COLLECTIEVE AANGIFTE TEGEN: HET CORDON SANITAIRE (Ontneming stemrecht!)

screenshot_13

Beste Nederlanders,

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen H. Spekman/L. Asscher (PvdA), M. Rutte/H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D’66), J. Klaver (GroenLinks), S. Buma (CDA) en E. Roemer (SP)! Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid en de illegale kartelvorming van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten! Het fairplay beginsel van onze democratie staat op het spel door een illegale kartelvorming om een Cordon Sanitaire te plegen tegen een democratisch gekozen partij (PVV). De kiezers worden onder dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleid door list & bedrog om hun stemgedrag te veranderen…

LEES ONDERSTAANDE AANGIFTEMODEL!

(PS: Artikelnummers worden aangevuld bij indiening v/d aangifte)

Betreft: Aangifte ter zake van meerdere strafbare feiten tegen premier M. Rutte (VVD), H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D’66), L. Asscher (PvdA), H. Spekman (PvdA) J. Klaver (GroenLinks), S. Buma (CDA) en E. Roemer (SP).

1. Aangifte wegens discriminatie, dwang, ondermijning van het democratische proces en misleiding door list en bedrog:

Het bewust uitsluiten van de politieke partij PVV en haar kiezers met een Cordon Sanitaire is bij wet verboden. GW art. 1 geeft aan dat allen die zich in Nederland bevinden recht hebben op een gelijkwaardige behandeling. Door het uitsluiten van een democratisch gekozen politieke partij PVV worden miljoenen kiezers genegeerd en wordt het Nederlandse democratisch kiesproces opgeheven en ernstig ondermijnd door de politieke partijen VVD, PvdA, GroenLinks, CDA, D’66 en SP. Door zich schuldig te maken aan discriminatie (uitsluiten) van de democratisch gekozen partij PVV staan de politieke partijen VVD, PvdA, GroenLinks, CDA, D’66 en SP onder valse voorwendselen ingeschreven bij de KvK om deel te mogen nemen aan de Nederlandse democratische verkiezingen. Door het opleggen van een Cordon Sanitaire wordt er ook geen eerlijk kiesproces geboden aan de Nederlandse kiezers. De VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, CDA en SP maken zich schuldig door een bevolkingsgroep van miljoenen mensen hun stemrecht te ontnemen en uit te sluiten.

Onder de vermelding dat de PVV kiezers welkom zijn bij de VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, CDA en SP wordt er door list en bedrog dwang opgelegd aan de Nederlandse kiezers, die feitelijk geen andere kieskeuze wordt geboden namens de VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, CDA en SP. Dit is een ernstige vorm van discriminatie, dwang en misleiding, aangezien ik als kiezer geen enkele behoefte heb om te stemmen op de VVD, PvdA, D’66, CDA, GroenLinks en SP, die zich schuldig maken aan onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van het fairplay beginsel in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht, in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels. Kiezers dienen een vrije keuze te hebben en niet onder dwang, bedreiging, discriminatie, kartelvorming en misleiding van list en bedrog gedwongen te worden om hun stemgedrag te veranderen. In een democratie hoort het partijprogramma en de oplossingen van een politieke partij de stemgedrag te bepalen en is het uitsluiten van een democratisch gekozen partij d.m.v. een kartelvorming een schending op het fairplay beginsel van onze democratie

De namen van de politieke partijen Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VDD) en Democraten ’66, zijn erg misleidend. Door het negeren van de Nee-stem in het Oekraïne-referendum, het uitsluiten van democratisch gekozen politieke partijen (PVV), tegenstanders te zijn van referendums en directe democratie, maken de VVD en D’66 zich schuldig aan naam-misleiding en dienen deze namen per direct aangepast te worden.

2. Aangifte vanwege belangenverstrengeling en illegale kartelvorming;

VVD, PvdA, D’66, CDA, GroenLinks en SP plegen een illegale kartelvorming om vanwege belangenverstrengelingen andere democratisch gekozen partijen uit te sluiten. De VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, CDA en SP doen zelf een beroep op hun democratisch gekozen positie om al jaren het beleid te mogen bepalen, maar sluiten de PVV uit om een ander beleid te mogen uitvoeren. De VVD, PvdA, D’66, CDA, GroenLinks en SP maken zich schuldig aan onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van het fairplay beginsel, in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels. Democratie betekent nu eenmaal de meeste stemmen gelden en dient gerespecteerd te worden.

3. Aangifte tegen M. Rutte wegens onder valse voorwendselen met list en bedrog in 2012 gekozen premier te worden:

Rutte heeft zich schuldig gemaakt om met verkiezingsbedrog onder valse voorwendselen de functie van premier te bekleden en zijn macht te behouden in 2012 en is er sprake van onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van het fairplay beginsel, in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels.

MELD U GRATIS AAN VIA: http://bondoverheidszaken.nl

Facebook:
www.facebook.com
https://www.facebook.com/EUTribunal/?fref=ts

SAMEN STAAN WE STERK!

Door:
Jordy Zwarts
(voorzitter van N.B.D.O. Nederland)
screenshot_14

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op COLLECTIEVE AANGIFTE TEGEN: HET CORDON SANITAIRE (Ontneming stemrecht!)

 1. BertG. zegt:

  Een mooi streven, maar aan welke rechter ga je dit dan voorleggen.

  Like

 2. Annette/Gerald zegt:

  Ik ben toch maar even lid geworden voor die 9 euro per jaar. Hoe meer mensen eraan meedoen, hoe een grotere vuist we kunnen maken. Ik hoop dan ook dat velen dit voorbeeld zullen volgen. We kunnen wel met z’n allen zeggen dat het er toch allemaal niet toe doet, maar dat schiet natuurlijk niet op. Vroeger gingen we nog de barricaden op, maar dat zit er helaas niet meer in. Je zou onmiddellijk opgepakt worden en wat dan? Dus dan maar lid worden van een organisatie in de hoop dat zij wat kunnen doen. Als ik lees dat iemand voor een stom liedje bedreigd wordt en niet alleen zij, maar ook haar kinderen…. dan is er niet veel hoop meer. Waar hebben wij het over? Vroeger kon je gewoon een liedje maken, een persiflage zonder verdere problemen. Nu word je met de dood bedreigd.

  Like

  • Anneke zegt:

   Ik ben zojuist ook lid geworden, met niets doen bereik je helemaal niets en in de tweede plaats vind ik het vreselijk dat Wilders zo gemeden wordt door deze partijen en niet alleen hij, maar ook al zijn stemmers …….

   Like

 3. Duchesne zegt:

  aan de D66 rechter, of een van de VVD, of van de PVDA….destijds was er voor de verkozen mensen van de Centrum Democratie geen enkel bescherming, zelfs neit van de politie. En nu zou je een dictatuur met een aangifte kunnen afstraffen? Sorry, enkel door ze persoonlijk overal waar je ze aantreft aan te spreken op hun gedrag kom je nog ergens.

  Like

 4. Fred zegt:

  Ik mis het gegeven dat de PVV volgens de peilingen tussen de 35 en 40 virtuele zetels kan krijgen.
  Dat is ongeveer 25% van de stemmers. (een kwàrt van het electoraat)
  Dat is dus 25% van alle Nederlanders die hier hun democratisch recht wordt ontnomen om vertegenwoordigt te kunnen worden in een nieuw aan te stellen regering doordat een paar miserabele en ondemocratische partijtjes die geen knip voor de neus waard zijn menen een cordon sanitaire te moeten leggen.
  Het is tevens minachting voor het Nederlandse volk.
  En dàt mag wat mij betreft breed uitgedragen worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Als dit een democratisch land is, zou je denken dat je een erkende partij toch niet mag uitsluiten, ten zij deze verboden is maar dat is de PVV niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. kraftavilqa zegt:

  Het is natuurlijk ook wel de droom van al die linkse koprot-patienten, verkiezingen in de stijl van de klassieke communistische dictaturen je kunt wel stemmen maar de keuze is beperkt tot slechts een partij (de enige juiste). Die linkse habbezakkers verwijten Wilders graag dat hij groepen wegzet maar zelf doen ze niet anders een aanzienlijk deel van het electoraat wordt door hun terzijde geschoven, gedemoniseerd bedreigd en eventueel waar mogelijk vervolgd, genegeerd (mond)dood gemaakt zelfs voorgedragen voor deportatie. Ja ja, het democratisch gehalte van die foppartijen is bedroevend, democratie is goed zolang het domme en geminachte volk maar op de juiste partij(en) stemt. Wellicht spreken we ook maar beter van fopdemocratie.De gote zwakte van democratie is dat ’t maar al te makkelijk tot socialisme leidt doordat teveel mensen te gemakkelijk in de gladde verkooppraatjes (aangename sprookjes) van de rooien trappen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marcel zegt:

  Als de pluchezitters in Den Haag zo arraogant blijven doen zullen er alleen maar meer mensen op de PVV gaan stemmen. Het volk is het zat om eerst meer en meer geplukt te worden en dan ook nog verteld wordt wat je moet denken en stemmen (zie al die zichzelf een slag in de rondte werkende ZZP-ers the working poor en de bejaarden). In de stolp van Den Haag maakt men zichzelf wijs dat het goed gaat met de economie. Men gelooft als een psychopaat in de eigen leugens.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  U kan ook zelf naar het politiebureau gaan en aangifte doen van discriminatie Het leuke daarvan is, als u in persoon aangifte doet, men uw aangifte op MOET nemen. Wordt deze geweigerd, dan even vragen naar de naam van de functionaris (zal wel een administratieve ambtenaar zijn) en dan een klacht indienen bij de procureurgeneraal van het gerechtshof waar u onder valt. (Met een kopietje aan uw gemeenteraad, gericht aan het college van B en W en aan de redactie van uw plaatselijke krant). Dit is de werkwijze van de landelijk bekende Volkert v.d.G, die daar al jarenlang successen mee boekt (tot de dag van heden).
  Het voordeel van zelf aangifte doen is,(kan ook via de computer), dat u het hele systeem ontregelt, zeker als dat massaal gebeurd. Aan al die mensen hier die alleen maar klagen en kankeren zeg ik, doe eens wat. Wat u hier neerschrijft , print het uit, envelop erom en als het geen geld mag kosten, zoek het antwoordnummer van uw gemeente en stuur het op. Zij MOETEN uw brief registreren, behandelen en u binnen 6 weken antwoord geven (wet openbaarheid van bestuur). Voor adressen enz, even googlen en het zo gepiept. Ik ben benieuwd wat u van mijn idee vindt.

  Like

  • Joshua zegt:

   @tippelaar zegt:
   25 januari 2017 om 17:45
   Beste tippelaar, al maanden worden door mij reacties en krantenberichten naar diverse kamerleden verstuurd, van velen krijg je niet eens antwoord een enkeling schrijft hartelijk dank voor uw mail of uw reactie wordt in behandeling genomen of een arrogant antwoord wie denkt u wel niet wie u bent en voor de rest wordt er niets mee gedaan.
   Het zou goed zijn voor deze omhoog gevallen ballen dat zij op de ouderwetse manier eens een flink pak op hun sodemieter kregen misschien dat zij wakker worden uit hun pluche utopie.

   Like

 9. tippelaar zegt:

  Ik heb het nog even nagekeken maar volgens mij is de N.B.D.O. een bedrijf, geregistreerd bij de kamer van koophandel. Ik lees dingen als “lid worden”, maar je kan alleen maar lid worden van een “vereniging”, met een bestuur, leden, enz met gedeponeerde statuten en een huishoudelijk reglement. Ook lees ik de kreet “abonnement”. Dan moet het gaan over het perodiek ontvangen van een tijdschrift, of goederen of diensten van een tevoren afgesproken kwaliteit en prijs. Ik denk dat ik nog maar geen geld doneer aanN.B.D.O. U bent gewaarschuwd.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  @joshua. U heeft gelijk. geen punt, Maar als u zich daarbij neerlegt, heeft de arrogantie van de macht het van u gewonnen. Naar mijn idee is de gemeenteraad veel bereikbaarder. Wanneer u daar niet gehoord wordt kunt u altijd nog met een spandoek voor het gemeentehuis gaan staan of tijdens de raadsvergadering met een spandoek op de publieke tribune gaan zitten. Niet roepen of schreeuwen tijdens die vergadering want dan wordt u door de rechter gestraft wegens het verstoren van een openbare vergadering. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om aandacht te vragen voor uw zaak maar dat is een kwestie van creatief denken.

  Like

 11. Maurice zegt:

  Weg met corruptie en vriendjespolitiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s