Amsterdamse gemeenteraad bezorgd over mishandeling tijdens koranlessen

screenshot_30

(Door: Annabel Nanninga)

Eerder onderzoek hiernaar mislukte ‘omdat moskeeën niet meewerkten’

In het Parool vandaag aandacht voor de bevindingen van Amsterdams VVD-raadslid Samira Bouchibti, die tijdens de lessen die zij op scholen geeft er achter kwam dat er stelselmatig kinderen worden mishandeld tijdens koran-lessen:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Amsterdamse gemeenteraad bezorgd over mishandeling tijdens koranlessen

 1. BertG. zegt:

  Kan hier niet warm of koud van worden.
  Als je het onderwijs hier toe laat, importeer je ook de les methodes zo als ze gewend zijn.
  En ik denk ook niet dat die ouders daar erg mee zitten dat hun zoon of dochter af en toe een tik krijgt.
  Dat hoort er nou eenmaal bij in dat soort onderwijs.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja hoor: Dat zo’n meldcode er automatisch al overal zou moeten komen, waar islamitische scholen -en koranscholen worden opgericht, is van meet af aan al duidelijk geweest, Dames en Heren van de Gemeenteraad! Oh, U wist dat niet? Dan weet U het nú!
  Ik had eigenlijk nog een ander voorstel en dat is: Die hele islam, al zijn volgelingen inbegrepen, het land uit donderen, dan is er meteen wat dát betreft ook weer een hele zorg minder. Wat denkt U ervan?

  Geliked door 2 people

 3. Met recht, de koran wordt er gewoon in getimmerd bij die kinderen.

  Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Maar omdat de islafieten de zaak afdekken, wordt er niets tegen deze vorm van kindermishandeling gedaan, toch? Het is weer het oude liedje.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Pas maar op straks wordt je weer uitgemaakt voor discriminatie, door al die betweters met hun islam filter ingebouwd

  Like

 6. Karen zegt:

  Boeiend, zal mij aan m’n reet roesten of ze tijdens de koranles mishandeld worden. Heb anders nog wel een gouden tip, gewoon niet meer naar koranles gaan, is toch allemaal flauwekul.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Fijn, dat het de Amsterdamse gemeenteraad zorgen baart dat er moslimkinderen worden afgetuigd, toch?

  Dat zal die kinderen helpen. Zouden de gemeentraadsleden er verder ook nog iets aan doen?

  Ik ben bang van niet.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Wat wil je, islam en koran-onderwijs is de kat op het spek binden, is niet de eerste keer dat lijfstraffen naar buiten komen.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De gemeenteraad Amsterdam maakt zich zorgen over het gebruik van geweld tijdens koran lessen. Moet ik nu lachen of huilen. Laat duidelijk zijn dat islam en geweld onafscheidelijk zijn. De islam voedt zijn onderhorigen nu eenmaal niet op tot dialoog. Punt uit af. Zij die iets anders beweren moeten hun roze bril afzetten. Geweld is in de islamitische wereld de normaalste zaak van de wereld. De islamitische vader gaat geen opvoedkundig gesprek aan met zijn dochter of zoon. De islamitische vader verkoopt een dreun. Eigenlijk bemoeit een islamitische vader zich nauwelijks met de opvoeding. Ze zijn er mischien wel die dat doen, maar juich niet bij een enkel exemplaar. U kent het spreekwoord van die zwaluw. De algemene tendens is dat ze afwezig zijn tijdens het opvoeden en alleen in aktie komen als ze een dreun moeten verkoopen. We wilden toch met z’n allen culturele diversiteit en Geert Wilders is een grote rascist. Nou dan wat zitten jullie nu te grienen. Helemaal niet nodig geniet jullie diversiteit van links tot groen en over de regenboog kleur weer terug.

  Maar nu even iets anders. Waar ik me zorgen over maak is niet de tik in de Koran les, waar ik me zorgen over maak is de invloed van de koran op jonge mensen. Deze invloed is zo groot en zo funest dat met voorrang de koran verboden moet worden in Nederland en ver daarbuiten.

  Like

 10. Anna zegt:

  Harde ” discipline ” hoort bij Koran scholen….. ik heb het zelf in Turkije gezien…. dit schijnt inherent te zijn aan deze manier van onderwijzen….. discipline en met harde hand straffen…. het was zielig om te zien hoe de kinderen met grote tranen in hun ogen de Koran in het Arabisch moesten leren.
  Ze konden het niet en werden hardhandig gestraft. Vreselijk!!!

  Like

 11. tippelaar zegt:

  voor de islamkinderen vind ik het niet erg dat ze geslagen worden. Wel vind ik erg dat deze kindermishandeling door justitie niet ambtshalve vervolgd wordt. Is geen aangifte van wie dan ook voor nodig. Typisch. Is dat nou met 2 maten meten? Haal de blindoek van vrouwe justitie maar weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s