Europese Commissie beschouwt invoering van een Europees paspoort als denkbaar

screenshot_21

???????

(Vertaling: E.J. Bron)

“We zullen allemaal een Europees paspoort op zak hebben”, denkt Europees commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap Dimitris Avramopoulos. De Europese commissie sluit de invoering van een EU-paspoort voor alle burgers van de Europese Unie niet uit.

epoch-times

Europees commissaris van Migratie, Binnenlandse Zaken en Migratie, Dimitris Avramopoulos, zei dinsdag in Brussel dat hij zou denken en geloven dat “wij allemaal een Europees paspoort op zak zullen hebben”. De invoering van een gemeenschappelijk identiteitsbewijs zou echter aan het eind van een lang proces staan.

“We zijn nog ver verwijderd van een federale unie”, verklaarde Avramopolous. Desondanks zou de EU al enkele functies van een federale bond kunnen overnemen, zoals bij het zogenaamde burgerschap van de unie.

Volgens een dinsdag gepubliceerd bericht is 87% van de 508 miljoen EU-burgers zich ervan bewust dat zij behalve hun nationale staatsburgerschap ook het burgerschap van de unie bezitten.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Europese Commissie beschouwt invoering van een Europees paspoort als denkbaar

 1. Mary zegt:

  Ik heb niet gekozen voor een unie, kon niet kiezen tegen die unie, ben een Nederlander blijf een Nederlander en zal die unie wegstemmen zodra ik daar de kans toe krijg, ik weet zeker dat premier Wilders mij die kans gaat geven!!!!.

  Geliked door 4 people

 2. Theresa Geissler zegt:

  Godverdomme!!! Eerst hebben ze ons al onze eigen munt-eenheid afgenomen en nu ons eigen staatsburgerschap?!
  Beetje bij beetje wordt het net dicht getrokken! En de volgende stap is dan zeker weer: Een nóg drastischer “omvolking!”
  Wie maakt hier definitief een einde aan? Die verdomde EU is niet meer of minder dan een smeltkroes!

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Nee hoor. Gevoelsmatig heb ik geen micro millimeter het idee dat ik een Europees staatsburger zou zijn. Graag wil ik dat zo houden. Ik kijk reikhalzend uit naar de dag dat de EU ontmanteld wordt en dat ze in Brussel allemaal hun koffers pakken. Overigens ben ik hun EU propaganda (waarbij ze steeds de naam Europa misbruiken) en hun proefballonetjes meer dan zat. Gelukkig behoor ik nog tot de generatie die niet vanaf de lagere school (tegenwoordig basisschool) geïndoctrineerd werd met het utopia van de Europese Unie.

  Vergelijk dit zooitje met Donald Trump en je voelt meteen wat ik bedoel. Dit zijn geen volksvertegenwoordigers dit zijn bespottelijke figuren en het is een schande dat ze met belastinggeld hun verraad aan de Europese burger kunnen plegen. Hoop dat de dag van de afrekening nabij is.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Met dien verstande, dat Trump een door het volk verkozen president is en dat zooitje drankneuzen in Brussel absoluut niet.

   Bovendien ich wil geen EU paspoort. ik heb mijn eigen nationaliteit, die is Nederlands en het bijbehorende Nederlandse paspoort.

   Als ik een ander paspoort cq een andere nationaliteit zou willen aanstreven, dan kies ik daar zelf voor en dat zal in ieder geval niet die van de EU zijn.

   Opdoeken dat zooitje glibberkikkers daar in Brussel, hoe sneller hoe beter.

   Like

 4. gezahe zegt:

  Kan je afstand nemen van het EU burgerschap? Is daar iets over bekent of daar mensen mee bezig zijn?

  Like

 5. Robby E. zegt:

  Met een EU paspoort zijn we voorgoed onze nationaliteit kwijt, daar is het allemaal om begonnen!
  Dit mogen we niet laten gebeuren!

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Hoe knecht men het volk. Volkeren worden afgeschaft om het oplaaiend Nationalisme in te dammen. Iedereen hetzelfde. Geen verschil meer. Voortaan een grote Europese gehaktbal.

  Geliked door 1 persoon

 7. Claudia M. zegt:

  Ik ga hier niet opschrijven wat jullie met je burgerschap van de unie kunnen doen, om de simpele reden dat ik dat niet netjes kan verwoorden! En ja, ik besef me maar al te goed dat wij onder het vreselijke juk van de “unie” moeten leven! Met dank aan dat stelletje ruggengraatloze zooitje meelopers uit Den Haag.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thoth zegt:

  Kijk eens aan, de Europese ‘elite’. Die verdient er lekker aan. Amoebe.

  Like

 9. Dan wordt je vogelvrij een soort nomade.

  Like

 10. Butterfly zegt:

  Nooit van mijn leven dat ik dat zal accepteren, ik ben als Nederlandse geboren en ik zal als Nederlandse sterven.
  Niemand neemt mij mijn identiteit af.

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Gehoord op Nieuwsuur; Elke inburgeraar kan tot 10.000 lenen voor een taalcursus etc. om een NL’er te kunnen “worden” of zo iets. Het kwam mij voor dat de achterliggende organisatie een puinhoop is. Het overzicht kwijt en het geld vliegt alle kanten op. (op jaarbasis 150 miljoen!! tuurlijk, het is toch maar van een ander!) Geloof dat ook maar 30% van de cursisten slagen en
  dan nog wel op een heel laag nivo en komen zodoende niet uit de Uitkering. Ook kunnen veel van de inburgeraars de lening niet terugbetalen!! Tuurlijk niet, kon je op je boerenklompen aanvoelen!! Ja hoor, verdomme eerst even 10.000 cashen en daarna levenslang aan het UitkeringsInfuus!! Jan L. betaalt wel!! Alweer een goeie reden om op Geert te stemmen!!

  Geliked door 2 people

 12. Golden Girl zegt:

  Rot op met dat achterlijke EU zooitje mij , niks Europees paspoort op zak,wat Theresa schrijft eerst de gulden weg, ik wil net als de anderen Nederlands zijn en blijven , alles wordt ons opgedrongen

  Like

 13. 4sjun zegt:

  Vanaf 15 maart kan voor veranderend politiek beleid worden gestemd dat soevereiniteit in eigen land bevordert. Zorg dat buren, vrienden, bekenden, collega’s en passanten ook weten dat de tijd voor een tweede Akte van Verlating is aangebroken en dat daarbij hun doordachte politieke mandaat noodzakelijk is.

  Geliked door 1 persoon

 14. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  iedereen een paspoort !……..behalve de illegalen, die hoeven natuurlijk niet…..

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   U snapt het niet. Er komen meerdere paspoortbureautjes waar de vluchteling, de illegaal (is er een verschil?) en meer van dat moois, nadat ze hebben verklaard dat allah akbar is, hun gegevens kunnen opgeven, fotootje maken (vingerafdrukken voor die zieligerds niet natuurlijk) paspoort printen en klaar. Weer een Europees staatsburger erbij. Deze service geldt alleen voor mislims!

   Like

 15. Flo zegt:

  Blijf maar dromen gore griek, samen met je EU maffia vriendjes, het kan nog wel eens anders gaan lopen dit jaar….

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Ik ben op de eerste plaats Nederlander en niet Europeaan. Dus ik wil geen Europese paspoort ter vervanging van mijn Nederlandse. Dat klinkt veel te veel alsof ze een eenheidsworst van alle landen willen maken naar dictatuur. De soevereiniteit zijn we dan totaal kwijt en we verliezen onze eigen identiteit. Ik ben Nederlands en dat blijf ik. Alwéér een poging van de EU om de controle te behouden en de landen ondergeschikt te maken aan hun ‘terreur’. Ze willen ook vaart maken met de immigrantenstroom te stoppen, want de verkiezingen komen eraan en ze willen hun beste beentje voorzetten. Zie link onder:

  ‘EU wil migrantenstroom Libië voor zomer stoppen’

  http://www.nu.nl/algemeen/4415430/eu-wil-migrantenstroom-libie-zomer-stoppen.html

  Like

 17. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/dossier-nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  ‘Achter islamisering zit een plan’

  sharia-onderzoekDe islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

  Onderzoek naar de shariarechtbanken door Machteld Zee Blijft actueel!

  Like

 18. Sjaak zegt:

  Daarmee ze makkelijker de Afrikaner en Moslims kunnen neutraliseren ?
  Het troyaanse paard neemt vorm aan !
  Maar dan ben ik toch liever voor een burgeroorlog !
  En die oorlog begint bij de Parlamenten van Europa !
  Ik ben nu 47 jaar in Duitsland en zal nooit en te nimmer een duitse
  pas willen hebben ! Ik ben en blijf Nederlander !
  Poten af van onze Pas klootzakken !

  Like

 19. Onno zegt:

  Jullie vergeten allemaal je eigen geschiedenis. Hoe kan dat toch??? Ook Nederland en Duitsland (de BRD) zijn met machiavelliaans geweld opgelegde grootheden. De inwoners zijn Friezen, Saksen, Brabanders, Thüringers, Gelderlanders, Hollanders, Arkelsen enz. enz.. De duivel, bestaande uit ca. 2% van de bevolking met de duivelse MONOLITISCHE (= één groot naadloos tot verderf samenwerkend MONSTER vormend) zgn. ‘alien mindset’ wil (met gluiperig, ruggestekend of met bruut al dan niet fysiek psychopathisch/machiavelliaans driedimensionaal proactief geweld) uiteindelijk de totale macht en controle over de gehele wereld.

  En dan: “Making mothers weep”.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Wederom hebben de eurofascisten last van grootheidswaanzin !! ROT OP met je paspoort en je Europese Unie stel kakelende gekken !

  Like

 21. Lee zegt:

  De enige manier om dit te voorkomen is op een EU sceptische partij stemmen in maart. Meer niet. Oplossingen zijn soms erg simpel. Ik leg een dikke bolus op dat paspoort en steek het daarna in de fik.

  Like

 22. Mirjam zegt:

  De EU wil dat de vluchtelingenstroom van Libië naar Italië voor de zomer is drooggelegd.

  Voorzitter Tusk van de Europese Raad, Europees Commissievoorzitter Juncker en tijdelijk EU-voorzitter Muscat, de premier van Malta, stellen vergaande maatregelen voor, zoals het afgrendelen van Libië.

  In een stuk dat Tusk schreef samen met Muscat, spreekt hij van het “optrekken van een beschermingswal” tussen Libië en de Europese kusten.

  Betere training

  Dat houdt in dat de Libische kustwacht actiever vluchtelingenboten moet gaan onderscheppen. Libische matrozen moeten beter worden getraind en Libië zou financiële hulp moeten krijgen bij het aanschaffen en repareren van schepen van de kustwacht.

  Een probleem is wel dat het door de chaos in Libië vrijwel onmogelijk is om zaken te doen met het land: er is geen centraal gezag of bestuur waarmee afspraken gemaakt kunnen worden.

  Het plan is een voorzet voor de EU-top eind volgende week in Brussel. “De kernwaarden van de EU komen ernstig in gevaar, tenzij we nu optreden”, aldus Muscat, die al langer wil dat Europa stevig optreedt tegen vluchtelingen.

  Weer een strategie van de EU elite. Alsof de burgers van Europa niet door deze charade heen kunnen kijken en niet begrijpen dat dit weer zo’n actie is om de gemoederen te sussen.
  Alleen al het volgende:

  quote:
  ‘Dat houdt in dat de Libische kustwacht actiever vluchtelingenboten moet gaan onderscheppen. Libische matrozen moeten beter worden getraind en Libië zou financiële hulp moeten krijgen bij het aanschaffen en repareren van schepen van de kustwacht.’

  1. De Libische kustwacht moet actiever vluchtelingenboten gaan onderscheppen’

  Libië zal dit niet doen, want het is juist dit land dat de Afrikanen en de rest die dit land gebruiken om door te stromen naar Europa, klakkeloos zomaar doorlaten. Zij varen er wel bij dat dit gebeurt, omdat zij ze dan niet hoeven op te vangen en om Europa een hak te zetten.

  2. Libië zou financiële hulp moeten krijgen bij het aanschaffen en repareren van schepen van de kustwacht.

  De kustwacht van Libië houdt nu al helemaal geen immigranten tegen, dus waarom moet Europa ze daar financieel voor belonen om het wel te doen? Libië heeft juist de plicht om in het land aangekomen immigranten te registreren en niet om ze door te sluizen naar Europa, maar ze doen het niet. En voor dit bewust falen moeten de Europeanen zich laten chanteren en betalen? Ik denk het niet.

  Waarom begint de EU er nu pas mee om de massa-immigratie onder controle te krijgen en niet toen het al begon? Omdat ze het eerst juist ondersteunden dat zoveel mogelijk migranten hiernaartoe kwamen en nu bang zijn dat, als het niet gebeurt, gezien de verkiezingen in Nederland en Frankrijk, de EU de langste tijd heeft gehad. De ellende waar we nu jaren al in zitten hier in Europa, had dus al eerder gestopt kunnen worden, maar ze hielden dat gewoon tegen.

  Alles wat ze doen is zo doorzichtig als wat, dus ze kunnen het vergeten. De EU heeft de langste tijd gehad en dit zal ook niet meer helpen. En ook niet dat Martin Schultz weer bij de FDP aan de slag gaat om dit te voorkomen.

  Like

 23. jan staring zegt:

  stem 15 maart allen op de pvv .alleen dan hebben we kans om deze eu achter ons te laten.
  ik ben nederlander en blijf nederlander.punt uit

  Like

 24. Jade zegt:

  Geen belang bij een EU-paspoort…
  Ik wil mijn Nederland terug, Nederland zonder islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s