CITAAT

screenshot_36

Net zoals het vee, dat in gevangenschap werd geboren, niet kan begrijpen wat vrijheid betekent, kan ook de mensheid, die in de leugen werd geboren, niet herkennen wat waarheid is.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CITAAT

 1. Ivan Chapka zegt:

  Een waarheid als een koe.

  Like

 2. Astrid zegt:

  Een koe die de helft van het jaar op stal staat en in de lente weer naar buiten mag, weet echt wel dat buiten veel leuker is dan binnen. Niet het weten vanuit intellect, want dat onderscheidt de mensheid van de dierenwereld, maar weten vanuit het gevoel.

  Voor wat betreft de jeugd die in de EU-leugens en islam-agressie opgroeit, met linkse ouders, een links schoolbeleid en linkse media, ligt het allemaal wat moelijker. Er is dan ook veel verwarring onder hen en de psychische hulpverleningsindustrie tiert er al decennia welig bij. Als je dan ook nog linkse ouders hebt, dan moet je je inzichten helemaal van jezelf hebben, tenzij je op internet neutrale nieuwsgaring vindt en daar je inzichten met andere gebruikers opdoet. Daarom haten de bezetters het internet en proberen ze er op alle mogelijke manieren slotjes op te zetten.

  Het is een kwestie van tijd tot ook de links gehersenspoelde kinders tot een bepaald inzicht zullen komen t.a.v. het zwarte fenomeen islam. Iedereen kent inmiddels wel iemand die persoonlijk ellende vanuit die hoek heeft ervaren. We wachten dus eigenlijk op al die naivelingen, die de boel nu nog ophouden met hun wereldvreemde ‘wereldverbeterbeelden’. Het is feitelijk wachten op de klappen die ook zij op een moment gaan krijgen en die hun de ogen zullen openen. Wat zullen ze perplex staan, wanneer hun aangeleerde wereldbeeld één grote linkse leugen blijkt.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Moslims hebben nooit geleerd zelfstandig te denken. Een enkele uitzondering daargelaten. Moslims blijven dus dieren die nooit buiten zijn geweest en daarom altijd kuddedieren zullen blijven

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Ik kreeg recent geleden via mijn email berichten binnen van Avaaz die betrekking hadden op de Telegraaf en de rechts-populisten in Europa en waarin zij mij vroegen of ik de petitie daarover wilde ondertekenen daar de Telegraaf een soort nazi-krant zou wezen en de rechts-populisten een soort rechtsextremisten of neo nazi’s waren die een groot gevaar zouden zijn voor Europa.
  Ik voelde me echter, en daarin zal ik Avaaz zwaar moeten teleurstellen en ook precies duidelijk maken welke redenen ik daar voor had, niet gemotiveerd om deze petities te tekenen omdat een aantal dingen lijken te ontbreken wat dat haatzaaien betreft en er niet met twee maten wordt gemeten.

  1. Als Avaaz vindt dat de rechts-populisten in hun ogen haat en racisme zaaien, waarom ondernemen zij dan geen actie tegen de radicale islam, moslimextremisten en aanverwante figuren die nog veel meer haat zaaien en bomaanslagen en moorden in Europa niet schuwen?
  De “nazi-krant” de Telegraaf was tijdens WO II anti-Duits en veel nazi’s waren daarbij trouwe bondgenoten van moslimextremisten waarvan sommigen zelfs Adolf Hitler verheerlijken!

  2. Avaaz schilderen Geert Wilders, Marie Le Pen, Donald Trump e.a. gewoon af als een stel levensgevaarlijke haatzaaiers die Europa bedreigen maar hebben zij dan soms de plannen om alle moslims en asielzoekers hier in Europa met miljoenen om te brengen? De twee eerstgenoemden hebben nog niet eens een leger of SS-Einsatzgruppen tot hun beschikking laat staan vernietigingskampen!

  3. Wilders en Le Pen willen zowel Nederland als Frankrijk uit de EU hebben die gewoon een log monster is en door de verschillende groepen Europeanen totaal NIET is te verenigen. Bovendien kost de EU ons al miljarden per jaar waar we nauwelijks iets voor terug krijgen en zo wel; dan is het vaak een sigaar uit eigen doos!

  4. De EU en links schilderen talloze mensen in Europa, die zij als populisten zien, af als racisten, xenofoben, nazi’s en moslimhaters wat ze meestal niet eens zijn en verkeerd gedrag van bepaalde groepen economische “asielzoekers en vluchtelingen” (zij die werkelijk voor oorlog en honger op de vlucht zijn reken ik natuurlijk niet mee) wordt gewoon genegeerd.

  5. De meeste linkse politici gedragen zich als een soort van blauwe jakhalzen (uit een Indische fabel) daar zij vreemden boven hun eigen soort verkiezen en de eerstgenoemden teveel voortrekken en pamperen wat juist enorm veel afkeer doet oplaaien bij de autochtoonse Europeanen.

  6. In Nederland en andere Europese landen worden traditionele feestdagen en creaturen hiervan (Zwarte Piet en monsieur Cannibale in de Efteling) opeens als racistisch beschouwd wat voorheen decennia’s lang NOOIT gebeurde! Men wil deze feestdagen en Zwarte Piet afschaffen waar degenen die hierachter zitten totaal niets aan hebben. Wie echter de islam beledigt of aan de kaak stelt wordt meteen als zondebok beschouwd en men veroordeeld totaal niet de uitwassen van sommige haatzaaiende imams, criminele allochtonen of degenen die zowel joden, homo’s, christenen en vrouwen uitschelden, bedreigen, belagen, mishandelen of zelfs willen doden!

  Kortom, als datgene wat ik heb aangekaart niet erg goed bij Avaaz overkomt dan zal ik geen petitie ondertekenen en om eventueel niet zelf te worden beschuldigd van datgene wat ik opnoemde: ik heb zelf voor 25% allochtoons bloed (Surinaams) en ik ben bovendien voor de volle 100% GEEN racist, xenofoob, neo-nazi, racist, rechtsextremist, linksextremist, communist, bolsjewist, Stalinist, socialist, sociaal-democraat, moslimextremist, grootkapitalist, kolonist, antisemiet etc. maar een gewone sterveling MET fouten en tekortkomingen en ik zal, gelijk zoals dat in de bijbel werd gezegd, tot stof wederkeren daar ik ook uit stof ben gemaakt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s