Te vroeg gejuicht – Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken overdenkt betaling aan Palestijnen

screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

De Palestijnse Autoriteit had zich vast en zeker al verheugd op het royale afscheidscadeau van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, enkele uren voor zijn aftreden. En ze had er ook vast en zeker al over nagedacht wat ze met de $ 221 miljoen zou kunnen doen, waarvan Obama op het laatste moment opdracht had gegeven deze over te maken.

israel-heute

Maar nu is er een nieuwe president in functie, Donald Trump. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de overmaking eerst even in de koelkast gezet om deze stap nog eens grondig te overdenken.

Een lid van het Amerikaanse Congres, Kay Granger, die er destijds bij betrokken was de betalingen aan de Palestijnen te bevriezen, zei over de opdracht van Obama om het geld over te maken: “We hebben er heel hard aan gewekt om te garanderen dat het geld van de Amerikaanse belastingbetalers ten goede komt aan de Palestijnse burgers. De beslissing van Obama om het geld aan de Palestijnen over te maken, was volledig misplaatst.”

Verder zei Granger dat Barack Obama in de laatste weken van zijn presidentschap zich er heel erg voor zou hebben ingespannen om het geld voor de Palestijnen vrij te geven. Hij zou de opdracht om het geld over te maken pas enkele uren voor zijn aftreden hebben gegeven, in de hoop dat dit zonder veel opzien te baren zou kunnen plaatsvinden.

De nieuwe president Trump en zijn regering schijnt hij daarbij onderschat te hebben.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Donald Trump, gezond realisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

28 reacties op Te vroeg gejuicht – Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken overdenkt betaling aan Palestijnen

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Jij en ik weten dat dat geld nooit bij een burger terecht zou zijn gekomen. De enige die geld krijgt, is de burger die een Jood vermoordt. Dus Trump, effe NIET betalen svp.

  Geliked door 1 persoon

 2. Flo zegt:

  Laat arabie de palestijnen maar ondersteunen.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Prachtig schoffel de mossel Obama onderuit, deze rat dacht dat hij er wel mee weg zou komen, mis !! Chapeau !

  Geliked door 2 people

 4. Sjaak zegt:

  Geen cent aan pallestijnseTerroristen !

  Geliked door 2 people

 5. ieznogoedh zegt:

  Obama, een gluiperd van het meest vervuilde water dat op de wereld te vinden is.
  Maar ja, wij begrijpen wel hoe dit zo kwam: mislim helpt mislim.
  Helaas zijn vooral de Europese politici niet in staat om zoiets te doorzien.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Een lid van het Amerikaanse Congres, Kay Granger, die er destijds bij betrokken was de betalingen aan de Palestijnen te bevriezen, zei over de opdracht van Obama om het geld over te maken: “We hebben er heel hard aan gewekt om te garanderen dat het geld van de Amerikaanse belastingbetalers ten goede komt aan de Palestijnse burgers. De beslissing van Obama om het geld aan de Palestijnen over te maken, was volledig misplaatst.”

  Dit ‘statement’ spreekt zichzelf toch tegen, of niet soms? Een beetje raar…

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  En dan nog al die andere “stortingen” in de afgelopen acht jaar die naar de Islamieten zijn gegaan van de Amerikaanse belastingbetaler, ze hadden nooit iets gehoord van dit cadeautje van Obama aan zijn Islamitische vrienden als Trump niet aan de macht was gekomen!!. Je moet je eens afvragen hoe hoog de stortingen de dictators van de net zo smerige EU club van ons geld jaar in jaar uit naar dat soort laat stromen en uw bejaarde vader of moeder kan echt maar een keer per week douchen en koffie drinken kan niet meer he Rutte en Co!!!!. Gelukkig heeft de VS nu Trump wij echter hebben nog steeds Rutte en Co.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Obama’s laatste verraad! | eunmask

 9. Tistochwat zegt:

  Trump zal heel wat zuiniger en zorgvuldiger met het geld van de belastingbetaler omgaan dan die crypto-mohammedaan Oboemba.
  Zouden die rooie sinterklazen hier ook eens moeten doen!
  Maar ach, die denken toch alleen maar aan zichzelf?

  Geliked door 2 people

 10. Perfide Albion zegt:

  Kunnen we afspreken dat we het woord ” Palestijnen” niet meer gebruiken? Ik stel voor om de islamitische bezetters van Judea, Samaria en Gaza te gebruiken. Jihadisten mag ook.

  Geliked door 2 people

 11. ildiko zegt:

  Een lul blijft altijd een lul ! en dat lul is Obama !

  Like

 12. Nico Kleijn zegt:

  Ik denk dat er heel veel mensen Trump onderschatten. Ze gaan het ondervinden. Voorlopig doet ie exact wat ie heeft beloofd. Hoe anders is onze Mark met zijn: “u krijgt allemaal €1000, geen cent meer naar Griekenland, enz, enz. Tja, hadden wij maar een president Trump . .

  Geliked door 2 people

 13. Henk zegt:

  Dit is mooi heel goed gedaan .

  Geliked door 1 persoon

 14. joga zegt:

  Well done, guys. Gebruik dit geld maar voor de arme Amerikanen, die de beroemde (beruchte) “Obama” care niet kunnen betalen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Mirjam zegt:

  Ze kunnen dat geld beter uitgeven aan de daklozen en armen die Amerika rijk is.

  Geliked door 1 persoon

 16. paulzwueste zegt:

  Van die 221 miljoen dollar zou direct 50% op geheime bankrekeningen in Zwitserland worden overgemaakt.
  De andere 50% zou voor de bouw van tunnels, de fabricage van raketten, aankoop wapens en de soldij van soldaten en zelfmoord-terroristen, worden gebruikt.

  Het Palestijnse volk zou helemaal NIETS van dat geld hebben gezien…!!!
  Hoeft ook helemaal niet.
  Laten ze de handen zèlf maar uit de mouwen steken en net als Israël van die hoop zand waar ze al decennia in hokken, ’n volwaardige moderne staat maken.
  Maar dat zit niet in hun genen…!
  Binnenkort als die vervloekte EU niet meer bestaat, zullen ze óók geen geld meer ontvangen van Europa.
  Ze zullen net zo arm en dom eindigen als bedoeïenen… die ze altijd al geweest zijn.

  Achterlijk woestijnvolk!!!!

  Die 221 milijoen kan Trump goed gebruiken om weer ’n stuk muur te bouwen bij de Mexicaanse grens! Uit te voeren door echte blanke Amerikanen, zodat het geld in het land blijft!!!

  Geliked door 2 people

 17. C.A.Barstow zegt:

  De aap komt dus uit de mouw, Obama wilde dus het islamitisch palestijns terrorisme tegen Israël financieel ondersteunen, wat ons landje, geregeerd door een stel land en volksverraders, trouwens ook doet.

  Geliked door 1 persoon

 18. Cathja zegt:

  Niet iedereen zal er zo over denken, maar ik vind Donald Trump een verademing! Geen gezwam, maar aanpakken! Die vastberadenheid die zo kenmerkend is voor hem, die missen wij hier erg!
  Prachtig dat die zogenaamde Palestijnen nog even (of voorgoed) naar hun cadeau van Obama kunnen fluiten! Het geld wat Obama wilde schenken zou wel eens in de verkeerde zakken terecht kunnen komen. Het zou niet de eerste keer zijn….

  Geliked door 2 people

 19. E. van Bulck zegt:

  Die Trump laat wel zien, dat hij geen watje is. Hij is geen slappe tinus, die zich door de illuminati, die hun ziel aan de duivel verkocht hebben, laat voorschrijven, wat hij moet doen. Hij laat zien, dat hij een vent is met ballen. Hij staat voor wat hij heeft beweerd in zijn campagne. Het was zeer beslist geen loze verkiezingsrethoriek. Hij draalt niet maar pakt de koe bij de horens. Hij bestrijdt de duivels met God. Hij heeft het kennelijk met de Christelijke kerken op een akkoordje gegooid en zich daarmee van hun steun verzekerd.
  Let us make America big again. In God we trust. Trump, get the job done !!!

  Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   Nou, met de kerken heeft hij het niet op een akkoordje gegooid want die werken hoog en breed samen met de islam en daarmee het Vaticaan, Maar de echte Christelijke stromingen zijn er ook in de VS en die zijn machtig, en hebben veel geld. Die zullen hem ongetwijfeld steunen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, inderdaad: Meteen, dat ik dat las van die kerken,…..Dat was ook mijn eerste gedachte.

    Like

 20. tippelaar zegt:

  En dan te bedenken dat Obama 8 jaar geleden is gekozen door het amerikaanse volk. Dat moet toch je reinste verkiezingsfraude geweest zijn. Hij is zelfs nog een keer herkozen ook. Hoe is het mogelijk geweest dat hij met zijn islam voorkeur zolang onder de radar is gebleven. Ik denk dat ik weet hoe dat komt. 8 jaar geleden dacht men in Amerika nog steeds zoals wij in europa. De islam is misschien wreed maar de moslims zijn vredelievend. Zo kon obama zijn gang gaan en de palestijnen de hand boven het hand houden. En die moordenaarsbende maar lachen. Zo heeft het westen zijn gezag verspeeld in de wereld. Aan Trump om dat te herstellen. Helaas denkt men in europa nog steeds zoals obama. Er valt niets meer te herstellen. De vijand is al binnen met de terreurwapens in de hand om ons af te maken en op zn minst hieraan voorafgaand ons te bedreigen en bang te maken. Onze laffe regeerders willen en durven het niet aan om de waarheid onder ogen te zien. Laat 15 maart de dag van de waarheid worden

  Like

 21. God zij dank, niet doen Trump.

  Like

 22. Marcel zegt:

  President (flapoor) was een echt destructief type. Allereerst door die enorme donatie aan de Palestijnen waar een groot deel van in de zakken van Hamas verdwijnt. Ook poogde hij de economie verder kapot te maken door te verbieden die 2 oliepijpleidingen aan te leggen. Gelukkig draaide Trump met ene pennestreek deze destructieve beslissing terug. Obama liet wel zien dat hij een arrogante kwast is door allereerst te proberen werkgelegenheid kapot te maken en bealstinggeld uit de delen aan de terroristen van Hamas. Alles om Trump dwars te zitten. Er is zoveel armoede in de VS en wat zullen velen Obama haten die poogde de VS-middenklasse zoveel mogelijk kapot te maken door het kapot maken van werkgelegenheid en het uitdelen van belastinggeld aan terroristen.. Wat zullen de mensen die die pijpleidingen gaan aanleggen blij zijn met Trump omdat de aanleg van deze pijpleidingen voor duizenden prima vakmensenbanen zorgen waar mensen prima van kunnen leven. Weg met het klimaatsprookje en weg met de elitaire ecofascistische/ecocommunistsiche dictatuur. Weg met de steun aan de Palestijnen die zelf onderdrukt worden door Hamas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s