VIDEO: Linkse extremisten dreigen tien jaar gevangenisstraf na anti-Trump rellen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Het grootste deel van de ongeveer 230 linkse extremisten, die tijdens de beëdigingsplechtigheid van Donald Trump voor rellen zorgde, werd inmiddels gearresteerd. Ze kunnen rekenen op een gevangenisstraf van tot tien jaar.

freie-zeiten

De linkse “activisten” staken o.a. een limousine in brand, nadat ze de auto met brandbommen en stenen hadden bekogeld. De rellen vonden maar twee blokken verwijderd van het Witte Huis plaats.

De daders dreigen nu een boete van $ 25.000,- en tot tien jaar gevangenisstraf, bericht de “Daily Mail”. Tegen de linkse popster Madonna wordt inmiddels een onderzoek ingesteld wegens ophitsing, nadat ze in een toespraak gedreigd had “het Witte Huis op te blazen”.

Bovendien werden bij de rellen de filialen van Starbucks, Mc Donalds en de Bank of America met stenen bekogeld en zwaar beschadigd. De politie moest traangas, pepperspray en verblindende granaten gebruiken om de meute in toom te houden.

Ook tv-presentator Larry King werd het slachtoffer van de linkse “activisten”. De ramen van zijn Jeep werden ingeslagen terwijl hij een reportage in de stad maakte.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Donald Trump, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

45 reacties op VIDEO: Linkse extremisten dreigen tien jaar gevangenisstraf na anti-Trump rellen

 1. VarAway zegt:

  Mooie tijden liggen in het verschiet…..hele mooie vergezichten doemen op
  aan mijn horizon…..

  Geliked door 1 persoon

  • Willie zegt:

   Idd , hele ”mooie” tijden ,hehehhe

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Dat waren ook mijn gedachten toen ik dit artikel las.
   Kennelijk is er toch ook wel zo af en toe goed nieuws te lezen. Een gevangenisstraf van 10 jaren, en elke dag daarvan verdiend!
   Nou die ouwe poepdoos madonna ook nog de bak in en dan zul je zien dat al die ‘sterren’ ineens een toonttje lager gaan zingen.

   Like

 2. joga zegt:

  Wel wat anders dan als de Nederlandse flut (taak) strafjes. Hé, D’66-rechters lezen jullie mee en doe dan eerst weer eens die blinddoek voor de ogen van Vrouwe Justitia.

  Like

 3. Troubadour zegt:

  En geen slappe clementie zoals onder softie O.

  Like

 4. trol010 zegt:

  Trump moet je niet mee dollen dat is duidelijk !

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Ach ja, kunnen ze hun fijne slinkse gedachten eens ff op een rij zetten en tot rust komen.
  Maarrr niet de zeep oprapen onder de douche hahahahahahaha want dan……………… hebben ze meteen een grote negerstamper te verwerken vanachter. Misschien zijn ze dan plotsklaps zomaar ineens genezen van hun debiele slinkse ideeen hahahahahaha.
  Ze komen er nog wel achter hoe het daar toegaat in de gevangenis, gaat helemaal goedkomen.
  Trouwens, dat zouden ze hier ook moeten doen met de stoottroepen van Geil Lins en de PartijvdAfgrond, de zogenaamde optiefa, Dan zouden wij ook een tijdje rust hebben, maar nee dat zie ik helaas nog niet gebeuren met alle demonen666 rechters.

  Like

 6. Pieter G zegt:

  Kan Europa niet een staat van de VS worden voor een jaartje om ons Europa daarna weer brandschoon terug te krijgen. Even een jaartje Trumpisme… Geen islam meer en alle samenleving ontwrichtende individuen er uit met de bezem waar ze vandaan kwamen. Dan de PVV om het weer niet terug te laten zakken in alle drek waar we nu mee zitten. Merkel weg en overal realisme met referenda om het beleid te bepalen. Kan dat alstublieft meneer Trump?

  Like

 7. wauso zegt:

  Ik kan helaas geen Tweets meer neerzetten !
  Ik heb censuur van Twitter.
  Ik kan geen kopie meer maken van mijn tweets in mijn account.
  Wauso is dus in feite vleugellam gemaakt door de vazallen van Rutte de Lachende Leugenaar.
  Mijn laatste Tweets met: Rutte, Leugenaar met je bedrog en gehuichel ga eens met je opgekropt sperma naar de Hoeren wie weet helpt het ! Wie weet heeft het hier iets mee te maken ?
  Hij die het weet mag het zeggen ?
  Mijn account heeft geen ‘Copy tweet’ meer !
  .
  CENSUUR !

  Like

  • Lucie zegt:

   Ha ha,Rutte wil helemaal niet naar de hoeren.

   Like

  • hslot4 zegt:

   ga eens met je opgekropt sperma naar de Hoeren wie weet helpt het !
   Je bedoelt die marrokaantjes in het plantsoen daar spendeert Rutte zn zakgeld wel aan samen met Joris Demminck

   Like

  • D. G. Neree zegt:

   Nieuw account aanmaken, desnoods met ander IPnummer

   Like

  • Ron zegt:

   Maak een vals account aan via een VPN naar bijvoorbeeld de VS en retweet vanaf daar je berichten.
   Een VPN kun je gratis een korte tijd proberen. Niemand van Twitter weet dat je het bent.
   Alleen even niet vergeten alle cookies in je browser eerst even weg te gooien of tijdelijk een nieuwe browser te gebruiken voor deze stunt.

   Like

   • Ron zegt:

    Moet je verplicht een mobiel nummer opgeven, koop even een goedkoop sim-kaartje met een beetje prepay beltegoed. Anders herkent Twitter je aan je telefoonnummer.

    Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Ze moeten vooral ook de kop van dit links monster te grazen nemen. George Soros. Maar dit soort lieden heeft zich goed ingedekt door via via te opereren. Hun organisatie is als een layer cake met schijnbaar los van elkaar opererende lagen. Maar de schijn bedriegd. Buiten ons blik veld is nu een gevecht gaande van leven op dood. Er werden miljarden geïnvesteerd in het utopia van links. Multi-cultuur, open borders, klimaat subsidies, Over de top millieu projecten, integratie subsidies, ontwikkelingshulp subsidies, afdrachten aan de corrupte VN. De elite die in al deze projecten geïnvesteerd heeft zal vechten tot de laatste man.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @guusvelraeds, Trump wil van Soros weten wie hij allemaal financieel steunt en hopelijk word hij daarna aangepakt.

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Ja, die man in de bak wegens landverraad en al zijn geld verbeurd verklaren.
    Dan wordt het ietsje rustiger in de wereld.
    Wel opschieten anders is hij verdwenen, waarschijnlijk naar Duitsland of Nederland. Daar is de elite nogal ingenomen met dit soort ratten.

    Like

  • BM Fidel zegt:

   Dit wordt een klassieker. Een titanenstrijd tussen twee geslepen miljardairs, de een recht voor z’n raap, de ander een stiekumerd. Trump die de kop van de slang verplettert.

   Like

 9. A.J. de Koning zegt:

  Het beste lijkt me een boete van $ 25.000 en daar bovenop 10 jaar gevangenisstraf. linkse activisten zijn alleen democratisch als hun partij wint, ze zijn dus in eigenlijk helemaal niet democratisch, waar ken ik dat nog meer van, meteen oppakken en ook die Madonna de gevangenis in.

  Geliked door 1 persoon

 10. Flo zegt:

  👍🏼👍🏼👍🏼

  Like

 11. hslot4 zegt:

  Het Amerikaanse systeem let op komt ie ………………… mogen ze voor strafvermindering zeggen en getuigen wie ze betaalt hebben voor hun landverraad eens kijken wat er uit komt 🙂
  En oor die 50 dolllar per uur houden dit soort ratten echt niet hun mond die zullen zingen als een kanarie .

  Like

 12. D. G. Neree zegt:

  Ook Madonna wordt door de FBI nu onderzocht wegens haar Tweet dat ze eraan had gedacht om het Witte Huis op te blazen.

  Prima reactie. Ik hoop dat Trump nu ook opdracht geeft om alle agressievelingen tijdens Trumpmanifestaties op tye sporen en de organisatoren van dat geweld een flinke douw te geven. Het zou mooi zijn als al dat Antifa-tuig ook een tijdje mocht brommen. Mogen ze hier ook wel doen, ware het niet, dat ze hier instrumenten zijn van de macht en de macht NOG stevig in het zadel zit. Tot 15 maart.

  Geliked door 2 people

 13. dees zegt:

  ls Trump snugger is laat hij nieuwe gevangenissen bouwen op de grens met Mexico met een vluchtroute alleen mogelijk naar het betere land dan de USA.

  Geliked door 1 persoon

 14. Heer M zegt:

  Laat die linkse maar naar Canada emigreren. Ik hoop ook dat als Wilders gaat winnen in maart dat er ook veel Nederlanders gaan emigreren, zodat we hier wat meer ruimte gaan krijgen in dit drukke landje.

  Geliked door 1 persoon

 15. Mary zegt:

  Haha, gevangenisstraffen tot 10 jaar en torenhoge boetes, geweldig, de enige manier waarop ze leren, bij onze shariarechtbank zouden ze een uurtje schoffelen krijgen want het zijn linkse extremisten he, het woord extremist zal wel niet eens gebruikt mogen worden van de immigranten club Straatsburg.

  Geliked door 1 persoon

 16. Petra DeBoer zegt:

  Goed zo want het geweld komt dus weer van links. Ik mag hopen dat ook Madonna stevig word aangepakt. Nu word het ook tijd dat Merkel de linkse figuren in Berlijn en de rest van Duitsland aanpakt.

  Geliked door 1 persoon

 17. Leo zegt:

  In maart ook SP/GL” troopers” bij u in de straat, be preapared !

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Buzzfeed, de site die niets anders doet dan onzin verspreiden zegt: Fake-nieuws verspreiden helpt niet meer, websites als Gateway Pundit hebben de toekomst

  Liberal Media Drops “Fake News” Attack Line

  On Monday Buzzfeed published its latest attack on the conservative media outlets supporting President Donald J. Trump.
  Author Charlie Warzel focused on the “alt-right” Trumpist outlets who helped push Trump over the finish line.
  These popular conservative news outlets focused on reporting the truth and not buying into the mainstream media’s constant drumbeat of fake news.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/buzzfeed-admits-liberal-fake-news-no-longer-works/

  Like

 19. Jan zegt:

  Linkse hypocriet Bill Maher wordt door pornoster Jenna Jameson voor schut gezet:

  http://www.yesimright.com/jenna-jameson-ripped-trump-hating-bill-maher-for-actually-grabbing-pssy-at-the-playboy-mansion/#

  Overigens heeft Trump nooit gezegd dat hij vrouwen in hun kruis had getast, wat hij heeft gezegd was, Citaat:
  “If you are rich/famous enough, (then) you can grab them by their pussy and they will let you.”

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Ja, they will let you if you are rich and famous. Want de meeste vrouwen die bij de rijken der aarde rondhangen weten dat ze qua denkvermogen niet veel te bieden hebben. Ze zijn mooi en hun beste kwaliteit, daar zitten ze op en ja, die wordt dan ook met graagte in de ‘strijd’ gegooid. Voor wat hoort wat zogezegd.

   Like

 20. Jan zegt:

  Linkse hypocrieten:

  DNC Chair Candidates Bash White People in Racially-Charged Forum
  ‘My job is to shut other white people down’  Democrats must provide “training” that focuses in part on teaching Americans “how to be sensitive and how to shut their mouths if they are white,” urged the executive director of Idaho’s Democratic Party, Sally Boynton Brown, who is white.

  The event’s moderator, MSNBC’s Joy Ann Reid, asked the candidates how the party should handle the Black Lives Now movement.

  The candidates uniformly emphasized that the party must embrace the activists unreservedly.

  “It makes me sad that we’re even having that conversation and that tells me that white leaders in our party have failed,” Brown said. “I’m a white woman, I don’t get it. … My job is to listen and be a voice and shut other white people down when they want to interrupt.”

  https://news.grabien.com/story-dnc-chair-candidates-bash-white-people-racially-charged-foru

  De racisten van het ergste soort. Tweede van links is Keith Ellison, beroepsantisemiet:
  KEITH ELLISON=> THE PERFECT PICK FOR DNC CHAIR – Jew-Hating Radical Who Detests Israel
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/keith-ellison-perfect-pick-dnc-chair-jew-hating-muslim-radical-hates-israel/

  Er naast Jehmu Greene, zwakzinnige:

  Volgende is Pete Buttigieg die overal koketteert met zijn homoseksualiteit

  De laatste is de zwakzinnige Raymond Buckley

  http://downtrend.com/markeece/watch-dnc-chair-candidate-raymond-buckleys-several-explicit-comments

  Like

 21. Trump moet de hele zooi laten executeren, een beetje jurist vindt daar wel een stukje wetgeving voor die dat mogelijk maakt, staatsgreep of zo is al iets. De Rooje Ratten zijn terrein aan het verliezen en zullen nu met alle geweld proberen om de toko over te nemen zoals ze al duizenden keren in de geschiedenis van het onderdrukken, uitzuigen en leeggrabben van mensheden deden.

  Dat kapotschieten moeten we trouwens hier ook heel snel legaal invoeren, desnoods auf der Flucht, want als Geert c.s. straks gewonnen hebben zul je een stel apen niet neuzqken, dan heeft iedereen in het verzet gezeten, ze hadden het altijd al gezegd. Dat liegen om bestwil, tackiyatakkie of zoiets, is echt geen uitvinding van de moslims. Ik zeg u, met dank aan de bedenker, als we nu gaan slapen met een onbestemde jeuk aan ons hol, worden we straks wakker met flink stinkende vingers. Onmiddellijk een Binnenlandsche Burger Beveiliging oprichten en voorzien van een Zoek De Rooje App.

  Like

 22. Jan zegt:

  PRACHTIG!! Scott Kesterson, de voorzitter van The American Brand start procedure om Madonna te laten arresteren vanwege haar dreigementen het Witte Huis op te blazen. Aan de trend dat de zogeheten celebrities boven de wet staan en zich menen alles te kunnen permitteren dient een eind te komen

  Scott Kesterson, the president of The American Brand, launched a petition on WhiteHouse.gov to have Madonna charged with Class E felony for threatening to blow up the White House.

  On Saturday Madonna told a large audience of mostly anti-Trump women in pussy hats that she has thought about blowing up the White House.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/white-house-petition-calls-madonna-arrested-charged-threats-trump-white-house/

  Like

 23. Jan zegt:

  Zo kennen wij links weer, anderen met de dood bedreigen:

  Kellyanne Conway Receives Secret Service Protection after Death Threats – Blames Liberal Media (Video)

  President Trump’s adviser Kellyanne Conway is receiving Secret Service protection after receiving suspicious “white substances” at her home, she revealed in a TV interview.

  The White House counselor — Trump’s most visible adviser — is being protected by the same agency tasked with his security after receiving the threats, Conway told Fox News’ Sean Hannity.

  “Because of what the press is doing now to me, I have Secret Service protection,” she said. “We have packages delivered to my house with white substances. That is a shame.”
  ..
  http://nypost.com/2017/01/24/conway-gets-secret-service-protection-due-to-death-threats/

  Geliked door 1 persoon

  • Ik krijg nu zo langzamerhand toch een beetje het gevoel dat die linkse mensen hulp nodig hebben in hun vreselijke strijd tegen de werkelijkheid, met een kalmerend spuitje wasbenzine, of een humaan nekschot.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s