“Women’s Marches”: Toonbeeld van massale verdwazing

screenshot_95

(Door: Theresa Geissler)

Het ongelofelijke is gebeurd. Wat al enige jaren zeker in Nederland geen haalbare kaart meer leek: een grote massa op de been krijgen voor welke manifestatie van welke aard dan ook, werd nu opeens gerealiseerd in verband met de installatie van Donald Trump als 45ste president van de VS: “The Women’s Marches” in Washington, in verschillende Europese steden en zèlfs in Amsterdam en Den Haag! Dat is belachelijk, bizar en volslagen krankzinnig, en dat om meer dan één reden:

Allereerst valt te constateren dat er nooit eerder in de geschiedenis zó ’n verschrikkelijke heibel is geweest rondom de verkiezingsoverwinning en, daaropvolgend, de installatie van een democratisch gekozen president, ook al behoorde die, met betrekking tot zijn voorganger en/of tegenstander, tot “de andere partij.” De achterban van de verslagene slikte het één en ander weg en daarbij bleef het doorgaans. Toen bijvoorbeeld, op 20 januari 1969, de scheidende Democratische president Lyndon B. Johnson het stokje had over te dragen aan de Republikein Richard M. Nixon, in plaats van aan zijn partijgenoot Hubert H. Humphrey, werd daar óók geen noemenswaardige heisa over gemaakt (het enige waartegen in die periode volop werd gedemonstreerd, was de Vietnam-oorlog en die was waarschijnlijk, in de ogen van links, beide partijen in min of meer gelijke mate aan te rekenen.) Zelf kan ik me tenminste niet herinneren, dat er om de machtswisseling op zichzèlf enige commotie van betekenis ontstond.

Hoe anders is dat nú! En waaróm eigenlijk? In een poging enige duidelijkheid in deze wáánzin te verkrijgen, zullen we dan in Godsnaam eerst maar weer eens de beweegredenen van deze meute hysterische heksen, pardon, demonstránten, onder de loep nemen:

In de eerste plaats kan die meute er nog steeds niet over uit dat de verkiezingsuitslag van 9 november jl. is zoals ze is; dus dat niet Hillary Clinton, vróuw èn partijgenote van “vredesengel” en moslim-knuffelaar – als hij zelf al geen moslim i- Barack Obama, het geworden is, maar de Republikein Donald Trump, wiens levensopinies haaks staan op die van eerstgenoemden. Het is niet alleen dat ze dat niet hadden gehoopt, ze hebben er zelfs geen seconde rekening mee gehouden dat het überhaupt kon gebeuren! En toen het tóch gebeurde, en talloze zielige pogingen van links-Democratische zijde om het tij – wederrechtelijk – te keren vruchteloos bleken, wisten ze niets anders te doen dan hun toevlucht te nemen tot het laatste middel om voor hun gevoel hun gelijk te halen: een publiekelijk protest achteraf.

Reeds tijdens de verkiezingscampagnes waren door hen al ettelijke pogingen gedaan om Trump op de beproefde wijze in diskrediet te brengen: van het oprakelen van door hem gedane ongelukkige uitspraken in het verleden tot buitenproportioneel opgeblazen varianten daarvan van recentere datum, en als dat dan niet afdoende bleek om hem kansloos te maken, dan toch zéker om geestverwante seksegenoten hierdoor op te zwepen. Het resultaat is geweest dat, tegen de tijd dat de verkiezingsdatum naderde, hele hordes zich als “progressief” beschouwende vrouwen ervan overtuigd waren geraakt met Trump de vleesgeworden bedreiging van hún moeizaam verworven rechten tegenover zich te hebben, waarvan met alle middelen voorkomen diende te worden dat hij aan de macht kwam. Wij kunnen de massale protesten in Washington en in meerdere Amerikaanse en Europese steden van zaterdag 21 januari 2017 dan ook zien als de ultieme, rauwe wanhoopskreet van iemand die beseft dat het noodlot hem definitief getroffen heeft.

In hoeverre deze reactie reëel te noemen is? Daarover kunnen we kort zijn: op geen enkele manier. Verschillende van de met de haren erbij gesleepte aantijgingen tegen Trump – onder andere over escapades in Moskou – blijken inmiddels gebaseerd op louter laster, terwijl de meeste van zijn omstreden uitspraken toegeschreven kunnen worden aan de instelling van in wezen iedere man, met dien verstande, dat verschillende presidentskandidaten met een langere politieke loopbaan er waarschijnlijk beter in getraind zijn deze in het openbaar niet te uiten. Wij moeten niet vergeten dat Donald Trump zijn kandidaatsstelling begon zonder ook maar enige politieke ervaring als senator of gouverneur te hebben opgedaan. (treffend voorbeeld: Trump zéi deze dingen, maar Bill Clinton dééd ze). Vraagt men zich daarnaast af hoe groot de kans is dat hij als president deze “mentaliteit”, zoals zijn linkse tegenstanders het wensen te beschouwen, in praktijk brengt, dan is wederom het antwoord daarop: 0,0.

Zelfs al zóu hij de neiging in zich hebben om vrouwen naar hun “natuurlijke bestemming” keuken en slaapkamer terug te verwijzen – wat op grond van de uitspraken in kwestie dus al helemaal niet gezegd is – dan kán dat in deze tijd eenvoudig niet meer, niet in de westerse wereld, en iedere sterveling, man of vrouw, weet dit. Ook Donald Trump. Het is een gegeven geworden waar niemand meer omheen kan en een klok die niet meer terug te draaien vált. En dat ook Trump dit beseft, blijkt wel uit het aantal vrouwelijke medewerkers dat hij inmiddels aan zijn staf heeft toegevoegd en, bijvoorbeeld, dat hij tijdens zijn campagne ten aanzien van zijn concurrente hooguit zijn vraagtekens heeft gezet bij de persoon en politica Hillary, maar nooit bij de vróuw Hillary! Net als iedere westerling van deze tijd is hij er van doordrongen dat dit niet meer aan de orde is, laat staan een punt van discussie. Dat hij, als man, dan misschien zijn eigen kijk heeft op een zaak als abortus is denkbaar, maar vast staat, dat vele vrouwen – ook de geëmancipeerde- deze kijk met hem delen. In ieder geval heeft hij er intussen al blijk van gegeven deze kwestie niet op de spits te willen drijven. Dat zijn allemaal feiten, die iedereen met een normaal, gemiddeld bevattingsvermogen intussen heeft kunnen constateren. Sterker nog: ook de meute hysterische heksen – andermaal pardon: de demonstránten – kan dit, normaal gesproken, zien.

Het gaat ze dan ook in feite om heel iets anders:

Het gaat ze er om dat iemand als Donald Trump, met een totaal ander wereldbeeld dan wat zij voor ideaal houden, in één klap afrekent met hun imaginaire maatschappij van love, peace, algehele gelijkheid en wereldwijde verbroedering, dat onder de getinte hippie-zoon Obama acht jaar lang in stand kon blijven (voor hún blik, althans) en dat zij hadden gehoopt te kunnen continueren als hun “sister” Hillary hem maar eenmaal zou hebben opgevolgd. Een maatschappij, waarin zij ongebreideld zouden hebben kunnen voort zwijmelen over de zegeningen van een multiculturele samenleving, waarin geen grenzen bestaan, geen rangen en standen en vooral geen culturele verschillen, of men kan beter zeggen: waarvan zij niet hadden hoeven erkènnen dat die bestaan.

Met de komst van Trump worden zij naar hun zin teveel met de neus op de feiten gedrukt: voor hem géén ontkenning van de realiteit, géén geloof in eindeloze dialoog als bij de andere partij – bijvoorbeeld de islam – daartoe de bereidheid nu eenmaal ontbreekt. Geen sprake ook van het verkrampt vasthouden aan een bepaald vijandbeeld – Rusland – met als vrijwel enig oogmerk de reële vijandschap met dat ándere element, de islam, maar vooral te kunnen blijven ontkennen in het kader van “Olie voor islamisering”. Donald Trump heeft die deal niet nodig: als niet-doorgewinterde politicus, maar des te meer doorgewinterde Wèsterling staat hij voor slechts één ding: De soevereiniteit van Amerika en daarmee van het hele vrije Westen. Zonder islamitische beïnvloeding.

Over de hele wereld ziet Links, en met name de over het algemeen emotioneel denkende, vrouwelijke kunne, met zo’n persoonlijkheid in het Witte Huis zijn droomwereldje in duigen vallen. En aangezien zij in het kader van datzelfde droomwereldje de discussie over het reële gevaar van de islam voor de vrije samenleving niet aandurven, kaatsen ze de bal maar terug naar die persoonlijkheid zelf, en wel met gebruikmaking van argumenten die – zoals ze dus zelf heel goed zouden kunnen weten – hun geldigheid al sinds bijna een eeuw hebben verloren.

Aldus komen wij tot de conclusie dat the “Women”s March” niet alleen kan worden opgevat als een redeloze wanhoopskreet van – vrouwelijk – Links bij gebrek aan steekhoudende argumentatie, maar tevens, vanwege de hardnekkige onwil om dit te erkennen – ook niet voor zichzelf -, als een manifestatie van algehele massale verdwazing!

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", demoniseren, Donald Trump, hersenspoeling, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op “Women’s Marches”: Toonbeeld van massale verdwazing

 1. laura van der storm zegt:

  Hysterische wijven!!! Veel meer dan ik dacht. De wereld zit er vol mee…zucht.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja. ik heb Trump dan ook geadviseerd per omgaande de vrouwen per omgaande het kiesrecht te ontnemen. Dit kan niet langer meer…

   Hij knikte peinzend…

   Like

   • Wachteres zegt:

    Als ik deze vrouwen zie, dan zou ik je bijna gelijk geven, @paulzwueste …..

    Ware het niet dat er blijkbaar ook voldoende ‘mannen’ zijn die zich achter deze hysterie scharen.

    Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Goed geschreven Theresa. Wat een ongelofelijke sukkels.
  Dit in scene gezette protest kan uitmonden in een burgeroorlog.
  Het laatste redmiddel van links als ze hun zin niet krijgen.
  Als ik zo die doorgedraaide mensen eens bekijk die hier demonstreren dan sta ik niet te kijken als ze straks samen met de islam een gooi naar de macht gaan doen.

  Geliked door 1 persoon

 4. tippelaar zegt:

  mooi geformuleerd en to the point. Op naar de volgende incidenten op touw gezet door de gebrainswashte feministenclub. Je moeder zal er maar bij lopen, om je kapot te schamen. En wat dat Al akbar ermee te maken heeft ontgaat me. Maar als ik zon kreet hoor in de publieke ruimte, trek ik direct mijn pistool en ga even in dekking. Eerst zien waar die moordenaarskreet nou weer vandaan komt

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Newt Gingrich: Madonna behoort te worden gearresteerd

  Newt Gingrich: She is parallel to the young fascists running around town breaking windows. All of them should be given maximum sentence… What you have is an emerging left-wing fascism. She’s part of it. And I think we have to be prepared to protect ourselves. Frankly, she ought to be, the truth is she ought to be arrested.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Veel demonstranten waren betaalde demonstranten, deze protesteren tegen alles zolang zij maar betaald voor worden. Veelal weten ze zelf niet waarvoor zij mee demonstreren. Nu met met Trump aan de macht sterft ook de beroepsdemonstrant uit. Want een zakenman handelt nu eenmaal anders zijn zaken dan een politiek persoon.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Als rooie rakkers hun zin niet krijgen, veranderen ze van ‘engelen des lichts’ in duivels, wat ze in feite ook zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. Nemesis zegt:

  Spijker, kop, raak !!! Een hele goede analyse, duidelijk beschreven in dit artikel.
  Heel goed Theresa, petje af !!!!!!!!

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Dat is een hele goede analyse. Hun immaginaire wereld valt in duigen. Ze raken hun ankers kwijt. Een wereld van allemaal zijn we gelijk, Een wereld van klimaat verandering die maar niet wil komen en die in realiteit al 4 miljard jaar aan de gang is met koude en minder koude perioden. Klimaat verandering die er al was terwijl de wereld nog meer dan een miljoen jaar moest wachten op de eerste mens. De waan gedachte dat de mens het klimaat kan beïvloeden. De maakbare samenleving doorgetrokken tot op het niveau van het natuur verschijnsel klimaat. De linkse mens waant zich G*D en nu blijkt dat dat niet zo is. Een wereld van ontelbare gender typeringen terwijl daarvoor de wereld het steeds heeft moeten doen met een mannetje en een vrouwtje. Een wereld van open borders waarin mensen industrieën en complete culturen verhuizen van het ene continent naar het andere alsof het niets is en de linkschmens zag dat het goed was. Een wereld van terreur die bestreden moet worden met eindeloze dialoog en als dat niet helpt dan werden miljarden subsidies over de balk gesmeten want het linkse project moet slagen kost wat het kost. Want ja armoede bestrijding en nivellering zijn de oplossingen voor alle wereldse problemen. Deze wereld staat nu op in storten en ze willen er niet aan want elke ochtend in de spiegel kijken en beseffen wat voor een malloot je bent valt echt niet mee. Dan liever Trump kapot en zijn hele aanhang en als ze de macht hadden nieuwe vernietigingskampen op te richten, tja zal ik het zeggen heel eerlijk, ik geloof dat ze dat ook nog zouden doen.

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Zou dat domme “Women’s Marches”-vrouwvolk zich ook zo verontwaardigd voelen bij het zien van de beelden uit Zweden van de vrouw die door het barbaarse import-tuig wordt VERKRACHT en die de brutaliteit hebben dit in de openbaarheid prijs te geven door internet / facebook.

  Nieuwe “Zweden” hebben lol………….
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/01/c20lwtpxeaexmpu.jpg?w=488&h=610

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/01/uppsala4.png?w=1443&h=796

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/01/uppsala2.jpg?w=1374&h=2439

  Het zal door de halfzachte Zweedse Rechters wel met veel clementie worden “berecht”, je moet tenslotte enigszins begrip hebben voor hun cultuurshock na jarenlang alleen burqas te hebben
  meegemaakt………….

  Geliked door 1 persoon

 11. delamontagne zegt:


  Dat belooft nog wat voor de toekomst wanneer al die islamitisch ongedierte is genaturaliseerd tot NIEUWE “Zweed”.
  Maar de Zweden en eigenlijk de Scandinaviërs in het algemeen, hebben hun land al verloren door deze wilden in hun land toe te laten.
  Mohammedaanse gefrustreerde kakkerlakken, die nog nooit in hun eigen land een vrouw in mini-rok zagen en nu de straten van de europese steden onveilig gaan maken.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Zijn dat de perverse gedrochten die de hele groepsverkrachting van de bewusteloze vrouw uitgezonden hebben?

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ja dat klopt, alleen werd er in geen enkel nieuws bij verteld dat het Nieuwe “Zweden” zijn met ander Normen en Waarden…..

    Like

 12. Anna zegt:

  Goed artikel….. het is de onbegrijpelijke waarheid van een stel linkse doordrammers……..

  Like

 13. Pieter G zegt:

  Het is ook bizar gezien de enorme steun die Trump heeft gekregen van de vrouwelijke kiezer die ook massaal op Trump heeft gestemd. Nogal wiedes want in het binnenland is het armoe troef wat net zo goed de vrouwen treft. Dus de miauwende bende zijn alle dames die toch alles al hebben en gewoon de tijd hebben om ff te rellen. De armoe heeft hun niet getroffen en dan is het makkelijk de moraal ridder uit te hangen. Ik kan me DWDD nog herinneren waar Mathijs en de hele meuten hard moesten lachen om al die polen die voor de helft van het geld hun huis konden opknappen.
  Erg he, smuilden ze zo goedkoop is ook zo vervelend…. Altijd lachen vanuit een positie die jezelf niet treft. Al die lachertjes zouden die zelfde dag nog ontslagen moeten worden omdat een pool het wel voor een derde kon doen….Het empathische vermogen is ernstig achter gebleven bij Links blijkt maar weer.
  Wanneer Trump even gas geeft wat ik verwacht dan heeft hij de VS binnen een half jaar weer op de rit. Indien er bedreigingen zijn geuit tegen Trump kunnen er nog velen een (politie)bezoekje verwachten net als de rellende troep. Of het nou een ster is of niet. De rechtsspraak zit wat professioneler in elkaar dan hier met echte straffen. Oeps!!!
  Het janken van de verliezers zal nog harder klinken.
  Ik hoop dat we nog vele jankertjes zien en horen. Vooral op 15 maart.

  Geliked door 1 persoon

 14. Taljaard zegt:

  @Trees
  Je hebt mij het gras voor de voeten weg gemaaid.
  Maar dat geeft niet, omdat ik denk dat een vrouw hier beter over kan schrijven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heel eerlijk gezegd denk ik dat zelf dus ook:
   Als een vrouw, zoals ik nu, constateert, dat alle vrouw-onvriendelijkheid, waar die demonstranten over lopen te blèren, ooit wel een factor van betekenis geweest is, maar nu niet meer,kun je er beter van op aan dat dat zo is dan wanneer een mán dat beweert, omdat díe vanuit zijn perspectief onwillekeurig nog wel eens de neiging heeft, om één en ander te bagatelliseren.

   Geliked door 1 persoon

 15. henk der niederlander zegt:

  Ik heb gelezen dat de Clintons samen met een of andere stichting van Soros achter deze idiotie zitten.
  Jammer dat Ik de link niet opgeslagen heb.

  Like

 16. Fred zegt:

  Goed stuk.
  Enne, we mogen blij zijn met Trump.

  Like

 17. Johanna zegt:

  @Theresa, dank voor de lange vertaling van dit stuk.
  Bizar! De absolute gekte in beeld!

  Like

 18. Johanna zegt:

  @Theresa, zie net pas dat het geen vertaling is! Jij hebt het stuk geschreven… Dank

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en ik was allang blij, dat ik eindelijk weer eens een onderwerp had, dat mij zèlf voldoende inspireerde om er over te schrijven! (LOL!)
   Zou veel vaker moeten voorkomen, maar helaas laat zoiets zich niet dwingen.

   Geliked door 1 persoon

 19. Een echt prima stuk geschreven Theresa, zo is het gewoon.

  Like

 20. Een uitstekende analyse. De demonstraties van Clinton-aanhangers bewijzen wat we allang wisten, dat Clinton-aanhangers dictators zijn. Democratie is dat de wil van de meerderheid gevolgd wordt. Demonstraties worden normaalgesproken gehouden omdat men vindt dat de politiek iets fout doet. Demonstreren omdat het volk gesproken heeft is absurd. Dat is een oorlogsverklaring, dan ben je een potentaat. Zij willen geen democratie, want dat betekent dat besluiten anders uit kunnen vallen dan zij wensen. Het is goed dat zij verloren hebben, de democratie heeft gewonnen.

  Like

 21. Wachteres zegt:

  `Het meest bizarre in het gedrag van deze vrouwen vind ik dat zij zich druk maken over één uitspraak van Trump van jaaaren geleden, waar hij opschept dat hij vrouwen kan versieren, omdat hij het als man ‘gemaakt’ heeft. Hij heeft veel bereikt en is rijk.

  Is dat niet waar dan? Had hij een jong, goed uitziend vrouwtje kunnen krijgen, als hij … eh melkboer was geweest? Zo aantrekkelijk is hij zelf qua uiterlijk niet.

  Hevige verontwaardiging over ‘seksistisch’ gedrag van één persoon, terwijl hier duizenden mannen – blijkbaar onder het goedkeurend oog van deze vrouwen – worden binnengehaald, die één en al seksisme zijn,

  Die minachting voor vrouwen hebben enkel en alleen omdat zij vrouw zijn en die hen bewust – vanuit hun overtuiging – als tweede of zelfs derderangs aan een man behandelen.

  Nooit hebben zij hiertegen gedemonstreerd, terwijl zij dat vanuit hun opvattingen – ‘healthy rights for all women’ riepen zij ondermeer- wekelijks of dagelijks hadden moeten doen.

  Deze protesten komen niet alleen voort uit een verdwazing, maar uit een geestelijke gestoordheid, een gekte, die bedreigend is voor de hele maatschappij.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Een van de heren, die toen in “the mens room” erbij was, heeft gezegd, dat Trump dit nooit zo heeft gezegd. Maar wel het volgende: als je het hebt gemaakt en je bent rijk, KUN je iedere jonge vrouw krijgen en KUN je hun ook….etc. Is even iets anders.

   Het is net als dat verhaal hier in Nederland van iemand die voor de PVV in de kamer kwam en waarvan men beweerde dat hij bij de buren in de brievenbus heeft gep+st. En nu nog gaat het over de brievenbus p+sser.

   Net zo lang en veel beweren totdat iedereen het gewoon gelooft

   Like

 22. Steven zegt:

  Het enige waar Trump nu voor moet uitkijken is dat er geen Volkert van de G activiteiten gaan plaatsvinden. En die gedachte acht ik niet onwaarschijnlijk.
  Want het SLINKSE TUIG doet dan ook alles..maar dan ook echt alles om het linkse afbraaksysteem in stand te houden!!

  Like

 23. Jan zegt:

  Linksvolk loog weer. Beweerde dat die mutsendemo de grootste ooit was. Was het niet want dat was die van de Tea Party en daarbij komt nog dat die wisten waarom zij demonstreerden en dat zij niet betaald werden itt tot de Mutsen

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/latest-liberal-lie-womens-march-dc-dwarfed-tea-party-event-complete-lie/

  Like

 24. delamontagne zegt:

  En of ze gelijk hebben die vrouwen die protesteren. Maar tegen de verkeerde.?.
  Zouden ze weten van de beroemde vrouwelijke aanhangers van Obama en Hillary.?
  o.a, Madonna, Gaga en Beyonce en nog enkele verdworven consorten van PROGRESSIEF LINKS…….

  Voor nog meer “Pictures”
  :http://www.dreuz.info/2017/01/23/comme-elles-ont-raison-ces-femmes-qui-manifestent-contre-trump-car-il-degrade-limage-de-la-femme/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+drzz%2FPxvu+%28Dreuz%29

  Like

  • Mirjam zegt:

   Is dat nou het enige waar deze personen met beroemd willen en kunnen worden? Waar is het echte sterrendom? Waar is het echte talent? Als ze dit nodig hebben om zich te promoten en beroemd te worden, dan kunnen ze zich beter meteen in de afgrond storten, want daar zit echt niemand op te wachten!

   Like

 25. 4sjun zegt:

  Het was al wat langer duidelijk dat links en islam zich als natuurlijke bondgenoten gedroegen om de Westerse samenleving en cultuur te ondermijnen.

  The Left & Islam Unholy Alliance

  Like

 26. Mirjam zegt:

  Goede analyse, Theresa. Dit moet je vertalen in het Engels en Duits en dan op internationale sites zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s