Het einde van Europa

screenshot_59

“Wij zullen dit niet toestaan! Op Michael-Mannheimer-Blog zijn 4000 artikelen over dit thema verschenen.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De geschiedenis van de islam-kritische blogs is een successtory in de strijd van de Duitsers tegen hun afschaffing.

Met ingang van vandaag heeft mijn blog het aantal van 4000 artikelen bereikt. Al sinds zeven jaar bericht ik dagelijks, zonder een onderbreking van ook maar één dag, over de noodlottige islamisering van Duitsland en de westerse wereld. Van mijn blog gingen, dat mag ik wel in alle bescheidenheid stellen, voor de Duitse tegenstand beslissende impulsen uit. Hier heb ik voor het eerst opgeroepen tot algemeen verzet tegen art.20 (4) van de Grondwet, waar van de kant der linkse pers op werd gereageerd met woedende scheldpartijen.

Ik heb hier als één van de eerste Duitse blogs onze regering beschuldigd van een geplande genocide op de Duitsers. Ook hier reageerde de linkse pers als dol geworden honden.

En van hieruit heb ik Merkel betiteld als de ergste kanselier van Duitsland sinds Adolf Hitler. Een aanmerking, die door de dpa werd opgepikt en het tot publicatie in honderden dagbladen “bracht.” Natuurlijk als afschrikwekkend voorbeeld van een zogenaamde rechtse querulant uit islam-kritische hoek. Inmiddels wordt Merkel door talloze buitenlandse media gezien als “krankzinnig”, als “gevaarlijkste politica uit de Europese geschiedenis” en al helemáál als “erger dan Hitler.”

Geen Duits verzet zonder islamkritische blogs

Zonder blogs zoals deze, PI, Journalistenwatch, Conservo, het opgeheven blog de groene pest en talrijke andere belangrijke alternatieve media zou er Pegida noch AfD geweest zijn. Zonder ons zou de macht van de media praktisch onbegrensd geweest zijn, en Merkel zou haar auto-genocidaire politiek zonder grote tegenstand kunnen doorvoeren, omdat deze politiek van de kant der MSM compleet zou worden genegeerd. Maar dankzij Internet konden wij het overwicht van de leugen-pers doorbreken en een steeds groter deel van de Duitsers de waarheid meedelen over de gevaarlijkste religie der wereldgeschiedenis, evenals over het schandalige verbond van de het politieke establishment met, eveneens, deze religie. Wij konden de kolossale leugens van de media blootleggen en wel zó grondig, dat het begrip leugen-pers gekozen werd tot “onwoord van het jaar”  en wel door de pers zelf. Getroffen honden blaffen nu eenmaal.

De superieure rol van de blog-commentatoren

Een belangrijk deel van de voorlichting ging echter uit van de deels fantastische commentatoren van de betreffende blogs. In hun commentaren werd op de eerste plaats de inhoud van de daaraan ten grondslag liggende artikelen verdiept. Maar ook gingen er van deze commentaren zeer beslissende impulsen uit voor de betreffende blogs en hun auteurs. Totaal anders dan de MSM ons wil laten geloven, is een aanzienlijk deel van deze commentatoren hoogopgeleid en bezit één of meerdere universitaire kwalificaties. De commentaren waren dienovereenkomstig van academische kwaliteit in de beste zin van het woord.

Maar ook de gewone, over een gezond mensenverstand beschikkende, commentatoren waren en zijn onmisbaar voor onze blogs. Door hen verneemt men de stem van het volk, hun vertwijfeling over de onbeschrijfelijke toestanden die hen door hun eigen politici worden opgedrongen, en ook de dankbaarheid bij ons een forum gevonden te hebben om dit allemaal uit te drukken. Want terwijl de MSM zich steeds sterker gedwongen zagen bij heikele artikelen de mogelijkheid tot reageren te sluiten (omdat de commentaren de artikelen ontmaskerden als zijnde leugens) komen PI, dit blog en andere blogs regelmatig uit op een aantal commentaren op hoger niveau. Bij bijzonder belangrijke thema’s doorbreekt PI zelfs vaak de commentaar-grens van 1000. Een aantal waarvan de leugen-pers slechts kan drómen.

Nog hebben wij niet overwonnen

Toch hebben wij nog niet overwonnen. Het ‘Merkelse’ systeem is weliswaar aangeslagen, maar nog steeds oppermachtig. De komende Bondsdagverkiezing zal van historische betekenis zijn voor het lot van ons volk en van ons van roem en leed vervulde land. Als Merkel weer kanselier wordt, is Duitsland verloren. Wanneer zich althans niet, zoals te verwachten valt, onder het volk gewapend verzet vormt.

De Duitsers zullen hun land niet zonder tegenstand overgeven aan de vijand. De CIA heeft al 10 jaar geleden in Duitsland en Europa een burgeroorlog voorspeld vanwege de noodlottige islamiseringspolitiek. Of het zover zal komen, of dat door een enorme politieke interventie van de kant van de regering-Trump dit noodlot op het laatste ogenblik nog kan worden afgewend, weet nu niemand. Het is ook nog mogelijk dat dappere generaals uit het leger de kant van het volk kiezen en de regering afzetten.

Onze blogs zouden zonder het grote aantal lezers onbelangrijk zijn

Dit blog en de andere islam-kritische blogs zouden zonder onze lezers niets zijn. Alleen hun talrijke interesse in ons laat ons zien dat wij met onze onderwerpen góed zitten en dat onze alternatieve informatie bitter hard nodig is. 24 miljoen belangstellenden op mijn éénmans-blog spreken een duidelijke taal.

Het Duitse volk zal de oorlog, die het politieke establishment voert tegen het eigen volk, winnen. Als het maar nooit ophoudt te strijden voor de terugwinning van zijn verloren vrijheid en grondrechten. Deze strijd is een natuurlijk recht en behoeft ter legitimering op geen enkele manier het beroemde maar tandeloze Art20 GG. Deze verzetsparagraaf hebben wij echter nu eenmaal. Hij zal ons nog van groot nut zijn als het hard tegen hard gaat. Want grondwet-commentatoren hebben deze verzetsparagraaf dusdanig geïnterpreteerd dat Duitsers, die ter herinvoering van vrijheidslievende democratische grondrechten wetten (moeten) breken en zelfs ( moeten) dóden, vrijgesproken kunnen worden. Want Art20 (4) GG heeft als verzetsmaatregel uitdrukkelijk en opzettelijk afgezien van een beperking van dergelijke tegenstand.

Het is zaak de islam uit Duitsland te verdrijven en weer naar zijn landen van herkomst terug te drijven Voor deze gewelds- en oorlogsreligie is bij ons geen plaats. En het is zaak dat allen die er voor gezorgd hebben dat wij ongevraagd overstroomd worden met miljoenen moslims, die reeds nu de Jihad tegen ons, Duitsers, zijn begonnen, worden afgezet.

Leve Duitsland, leve de vrijheid, leve de toekomst van onze kinderen!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, Islamkritiek, landverraad, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het einde van Europa

 1. Flo zegt:

  Slechts een paar idioten ,verkwanselen Europa ,landen met traditie worden als een eenheidsworst weggeven aan cultuurbarbaren die ongeschoold de boel leeg roven ,als een sprinkhanen plaag, nemen wat ze willen ,en bij protest van de burger in het gelijk worden gesteld van een totaal debiele rechtstaat. Alles geregiseerd vanuit Brussel om iedereen als een robot in een ijzeren gecontroleerde greep te houden ..Weg met dat tuig in Brussel,en wel liever nog vanavond dan morgenochtend .

  Geliked door 1 persoon

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Applaus voor Michael Mannheimer. Zulke berichtgeving is niet met flauwe regeringsrethoriek te ontkrachten.

  Like

 3. joga zegt:

  EJ Bron is mijn Nederlandse alternatief voor Michael Mannheimer. Laten we hopen dat we die linkse gekken zo snel mogelijk de mond kunnen snoeren door grote verkiezingsoverwinningen in heel Europa om daarmee een einde te maken aan de verachte(r)lijke eu( bij deze twee letters weigerde mijn hoofdlettertoets).

  Like

 4. Flo zegt:

  Hulde voor deze man!!!

  Like

 5. Wij missen gewoon een leider in de regering die daadkrach toont.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  laat, wie durft denken, toch verstaan
  dat ’t zo niet langer dóór mag gaan !
  .

  Like

 7. Lis zegt:

  Wat een geweldig artikel. Dank, Theresa, voor het vertalen ervan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Geen dank, Lis! Ik moest so wie so een nieuwe uitdaging zoeken, nu Petra Raab in een depressie terecht gekomen is, en Mannheimer, dat kun je zelf wel zien, ís een uitdaging!

   Like

 8. D. G. Neree zegt:

  Wat een verschil met iemand als Bert Brussen, die reageerders ziet als hersenloze debielen, die bagger spuien onder zijn pristine weblogartikelen. In tegenstelling tot MM, die schrijft vanuit zijn geweten, is BB niets meer dan iemand die meegelift is met de kritische stroom en met een abonnement op het ANP tracht in het politiek correcte vaarwater te komen.
  Dat levert immers geld op en ‘pecunia non olet’ is zijn lijfspreuk, zoals hij zelf zegt.
  Dixit Bert Brussen:
  ““Die comments vind ik ook kut. Het is meestal bagger van debielen. Daar staat honderd keer: vuile aap, rot op naar je eigen land. Ik vind dat die mensen daar zelf voor verantwoordelijk zijn. Als het te ver gaat haal ik ze soms weg, maar dat is een onbegonnen taak. Als het om Sylvana gaat zijn het er altijd heel veel. Vroeger gingen anonieme reaguurders te ver, nu zijn zulke comments bij verdronken vluchtelingen of Sylvana afkomstig van mensen met een compleet profiel met foto, naam, werk en kinderen. Het is met Facebook niet beter geworden.”
  https://nieuwejournalistiek.nl/startup-thepostonline/2017/01/27/maandelijks-12-miljoen-bezoekers-voor-thepostonline/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s