VOLKSVERRAAD!

rutte-islam

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op VOLKSVERRAAD!

 1. Tistochwat zegt:

  Eindelijk spreekt die valse rat een keer de waarheid.

  Zouden jullie het trouwens erg vinden als de dappere ISIS-strijders Mark Rutte en z’n ‘socialistische’ vriendjes langzaam zouden koken in reuzel?

  Like

  • Edjan zegt:

   Foei, Tistochwat! Zonde van de reuzel. Kan toch ook gewoon in water?

   Like

  • delamontagne zegt:

   Nee hoor, maar ,t stinkt zo…………

   Like

  • Golden Girl zegt:

   Tistoch, dood hoeft voor mij niet, wel opsodemieteren allemaal, ik heb gisteren het filmpje gezien dat mannen in een kooi in zwembad verdronken werden, 1 leefde nog, schuim liep uit zijn mond , hij gaf 1 laatste brul en ook hij was dood, ik had niet moeten kijken, die lui verzinnen de ergste manieren om te doden, waar een normaal denkend mens niet eens op zou komen

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Golden Girl 26 januari 2017 om 17:33

    Ik ken dat filmpje en ook ik had er, als iemand met vreselijke angst voor water, niet naar moeten kijken. Mijn vraag is geïnspireerd door dat vreselijke filmpje.
    Ik zou het niet kunnen aanzien als men dit bijvoorbeeld een kanarie zou aandoen, maar Rutte en z’n maten?
    HA!!!

    Like

 2. Fred zegt:

  Bij de eerste de beste zelfmoordaanslag door een aanhanger van de ideologie van de “vrede” weten we nu in ieder geval wie de hoofdverantwoordelijke is.

  Like

 3. Mary zegt:

  En eigenlijk is dat wat hij, gezamenlijk met zijn PvdA, CDA, SP. Groen links etc. vriendjes en het smerige EU club, Soros/ Bilderberg clubje etc..etc. tegen U zegt, eh niet hardop het is een soort formatie stiekem.

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Geen woord lieg ik van wat ik …haha…zeg
  doe toch normaal, dan voel je je veel beter
  oké, oké…ik ben geen allesweter
  maar blijf als kip toch aardig aan de leg 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  VVD-leider en zijn partij nemen zelf een loopje met de normen en waarden

  Een open brief aan het Nederlandse volk, over normen en waarden, over oprotten en over een gaaf land. Tja, je kunt er van alles van vinden, maar het is wel mosterd na de maaltijd.

  Liegen en bedriegen zijn de VVD normen en waarden

  Dat ik de politicus Mark Rutte niet hoog heb zitten is, voor wie mijn columns regelmatig leest, bekend. Zelden heeft er in de Nederlandse politiek een onbetrouwbaarder figuur rondgelopen dan onze huidige goedlachse premier. Wanneer je het over normen en waarden hebt en je alleen maar voorbeelden kunt noemen van hufterig gedrag in de openbare ruimte, dan ben je óf kortzichtig óf je meet met twee maten. Beide kan natuurlijk ook. Want, hoe zit het eigenlijk met de normen en waarden van onze premier en zijn VVD?

  De waslijst aan corrupte en liegende VVD’ers de afgelopen zes jaar is te lang om hier op te noemen. Van lokale wethouders tot staatssecretarissen en ministers. Streken van kleine krabbelaars, maar toch. Fred Flintstone van der Steur is wel het meest schrijnende voorbeeld. Een notoire leugenaar die als Kamerlid zijn eigen Kamerleden een rad voor ogen draaide. Hoe is die man in godsnaam minister van Justitie kunnen worden na de eerdere non-valeur, heer Bommel Ivo Opstelten? En wanneer wordt de kop van Mark Rutte wegens deze ‘bonnetjes’ affaire eens op het hakblok gelegd? Wist hij zogenaamd weer nergens van?

  Dubbele belastingmoraal dupeert gewone Nederlander

  Erger is het gebrek aan normen en waarden wanneer het gaat om het beschermen van de belangen van het internationale bedrijfsleven, de natuurlijke achterban van de VVD. Het blijven verdedigen van brievenbusfirma’s door Rutte & Co, waardoor Nederland internationaal en bij het grootkapitaal bekend staat als belastingparadijs en piratennest, doet maffioos aan. De achter gesloten deuren beklonken deals met multinationals, die daardoor nauwelijks belasting betalen, strookt niet met het rechtvaardigheidsgevoel van de gemiddelde Nederlander. Hoe verhoudt deze abjecte belastingmoraal van de overheid zich met het strenge belastingregime dat geldt voor de hard werkende Nederlander? Wat te zeggen van het MKB dat gehouden wordt om de volle mep aan belasting te betalen? Zou de Nederlandse samenleving niet gebaat zijn wanneer multinationals óók gewoon normatief belasting betalen?

  Gaaf land is een puinhoop geworden

  Het woningbeleid, de zorg, het onderwijs, de veiligheid, het ‘sociale’ akkoord, van al deze maatschappelijke sectoren hebben de opeenvolgende kabinetten Rutte I en II een puinhoop gemaakt. Nooit eerder waren er zoveel voedselbanken in Nederland en nooit eerder zaten zoveel Nederlanders diep in de schulden omdat ze hun zorgkosten niet meer kunnen betalen. Het leger flexwerkers en ZZP’ers die op het bestaansminimum leven, de lagere inkomens in de middenklasse die geen betaalbare woonruimte kunnen vinden. De politie en het leger dat door voortdurende bezuinigingen niet meer op hun taken zijn toegerust. Pensioenen die al jaren niet geïndexeerd zijn. Deze maatschappelijke puinhoop hebben we te danken aan het ‘voortreffelijke’ normen en waarden beleid van de regeringen Rutte I en II. ‘Waanzinnig gaaf land’ volgens Mark Rutte. Het hangt er maar vanaf waar je het mee vergelijkt, met Zwitserland of met de Oekraïne.

  Als staatssecretaris was Rutte al onbetrouwbaar

  Als staatssecretaris demonstreerde Mark Rutte al zijn onbetrouwbaarheid. In 2005 riep hij als staatssecretaris van Onderwijs en Wetenschappen opportunistisch en vol bravoure studenten op om voor hun rechten op te komen en desnoods opnieuw het Maagdenhuis te gaan bezetten. Toen die studenten zijn advies inderdaad opvolgden en de bezetters nadien door de ME bestormd dreigden te worden, gaf diezelfde Mark Rutte niet thuis. Studenten die ‘s nachts telefonisch om zijn hulp smeekten liet hij in de kou staan: de telefoon werd niet opgenomen. Ook orakelde de kandidaat-lijsttrekker voor de VVD in 2006 dat de bijstandswet afgeschaft kon worden. Alleen voor arbeidsongeschikte werknemers zou nog een vangnet moeten bestaan. De rest mocht het verder buiten de stadspoorten uitzoeken. Gaaf land hé, Mark Rutte?

  Kiezers zijn voor de VVD marionetten

  Mark Rutte heeft zich sinds zijn entree in de politiek voornamelijk bediend van list en bedrog. We gaan hier niet alle leugens en niet nagekomen beloften opnoemen, maar dat Rutte het electoraat misbruikt voor zijn vaste achterban spreekt boekdelen.

  Dat de VVD tijdens de verkiezingen in 2012 de grootste verkiezingswinst ooit boekte, namelijk 41 zetels, was verwonderlijk. De vaste aanhang van de VVD ligt tussen de 18 en 24 zetels. De rest is afkomstig van gelegenheidsstemmers die in de categorie modaal tot twee maal modaal vallen. Deze gelegenheidskiezers verkeerden in 2012 in de veronderstelling dat de VVD ook hún belangen zou dienen, zeker gezien alle mooie beloften zoals die fameuze 1000 euro van Rutte. Dát was dus een misrekening, hun stem werd misbruikt voor het hogere doel van de VVD. De vaste achterban van de VVD bestaat uit werkgevers van grootbedrijven, bankiers, mensen met een substantieel vermogen en inkomens boven de 100.000 euro. Deze mensen werden en worden tot op de dag van vandaag door het kabinet Rutte II uitstekend bedient. De rest van de kiezers zijn niet meer dan nuttige marionetten. Waren de gevleugelde woorden van Mark Rutte, tijdens de vorming van zijn eerste kabinet in 2010, niet dat “rechts zich de vingers zou aflikken”? Nou dan! Gaaf land hé, Mark?

  De lange termijn agenda van de VVD

  De VVD gebruikt de kiezer voor haar eigen partijpolitieke belangen. Kenmerken zijn:
  •moraliteit is eerder een last dan een deugd.
  •vaste kern kiezers 18-24 zetels.
  •flexibele kiezersschil wordt opgeleukt met mooie beloften die vervolgens niet worden waargemaakt.
  •flexibele kiezersschil dient om voldoende zetels binnen te halen om de vaste achterban te bedienen.
  •partij maakt het niet uit met wie ze regeert zolang er maar voldoende binnen te halen valt.

  De VVD heeft de crisis aangegrepen om haar lang gekoesterde agenda uit te voeren, linksom of rechtsom. Die agenda bestaat uit de volgende punten:
  •terugdringen van het begrotingstekort en staatsschuld, ten koste van alles.
  •ontmanteling van de sociale verzorgings- en welvaartsstaat.
  •ongehoorde bevoordeling van werkgevers versus werknemers.
  •belastingvoordelen internationale bedrijfsleven.
  •achter de schermen krachtige lobby in Brussel voor uitbreiding EU omwille van goedkope arbeidskrachten, maar in Nederland de zogenaamde anti-EU kaart trekken.
  •voorstander van het Angelsaksische model in plaats van het Rijnland model: winstmaximalisatie versus winstoptimalisatie, oftewel the winner takes it all. De werknemer is niet meer dan een wegwerpartikel.

  Sinds de komst van Mark Rutte als premier is Nederland ten prooi gevallen aan het rauwe kapitalisme gepropageerd door Ayn Rand, de enige vrouw die Mark Rutte adoreert. Alle middelen zijn geoorloofd. Van valse beloften en kiezersbedrog tot kapitalistische uitbuiting. Het zijn de normen en waarden van Mark Rutte en zijn VVD. Verneuk het volk waar ze bijstaan. Waanzinnig gaaf land hé, Mark?

  http://www.stopdebankiers.com/dankzij-mark-rutte-is-waanzinnig-gaaf-land-puinhoop-geworden/

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Er ontbreekt nog één facet aan dit prima overzicht. Bij de vorige verkiezingen was een flink deel van de kiezers al ziek van de VVD. Gevolg was dat een aanzienlijk aantal kiezers uitweken naar de PvdA om de VVD uit het kabinet te houden.
   Helaas was de afkeer van de PvdA even groot. Daarom waren er nog meer kiezers die uitweken naar de VVD om te voorkomen dat de PvdA zou gaan regeren.
   Dit effect is aangewakkerd door de leiders van deze partijen die elkaar voor de verkiezingen verketterden. Deze wanhoopskiezers kregen het tegenovergestelde van wat ze beoogden. Zonder deze tactische kiezers zou de combinatie van VVD en PvdA niet de meerderheid gehaald hebben, die ze in de Kamer kregen.
   Het is te hopen dat bij de volgende verkiezingen de mensen iets beter nadenken en zien welke partij ons wil beschermen tegen het grootste kwaad dat op ons afkomt, de ISLAM.
   De PVV van Geert Wilders die al tien jaar roept dat we de invloed van de ISLAM op onze samenleving moeten bestrijden.
   De PVV wordt op onoirbare wijze bestreden door de linkse meute. Wie er voor uitkomt het met Geert eens te zijn riskeert een steen door de ruiten of een auto in de fik. Er zijn zelfs mensen voor ontslagen en anderen liepen een promotie mis.
   Ik ga deze stille aanhangers niet adviseren om ‘uit de kast’ te komen. Waarom zou je dat risico nemen. Ik vraag ze wel om op 15 maart niet aan de kant te blijven staan maar te gaan stemmen op de Nederlandse Trump: Geert die Nederland groot wil maken, door uit de EU te stappen, de gulden terug te brengen en de ISLAM er uit te trappen.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Debiel links: Vorig jaar marcheerden hier de hele en halve nazi’s van Pegida

  GroenLinks, PvdA, SP, D66 Amsterdam woest over ‘anti-islam’ debat in De Balie

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Tenenkrommend, wat een afgrijselijk debiel geauwehoer.
   Dat hier hele dagen mee gevuld worden door dit soort facisten, echt ongelofelijk en dan ’s avonds thuis komen en zich helemaal de gutmensch voelen en daar “lekker” op klaar komen.
   Geen enkele vraag over de eigen bevolking, het liefst had die domme muts van de SP ook een burka aangedaan en een grote muts omgehangen van de marsen.
   Dit hele circus is niet bezig met regeren, maar met partij politiek Bull Shit om zo snel mogelijk tot een booslim samenleving te komen.

   Like

   • Sjaak zegt:

    Kann ik meteen onderschrijven !
    Diehebben het IQ van een konijnenkeutel !
    Het ergste is dat ze daarvoor ook nog overproportionaal
    betaald worden van onze belastingcenten !

    Like

   • Jan zegt:

    En dan te bedenken dat zij van ons belastinggeld onderhouden worden.

    Vierendelen op de Dam

    Like

 7. Flem zegt:

  Smerige klootzak en zn achterban.

  Like

 8. Landverrader nummer 1 MARK RUTTE, WEG MET HEM DUMPEN !!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s