Schwerin: 30 “vluchtelingen” vechten in de binnenstad – ook al vechtpartij de dag daarvoor – men overweegt verblijfsverboden en camera´s

screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

De massale vechtpartijen tussen “vluchtelingen” in de binnenstad van Schwerin nemen toe. Nadat het woensdag opnieuw tot vechtpartijen was gekomen, volgde de dag daarna een veldslag tussen ongeveer 30 personen. Er vielen meerdere gewonden, die wellicht de aanleiding voor de volgende vechtpartij kunnen zijn.

epoch-times

Na meerdere gewelddadige ruzies tussen jonge “vluchtelingen” in de binnenstad van Schwerin onderzoekt de politie nu om verblijfsverboden op te leggen voor het gebied rondom de Marienplatz. Ook werd de aanwezigheid van de politie in de buurt van winkelcentra in de binnenstad verhoogd.

Op 30 januari zal het stadsbestuur beslissen of er videobewaking op de Mariaplatz zal komen. Daarmee reageerde het bestuur op de onlusten in het afgelopen jaar.

30 “vluchtelingen” ontmoeten elkaar om te vechten

Afgelopen donderdag kwamen tegen 15.30 uur ongeveer 30 immigranten bij de Lobedanzgang in Schwerin bij elkaar om hier in de buurt van het Schlosspark-Center met elkaar op de vuist te gaan. Op grond van de meegebrachte stangen en stokken duidde alles op een geplande actie, aldus de politie.

Toen de agenten ter plaatse arriveerden, waren er nog maar tien vechtersbazen aanwezig, allemaal van Arabische komaf. Na het vaststellen van hun persoonsgegevens werden er zeven personen meegenomen naar het bureau.

“In het verloop van de vechtpartij is een van de deelnemers na een klap tegen zijn hoofd tegen de grond gegaan.” (Steffen alow, politiewoordvoerder)

Na verzorgd te zijn door de noodarts werd de man naar het ziekenhuis gebracht. In totaal waren er drie gewonden, bericht de “Schweriner Volkszeitung”.

Zoals de woordvoerder meedeelde, zouden meerdere van de deelnemers niet uit Schwerin komen, maar “in Hagenow en omgeving geregistreerd staan”.

Vechtpartij de dag daarvoor

Een dag daarvoor kwam het al tot een vechtpartij tussen “vluchtelingen” in de binnenstad in de Marienplatz-Galerie. Woensdagmiddag zou een man een andere man hebben aangevallen, waarop diens vrienden hem verdedigden. Daarna sloegen de mannen op de vlucht.

Volgens uitspraken van getuigen kon een 21-jarige Syriër geïdentificeerd worden, die in het verleden al vaker met de politie in aanraking was gekomen.

Of beide geweldsexcessen met elkaar te maken hebben, wordt nog onderzocht. “We moeten het onderzoek afwachten”, zegt Steffen Salow.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Schwerin: 30 “vluchtelingen” vechten in de binnenstad – ook al vechtpartij de dag daarvoor – men overweegt verblijfsverboden en camera´s

 1. Wachteres zegt:

  Ik blijf het fijn vinden, die multiculturele samenleving …..

  Zo beleef je nog eens wat.

  Like

  • louis portugal zegt:

   Het wordt tijd dat die duitsers eens gaan begrijpen dat het een andere cultuur is.
   Zij,en ook een grote pluk in Nederland, willen toch multicultereel zijn.
   Waar is het probleem dan???

   Like

 2. Golden Girl zegt:

  waar een vluchteling is geweest is het altijd weer feest

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Goh wat gek ? begrijp er niets van .
  Ze zijn wel lekker aan het intregreren daar in schwerin https://www.youtube.com/watch?v=nc1bLeM9qss

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Politie en andere hulpverleners, kijk liever de andere kant op en laat ze elkaar gewoon de hersens inslaan. Dat hoort bij hun cultuur.

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Bij hun cultuur , u heeft gelijk, maar dat doen ze maar ergens anders ipv hier in Europa

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Dat komt over een tijdje wel golden Girl. Het Trumpiaanse gedachtegoed zal sneller overwaaien naar Europa dan men verwacht. Dan is het gedaan met de Arabische cultuurverrijkers. Erin kwamen ze snel. Maar eruit gaat t.z.t. vele malen sneller.

    Like

 5. Hendrik zegt:

  Als deze parasieten hun vechtkunsten nu eens aanwenden in hun thuislanden kunnen ze daar misschien wat veranderen. Eruit met die baggerlui!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een oplossing. De groep vechtenden insluiten met 3 pelotons ME. In Duitsland noemen ze dat Einzatsgruppen. Als ze ingesloten zijn meteen oppakken zonder discussies en inladen in een verstevigde bus of voor mijn part een gesloten verhuiswagen of iets dergelijks. Dan meteen naar een centrale afgesloten tijdelijke opvang en vandaar binnen een week linea recta, nee niet naar de gaskamers maar wel honderd procent terug naar land van herkomst. Geen gezeik over weggegooide paspoorten en niet weten wat het land van herkomst is. Maakt ook helemaal niet uit wat land van herkomst is. Het hele Midden Oosten en Noord Afrika is een pot nat. Schijnt iets met islam te maken te hebben. Mensen rechten moeten voor deze doelgroep even opgeschort worden. Moslims hoeven zich overigens niet te beroepen op de Algemene rechten van de mens zoals de beschaafde wereld die hanteerd. Moslims hebben hun eigen mensen rechten systeem goedgekeurd door de vereniging van sharia huisvrouwen en mannen.

  Like

 7. Mooi,laten ze elkaar maar afmaken!

  Like

 8. pete zegt:

  De heilige graal en ‘pracht’-oplossing van de linkse kerk..

  Camera’s plaatsen !!!! Wauw ! Kunnen we lekker doorkaarten, en achteraf bepalen wie wat heeft gedaan.. (als we ze herkennen door die bontktaagjes en bivakmutsen heen)

  Like

 9. Ruimt toch op, gewoon wat honkbalknuppels uitdelen en ze elkaar lekker verrot laten slaan.

  Like

 10. Flo zegt:

  Waarom komt merkel er niet tussen? Haar vluchtelingetjes, oogappeltjes, duitslands toekomst…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s