Geniepige CDA en VVD steunen stiekem Europese belastingen, een Europees leger, en een hogere EU-begroting

screenshot_37

(Door: Michael van der Galien)

Hoewel deze partijen zich in Nederland zelf voordoen als relatief eurosceptisch blijken ze er in het Europees Parlement heel andere denkbeelden op na te houden. De CDA en VVD zijn daar namelijk akkoord gegaan met plannen om Brussel groter en machtiger dan ooit te maken. Geen Haagse CDA- of VVD-haan die ernaar kraait.

Vergis je niet: dit is hoe de VVD en het CDA al jarenlang in Europa rollen. In Nederland doen ze zich voor als relatief eurosceptisch, maar in het Europees Parlement gaan ze akkoord met elk plan om Brussel groter en machtiger te maken. ‘Meer, meer, meer Europa’ is daar het devies van de christendemocraten én de nep-liberalen.

screenshot_38

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, CDA, Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

12 reacties op Geniepige CDA en VVD steunen stiekem Europese belastingen, een Europees leger, en een hogere EU-begroting

 1. Bas zegt:

  Soepballen dromen van een gehaktbal.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Jammer, dat dit soort zaken nooit in de “kwaliteitsmedia” verschijnen. Maar ja, die is dan ook door en door verrot !!!!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Stelletje smerige aasgieren, smerige ratten.
  Van de VVD wisten we al dat alles wat ze vertellen een grote leugen is.
  Van de gristenen voor allah hadden we het kunnen weten, een club van vleesch noch visch, een club die ons al meer dan 40 jaar belazert met mooie praatjes. Ik hoop dat ze ook op 10 zeteltjes uitkomen de ratten.

  Like

 4. Als we het onze kinderen niet meer uit kunnen leggen, is het tijd voor verandering, even een teiltje halen…

  Like

 5. Thoth zegt:

  Dat is allang zo. Eerst Balkenellende die tegen de meerderheid van een referendum instemde met EU en onlangs Rutte wat betreft Oekraïne, waar ook een meerderheid tegen was, die ineens van de |EU een aspirant-lid werd. Klojo’s zijn het. We moeten er vanaf. Ik hoop dat beiden (en nog meer) op 15 maart worden tot een minimum worden teruggebracht.Het zijn partijen van de vorige eeuw. We worden belazerd waar we bij staan.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Ach Buma…ferme taal uitslaan over de EU, islam en asielpolitiek. Hij is pas een echte wolf in schaapskleren. Kijk eens naar de CDA promotiefilmpje dat regelmatig vertoont wordt op tv; er is niets van die spierballentaal in terug te vinden.

  Like

 7. Leo zegt:

  15 maart

  Volk wordt staat !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Wat een stelletje gluipers.

  Like

 9. dees zegt:

  Je ziet dat de gammele trein EU ongestoord gewoon door dendert, lokale klootzakjes als Buma, Rutte en al die andere suf gerukte vazallen van één Eu zouden hun moeder nog opofferen om deze heilloze weg naar de ondergang gaande te houden.
  Eergister nog een trieste docu gezien wat er werkelijk in Griekenland aan de hand is (nee, hij ging niet over dat immigrante tuig) De echte vluchtelingen bivakkeren in Jordanie, Libanon en Turkije.
  En met de aanwas van de geestelijk arme Islam-aanhangers zal het Noorden van de EU het zelfde lot ondergaan. Laat dat maar aan de EU over.

  Like

 10. Giny zegt:

  Veel mensen zijn gecharmeerd van Pieter Omzigt, hij gooit vaak proefballonnetjes op,
  maar stemt vrolijk met de huichelaars mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s