VIDEO: Inbreng Geert Wilders in debat over Teeven-deal

 

Voorzitter,

Daar staan we weer. Het zoveelste debat na het zoveelste incident met deze falende premier en blunderende minister van Veiligheid en Justitie. En het wordt er allemaal niet fraaier op. Na een geheime deal met een drugsbaron en topcrimineel, na het wegmoffelen van stukken via shredders, na het insinueren van complotten en na het meeschrijven aan persberichten, na het zelf op de stoel gaan zitten van de afgetreden politieke beunhaas en er vervolgens zelf een bende van te maken, de volgende onthullingen.

pvv-tweede-kamer

Onthullingen over de feitelijke inhoud van een nieuwe email van Kamerlid Van der Steur aan de toenmalige Minister van V&J. Niet alleen werden de bedragen op zijn bevel uit de tekst gefietst en aan de Kamer onthouden, maar uit de woorden aan de kantlijn blijkt dat het Kamerlid Van der Steur om alles behalve adviezen ging. Het waren oekazes, het waren bevelen om zaken weg te halen en aan te passen. Zo schrijft hij: “Weghalen. Dit levert gedonder op! Aanpassen. Kwetsbaar. Niet onnodig naar de Minister trekken”. Zeer kwalijk voorzitter, de Minister had dit gedetailleerd en spontaan aan de Kamer moeten melden. Hij heeft dat nagelaten en koos opnieuw bewust voor het verdoezelen van de feiten.

Maar de grootste onmacht, de meeste mist, het belangrijkste falen zit niet bij Van der Steur, maar bij de man zich nog even premier mag noemen, de heer Rutte. Ik zag hem een paar dagen geleden op televisie bij RTL Late Night met een gezicht van iemand die al zes weken kiespijn heeft onsamenhangende onzinteksten over de laatste onthullingen uitkramen. Een premier zonder regie. Een premier zonder gezag. Een premier die Nederland eeuwig zal herinneren van zijn leugens over duizend euro voor iedere Nederlander, geen geld meer voor de Grieken en handen af van de hypotheekrenteaftrek. En de premier die ons op dít dossier eerder wijsmaakt dat hij stukken niet had gelezen of toch wel, maar met een boos oog. De premier die stukken twee keer ontving op zijn Ministerie, inclusief de bedragen, maar zegt ze nooit zelf te hebben gelezen. De premier die na zijn ontmoeting met drugshandelaar Rooie Ron in Amsterdam Zuid-Oost meteen in grote paniek met de heer Teeven belde om te checken of er inderdaad nog meer deals met criminelen waren die uit zouden kunnen lekken. De premier die volgens de onderzoeksjournalist Bas Haan al sinds 2014 wist dat het om een veel hoger bedrag ging, maar dit nog steeds tot op de dag van vandaag ontkent.

En dan, alsof het nog niet gek genoeg is, ook nog het verhaal over de VVD-er Teeven die een medewerker van een andere fractie zou hebben bedreigd hier in de Tweede Kamer, ik citeer uit het boek: “hij raakt met zijn gezicht bijna dat van de medewerker, priemt zijn wijsvinger in diens borst en zegt ‘Jij krijgt spijt van de dag dat je geboren bent’.” Einde citaat. Dat zijn maffiatoestanden, voorzitter. Maffiatoestanden.

Met dit derde debat zijn we echt in deel drie van de Godfather beland, de VVD is geen partij van Law and Order, maar een maffiapartij van bedrog en intimidatie. En het gezag van Godfather Rutte wordt er met de dag slechter op, ondanks alle paardenhoofden die de VVD-ers als Opstelten, Teeven, Van Miltenburg en wie weet later vandaag ook Van der Steur in hun bed vinden.

Nederland gelooft deze premier niet meer. Uit een peiling van EenVandaag eergisteren bleek dat maar liefst 68% van de Nederlanders er niets van gelooft dat Rutte niet wist dat de Tweede Kamer onjuist werd geïnformeerd. Steek die maar in uw zak meneer de Premier. U bent met stip de onbetrouwbaarste premier die Nederland in lange tijd heeft gekend.

Ik kan niet wachten tot 15 maart. En dat geldt ook voor miljoenen Nederlanders. Hoe eerder dit kabinet van leugens en bedrog weg is, hoe beter.

pvv-nieuw

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, establishment, Geert Wilders, Justitie, Krankzinnigheid, Maffia, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders in debat over Teeven-deal

 1. BertG. zegt:

  En je ziet markie dan ook als een verveelde geïrriteerde puber er op reageren, door telkens weer net te doen alsof ’t ‘m niet raakt en het niet over hem gaat, door telkens met ze speeltje bezig te blijven, juist om ongeïnteresseerdheid te veinzen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Meesterlijke rede van Wilders…!
   En dan wordt er gescandeerd dat Wilders geen visie zou hebben…
   Door mensen die nog niet droog achter hun marokkaanse puberale oortjes zijn,
   Klaver en aanhang.
   Schande!!!

   Like

 2. dees zegt:

  Netjes !!!!!

  Like

 3. Flo zegt:

  Zit geen woord Spaans bij, als een zzper of iemand met een klein bedrijfje een bezoek krijgt van de belasting , en ze vinden iets dan hangen ze hem aan de hoogste boom ,maar in de regering mogen ze maar raak klooien ,en komen ze overal mee weg ,en valt er dan eindelijk een ontslag,dan krijgen ze tot in de lengte van dagen een wachtgeld regeling ,waar een paard de hik van krijgt .
  En protesteer je hier tegen ,ben je een populist , posters van de PVV hangen ze ook niet voor de ramen ,omdat de democratiche groepingen ze wel even ingooit .

  Geliked door 3 people

 4. leefbarbaar zegt:

  Als regering en (nep)oppositie een falende minister in het zadel houden, dan blijft zo’n figuur falen. Het parlement dient te controleren, maar doet dat niet vanwege hebzucht en pluche.
  Dus wordt falen, liegen en bedriegen gangbaar.

  U kunt stemmen voor verandering, u kunt ook zelf alle corrupte partijen mailen en schrijven en uw afkeuring duidelijk maken.

  En laten we vooral niet vergeten waar het over gaat:
  door het beleid van Rutte en z’n voorgangers kunnen velen een vermogen verdienen met wiet. Voor de vorm pakken ze wel eens iemand, maar wassen dan het illegale verdiende vermogen wit, door de crimineel een flink deel te laten houden.
  Raar, dat in een niet corrupt land, de regering er actief bij betrokken is om drugsgeld wit te wassen.
  Hoe erg moet het dan wel niet zijn in een corrupt land?

  Geliked door 2 people

 5. ieznogoedh zegt:

  De onbeschaamdheid van de lachende landverrader om tijdens het debat niet te luisteren maar met zijn mobieltje te spelen, net als die vd Steur trouwens. Een aso zou niet anders doen.
  Beter kan hij niet laten zien dat het hem allemaal geen fluit interesseert.

  Geliked door 1 persoon

 6. jroam zegt:

  Hoe de klootzak Rutte er bij zit. Een smerige schoft.
  Bij een bijeenkomst over de wmo, ben ik uitgelachen door een VVD homp vlees, wat nog wethouder met de zorg in de portefeuille is geworden ook!
  Ik kan me geen ander beeld indenken dan, the pussy scene, in basic instinct. Waarbij ik me nog afvraag waarom het lucht alarm niet afging, het moet toch tot stankoverlast geleid hebben.
  Toen vermoede ik dat het een lokaal incident was.
  Nu is gebleken dat dit de handelswijze van de hele Vereniging Van Debielen moet zijn.
  Van straathoertje naar de YabYub tot VVD prominent!

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Maffia lulhannes Rutte zit de hele tijd met z’n mobieltje te spelen en koffie te zuipen!
  Het boeit hem niet eens wat Geert Wilders zegt!
  Nou ja, we zijn niet anders van die landverrader gewend:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-2/

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Komkom, volgens mij zit daar nog wel iets anders achter:
   Hij móet wel doen, of het hem niet interesseert: Als je díe pose niet eens meer kunt vasthouden, terwijl je- op onnavolgbare wijze- met de grond gelijk wordt gemaakt, staat je immers nog maar één ding te doen: In de grond zinken!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 26 januari 2017 om 19:01

    Als ik in zijn positie verkeerde, zou ik mijn kop niet eens meer durven laten zien maar meneer zit gewoon demonstratief met z’n mobieltje te spelen. Ik hoop toch zó dat-ie in maart gruwelijk op z’n gore bek gaat, maar dat zal wel weer niet …

    Like

 8. Lee zegt:

  Wat een geweldig betoog, chapeau! Op naar 15 maart!

  Geliked door 1 persoon

 9. D. G. Neree zegt:

  Is die Mark Rutte wel een mens? Hij wordt daar uitgemaakt voor leugenaar, onbetrouwbaar, geen gezag, incompetent en weet ik wat nog meer en hij zit afwezig te whatsappen en kijkt af en toe naar de klok om te zien of de tijd van Wilders al voorbij is.
  Je ziet daar een klassiek voorbeeld van een narcistische psychopaat en hij doet me denken aan Ceausescu van Roemenië, die toen hij tegen de muur stond voor het vuurpeloton nog steeds niet in de gaten had dat het voorbij was.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, op het legendarische gefilmde moment, dat hij zijn laatste speech probeerde te houden,overstemd werd door aanzwellende spreekkoren en verbijsterd zijn papier liet zakken, realiseerde hij zich volgens mij -misschien maar één moment- wel dégelijk, dat het voorbij was.

   Like

 10. Een man van formaat had nooit in deze positie kunnen komen, had ook als ze ‘m d’r in hadden geluisd geheel op Japanse wijze z’n pik afgesneden en aan de Kamer aangeboden en de rest van z’n graaipoten aan het volk om vervolgens Harakiri te plegen met een bot zwaard.

  Like

 11. saeftinghe@gmail.com zegt:

  Trump is nog geen week president, maar z´n verkiezingsbeloften worden al uitgevoerd, een beetje kort door de bocht zou je kunnen zeggen dat de eerste steen van de beloofde muur al is gelegd. Niet alles zal naar ieders zin zijn, maar hij is gekozen op zijn beloftes
  Hij doet wat hij beloofd en nog snel ook.
  Hopelijk een nieuw tijdperk wordt nu ingeluid.

  Hadden wij maar zo iemand in de regering.

  Misschien over een paar maanden hoop ik.

  Geliked door 2 people

 12. Helena zegt:

  Zo, dat was het gebruikelijke vuurwerk van onze a.s. Minister President Geert Wilders! Het lulletje van de klas, markje de prutser zat weer treiterend met zijn telefoontje te spelen en dook weer weg in zijn fantasiewereldje (die zgn. van iedereen is). Als het nou nog niet duidelijk is wie hier niet fatsoenlijk is in dit land dan weet ik het niet meer, oprollen die maffia bende!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Rutte is naar mijn mening absoluut zéker gestoord.
   Let op zijn mimiek. Dat constant waanzinnig grijnzen en lachen als hij in de schijnwerpers staat.
   Zij ongelofelijke driftaanvallen tegenover personeel.
   En wat wij hier zien….
   Het volkomen abnormale EMOTIELOZE gedrag tegenover Wilders tijdens zijn gloedvolle rede, die hem op een bijzonder grondige wijze als mens èn Premier totaal afbreekt.
   Hem tegelijk als hoofddader aanwijst in de zg.Teevendeal-affaire.
   Dit alles bezien moeten wij concluderen dat Rutte geen enkele Emphatie tegenover de mensen in zijn naaste omgeving heeft en het begrip: “Verantwoordelijkheidsgevoel”, voor hem geen enkele inhoud heeft!!!

   HET INTEREESSERT HEM TOTAAL NIET!!!
   Hij heeft zijn eigen plannen en hij verschuilt zich in zijn waan dat die plannen altijd door zullen gaan.
   Wat houden die plannen in.
   In het kort komen ze hier op neer dat Rutte wel degelijk ’n deal heeft gemaakt met figuren als Juncker en voormalig Schultz, om een functie bij de EU in te kunnen nemen op het moment dat hij in Nederland geen Premier meer kan zijn.
   Rutte speelt op een ongelofelijke koude en volkomen onnatuurlijke wijze toneel tijdens zijn huidige zg verkiezingscampagne… die tevens dient om zich tegenover zichzelf te verantwoorden.
   Hij wil best in de Nederlandse politiek blijven… maar dan als de minister President die maar liefst 12 jaar lang in die functie bleef zitten. Op die manier blijft hij in de mogelijkheid om voldoende financieel kapitaal op zijn geheime bankrekeningen te kunnen vergaren.
   Het ligt allemaal zó ontzettend voor de hand dat men daar niet aan wil denken want anders hou je helemaal niks meer over om in te geloven… Maar het is zo!

   Lukt dat onverhoopt niet, dan is hij weg. Naar Brussel. (Denkt hij, We zullen zien…)
   Zelfs Rutte wil liever in Den Haag blijven.
   Hij weet namelijk als geen ander dat de EU héél erg wankel staat… en elke dag in elkaar kan storten…

   Like

 13. Geert Wilders was weer geweldig. een zeer duidelijke uitleg in zijn speech. Lul Rutte heeft na genoegen niet veel gelachen gelukkig. Ik kan die rot lach van hem gewoon niet meer verdragen.

  Like

 14. Nemesis zegt:

  Waarschijnlijk ben ik heel erg dom, maar ik weet nu altijd nog niet wat die Teevendeal nu eigenlijk was. Met wie een deal over wat?

  Had het te maken met het doorlaten en zelf vekopen van drugs om een paar grote jongens te pakken, die ze dus niet te pakken kregen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s