Gratis eersteklas medicijnen voor asielzoekers, arme Nederlanders krijgen tweedehands pillen

screenshot_47

(Door: Michael van der Galien)

Gisteren twitterde PVV-Kamerlid Reinette Klever dat asielzoekers gratis en voor niets medicijnen krijgen van Vadertje Staat. Maar klopt dat wel? Ja, zegt GeenStijl, dat snel even een Fact-check heeft uitgevoerd.

Het Algemeen Dagblad berichtte gisteren dat veel huisartsen tegenwoordig overgebleven medicijnen “opsparen” voor zieke Nederlanders die de steeds maar weer stijgende zorgkosten niet kunnen betalen. Het was een schrijnend verhaal. Blijkbaar is de ‘onzichtbare armoede’ in ons land veel groter dan de gevestigde politieke partijen willen toegeven. Het is om kotsmisselijk van te worden.

PVV-Kamerlid Reinette Klever vindt dat terecht vreselijk, maar voegde daar op Twitter aan toe dat het nog erger wordt als je beseft dat asielzoekers hun medicatie gratis en voor niets krijgen van Vadertje Staat.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

27 reacties op Gratis eersteklas medicijnen voor asielzoekers, arme Nederlanders krijgen tweedehands pillen

 1. Jean zegt:

  Conclusie: STEM MASSAAL VOOR DE PVV en het zal snel gedaan zijn met dat decadent profitariaat.

  Geliked door 3 people

 2. Mary zegt:

  Het is om uit je vel te springen en dit alles U afgenomen door Rutte en Co en hun alles verwoestende EU gajes met hun slogan “UITVRETERS eerst, Nederlanders zoeken het maar uit!!!!!!”

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Als Rutte nog een keer hard lacht, gaat het misschien vanzelf weg…

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Die lieden mogen van mij de medicijnen gratis krijgen maar ze zijn verplicht, allemaal van jong tot oud, om eerst de pil van Dryon in te nemen. (en voor de zekerheid maar 2)

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Tippelaar.
   Ik begrijp het, maar ik zou hier toch ook het Chinese recht toepassen wat zegt dat de prijs van de kogel betaald moet worden door de familie.
   Als ze die rekening thuis krijgen zal het gajes wegblijven want anders blijven we hier pillen uitdelen…

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Voordat wij met de “ordonnance” van de huisarts naar apotheek gaan kijken we deze altijd even door en strepen met balpen de medicijnen door/weg die we al genoeg/teveel hebben.
  Twee jaar geleden had ik last van linker-knie.
  Een keer of 20 naar physiotherapuit voor behandeling.
  Die wilde dat ik bij apotheek om een bepaald “knie-ding” vroeg.
  Moest ik omdoen als ik weer last had.
  Ik was benieuwd wat het kostte.
  Gevraagd in
  apotheek, maar die begon gelijk te zeggen:” dat hoeft U niet te betalen hoor, is op advies”.
  Maar ik kreeg toch te horen wat kostte.
  Euro 103.30
  Heb het maar paar keer gebruikt. Dat vind ik dan weer verspilling……
  Toch maken wij NL-ers mee, die vragen:” IS DE ZORG HIER OOK ZO GOED” ? [ als in NL ].
  Zolang men dat blijft geloven, heb ik hard hoofd in verandering.
  (( Toen ik dit gisteren in krant las, dacht ik: “NL wordt derde-wereld-land”.

  SCHANDE / SCHANDE…………………EIGEN VOLK EERST.

  Like

  • Leo zegt:

   15 maart Stem Geert Trump !!
   Laatste kans.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Delamontagne.
   Je preekt voor ’n lege kerk, niemand luistert.
   In NL gelooft iedereen dat Nederland het Allerbeste Land op deze Hele Wereld is,
   dat toevallig óók de beste Gezondheidszorg van de Héle Wereld heeft!
   Daar zijn ze trots op… En dat is best begrijpelijk want ze worden al zo erg door die communistische ambtenaren-regering uitgeperst en in de tang genomen dat dit heilig geloof in het Nederland zoals het éénmaal was, alles is wat ze nog bezitten…
   Laat ze daar maar in….

   En hoofdschuddend, in zichzelf mompelend en astmatisch kuchend vervolgde de oude man zijn weg….

   Like

   • delamontagne zegt:

    Misschien heb je wel gelijk als NL-ers keer-op-keer het volgende bericht in de krant lezen.
    Maar goed, wij weten hier wel beter.
    Zal maar geen verschillen meer opschrijven…….
    ///////////
    Nederland heeft beste zorgstelsel
    3 uur geleden Thijs Rösken

    Ondanks discussies over de Nederlandse zorg, is het stelsel voor de zevende keer uitgeroepen tot beste van Europa. Al kan het efficiënter, toont Macedonië.
    Dat blijkt uit de jaarlijkse index door het Zweedse Health Consumer Powerhouse. In dit onderzoek wordt de toegankelijkheid, kosten, behandelingsresultaten en medicijngebruik vergeleken. Sinds 2008 werd Nederland eerste.
    http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/27529756/__Nederland_heeft_beste_zorgstelsel__.html

    Like

 6. Tistochwat zegt:

  Zouden jullie het erg vinden als de dappere ISIS-strijders Mark Rutte en diens linkse kameraden in vloeibare varkensmest zouden verzuipen?

  Geliked door 5 people

 7. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ja, maarrrrrrrrrrr, WIJ krijgen daarentegen weer gratis tbc en allerlei exotische ziektes die we tot een paar jaar terug uitgebannen hadden uit europa.
  .
  dus niet zeiken mensen, wij krijgen ook iets gratis……..

  Geliked door 2 people

 8. Golden Girl zegt:

  Ik verbruik helaas in 3 maanden al mijn eigen risico al jaren wegens chronische ziekte,eerst kreeg ik 1 x per jaar vergoeding van het CAK iets van 300,00 euro dat is ook afgeschaft, welke gek heeft dat eigen risico bedacht ? Ik kan er niets aan doen dat ik ziek ben, en wij maar betalen, het gaat je toch ergeren dat anderen niet Nederlanders alles voor niets krijgen

  Like

 9. Fred zegt:

  En daarom stem ik PVV.
  Dat zouden meer mensen moeten doen.
  En vooral die tweedehands pillenkrijgers.

  Like

 10. De Zorg voor Asielzoekers is ook veel leuker, dus ik begrijp dat wel. Ze brengen tenminste hun eigen ziektes mee die hier uitgestorven zijn dus die hebben we gelukkig, dank zij de zorgdobberaars, weer terug en universiteiten plus hele generaties wetenschappers en studenten hebben weer 200 jaar gesubsidieerd onderzoek voor de boeg zodat ze van de straat af zijn en hun hypotheek kunnen betalen.

  Ze brengen hun eigen vermolmde gebit mee dat kapotgebombardeerd werd door de cola en andere meuk die wij als voedingsinternationals daar hebben gedumpt. Ze brengen hun eigen rugklachten en kreupele poten mee zodat onze rolstoelfabrikanten weer een nieuwe Ferrari Testosteronna kunnen kopen. Ontroerend om zo’n hele familie te zien rondhoppen. Pappie, 6 vrouwen met rollators en in rolstoelen plus 6400 kinderen waarvan nog 6394 in de Hoorn van Afrika, op papier, voor de kinderbijslag.

  O, en dan de rest van de stam, die was ik vergeten, ook ontroerend om ze gezellig bij elkaar te zien met peniskokers en braadpannen door de lip, dansend rond het kampvuur als de toeslagen weer binnen zijn en de uitkeringen op tijd. En daarna, als het feest is afgelopen gaat de hele stam nog lekker een afzakkertje pakken, op een stationsplein of een bosje, met z’n allen op 1 meisje of soms op 1000. Ja, echt een aanwinst en persoonlijk hoop ik niet dat er een eind aan komt door deze exotische folklore te verbieden zoals een heleboel rascistische nazi’s met zelfs zonder dat snorretje en dat armpje willen.

  Geliked door 3 people

 11. Steven zegt:

  Schijnbaar is met deze afbraak aan het eigen volk een groot gedeelte van onze DOMME bevolking het wel eens dat Nederlanders beter tweedehands pillen kunnen slikken, om de duurste medicatie aan arme asielzoekertjes te geven…

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/peilingsthriller-in-een-beweging-maakt-vvd-einde-aan-pvv-megavoorsprong-en-staat-nu-op-gelijke-hoogte/

  Like

 12. Wachteres zegt:

  https://vvd.nl/nieuws/lees-hier-de-brief-van-mark/

  Lees hier de brief van Mark

  Aan alle Nederlanders,

  Er is iets aan de hand met ons land. Hoe komt het toch dat we als land zo welvarend zijn, maar sommige mensen zich zo armzalig gedragen? Mensen die in toenemende mate de stemming in ons land aan het bepalen zijn. Die bereid zijn om alles waar we als Nederland zo hard voor hebben gewerkt, omver te gooien. Dat laten we toch niet gebeuren?

  De tranen springen je in de ogen ….

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Hij lijkt me het type mens dat bij wéér een verhoging van b.v. de eigen bijdrage gezegd zou kunnen hebben:”Waarom zeuren ze zo, dan gaan ze toch een keertje minder naar het restaurant”.
   (( het z.g.n ‘Vorkje wegprikken van H.Wiegel’ ))

   Like

  • Die Mark, leuke lul, hij heeft ’t over zichzelf en dan doen ze dat, die, hoe noemen ze die ook weer? Freud zou er iets zinnigs over kunnen zeggen. Ik ook wel, maar dan halen ze me op.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Hij doet nou net of we zo rijk zijn als we 70 jaar geleden hadden kunnen worden als we al dat schorem niet hier binnen hadden gehaald.
   We zijn alléén nòg armer geworden al we toen al waren.

   Ik ben razend op die Rutte!
   Niet alléén om wat hij bij elkaar liegt… want daar kijk ik dwars doorheen,
   maar om het feit dat hij de ongelofelijke hoogmoed heeft te denken dat ik zo dom ben om zijn leugens te geloven…!

   Geliked door 2 people

 13. Dit verbaasd mij niets. In de jaren 80 werkte ik nog in het Z H, Daar lag een repertorium waarin stond wat wel en niet vergoed werd voor een ziekenfondspatiënt.

  Like

 14. Golden Girl zegt:

  pas bij lab voor bloed prikken 1 man (niet Nederlander) kwam met zijn hele mafklapper familie, ik denk dat ze met 8 personen waren, belachelijk

  Like

  • paulzwueste zegt:

   8 Man maar?
   Dit waren dan de zogenaamde “verkenners”.
   De èchte famlie. Dat betekent de hele stam… moet dan nog komen.
   Gemiddeld kun je rekenen dat één allochtoonse vreemdeling garant staat voor 500 medeburgers!!!

   Like

 15. elisah zegt:

  Zojuist heb ik een lang stuk schrijven gelezen van ene Dip.- Ing. Dr. Austeja Emilija Dominykas, ze is een whistleblower en heeft zaken naar buiten gebracht waar je zeer ongerust van zou worden.
  Ik kan niet beoordelen of het waar is, maar er worden verschrikkelijke onthullingen gedaan over wat er in Duitsland allemaal voorbereid is en in de planning zit voor oa de Duitsers…..
  nick-knatterton.blogspot.nl/2016/09/alarmstufe-rot-eine-whistleblowerin_23.html

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Niet vergeten dat de dobberturk, die zijn kind liet verdrinken, waarmee de oude media een week lang hun voorpagina’s vulden, naar Duitsland ging om zijn gebit gratis te laten doen.

  En ja, het is debiel geen verschil te maken tussen, hulp verlenen aan vluchtelingen, echte vluchtelingen, en werkschuw pigmentaal gehandicapt tuig. En daarom is het misdadig om die kosten te verhalen op de Nederlander. Hoe kun je iemand helpen door je eigen mensen in de kou te laten staan?

  Geliked door 3 people

 17. Loebas zegt:

  Met de verkiezingen in het vooruitzicht willen die VVD bedriegers weer even pronken met andermans (Lees: Wilders) veren. We hebben deze onbetaalbare zorg aan diezelfde bedriegers te danken (Hansje Hoogervorst ,nu voorziter van AFM,met een salaris van dik 400 K per jaar.)
  Kotsmisselijk word ik van dit gajes met die smeerlap van een Rutte voorop!!

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   loebas, idd die Hoogervorst heeft ziekenfonds en particulier verzekerd zijn afgeschaft met zijn kleine stiekeme oogjes, waarvoor nog mijn dank

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s