EU wil Libië afsluiten, want ‘anders winnen de populisten’

screenshot_26

(Door: Tom Reijner)

De Europese Commissie wil de stroom migranten, die vanuit Libië naar Europa komt, nog voor de zomer helemaal droogleggen. Anders zouden Marine Le Pen en Geert Wilders er straks wel eens met de buit vandoor kunnen gaan tijdens de verkiezingen in respectievelijk Frankrijk en Nederland.

De EU is bang dat, wanneer de migratiestroom niet aan banden wordt gelegd, de ‘kernwaarden van de EU ernstig in gevaar komen’, schrijft De Volkskrant.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", "Vluchtelingen", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, lafheid, Libië, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op EU wil Libië afsluiten, want ‘anders winnen de populisten’

 1. Mary zegt:

  Toch wel frappant dat ze in geval van stemangst ineens de stroom uitvreters tegen kunnen houden. Als de verkiezingen geweest zijn zullen ze extra boten van Frontex inzetten om de “schade” weer in te halen.

  Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Dus nu kan het ineens wel, alleen uit angst dat Geert Wilders en Marine Le Pen anders winst zouden boeken bij de verkiezingen, als de mensen nu hun verstand maar gebruiken en Wilders en Le Pen aan een grote winst helpen want zonder hen blijven de asielzoekers toestromen. Wat een onbetrouwbaar zootje daar bij de EU maar dat wisten we natuurlijk allang.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Wat hebben die zogenaamde kernwaarden van de linkse elite en de Gutmenschen ons dan gebracht ? Zij hebben het stierelef onze verworvenheden op te offeren voor hun zogenaamde hoogstaande kernwaarden, zodat onze maatschappij ten onder gaat.

  Kernwaarden ? Laat me niet lachen, hoe durven ze !

  Like

 4. Jean zegt:

  Iedereen weet intussen wel dat de PVV, FN, FPÖ, AfD, VB enz. de enige redding van ONS Europa inhouden en hopelijk geven de Europeanen hun stem aan die partijen zo niet worden wij vernietigd door de lafaards in dat EU gedrocht. Vertrouw NOOIT EU huichelaars.
  Als we nu die leeglopers, klaplopers, volksverraders en zakkenvullers in dat EU gedrocht wegjagen en opsluiten voor minimaal 20 jaar en dat gebouw dan gebruiken voor “Europese” daklozen dan heeft dat gebouw tenminste een positief doel.
  Wij moeten het goede voorbeeld van D Trump volgen en onze Onafhankelijkheid opeisen en onderling onderhandelen met onze buurlanden over wat we samen willen doen maar zonder dictators en met gesloten grenzen zodat er niemand meer door kan komen die wij niet nodig hebben.
  Wij moeten heel snel gaan ingrijpen want de chaos gecreëerd door die EU troep is catastrofaal voor ONZE gemeenschap, op geen enkel punt hebben die huichelaars rekening gehouden met ONZE normen & waarden en dat moeten we herstellen in ons voordeel w.w.z. die EU troep totaal uitschakelen.
  Politiekers staan ten dienste van de burgers en nooit andersom dus nu “de democratie” invoeren w.w.z. de politiekers voeren uit wat de meerderheid van het volk eist en dat is dadelijk beginnen met het verbieden en verwijderen van alles wat met islam te maken heeft want islam is een achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij die aanzet tot geweld, vrouwen vernederen, kinderen misbruiken en die praktijken zijn in strijd met onze seculiere wetten.

  Like

 5. Daar zijn ze dan wel een beetje laat mee.

  Like

 6. Johan zegt:

  Reden te meer om op de populistische partijen te gaan stemmen. Want aks dit de enige motivatie van de EU is, om de ‘vluchtelingen’-stromen in te dammen, is het wel bijzonder triest gesteld met het denkvermogen van de Brusselse politici.

  Like

 7. Fred zegt:

  Wàt een kul argument dat anders de populisten winnen..
  Libië had al lang afgesloten moeten zijn om de Europese bevolking te beschermen.
  Daar zou het om moeten gaan.
  En dat die door het volk niet gekozen commissie zo snel mogelijk ophoepelt wegens volledige incompetentie.
  Net als de hele EU.

  Like

 8. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  tjeetje, wat een “daadkracht” plotseling ?
  en dan NA de verkiezingen extra boten inzetten voor frontex om de “vluchtelingen” 2 x zo snel op te halen !
  .
  trap er niet in mensen, totaal ongeloofwaardig en te laat….

  Like

 9. Bas zegt:

  En als de verkiezingen gehouden zijn, gaan de grenzen weer wagenwijd open en begint het zelfde liedje van voren af aan. Neen, vertrouwen kun je anti-populisten niet.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Wat een lachertje “Kernwaarden” ???? Hebben ze die ooit gehad dan ???? Dat stel fascistische imbecielen !!

  Like

 11. Steven zegt:

  Tja..en na de verkiezingen als de RODEN weer hebben gewonnen gaan de bootjes weer varen om iedere mossel uit Libië hierheen te halen.
  En uiteraard gaan daar weer een hele hoop mensen intrappen in dit soort spelletjes…want Nederlanders zijn nou eenmaal DOM!!

  Like

 12. Pingback: Rechtsaf doorzee

 13. kraftavilqa zegt:

  Wat een sumpers, ze zetten zichzelf wel goed in d’r lui hemd zie hun daar staan met hun volgescheten onderbroeken en hun vette smoelen. Blijkbaar snaoppen die habbezakkers nog steeds niet dat ze de invasiecriss zelf hebben laten ontstaan en laten dooretteren maar nu het gepeupel zich lijkt te willen gaan ontdoen van het verstikkende en verlammende policorisme zien ze opeens een existentiële crisis opdoemen. Zoals ik al begon wat een stumpers.

  Like

 14. Giny zegt:

  Ze geven gewoon toe dat ze zelf fout bezig zijn geweest en nog!
  Maar ja, voor geld doen ze alles en daar gaat het bij hun om, niet om
  mensenlevens te redden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s