VIDEO: Politie in Portland (Oregon) reageert heel snel op verkeersblokkade

 

De wind is gedraaid! Go Mr. President!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Donald Trump, Links fascisme, Linkse Kerk, VS. Bookmark de permalink .

29 reacties op VIDEO: Politie in Portland (Oregon) reageert heel snel op verkeersblokkade

 1. D. G. Neree zegt:

  De Senioren staf (top) van het Amerikaanse Ministerie van Buitelandse zaken stapt op. De adders verlaten het moeras dus. Dit betekent dat de buitenlandpolitiek volkomen anders gaat worden.
  Die Trump! Hij windt er geen doekjes om en laat er ook geen gras over groeien.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/01/26/topambtenaren-amerikaans-minbuza-stappen-op/

  Like

 2. zo heurt het. Niet dat slappe gedoe zoals hier bij opstootjes……………aanpakken die bendes.

  Geliked door 1 persoon

 3. D. G. Neree zegt:

  Bert, er komt nu niets meer van me door, of wel?

  Like

 4. Jan zegt:

  GEWELDIG! EINDELIJK!

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Eindelijk? Is Amerika,leuk voor hun wij in Europa hebben geen leider die voor ons op komt,

   Like

   • Jan zegt:

    Sijpelt wel door naar de EU-terreurstaat. Het zou mij niet verbazen als die Brusselse criminelen strafmaatregelen instellen tegen Amerika, ambassadeurs op het matje roepen, dreigen met boycotten. Voor de bolsjewieken is niets te gek, die hangen zich graag zelf op als zij daarmee een ander kunnen schaden.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   En nu nog in de “Schilderswijk”…!

   Like

 5. Jan zegt:

  AU, au, auw…….!
  Police shoot projectile at protester, he screams in agony. #J20

  video/1

  Geliked door 1 persoon

 6. D. G. Neree zegt:

  even testen: Koop nu Viagra!

  Like

 7. Jan zegt:

  Linkse zwakzinnige krijgt total meltdown

  video/1

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Ik ken die plek. Ik ben daar zelf geweest. Nu durft de politie hard op te treden, want dat Obamawatje is weg. Go on, Police of Portland!!!

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Zo moet het laten zien wie de baas is. Hoop dat de Nederlandse Politie daar nu ook eens wat van op steekt. En dan ook bij die raddraaiers en niet bij bejaarden en gehandicapten zoals de vorige keer in Den Haag.

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Ja ik zie een hoop mensen juichen bij het politie geweld .
  Maar vergeten doen ze wel een ding nu zijn het die raddraaiers die de lul zijn maar volgende keer ben jij het net zo hard als je je mening geeft .
  Politie is nooit je vriend maar een betaalde justitie hoer met mensen zoals teeven demminck Opstelten en ander gespuis aan de top .
  En ik kan mij tevens niet ontrekken aan de gedachte dat dit wel allemaal erg soepel gecoordineerd en vlot verliep lijkt mij een grote toneel voorstelling .

  Like

 11. Pingback: Rechtsaf doorzee

 12. Geronimo zegt:

  Euh, Jan, links en zwakzinnigheid, zijn dat in bepaalde gevallen soms geen synoniemen? Voortgaande op de meest stupide reacties vanuit die hoek, lijkt me daar toch ergens een verband tussen. Hebben soms meer weg van ééncelligen (wat de hersenpan betreft) dan van wat anders. Cf. b.v. de ‘stichtende’ scheldtirade van het grote menselijk licht, acteur de Niro, tegen de persoon van TRUMP. Net een dolle hond ! En de hele linkse persmeute vond het wereldwijd blijkbaar allemaal nog o.k. ook. Geen enkel afkeurend commentaar viel te lezen of te horen. Alleen maar een stilzwijgend goedkeuren. Meer viel er niet te rapen. Nou ja, gekken onder elkaar, zegt men al eens, in casu stampvoetend en briesend ‘links ongeregeld’, gewoon en enkel vanwege het onverwacht verlies van één der hunnen, dan zie je die gekheid zo niet meer direct van elkaar. Hun wereld lijkt dan opeens de norm. Voor hen dan, wel te verstaan.

  Om er voor deze keer mee te eindigen, nog zo’n onvervalste ‘democrate’ (net zoals het groot licht Madonna), die zonder al te veel pardon stante pede van het vliegtuig werd gezet wegens onfatsoenlijk en stuitend gedrag. Prima, zou ik zeggen. Moesten ze altijd en overal doen in dergelijke gevallen. Ze vond zichzelf blijkbaar achteraf nog een echte heldin ook ! Bracht zoiets als een keizerlijke groet bij het uitstappen. Beter bewijs voor het bedroevende intellectueel niveau van deze ‘verdraagzamen’ kun je niet hebben. In hun plaats, en in die van de hele linkse goedkeurende persmeute, zou ik me oprecht diep schamen. Maar die deugden, oprechtheid en schaamte, bezitten ze blijkbaar ook al niet. Dat vind ik eigenlijk nog het ergste en meteen ook hun gevaarlijkste eigenschap. Ze kennen blijkbaar geen enkele schaamte, deze zelf verklaarde ‘elite’, deze onvervalste ‘linkse’ tirannen. Daardoor zijn ze werkelijk tot alles in staat. Zoals de enige ware en echte moslims. Die van de Islamitische Staat b.v. Vandaar hun affectie voor de islam. Soort zoekt nu eenmaal soort.

  Like

  • Astrid zegt:

   Die felle oogjes, immer vol haat.
   Het zijn mensen die nog nooit in de geestelijke spiegel hebben gekeken, maar doen alsof ze alle wijsheid in pacht hebben. Ze zoeken het geluk altijd buiten zichzelf en vinden het niet. Het zijn labiele en tamelijk onbewuste mensen, die zichzelf compleet voor gek zetten

   Afvoeren en door naar het gesticht voor een stevige de-programmering, lijkt mij een goede optie. Een weekje mee laten draaien met IS mag ook.

   Like

 13. Jan zegt:

  Hamas-hoer Linda Sarsour:

  Like

 14. Daar weten ze van wanten. De politie hier maakt totaal geen indruk en dragen het ook niet uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s