentra. Voor hen is er een app gemaakt waar ze alle informatie kunnen vinden over hulporganisaties waar ze terecht kunnen bij problemen. Ook geeft de app aan waar ze aangifte kunnen doen als ze gediscrimineerd worden.

post-online

Minister Jet Bussemaker (Emancipatie) lanceerde de Rainbow Refugee app zondag op een bijeenkomst van homobelangenvereniging COC.

De app is een van de stappen om gevluchte homo’s, biseksuelen en transgenders te helpen. Zo is er sinds een paar maanden in elk asielzoekerscentrum een vertrouwenspersoon waar ze bedreigingen en discriminatie kunnen aankaarten.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Minister Bussemaker (PvdA) denkt dat app helpt tegen agressie tegen homo’s in AZC’s

 1. koddebeier zegt:

  Onder welke steen heeft dat mens al die tijd gezeten ????

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Ja en nu stoppen al die homohaters onmiddellijk met al hun acties…….vooral niets doen tegen die gasten zelf. Kopje thee?

  Geliked door 1 persoon

 3. stoppen met toelaten van asieleisers is beter

  Geliked door 1 persoon

 4. Dit is beslist niet de goede oplossing. Ik moet aldoor nog aan die jongen van 20 jaar denken doodgeslagen in een enorme plas bloed. De geen die het hier niet mee eens is dat homo’s ook in Nederland recht hebben. Die moeten eruit gesodemieterd worden, die passen al zo niet in onze samenleving.

  Like

 5. Elena zegt:

  Dat mens is van een andere planeet, homo haters?
  Elke praktizerende moslim is homohater, dat is hen met de paplepel ingegeven.
  De vertrouwenspersoon in de AZC’s …indien dat ook moslims zijn…weten we allen wel dat het juist levensgevaarlijk is voor de persoon ( homo) in kwestie.

  Like

 6. Williaan zegt:

  Niet te geloven zo naïef. Niets zal ooit helpen, die lastpakken het land uitgooien is enige wat helpt. Maar dat is weer zielig en politiek incorrect .

  Geliked door 1 persoon

 7. hslot4 zegt:

  Hahahahahahahha omg ik lig hier dubbel lmfao .
  Je vraagt je echt af op welke planeet die Pvda gasten geleefd hebben .
  Stop ik heb een homo app op mn telefoon en die gaat me beschermen looooolll wtf mensen echt.
  Doe mij maar koffie en wat meer stuurboord graag lol .

  Like

 8. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  vreemd hoor, als de hr wilders het mocro “ras” “discrimineert” dan moet ie voor de rechter komen, en als asieleisers structureel homo,s intimideren/bedreigen en discrimineren dan moet het worden aangekaart ?
  .
  wordt hier met 2 maten gemeten?

  Geliked door 1 persoon

 9. Gert Jan Reitsma zegt:

  En waar is die app voor christenen die belaagd en getreiterd/bedreigd worden in AZC?? Oh die mensen zijn in de ogen van de Linksen niet belangrijk.. Wat bedoel je? Is dat GEEN discriminatie???

  Geliked door 1 persoon

 10. Charles zegt:

  Genesis 1:27 God schiep de mens als zijn evenbeeld, als evenbeeld van God schiep hij hem, mannelijk en vrouwelijk schiep hij de mensen.

  Genesis 2:21 Toen liet God, de HEER, de mens in een diepe slaap vallen, en terwijl de mens sliep nam hij een van zijn ribben weg; hij vulde die plaats weer met vlees. 22 Uit de rib die hij bij de mens had weggenomen, bouwde God, de HEER, een vrouw en hij bracht haar bij de mens. 23 Toen riep de mens uit:
  ‘Eindelijk een gelijk aan mij,
  mijn eigen gebeente,
  mijn eigen vlees,
  een die zal heten: vrouw,
  een uit een man gebouwd.’
  24 Zo komt het dat een man zich losmaakt van zijn vader en moeder en zich hecht aan zijn vrouw, met wie hij één van lichaam wordt.
  25 Beiden waren ze naakt, de mens en zijn vrouw, maar ze schaamden zich niet voor elkaar.

  De mens is gemaakt als man en vrouw, niet als vrouw + vrouw en man + man.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Probeer je nou met een lang onzin verhaal ons te vertellen dat je iets tegen homo’s heb.
   Dat kan. Moet jij verder weten.
   Maar dat had je ook zo wel kunnen vertellen dan i.p.v. een tekst uit je sprookjesboek er bij te halen. Of heb je zelf nog ergens een mening over.

   Like

  • BertG. zegt:

   Was jij niet dezelfde die het wel mooi vond dat al dat cultureel erfgoed opgeblazen werd, vanwege de verkeerde god aanbidden, waar ze toen ook mee bezig mogen geweest zijn.

   Like

  • Ja, kan wel een stuk met je meevoelen. Zo hebben wij van het Hondehollersgeloof de geloofsoorlog verklaard aan een afsplitsing van ons, die ons dagelijkse gebed, waarbij we de straat opgaan om de gemeenste hond die we tegenkomen met 2 vingers in z’n hol te purken tot ie om genade smeekt, en dat geven we hem dan, die genade, die afsplitsers dus, de hondgereformeerden, ons gebed dus nadoen door dat te doen met een opblaashond. En dan niet met opblaasvingers, zoals je zou verwachten, nee, gewoon met de blanke vingers, van zichzelf dus. Moest er nog bijkomen dat ze dat aan een ander overlieten of er iemand voor inhuurden zoals in vele geloven gebeurd. Lang verhaal maar daar moet je even aan wennen, is nu eenmaal zo bij geloven onder elkaar. Kortom, bij een van onze broeders heeft een ongelovige hond een tijd terug een rib uit z’n lijf gebeden en nu wil hij die rib graag ‘vrouw’ noemen en er de echtelijke staat mee gaan voeren. Hij heeft haar nog niet geconsumeerd, dus het zaakje is nog rein. Als er nog meer van dit soort dingen gebeuren zullen we op den duur genoodzaakt zijn om ook een dik boek te maken waar we dat allemaal in kunnen zetten opdat wij niet vergeten.

   Like

   • die rib uit z’n lijf werd er niet uitgebeden maar uitgebeten. We zijn wel gelovig maar dit werd zelfs mij te dol toen ik het hoorde. Dus werd de blijde boodschap toch maar ontnepnieuwst want dat gelooft over 2000 jaar echt geen hond meer. Of hooguit hier en daar nog 1 op een hoekje van ’t internet of achter z’n voordeur.

    Like

  • Harry zegt:

   Als je in de techniek zit , heb je wel eens heel exacte informatie nodig .
   Bij ons zien ze kans om de hele schafttijd over één duizendste millimeter te ouwehoeren , de medewerkers !
   Verder drijf je voornamelijk op vakkennis , ervaring en inzicht .
   Maar ten allen tijde blijf je zelf degeen die de touwtjes in handen houdt en de informatie zélf beoordeelt op zijn waarde en nut .
   Rekening houdend met alle omstandigheden , die voor jouw project van belang zijn .

   Dat is toch heel wat anders dan de volgers van de bijbel , die alles letterlijk nemen , zelfs de grootst mogelijke onzin , zonder zelf na te denken , zonder controle op realiteit , zonder enige kritiek op de bron .
   De onnozelheid druipt er vaak af .
   ” Het staat er , dus het is waar ” ! Ondersteund met codes en getallen die het waarheidsgehalte aan moeten tonen . Genesis 11:7 of iets dergelijks .
   Korinthiërs 3:11 of zo , godvergeten onzin !
   Een of andere lul heeft ooit iets opgeschreven .
   Dat moet dan voor ons waterdicht bewijs zijn ?

   Blinde volgzaamheid .
   En daar worden dan weer hele theoriën omheen gefantaseerd , hele hoge gebouwen worden er opgetrokken , net als een flat , maar gebouwd op drijfzand .
   Ieder ogenblik kan het in de prut verzinken .
   Totaal in elkaar donderen .
   Maar om zelf ergens over na te denken is teveel gevraagd .

   Maar de ellende is dat ze ons dit continu proberen op te dringen .
   De hele week door .
   En als je daar totaal geen behoefte aan hebt wordt dat heel irritant .
   Doe dat GVD op zondag bij je soortgenoten !

   Niet dat ik de illusie heb dat het iets uitmaakt wat je zegt , ze luisteren toch niet en donderen gewoon door met hun godsdienstwaanzin .

   Hardleersheid lijkt een must in vrome kringen .
   Doe liever je ogen open en zie wat er in real life om je heen gebeurt , inplaats van jullie fictie , Charles .

   Like

   • BertG. zegt:

    Als het een mossel was geweest, die zo iets zou beweren, dan was hij er hier allang af geflikkerd.
    Maar nou noemt hij zich een christen, met dezelfde waan ideeën, en er is niets aan de hand, ga je gang.
    Niet te bevatten, voor geen enkel normaal zinnig mens.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar verder is deze site volkomen onpartijdig over welk geloof dan ook.
    Alleen christenen hebben nou eenmaal een streepje voor hier.
    Dan is niets meer te dol, wat je ook beweert.

    Like

  • tippelaar zegt:

   @charles. stop met die onzinnige bijbelteksten. Denk zelf eens na. Mensen worden geboren met allerlei tekortkomingen en afwijkingen. Iemand met een bochel wordt toch gerespecteerd als mens. Een blind geborene wordt toch gerespecteerd als mens. Een homo word je niet, zo ben je geboren (afwijking). Een homo wordt toch gerespecteerd als mens. Uw geloofsgenoten denken dat homo’s zo zijn geworden door hun zonden. Geschift idee. Bel eens met die god van u en zeg hem dat wij die miskleunen van zijn schepping niet meer accepteren. Geef de aarde volmaakte mensen, voorzien van voldoende hersens om geen oorlog meer te voeren en de honger te bestrijden. En als uw god dan toch bezig is zijn schepping te verbeteren, laat hij dan gelijk even de mens zodanig in elkaar zetten dat ze zich automatisch aan de door hem gestelde tien geboden houden. Hebben we een fijne wereld waar het voor ons allen goed leven is.

   Like

 11. kruisridder zegt:

  Ik heb het altijd al geweten. Het IQ bij links ligt een stuk lager dan bij rechts……

  Like

 12. tippelaar zegt:

  ter aanvulling op mijn commentaar: Harrie Kuitert, emeritus hoogleraar in de godgeleerdheid van de theologische hogeschool Kampen zegt in één van zijn boeken over de godsdienst en geloofskwesties, citaat; “Alles over BOVEN. komt van BENEDEN.” Dat houdt in dat de mens zelf zijn godheid heeft geschapen zonder enig bewijs. Toch is het goed dat er een godsdienst is. Er zijn mensen die moeten geleid worden omdat ze te stom zijn om zelf hun weg te bepalen.

  Like

 13. Gert Jan Reitsma zegt:

  Mannen, waarom zo fulmineren tegen iemand die de Bijbel serieus neemt? Als de God van de Bijbel werkelijk bestaat, dan zal Hij ieder woord uit de Bijbel werkelijkheid laten worden, hoe negatief je ook nu uitlaat. Dus geef het tijd. Ik ben 65. Voor ik 90 ben zullen we dingen meemaken waarover jullie je nu negatief over uitlaten, maar waar je 20 jaar later echt anders over zult denken. Laten we als Bronlezers elkaar ruimte geven voor de verschillen. Dankjewel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s