Multiculti Keulen wordt met carnaval een vestingstad

screenshot_57

(Door: Markus Wiener – Vertaling: E.J. Bron)

De stad Keulen gold in de 19e eeuw als sterkste Pruisische vesting in het Westen. Na het afbreken van de vestingwerken in he tkader van de dictaatvrede van Versailles leek deze tijd voorgoed voorbij. Het doet aan als een mislukte grap van de geschiedenis dat Keulen uitgerekend nu, in de periode van linkse rood-groene heerschappij-dogma´s steeds meer zijn vestingkarakter terugkrijgt. Na de martiale opmars van 1500 politieagenten met afgelopen Oud & Nieuw, moet de miljoenenstad aan de Rijn met carnaval ook omgebouwd worden tot een vesting: behalve ruim meer dan duizend politieagenten zullen er op alle belangrijke punten blokkades met betonblokken en grote voertuigen worden neergezet.

pi-news

Nice en Berlijn doen ook in Keulen en andere carnavalsbolwerken de alarmbellen rinkelen. Geheime diensten, de politie en ordebewaarders van de stad houden inmiddels bijna overal rekening met vergelijkbare bedreigende scenario´s. Horrorvoorstellingen, die niet alleen de inzet van duizenden, deels zwaarbewapende politieagenten te voet noodzakelijk maken, maar nu ook nog zwaar materieel en een op een vesting gelijkende bescherming van de publieke ruimte. Ja, Duitsland is inderdaad veranderd, alleen niet in die richting die onze links-groene daders uit overtuiging, aangepaste burgerlijken en egoïstische vertegenwoordigers van de economie ons in de herfst van 2015 volmondig hadden beloofd.

Nog nooit tevoren was de bedreiging door islamitische terroristen zo groot als nu. Honderden, wellicht zelfs duizenden “bedreigers” buitelen inmiddels in Duitsland over elkaar heen en houden zich op in de multiculturele milieus in de verstedelijkte gebieden als vissen in het water. Velen van hen werden in het kader van de asieltsunami ongehinderd en ongecontroleerd het land binnen gespoeld. In plaats van bewaakte buitengrenzen beleven we nu de op een vesting gelijkende bescherming van openbare manifestaties en de infrastructuur in het binnenland. Wat een verspilling van bronnen en levenskwaliteit!

Overigens niet alleen vanwege het terreurgevaar. Ook de andere bijkomende schade van de ongebreidelde massa-immigratie van veelal jonge mannen uit meestal andere cultuurkringen werd zichtbaarder. Wat vroeger slechts enkele mensen opviel – de sluipende verandering van het eigen leefomgeving, de toename van criminaliteit en No-Go-Areas – is inmiddels bijna gemeengoed in de discussie met familieleden, vrienden of collega´s geworden. Daarom is het niet toevallig dat uitgerekend Keulen geldt als een magneet voor jonge Noord-Afrikanen, terwijl toeristen of autochtonen uit de omgeving van de stad steeds vaker met een grote boog om de stad heengaan.

Het gemor over zulke toestanden wordt overal luider en komt langzaam maar zeker tot uiting in de stembureaus, door het vermijden van bepaalde brandpunten in de stad of door de boycot van grote openbare manifestaties. In de binnenstad van Keulen was bijvoorbeeld zelden zo weinig te doen als met afgelopen Oud & Nieuw. Vooral vrouwen bleven weg van de nieuwe bedreigende situatie.

Het blijft te hopen dat de veiligheidsmaatregelen voor het carnavalsseizoen aan de Rijn en elders beter functioneren dan in Berlijn of Nice. Per slot van rekening bestaan er behalve de mogelijkheid van aanslagen met vrachtwagens nog tientallen andere voorstelbare varianten van de verschrikking, die bijvoorbeeld in Parijs of Brussel al realiteit werden. En ook de niet-terroristische, maar desondanks uitermate criminele bedreiging van de autochtone bevolking door testosteron aangestuurde importdaders heeft de veiligheidssituatie zoals bekend extra verscherpt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Markus Wiener

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, Islamisering, Multiculti, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Multiculti Keulen wordt met carnaval een vestingstad

 1. Golden Girl zegt:

  die tijd is voorbij, dat je vrij en zorgeloos ergens heen kon, die tijd is VERPEST, als al die mensen niet binnen waren gehaald en nog binnen komen waren al die agenten enz niet nodig geweest, kost trouwens ook weer smakken geld en de belasting betaler kan er weer voor dokken

  Like

 2. Bas zegt:

  Gezellig zo’n feest. Zeer gezellig !

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Bij evenementen een toegangsverbod voor onblanken toepassen. Bij niet luisteren gewoon schieten. Probleem opgelost.

  Like

  • Ivanhoe zegt:

   Jij snapt het niet,
   Het geloof van de klootzakken is het probleem, niet de kleur van de klootzakken.
   Dat is de duivelaanbiddende islam.
   Het is wel zo dat 70% van de Schwarzafrikaner moslim is.

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Hij snapt het probleem niet?
    Zo ongeveer elke mislim is niet-blank en ook al zijn er niet-blanken die geen mislim zijn, dan is het voor dit soort evenementen wellicht beter dat de goeden moeten lijden onder de kwaden.
    Overigens is het in Europa al zo dat de goeden (ook al zit daar zeker ook eeh hoop tuig tussen) moeten lijden onder de kwaden nadat de elite die zo fijntjes hebben binnengeloodst.
    Dus de door Johannes den Hollander voorgestelde maatregel is misschien cru, maar zeer waarschijnlijk wel effectief. En als die maatregel van tevoren wordt aangekondigd, dan hoeft er niet eens geschoten te worden tenzij iemand heel erg dom is. Domheid echter, wordt gestraft, dat is een wetmatigheid in het leven.

    Like

 4. Luchtpint zegt:

  Carnaval dat is voor kattelieken ! Zolenlikkers van de Grote Satan in het Vaticaan, zouden lutheranen en calvinisten en anglicanen en presbyterianen zeggen.

  Likkelik !

  Like

  • fleckie zegt:

   De ‘GROTE SATAN’ …is wel ( door de enorm …..’vergaarde rijkdom’) …met zijn instituut,( oppermachtig,rijkdom is immers macht: , door die rijkdom kan. er ‘wetenschap’ enz.. ‘ gekocht worden, ter beveiliging, en uitbreiding van die macht……als die ‘macht’ niet naar behoren ‘gewaardeerd’ wordt! ( ontkerking)) moeten er vanzelfsprekend …-‘ANDERE WEGEN BEWANDELD WORDEN’!!…..men vulle zelf maar in….

   Like

 5. tippelaar zegt:

  indien gericht: “vuur”

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Ik kan alleen maar hopen dat onze oosterburen wakker genoeg zijn tijdens de aankomende verkiezingen? Als ze toch weer voor Merkel gaan, dan weet ik het niet meer? Dan komen de Duitsers niet voor zichzelf op, iets wat van mij mag hoor… De oorlog vergeten kan niemand, maar vergeven wel! Een iets wat wij westerlingen wel kennen!

  Like

 7. Flo zegt:

  Duizenden veiligheidsbeamte om een veilig carnal te garanderen ,waar ze vroeger geen problemen voordeden ,en maar blijven ontkennen .

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Gelukkig dat al die maatregelen incl. politieaanwezigheid NIETS kost

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Als ik aan Keulen denkt moet ik automatisch ook aan Willy Milowitch denken. We zijn er vroeger mee opgegroeid. Deze tijden zijn voorbij.

  Geliked door 2 people

 10. Edjan zegt:

  Carnaval, eind februari, 2 weken voor onze verkiezingen.

  Like

 11. Het zal wel weer lekker gaan knallen daar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s