Waarom zoveel Trump-haat? (herziene versie)

screenshot_1

(Door: “Landerdoek”)

Nog nooit was Amerika zo verdeeld, en nog nooit waren er zoveel mensen die zo fel tegen een president waren als nu het geval is bij president Trump. Wat is er zo erg aan Trump dat zoveel stof doet opwaaien en zoveel haat losmaakt? Kijk even terug naar de tijd van Kennedy; er was toen zoveel liefde voor een president, en demonstraties, zoals de recente mars van feministes, waren ondenkbaar.

Misschien ligt de fout niet in de president zelf, maar eerder in het volk. In de tijd van Kennedy was liefde en vriendschap tussen elkaar de basis van het samenleving, en waren zulke agressieve links demonstraties, waaronder een gestoorde trut die het Witte Huis wil opblazen, onvoorstelbaar.

De tijd van liefde is voorbij, en dat zijn ook de logische consequenties wanneer je zoveel criminelen en illegalen binnenlaat, terwijl de zwarte bevolking ook steeds meer toeneemt. Dan kun je toch niet te midden van al die negers, die latino’s, die moslims en de rest van dat rotvolk, dat samen de linkse vleugel vormt, liefde en vrede verwachten!? Alstublieft. Bovendien, net als boeven de politie niet zien zitten, haten al die criminelen Trump nu hij van plan is om juist het land schoon te vegen en criminelen en illegalen op te pakken. Als met hulp van haar vrienden in Saoedi-Arabië Hillary president zou zijn geworden, dan had je een crimineel als leider van criminelen; da´s toch normaal? En dan was het feest natuurlijk in Amerika, waar criminelen hun gang konden gaan en de sharia langzaam ingevoerd en toegepast zou kunnen worden. Die mensen zouden veel liever gezien hebben dat de inauguratie door een imam werd gedaan, en dat de first lady in een boerka stond, of minimaal een crimineel was. Helaas is de nieuwe president van Amerika gewoon blank, blond en geen crimineel, en heeft hij een mooie blanke dame als First Lady; wat een verschil. Kennedy had aardige mensen als tegenstanders. Trump heeft zieke terroristen als tegenstanders.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump. Bookmark de permalink .

97 reacties op Waarom zoveel Trump-haat? (herziene versie)

 1. Jan zegt:

  Linda Sarsour tegen Rachel Maddow: ‘Muslim Children Are Executed In The U.S.’

  De leugens zijn niet meer te tellen van antisemiet Sarsour

  Jankende Maddow na overwinning van Trump

  Geliked door 1 persoon

 2. Drs.P. zegt:

  Links is een verbond aangegaan met de pislam omdat beiden facistische organisaties zijn en hetzelfde doel nastreven, Dat doel is het slaven maken van de gewone man, zijn geld stelen en verdelen onder henzelf. Socialisme & pislam zijn beiden de kanker van de samenleving. En links verdraagt geen verkiezingsnederlaag, dan worden hun tere debiele kinderzieltjes blijkbaar beschadigt. Wat wel gebeurd is dat de westerse wereld behoorlijk verdeeld is tussen hardwerkende rechtsdraaiende mensen en parasiterend links draaiend & booslim tuig dat voornamelijk een uitkering heeft.
  Dit is blijkbaar alleen maar op te lossen door de sociale welvaartsstaat te begraven. Wie niet werkt zonder geldige reden (zwaar ziek of echt geen werk kunnen vinden) heeft niet te eten. Niet parasiteren op de hardwerkende burger. Uitkeringen voor nieuwkomers naar 0,00, geen huizen, geen bijstand, hooguit tientje zakgeld/week, moet je zien hoe snel ze weer oppleuren!!

  Geliked door 3 people

 3. Saeftinghe zegt:

  Mevrouw Clinton draagt geen burka, heeft niet de inaguratie rede uitgesproken, maar bij het dérde punt heb ik toch m’n twijfels.

  Geliked door 2 people

  • A.J. de Koning zegt:

   Hillary Clinton mag dan geen burka dragen maar ze handelde er soms wel naar, en ze heeft natuurlijk ook niet de inaugorate rede uitgesproken maar wat u met het derde punt bedoelt is mij niet helemaal duidelijk. We zijn in ieder geval voor veel ellende gespaard gebleven dat we die leugenachtige bedriegster niet als president van Amerika hebben gekregen, de Amerikanen hebben goed gezien dat ze niet te vertrouwen is.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het Amerikaanse volk heeft er niet voor gezorgd dat Trump President werd.
    Trump heeft enkele miljoenen stemmen minder gekregen dan zijn rivaal Clinton.
    Laten we dit nu eens vaststellen, en niet meer over het hoofd zien…
    Dit is ’n belangrijk gegeven, wat te veel onbesproken blijft.

    Wat is er dan gebeurd dat er voor gezorgd heeft dat Trump President van Amerika kon worden….
    De “KIESMANNEN”, dames en heren.
    De Kiesmannen hebben Trump President gemaakt en niet het volk.
    Dat betekend iets. Dit betekend dat, ondanks het feit dat Clinton in absolute stemaantallen gewonnen had, de kiesmannen er een stokje voor gestoken hebben dat deze vrouw daarna en dáárdóór President van het machtigste land ter wereld kon worden…
    Wat zou daar nou achter zitten…?
    Weet u nog dat Al Gore indertijd slechts ’n paar stemmen minder had dan zijn rivaal en daardoor geen president mocht worden.
    Nu had Trump enkele MILJOENEN stemmen minder dan Clinton en TOCH werd hij president!

    Hoeveel hebben niet gedacht dat God had ingegrepen en gewaakt heeft voor het uitbreken van een derde wereldoorlog door Clinton te vernietigen.
    Welnu die God waren de Amerikaanse Kiesmannen.

    Wat zou dáár nou achter zitten…?

    Geliked door 1 persoon

 4. Saeftinghe zegt:

  Trump neemt snelle besluiten, hij heeft met EIGEN geld z’n bedrijven opgebouwd. Is thuis in de zakenwereld, dat is heel anders dan politici, die steeds meer belasting uit de bevolking persen en eindeloos praten, elkaar het geld toespelen en lintjes geven.
  Hij is geen zachte heelmeester.
  Dat is een probleem voor parasieten.

  Like

  • Thom zegt:

   @Paul Zwueste. Het systeem in Amerika is in feite iets anders dan U het vertelt.
   De kiesmannen worden per staat toegewezen, waarbij degene die in een staat het meeste aantal stemmen haalt alle kiesmannen wint. Er zijn staten die van oudsher republikeins stemmen en staten die altijd democratisch stemmen. Er zijn ook staten waar het er om spant of de republikeinen of democraten winnen. Dit zijn swinging states.
   Trump heeft in staten waar hij absoluut niet kon winnen zoals New York geen campagne gevoerd. In swinging state hebben beide kandidaten campagne gevoerd. Clinton maakte de fout om in staten waarvan ze dacht dat ze toch wel democratisch zouden stemmen geen campagne te voeren, terwijl Trump dat wel deed.
   Dit heeft Trump de winst gebracht. De democraten en de media waren stomverbaasd dat trump zgn. democratische staten gewonnen had. Eigen schuld, dikke bult want Clinton had er niet eens campagne gevoerd. Trump had dus de meeste kiesmannen en inderdaad minder stemmen over alle staten samen. Hij heeft dus een uitgekookte winnende taktiek gevolgd waarbij het aantal stemmen over de hele USA niet telt maar waarbij je de meeste kiesmannen moet winnen.
   Lees:
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Kiescollege_(Verenigde_Staten)

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Onzin Thom.
    Je moet net zo goed als ik weten dat Trump op een comfortabele wijze door de zijdeur kon worden afgevoerd. Als men had gewild…
    Je moet het nooit te ingewikkeld maken.

    Ook in dit geval is het duidelijk dat er werd ingegrepen en bijgestuurd.
    Zogenaamd had héél Amerika genoeg van Trump en waren het uitsluitend de marginalen zonder stem die Trump wilden.
    Dat is ook de werkelijkheid.
    Waardoor werd Trump dan tòch President van de VS?
    Als hij zo geminacht werd door de hogere echalons…?
    Trump is als beste van 2 kwaden op de troon gezet, in de hoop dat hij zijn beloftes inzake het terugtrekken Amerika op het wereldtoneel waar zou maken…
    De Kiesmannen hebben op Trump gestemd. Dat weet ik ook wel.
    Wat jou ontgaat Thom is de vraag WAAROM zij op Trump hebben gestemd?
    Een ding is zeker… Niet omdat Hillary vergat campagne in die staten te voeren…

    Amerika is een doodziek land dat zich vanaf 1960 tot nu toe nodeloos heeft uitgeput in Vietnam, in Irak, in Afganistan, in Lybië, in Egypte, in Lybanon etc….
    Bovendien heeft Amerika daardoor in de hele wereld een totaal verlies in aanzien geleden.
    Hoogste tijd voor herbezinning en financieel orde op zaken stellen……

    Ook de Russen hebben achter de schermen druk op Amerika uitgeoefend.
    Dit met de 100% absoluut geloofwaardige verzekering dat het in 2017 tot een kernoorlog zou komen met Hillary aan het roer, als zij de Oekraïne niet met rust zou laten.
    De vergelijking met de Cuba-Crisis werd gebruikt.
    Iedereen aan de top wist dat het met Hillary tot die Kernoorlog zou komen.
    Rusland was genoeg getergd!

    Dit was afdoende.

    Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Links bezit de media. Daarom.

  Like

 6. Jan zegt:

  Veel Amerikaanse steden herbergen illegalen, criminelen, drugsdealer, de zogeheten “sanctuary cities” en die mee konden bepalen dat de politiek links bleef en dat is nu definitief over want Trump heeft aangekondigd deze steden uit te mesten, zoals New York waar communist De Blasio meent keizer te zijn.


  http://www.nationalreview.com/corner/442242/krauthammer-sanctuary-cities-are-democrats-losing-issue-against-donald-trump

  Geliked door 1 persoon

 7. Die linkse stink jankers, ga emigreren zoals jullie gezegd hadden en neem gelijk wat moslims mee.

  Like

 8. Motorman zegt:

  De volgende MP van Nederland is hopelijk ook blank en blond.

  Geliked door 1 persoon

 9. Thoth zegt:

  Ook in Nederland, de foto tijdens de inauguratie van Trump, volgens NPO en RTL was dit veel minder dan Obama in 2009. Ik wil zeggen, dat was nep nieuws verkregen via de CNN :

  http://media.tpo.nl/2017/01/23/nepnieuws-cnn-gigapixelfoto-geeft-president-trump-gelijk-publiek-inauguratie/

  Like

  • elisah zegt:

   Inderdaad, deze foute foto werd overal gewoon gebruikt.
   Op verschillende filmpjes was te zien dat linkse demonstranten het de Trump-aanhangers zelfs onmogelijk maakten om de inauguratie bij te wonen, door de toegangen voor hen af te sluiten.

   Like

 10. Wat ze ons op de televisie lieten zien aan woedende tegenstanders van Trump was een bijeengeraapt zooitje slechte figuranten die arme linxe speelden. Maar ja, voor 50 dollar per dag kun je geen betere krijgen. Vraag me af of Madonna het trouwens gratis deed, als noppeshoer zeg maar.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Madonna moet geld meenemen om nog een beetje op te vallen.

   Like

   • Thom zegt:

    Ze kan wel eens de bak invliegen wegens het oproepen tot het in brand steken van Het witte huis. Trump heeft Comey al laten zitten als directeur van de FBI en voor wat hoort wat, toch?

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kan best: Die heeft zelf geen geldgebrek. Daarom waant ze zich ook “Links.”

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Zie ik ook zo Breinbrouwsels.
   Véél was fake, maar wat geen fake is, dat Trump president werd en niet Clinton.
   Misschien kan je je spirituele licht eens laten schijnen over de vraag die ik stel
   waarom de Kiesmannen voor Trump hebben gekozen.

   Zie boven….

   Like

   • Marlies zegt:

    Zou het kiezen van Trump door Kiesmannen iets te maken kunnen hebben met de herindeling van verscheidene kiesdistricten, waardoor de meerderheid in vele districten Republikeins was?

    Like

   • Waar wij denken getuige van te zijn is mogelijk zelfs de Biggest Show on Earth. Dat zelfs de door Het Morrende Volk op het schild gehesen Bevrijder straks de schroothandelaar van door zijn voorgangers het moeras in gereden roestige autootjes kan zijn. Ik vier ook nog even feest, net zoals ik zal doen als Geert wint maar ik hou ernstig rekening met een herhaling van dat wat al de hele geschiedenis van de menselijke uitzuigerij aan de orde is en dat is dat er toevallig niks per toeval gebeurt.

    Mijn spirituele licht zegt trouwens dat ook kiesmannen een hypotheek moeten betalen of eens vreemdsoortig op de dot willen. En niet alleen de kiesmannen maar ook de miljoenen linksdragenden waarvan nu de portemonnee in de gevarenzone komt omdat de concurrent de visplekjes overneemt. We wachten het met gepaste argwaan af. Wat je in beeld ziet zijn trouwens de werkmieren, die im Dunklen sieht mann nicht.

    Geliked door 2 people

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN DIT IS DE ONGECENSUREERDE WAARHEID!

  Like

 12. Marlies zegt:

  Dat links en islam één potnat is, is duidelijk. De vraag blijft waarom miljoenen burgers – politiek gezien totaal onkundig – blijven schreeuwen om hun eigen ondergang. De meest imbeciele redenen worden aangevoerd om Trump te vernietigen. Je kunt het verschijnsel benoemen, maar wat is de reden voor hun psychopatische gedrag?

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Zeer zware hersenbeschadigingen en foute programmeertaal, iets anders kan ik er niet van maken.
   Vooral deze gestoorde domme slinkse miepen hebben over de hele wereld hetzelfde probleem dat ze hun “verstand” (als dat al aanwezig is) niet willen gebruiken, maar zich helemaal laten leiden door hun gevoel. Hun hele leven wordt bepaald door hun gevoel. Dus zielige kindje op een strand en hup weer een miljoen parasieten erbij want die zijn zielig, wie dat gaat betalen maakt niet uit, wij zijn rijk genoeg toch met 500 miljard staatsschuld???. Dan weer zijn het “Zielige” booslimpjes en dus de straat op om te demonstreren!! Maar dan ook zelf de verantwoordelijkheid nemen is er zeker niet bij.

   Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    Hun “gevoel”.. tja zou kunnen, maar als ik zo’n groep op internet bekijk, bekruipt mij het “gevoel” dat zij allen een kwalijk tekort vertonen aan kwalitatief uitstekende sex. De frustratie “druipt” er a.h.w. vanaf.

    Like

 13. Gert Jan Reitsma zegt:

  Als je als President bij je aantreden de hele gevestigde kliek in WashingtonDC de wacht aan zegt, dan weet je dat de elite zich gaat verenigen tegen DJT. Daar zetten ze alle middelen voor in. Leugen, bedrog, geweld, marsen, alles mag, als het maar tegen Trump is.De rijke stinkerds er achter proberen zich te verbergen, maar de emails zullen het bewijzen.

  Like

 14. Marcel zegt:

  Trump wil het land weer opbouwen door werk te creeren. Links is liever een vervelende ambtenaar die met allerlei rotregeltjes mensen en ondernemers murw laat (zie Nederland). De linkse ambtenarenkliek maakt overal een probleem van. Voorbeelden; de klimaatleugen, hoe boeren worden behandeld met elkens veranderende rotregeltjes, zwarte piet, vuurwerk, vlees eten, open haarden, scooters, dieselauto’s . Allerlei mooie opbouwende fijne en vrije dingen worden door linkse wijsneuzen bewust kapot gemaakt om te streven naar een communistische digitale dictatuur waar mensen meer en meer door hoepeltje moeten springen voor normale dingen die ooit in vrijheid genoten konden worden. En waar mensen leven in grote armoede zonder vast werk maar als een soort dagloner terwijl de linkse elite zich verder en verder volvreet zoals in de Sovjettijd de communistische elite.

  Geliked door 1 persoon

 15. jroam zegt:

  Ik heb een vraag; als gehandicapte ben ik zeer afhankelijk. Ik kom uit een nest van ondernemers en zelf ben ik nooit te beroert om mijn steentje bij te dragen.
  Ik moet knokken wat me geleerd heeft door te zetten. Ik ben afgebrand door iedereen.
  Dat ik me niet kan vergelijke met mezelf zonder handicap, is voor de hand liggend.
  Ik heb misschien de mazzel gehad in het begin een baas gehad te hebben van; niet zeiken maar doen. Een ieder die bezwaar op je heeft is vrij om het voor je te doen.
  Later kwam ik bij (niet “in” gelukkig) een zorginstelling te wonen, een zorginstelling die moest bezuinigen uiteraard. De buurvrouw in haar rolstoel kon haar tuin niet in. Haar tuin, zo verwilderd dat het zonlicht geblokkeerd werd. Het heeft langer langer geduurd als andere, maar ik heb haar tuin betegeld zodat ze er plezier van had, in haar rolstoel in haar hele tuin kon.
  Ik was toen nog een naïeve klootzak, die dacht dat de mentaliteit binnen de instelling zou veranderen. Als iedereen mekaar een beetje hielp.
  De linkse scene, is niet tegen vernederen van mensen waarvan niks te vrezen valt.
  Nee kan niet, is natuurlijk veel makkelijker dat een oplossing te zoeken.
  Ik als man wordt liever gedoucht door een vrouw, maar ja, als er manlijke verzorgers dienst hebben. ik heb “de hulp” nodig, daarom komt men.
  Er kwam een moslima wonen en, moslims mogen alleen fysieke contact hebben van dezelfde sekse.
  Gefeliciteerd, maar dit is Holland.
  Fuck it, dit is een land waar moslims belangrijker gevonden worden.
  Moslims met grote families, moslims die op de een of andere manier “altijd” gehuwd zijn, zelfs degene die zeer zwaar gehandicapt zijn, die in hun vaderland tussen het vee gedropt worden!
  Waar huwelijken tot stand gebracht worden met zwaar gehandicapte moslims, waar de zorgbehoevende moslim de verzorging krijgt van de Nederlandse staat en de partner onderhouden wordt door de Nederlandse staat terwijl hij in zijn land van herkomst de meeste tijd door brengt met zijn andere vrouwen.
  Links blijkt zeer rechts.
  Maar niet het eigen volk eerst, maar; schijt aan het eigen volk.
  Wat zijn wij de Nederlanders die hulp behoevend zijn voor rechts?
  Men zoekt het altijd meteen in extreme, recht en hulpbehoevende zou niet samen gaan.
  Mijn ervaring is dat links, andere volkeren importeert.
  Deze inzet in de zorg.
  Eigenlijk zich als linkse Hollander zich boven de rest verheven voelt, waarbij de zorgbehoevende vooral moet zwijgen en een ander wordt ingezet het werk te verrichten.
  Het lijkt me prettig om voorzieningen te hebben die vergelijkbaar zijn met die van een Saoedische sjaak, maar daarvoor ben ik en vele Nederlanders te realistisch om dat te verlangen.
  In het huidige vrije markt systeem hebben bedrijven van scootmobielen me meerdere keren een oor aan genaaid, waar zelfs een scootmmobiel in brand vloog.
  Waar niemand en zeker geen politici ook maar iets over wenst te horen.
  Er wordt 30 jaar bezuinigd op de zorg in Nederland, omdat er gekozen wordt het geld te besteden aan andere volkeren.
  Hebben we in Nederland een groepering die verantwoording durft te nemen voor de burgers van Nederland. Een groepering zonder verborgen agenda?
  Mijn hoop is de PVV, maar mijn hoop, het vertrouwen is de laatste 30 jaar alleen maar beschadigd.

  Geliked door 1 persoon

 16. sophie zegt:

  Dit is precies waar de Bijbel over spreekt: Er komen zware tijden.
  2 Tim.3:1-5
  “Weet wel, dat er in de laatste dagen zware tijden zullen komen (in de grondtekst staat woeste, gevaarlijke tijden): 2 want de mensen zullen zelfzuchtig zijn; geldgierig, pochers, vermetel, kwaadsprekers, aan hun ouders ongehoorzaam, ondankbaar, onheilig, 3 liefdeloos, trouweloos, lasteraars, onmatig, onhandelbaar, afkerig van het goede, 4 verraderlijk, roekeloos, opgeblazen, met meer liefde voor genot dan voor God. 5 die met een schijn van godsvrucht de kracht daarvan verloochend hebben; houd ook dezen op een afstand.”
  De tijd van liefde is voorbij.
  Paulus noemt de grondoorzaak van deze gevaarlijke tijden: de degeneratie van het menselijke karakter. De mens is helemaal bedorven. Bederf is een onomkeerbaar proces wat we kunnen vergelijken met fruit; een appel of een peer waar een plekje aan zit. We kunnen dat bederf niet terugdraaien, hooguit kunnen we het bederf een tijdje uitstellen door het in de koeling op te slaan. Veel religies en politieke systemen werken als een koelkast: aan de buitenkant ziet het er best nog aardig uit, maar van binnen gaat het proces van bederf door en vroeg of laat zal dit aan het licht komen en neemt het bederf de leiding over. Het is belangrijk om dit principe te begrijpen!

  Like

  • BertG. zegt:

   Applausje voor jezelf, voor deze goed bedoelde poging om het toch weer even onder het licht te brengen.
   Je kan het niet vaak genoeg herhalen, wel bij de les blijven met ze alle.
   En daar doe je het dan ook voor, wat zou je anders nog voor bestaan hebben, niks toch.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Altijd dat gewroet in aloude tijden waar dan over bericht wordt door apostelen onder de invloed van hash en andere geestverruimende middelen.
    Nu blijkt dat die “zieners” zijn geselecteerd uit talloze inzendingen die gesorteerd werden op lengte en doorsnede van het geslachtsdeel en/of bijzondere sexuele voorkeursafwijkingen.
    Ik vond die verhalen als kind ook altijd interessant maar om ze nu nog altijd los te laten op wat er in onze moderne tijd gebeurd gaat mij te ver.

    Like

 17. Jan zegt:

  Opvallend is ieder bericht over Trump op de site van de PvdA terwijl het geslijm over de moslim 8 jaar terug niet op kon. De haat is overduidelijk.

  Like

 18. Jan zegt:

  Waar blijft die sniper?

  Oorverdovend stil bleef het, toen Antoinette Scheulderman, journalist voor Linda Magazine, Volkskrant Magazine en tafeldame bij DWDD, tijdens de inauguratie van de democratisch gekozen 45ste President van de US of A een tweet de wereld instuurde: “Waar blijft die sniper?”


  Na maanden van anti-Trump tweets, vroeg Antoinette Scheulderman zich af waar die sniper bleef. Het duurde niet lang voordat ze de tweet verwijderde onder het mom van ‘grapje’. ‘Onbegrepen humor’. Goedvolk humor want dat een sniper in sommige kringen als humor wordt gezien, geloof ik direct. Lachen! De kaarten liggen echter compleet anders als Annabel Nanninga dobbernegers beschrijft. Dan worden opdrachtgevers er zonder schroom erbij gehaald: ontslaan die racistische bitch! Xenofobe journalisten moeten we niet willen! Op NPO Radio 1 wordt over Annabelachtigen gepraat door oude mannen die irrelevant zijn want publicerend voor media die niet meer bestaan, maar ja, NPO hé?
  ….
  http://www.metronieuws.nl/columns/2017/01/waar-blijft-die-sniper

  Geliked door 2 people

 19. Jan zegt:

  Minister Ploumen dwarsboomt abortusplan Trump

  Minister Lilianne Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking is van plan een nieuw internationaal fonds op te richten om financiële tekorten van abortusorganisaties in ontwikkelingslanden te dichten. Daarmee wil ze een van de eerste maatregelen van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump teniet doen.

  http://www.ad.nl/binnenland/minister-ploumen-dwarsboomt-abortusplan-trump~a9eb299f/

  AD heeft duidelijk niet door wat er onder het terreurbewind van Hussein Obama gebeurde of neemt de Rode Bende in bescherming:

  Filthy Philadelphia abortion clinic, strewn with body parts, described as a “slaughterhouse.”
  http://israel-commentary.org/?p=6437

  Judge Closes Abortion Clinic of Doctor Who “Invented” Partial-Birth Abortions
  http://www.lifenews.com/2014/07/10/judge-closes-abortion-clinic-of-doctor-who-invented-partial-birth-abortions/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach, al die zelfmoordpogingen om toch maar het eeuwige rode leven te kunnen beërven…

   Over twee maanden bestaat die Lilianne Ploumen helemaal niet meer.

   Like

 20. Jan zegt:

  Trump dreigt met inzetten van FBI om het geweld in de steden de kop in te drukken. Linksvolk in de gordijnen en noemen dit fascisme en staat van beleg afkondigen.

  Trump Threatens to Send Feds to Protect Chicago Citizens From ‘Carnage’ of Out of Control Murderous Thugs

  De linksen:

  @realDonaldTrump Spoken like a true fascist.
  — Mike Elgan (@MikeElgan) January 25, 2017

  @realDonaldTrump Honestly, you make it sound like you’re about to march into Czechoslovakia.
  — Mark Pygas (@MarkPygas) January 25, 2017
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/trump-threatens-send-feds-protect-chicago-citizens-carnage-control-murderous-thugs/

  Like

 21. Jan zegt:

  De strategie van Democraten (leugenaars, terroristen, landverraders) na de verpletterende nederlaag tegen de Republikeinen: “Onze taak is het blanken die het niet met ons eens zijn de mond te snoeren”, lees: “Wij moeten de haat aanwakkeren tegen blanken”

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/dnc-chair-candidate-sally-boynton-brown-bashes-white-people-racially-charged-forum-video/

  Like

 22. Jan zegt:

  Hillary Supporter Chelsea Handler Goes Full Racist Against Immigrant Melania Trump

  Wat Joan Rivers over Handler zei: Chelsea Handler’s “An Ordinary Girl That Was F*cking Somebody High Up”

  “Number two, she’s fine, she’s ordinary. She’s not a genius. She’s an ordinary girl that was fucking somebody high up in the industry and they gave her a break and she’s doing okay. Whatever she is, she’s a drunk. I don’t wish her good luck, I don’t wish her bad luck. I don’t think she’s particularly funny. But don’t you come after me, you whore!”

  Like

 23. Jan zegt:

  Marksistiese Yahoo blijft doorgaan met hetze voeren: 1984 van Orwell en The Origins of Totalitarianism van Hannah Arendt vliegen de boekenwinkels uit

  En zo draaien de fascistische socialisme de zaak weer om en zijn de Republikeinen de fascisten en nazi’s
  https://www.yahoo.com/news/1984-sales-soar-alternative-facts-trump-claims-212946890.html

  Like

 24. Edjan zegt:

  Elke dag een portie Trumphaat. Elke dag een likje Wildershaat. Je wordt ermee wakker en je gaat ermee naar bed. Je zet de TV aan op het verkeerde kanaal en huppekee: een misdienaar van de Linkse Kerk (vroeger nieuwslezer genoemd) kijkt diep bezorgd en zegt ernstig dat het weer eens een zwarte dag is of een pikzwart betoog en als je pech hebt, halen ze Hitler er weer eens bij. Hel en verdoemenis. Ons zieleheil is in het geding of heet dat tegenwoordig werkgelegenheid?
  Het lijkt gvd vroeger wel, toen de katholieken ook de godverdomde dag in de weer waren met hun hel en verdoemenis. Ik heb toen uit protest mijn ziel aan de duivel verkocht voor een rol dubbelzoute drop en er nooit spijt van gehad. Maar nu zijn die verdomde katholieken weer helemaal terug, alleen heten ze nou D66, GL en zo. Het enige verschil is dat ze nu ook misdienaressen hebben. Sommige wel leuk om te zien als je het geluid uitdraait. Dat heet nu vooruitgang!

  Geliked door 2 people

 25. Marlies zegt:

  @Breinbrouwsels: Prettig een relativist te horen. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan…

  Geliked door 1 persoon

 26. Jan zegt:

  Eerste ‘celebrety’ door de politie opgepakt en geboeid afgevoerd wegens agressie:

  Crackpot Actor Shia LaBeouf Carted Away by Police While His Cult Chants “He Will Not Divide Us”

  LaBeouf attacked a man, pulled him off camera and hit him.
  The man called the police who swooped in to arrest the unhinged actor.
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2017/01/actor-shia-labeouf-carted-away-by-police-while-his-cult-chants-he-will-not-divide-us/

  Like

 27. Jan zegt:

  Killary kreeg 800.000 stemmen van niet-Amerikanen

  Based on national polling by a consortium of universities, a report by Mr. Richman said 6.4 percent of the estimated 20 million adult noncitizens in the U.S. voted in November. He extrapolated that that percentage would have added 834,381 net votes for Mrs. Clinton, who received about 2.8 million more votes than Mr. Trump.

  http://www.washingtontimes.com/news/2017/jan/26/hillary-clinton-received-800000-votes-from-nonciti/

  Like

 28. Jan zegt:

  Plan van Dems om Trump zo veel mogelijk aan te vallen in samenwerking met Fakeboek en om hem af te zetten

  Confidential 49 Page Memo From David Brock Shows Plans To Attack Trump Including Plans For Impeachment (Video)

  The memo contains plans for defeating Trump through impeachment, expanding Media Matters’ mission to combat “government misinformation,” ensuring Democratic control of the Senate in the 2018 midterm elections, filing lawsuits against the Trump administration, monetizing political advocacy, using a “digital attacker” to delegitimize Trump’s presidency and damage Republicans, and partnering with Facebook to combat “fake news.”

  http://freebeacon.com/politics/david-brock-memo-attack-trump/

  Like

 29. Jan zegt:

  Jesse Watters confronteert John Lewis met zijn uitspraak over Trump dat hij een onrechtmatige president is

  Zoals altijd, geen argument, gewoon wat schreeuwen. Daarom haat linksvolk conservatieven die altijd feiten aandragen.

  Like

 30. Jan zegt:

  Linksvolk/Dems nemen Trump’s kind als mikpunt van spot in ‘toneel’/’cabaret’

  After eight years of presidential children being off limits (to the point news articles about them disappeared after White House warnings), they are “fair game” now that a Republican is president. A headline about the play at the Chicago Reader makes that very point about young Barron Trump being “fair game”: Barron Trump is fair game in Barron Trump: Up Past Bedtime

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/comedian-behind-barron-trump-play-sick-psycho-trump-hater/

  Like

 31. Jan zegt:

  Dit is de ‘Democratische’ Partij, ofwel, de Nieuwe Fascisten: Minister van Onderwijs Betsy de Vos gehinderd om school binnen te gaan, vervolgens opgejaagd

  Secretary of Education Betsy DeVos was blocked from coming into a D.C. school today by protesters. pic.twitter.com/rnfAyKgJws

  — DC Maryland Virginia (@DMVFollowers) February 10, 2017

  After Sec. @BetsyDeVos was shoved by protesters, stopped from entering a DC school, she got into her car to leave – this is what happened. pic.twitter.com/aLCF0mJngi

  — FOX 5 DC (@fox5dc) February 10, 2017

  DeVos was reportedly SHOVED!… Then they CHASED HER CAR DOWN THE STREET!

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/education-secretary-betsy-devos-threatened-blocked-chased-car-outside-dc-school-video/

  Schiet eens op Trump, ik wil een regenbui van staal zien dat op dat linkse volk neerkomt

  Like

 32. Jan zegt:

  Henryk Broder on German TV discusses Trump

  https://vid.me/QnrZ

  Geliked door 1 persoon

 33. Jan zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich: Democraten blokkeren de schooldeur voor Republikeinen die zwarte kinderen willen helpen

  januari 1963, George Wallace blokkeert de toegang tot de universiteit voor zwarten in Alabama

  2017, Democraten blokkeren de toegang tot de openbare school voor Betsy de Vos omdat zij voor vrije keuze van school is

  Like

 34. Jan zegt:

  De arrogantie van de burritovreters kent geen grenzen: Mexicaanse presidentskandidaat Obrador komt naar Amerika om op Amerikaans grondgebied!!!! te protesteren tegen Trump

  The leader of the National Regeneration Movement in Mexico, Andres Manuel López Obrador, is getting ready to kick off a tour throughout the United States showing support for immigrants while attacking President Trump according to Univision.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/mexican-presidential-candidate-coming-u-s-attack-trump-protests/

  Geliked door 1 persoon

 35. Jan zegt:

  Cleveland Indians Pitcher komt uit voor Trump, tolerante socialisten wensen hem direct kanker toe

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/cleveland-indians-comes-trump-vile-leftists-tell-get-cancer/

  Like

 36. Jan zegt:

  Waarom socialisten het verdienen gehaat, bestreden en uitgeroeid te worden

  Docent islamitische studies: slavernij is prima en verkrachtingen ook


  Brown’s lecture was supposed to revolve around slavery in Islam, but the lecturer moved its focus to criticize the United States, United Kingdom and China. Brown described slavery in these non-Muslim societies as brutal, which they were, but lauded the historically inhumane practice in Arab lands and Turkey.

  By Ian Miles Cheong | 12:17 pm, February 10, 2017

  A professor at Georgetown University is teaching his students that men do not need consent to have sex with women, and that slavery is justifiable under Islamic teachings.
  Professor Jonathan Brown

  Islamic Studies professor Jonathan Brown recently lectured at the International Institute of Islamic Thought, where he shared his alarming beliefs with students in attendance in his lecture, “Islam and the Problem of Slavery.” Freelance writer Umar Lee expressed his shock over the 90-minute lecture, which included explicit endorsements of rape and slavery.

  Brown himself uploaded the lecture to YouTube.

  According to Lee, Brown’s lecture was supposed to revolve around slavery in Islam, but the lecturer moved its focus to criticize the United States, United Kingdom and China. Brown described slavery in these non-Muslim societies as brutal, which they were, but lauded the historically inhumane practice in Arab lands and Turkey.

  “Indeed, according to Brown, slaves in the Muslim world lived a pretty good life,” wrote Lee. “I thought the Muslim community was done with this dishonest North Korean style of propaganda. Obviously not.”

  Brown decried the use of prison labor in the United States and highlighted other problems inherent in Western society, but refused to address the abuse of foreign laborers in the Gulf or the ghastly treatment of prisoners in the Middle East. It was a one-sided lecture that glorified his religion while demonizing Western society.

  The Islamic Studies professor said that in Muslim societies, “slavery wasn’t racialized,” unlike the United States. Lee points out that this is untrue, given that in the Arab world, black people are referred to as “abeed,” the Arab word for “slave.”

  Brown stated that slaves were “protected by Sharia,” omitting the various atrocities committed by slave-owners. Girls and women were forced into the sex trade and their male counterparts were often castrated.

  “In general you don’t find the brutality that you see in American slavery,” said Brown, who described the historically common practice as “investments” and “walking venture properties” for slave-owners.

  The soft-pedaling and revisionism of historical atrocities is deplorable, to say the least.
  ….

  http://heatst.com/culture-wars/georgetown-islamic-studies-professor-slavery-ok-so-is-non-consensual-sex/

  Like

 37. Jan zegt:

  Amerikaanse Guy Verhofstadt

  Like

 38. Jan zegt:

  Haat tegen leden van Trump regering opgevoerd door New York Times en CBS: afgehakte hoofd van Trump’s adviseur Stephen Miller

  CBS Television show The Late Show with Stephen Colbert featured a segment that showed Miller about to have his head bashed in with a baseball bat, as a mental patient about to be given electro-shock therapy and with his severed head on a pike.

  The New York Times gleefully posted a screen image of Miller’s severed head from Colbert and declared Miller “Public Enemy No.1”

  White House adviser Stephen Miller became Public Enemy No. 1 with a few late-night hosts on Monday https://t.co/cc4nseYxq0 pic.twitter.com/OAFIlKw1j0

  — The New York Times (@nytimes) February 14, 2017
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/cbs-ny-times-incite-violence-stephen-miller-show-trump-advisor-severed-head-pike/

  Like

 39. Jan zegt:

  CNN: Adele won van Beyonce omdat racisme in het spel is

  CNN is at it again playing the race card to stir up controversy. Adele and Beyonce were both nominated for song of the year, record of the year and album of the year. Adele won all 3 categories taking home 3 Grammy’s on Sunday so of course it’s racism, not talent that won her the awards according to CNN.

  CNN’s headline reads, “Is Racism Why Adele Beat Beyonce At The Grammy’s?” Really CNN?
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/cnn-suggests-racism-reason-behind-adele-grammy-win-beyonce/

  Carlos Santana: Beyonce kan helemaal niet zingen.

  Dat rotwijf is overigens aanhanger van de terreurorganisaties BLM en Black Panters

  Beyoncé unleashes Black Panthers homage at Super Bowl 50
  https://www.theguardian.com/music/2016/feb/08/beyonce-black-panthers-homage-black-lives-matter-super-bowl-50

  Like

  • elisah zegt:

   Beyoncé, die nu zwanger is, laat zich steeds weer fotograferen terwijl ze poseert als de heilige maagd Maria.
   Op deze megalomane manier doet ze alsof ze zelf de heilige Maria is, die in verwachting is van het kindje Jezus.
   Moeten wij soms denken dat de zwarte messias uit deze psychotische beyoncé geboren gaat worden?
   Zelfs historische kunstwerken/schilderijen die door blanken gemaakt zijn, worden gekopieerd met zichzelf als zwarte vrouw in die foto’s.
   Wanneer een blanke zich als zwarte verkleed is de wereld te klein en is het zgn racisme, deze beyoncé echter, probeert de geschiedenis en christelijke religie in het zwarte te herschrijven en vervalsen.
   Het gekke is dat niemand dat inziet of opvalt, zijn ze nou zo dom of ben ik te slim voor ze?

   Like

   • elisah zegt:

    Ik ben eens op internet gaan zoeken naar byoncé en zie een bericht uit Australië waar een kunstenaar de afbeelding van haar, als zwangere heilige maagd in bh en onderbroek, als enorm schilderij op een muur heeft geschilderd.
    Die muurschildering is daarna beklad met verfbommen en volgens de kunstenaar is dit gedaan door feministes….? Deze feministes zouden volgens hem vinden dat die afbeelding de pornocultuur verheerlijkt.

    Like

 40. Jan zegt:

  Twee docenten ontslaan vanwege hun pro-Trump opmerkingen aangezien de schoolleiding voor illegalen, criminelen is, ook wel: diversity and inclusiveness’ genoemd

  DeKalb County Schools Superintendent Stephen Green issued the statement after Trump’s executive orders banning travel temporarily from seven Muslim countries. In it, Green delivered a stern warning to teachers and staff: Any comments made inside or outside the classroom must line up with the school district’s commitment to diversity and inclusiveness.

  Eigen mening is terreur aldus de geschifte leiding

  http://www.wnd.com/2017/02/schoolteachers-fired-for-pro-trump-remarks/

  Like

 41. Jan zegt:

  Paul Sperry: Obama Has Trained Tens of Thousands of Leftist Organizers at Alinsky Camps

  Like

 42. Jan zegt:

  Socialist slaat vrouw van 71 bewusteloos omdat zij pro Trump is

  A 71 year-old female staffer for Rep. Dana Rohrabacher (R-CA) was knocked unconscious by far left protesters at his office on Valentine’s Day.

  Rohrabacher Staffer, 71, Knocked Unconscious By Protestors Delivering Cards https://t.co/wJm7PC9Sls pic.twitter.com/BQfUWcitGl

  — getliquidized (@getliquidized) February 15, 2017

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/71-year-old-female-gop-staffer-knocked-unconscious-far-left-protesters/

  Like

 43. Jan zegt:

  Student Suspended For Recording Prof Who Said Donald Trump’s Election Was ‘An Act Of Terrorism’

  Alles gelogen

  Like

 44. Jan zegt:

  Lt. Col. Tony Shaffer Reveals Who Was ‘Directly’ Behind Mike Flynn Phone Call Leaks

  Like

 45. Jan zegt:

  Amerikaanse socialist van Hillary-team scheldt weduwe van gedode Navy Seal uit. Ex Seal onderneemt actie, laffe socialist wist gauw zijn tweet, maakt nieuw profiel. Te laat, wordt ontslagen

  Like

 46. Jan zegt:

  Ook de communistische google kan de haat tegen Trump niet achterwege laten: van iedere president een flatterende foto behalve van Trump

  https://www.google.nl/#q=us+presidents&*
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/google-search-presidents-reveals-flattering-photo-every-president-except-potus-trump/

  Bing (Microsoft) gedraagt zich niet kinderachtig
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Presidents_of_the_United_States

  Like

 47. Jan zegt:

  Twitter heeft een account waarop socialisten hun moordaanslagen op Trump en Pence kwijt kunnen, inclusief de gefotoshopte foto’s

  SICK! Twitter Allows Graphic Assassinate Trump and Pence Account

  Twitter is allowing, as of this writing, an account dedicated to assassinating President Donald Trump and Vice President Mike Pence that features as the header image a doctored photo showing Trump dead from gunshot wounds to the head and chest. The account also features photos of purported sniper rifles purchased with the claimed intent of killing Trump and Pence.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/sick-twitter-allows-graphic-assassinate-trump-pence-account/

  Like

 48. Jan zegt:

  Verslaggever die Trump’s belastingaangifte aan beroepsleugenares Rachel Maddow doorspeelde verkondigt nu dat Melania Trump een pornoactrice is.

  Like

 49. Jan zegt:

  Totaal geschifte McCain beschuldigd Rand Paul in de Senaat van samenwerking met Putin

  Die gek had doodgeschoten moeten worden door de Vietnamezen tijdens de Vietnamese oorlog

  Geliked door 1 persoon

 50. Jan zegt:

  Rachel Maddow’s Epic Trump Tax FAIL!

  Like

 51. Jan zegt:

  Snoop Dogg is a Complete Idiot

  Like

 52. Jan zegt:

  Geschifte Chris Matthews laat zien hoe geschift linksvolk is:

  Chris Matthews Compares Jared Kushner and Ivanka Trump to Saddam Hussein’s Kids

  Like

 53. Jan zegt:

  Linksvolk valt Pence aan omdat hij zijn vrouw loyaal is

  The Washington Post re-ran a piece on V.P. Mike Pence and his wife, Karen. It was revealed in the article that Mike Pence has a strict rule about not dining alone with other women when his wife isn’t present…

  It’s comforting to know that the same liberals who are bashing Mike Pence for his conservative values, praise men like JFK and Bill Clinton who cheated on their wives while they were President. They also praise men who cut off their genitals and wear make-up and dresses. Let that sink in.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/disgusting-leftists-attack-v-p-mike-pence-loyal-wife/

  What Mike Pence’s unwillingness to share a meal alone with a woman who isn’t his wife means. There are only a few possibilities. First…/1

  — Paul Waldman (@paulwaldman1) March 29, 2017

  His faithfulness to his wife is so tenuous that he thinks that if he eats with another woman, he’ll probably have sex with her. Or…/2

  — Paul Waldman (@paulwaldman1) March 29, 2017

  He’s afraid that if he has that meal, the woman will fall in love with him or accuse him of raping her. /3

  — Paul Waldman (@paulwaldman1) March 29, 2017

  No wonder there are never any women in the White House photographs. Mike Pence is terrified that he might have sex with one by accident.

  — Anand Giridharadas (@AnandWrites) March 29, 2017

  The implication of his position is that, were his wife not there, Mike Pence at a party with alcohol wouldn’t be able to restrain himself.

  — Anand Giridharadas (@AnandWrites) March 29, 2017

  Er is iets ‘fucking wrong’ met linksvolk, zou een normale Amerikaan zeggen

  Like

 54. Jan zegt:

  Voorzitter DNC, Perez: Trump heeft de verkiezingen niet gewonnen

  Debiel juichend volk. Zullen wel zelfhatende blanken zijn en een hoop latinoshit zoals Perez zelf die enkele maanden terug de opmerking maakte dat blanken benadeeld dienen te worden omdat zij blank zijn: http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/tom-perez-white-people-not-entitled-protection-voting-rights-act/

  Like

 55. Jan zegt:

  Violent Leftists Vandalize Trump National Golf Club in Virginia

  The far left activists spray-painted “resist” in the turf and used bleach to kill the grass.

  https://t.co/d58IzibRXy Trump National #Golf Club Vandalized https://t.co/Rilx5HOOus #pgatour #golfnews pic.twitter.com/9wLWwF28mh

  — GolfHub24 (@GolfHub24) April 4, 2017
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/violent-leftists-vandalize-trump-national-golf-club-virginia/

  Like

 56. Jan zegt:

  Vergadering van Democratische Partij van Californië tijdens bijeenkomst: “Trump, val dood, val dood”

  California – The classless Democrats gathered in Sacramento for a state convention on Saturday. They had some harsh words for the President as they chanted, ‘F*** Donald Trump!’.

  video/1

  video/1
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/ca-dem-chair-together-now-fck-donald-trump-crowd-holds-two-middle-fingers-video/

  Like

 57. Jan zegt:

  ‘Trump’ Assassinated in NYC Production of Shakespeare’s ‘Julius Caesar’ (VIDEO)

  During a production at New York City’s Shakespeare in the Park Festival, an actor playing Julius Caesar but dressed as a Donald Trump lookalike (complete with a Slavic accented wife) was stabbed to death in the third act, mimicking a Trump assassination.

  En direct vinden dat zij, linksvolk, slachtoffer zijn:
  In a statement on the Public Theater website, Eustis says Shakespeare’s work “is about how fragile democracy is. The institutions that we have grown up with … can be swept away in no time at all.”

  http://news.nationalpost.com/arts/on-stage/trump-lookalike-assassinated-in-nyc-production-of-julius-caesar

  Like

 58. Jan zegt:

  Republikein Steve Scalise neergeschoten tijdens honkbaltraining omdat hij Republikein is

  Steve Scalise, een van de kopstukken van de Republikeinse partij, is tijdens een honkbaltraining met Republikeinse Congresleden in zijn heup geschoten. Behalve Scalise zouden er nog vier gewonden zijn. De vermoedelijke dader, James Hodgkinson, overleed later in het ziekenhuis aan de verwordingen die hij opliep toen hij door de politie werd neergeschoten.

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/prominent-republikeins-congreslid-neergeschoten-tijdens-honkbaltraining~a4500782/

  Like

 59. Marlies zegt:

  @Jan 9:52 Interessante link, Jan. Thanks.

  Like

 60. Jan zegt:

  Loretta Lynch wil slachtingen in de straten van Amerikaanse steden

  Like

 61. Jan zegt:

  Photo of the Week=> Feral Liberal ‘Actors’ Approach Jewish Laura Loomer… Knives Drawn

  Like

 62. Jan zegt:

  N. a.v. het stompzinnige stuk waarin Trump wordt vermoord: Anti-Violence Protester Laura Loomer on Hannity: Caesar Play Was ‘Assassination Porn’ (Video)

  Like

 63. Jan zegt:

  Socialisten hopen dat Trump’s Mar-a-Lago Property door Irma verwoest wordt

  I hope Mar-a-Lago gets completely destroyed.
  — Gianfranco Farruggia (@npoprofessor) September 9, 2017

  #HurricaneIrma Don’t lose hope, liberals: Mar-a-Lago may still get a lot of water damage. Keep your fingers crossed!
  — Mimi (@mimimayes13) September 9, 2017

  launch a nuke into the eye of irma, but only once the eye is over mar-a-lago
  — The Snarky Bastard (@Snarky_Bastards) September 9, 2017

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/09/liberals-still-hoping-praying-trumps-mar-lago-property-gets-destroyed-irma/

  De Rode Taliban en de Groene Khmer hebben toch een sosjaal programma, een opbouwende visie op de toekomst?

  Like

 64. Jan zegt:

  Socialisten kunnen maar 1 ding meer: haat aanwakkeren tegen blanken en Republikeinen: rij kinderen dood

  Democrats’ Latest TV Ad=> Republicans Run Down Children in Pickup Truck with Confederate Flag (VIDEO)

  Like

 65. Jan zegt:

  Aanklager van Trump Beverly Young Nelson geeft toe dat zij de handtekening van rechter Moore heeft vervalst om zijn verkiezing in zijn nadeel te beïnvloeden

  ……..

  Beverly Young Nelson, one of the women accusing GOP Senate candidate Roy Moore of sexual misconduct, tells @GMA it “sickens” her to think what might happen if Moore is elected. https://t.co/wuEGWr0kng pic.twitter.com/lcp5OY4x3A

  — ABC News Politics (@ABCPolitics) December 8, 2017
  …….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/12/called-gloria-allred-accuser-admits-tampered-roy-moores-yearbook-signature-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s