Waarom geheime EU-deal de miljoenen Afrikanen niet gaat stoppen

screenshot_51

(Door: Joost Niemöller)

De Volkskrant bracht het nieuws dat er een intern EU-stuk op tafel zou liggen om Libië af te sluiten, zodat de migratiestroom vanuit Afrika naar Europa afgesloten zou worden.

De EU zou geld willen geven aan Libië, zodat die de grens kunnen afsluiten.

Andere Mainstream media namen dit bericht snel over. De achterliggende gedachte zou de angst voor de opkomst van de ‘populisten’ zijn. Maar al even eerder verscheen in de internationale pers het bericht https://euobserver.com/migration/136656 dat er binnen de Europese Commissie veel weerstand zou zijn tegen deze mogelijke herhaling van de Turkije deal.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

22 reacties op Waarom geheime EU-deal de miljoenen Afrikanen niet gaat stoppen

 1. AD REM zegt:

  Omdat de linkse partijen dan steeds minder stemmen krijgen!!
  die GL.is wonderbaarlijk aan het stijgen in de peilingen ,eng word ik daar van!!
  allemaal klutstudentjes en scholieren ,die nooit belasting betaalden GRRRRR
  Steun Geert dus extra

  Like

 2. Dit zou best wel eens waar kunnen zijn. Een aantal weken geleden heb ik ook al zo iets dergelijks vernomen. Waar zijn ze eigenlijk bang voor.?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Voor mij is het stééds duidelijker dat al die mannen die bij de EU dit soort afspraken maken, zoals dit volkomen belachelijk akkoord met een apen-en- gangsterland als Libië, een zeker percentage op hun geheime bankrekeningen op de Kaaiman-eilanden of in Zwitserland zullen ontvangen…

   Ik weet ook zeker dat, als al deze escapades van de EU-Top eenmaal worden uitgespit, duidelijk zal worden dat er voor HONDERDEN MILLIARDEN werd gefraudeerd gedurende het bestaan van de EU.

   Laten we hopen dat wij dan nog een groot gedeelte van dat geld zullen kunnen bevriezen en terugvorderen…

   Geliked door 2 people

 3. Off topic

  Amerikaanse interventie in Rusland

  De Amerikaanse interventie in Rusland was een landing van Amerikaanse troepen in Rusland in 1918, waarbij geallieerde (waaronder veel Amerikaanse) troepen onder andere Moermansk en Vladivostok bezetten.

  Ondanks de dreiging van de Koude Oorlog bleef directe oorlog tussen de twee grootmachten (USSR / VS) altijd uit. Slechts eenmaal hebben Amerikaanse militairen delen van de Sovjet-Unie bezet, een gebeurtenis die in de vergetelheid is geraakt. In 1959 was Sovjetleider Chroesjtsjov op bezoek in de Verenigde Staten. In een toespraak in Los Angeles vertelde hij zijn verbaasde toehoorders dat Russische soldaten nooit op Amerikaanse bodem waren geweest, maar omgekeerd wel. Slechts weinigen in het publiek zullen hebben doorgehad dat de Sovjetleider sprak over het jaar 1918.

  De American Expeditionary Force (AEF) bestond ongeveer uit 8.000 man. De troepen waren in 1918 naar Siberië gestuurd. De Amerikaanse troepen waren in 1918 niet de enige vreemde mogendheid op Russische bodem. Engelsen, Japanners, Tsjechen en Engelsen vochten met de ‘Witte’ legers tegen het Rode Leger van Lenin en Trotski. Het was een onoverzichtelijke chaos in het land. De situatie was verre van eenvoudig. Rusland had vanaf 1914 in de Eerste Wereldoorlog mee gevochten met de geallieerden tegen Duitsland en Oostenrijk-Hongarije. In 1917 namen de bolsjewieken de macht over in Rusland. Ze besloten niet meer met de geallieerden mee te vechten en sloten vrede met de Duitsers. Ten slotte verloren de Duitsers de Eerste Wereldoorlog in november 1918. Daarna ontstond een burgeroorlog tussen het communistische Rode Leger en allerlei Witte Legers, die zeer verschillende motieven hadden om de communisten de bestrijden: van anticommunisme tot het streven naar onafhankelijkheid. Ze kregen hulp van buitenlandse mogendheden, die weinig zagen in een Sovjetstaat op Russisch grondgebied.

  Uiteindelijk wonnen de communistische legers de Russische Burgeroorlog. De buitenlandse mogendheden trokken zich terug, de Amerikanen in april 1920. Zij verloren ongeveer 200 man. >>> https://nl.wikipedia.org/wiki/Amerikaanse_interventie_in_Rusland

  Like

 4. Pietersen zegt:

  Er is al eerder geld aan Libie gegeven en er zijn afspraken gemaakt. Dat is in een reportage op tv geweest.
  Blijkbaar is het nooit genoeg. We laten ons liever chanteren dan de grenzen te sluiten.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Integendeel! Het IS niet meer te stoppen. De primitieve gelukzoekers hebben hun (EU)GOUDMIJN ontdekt!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Water naar de zee dragen is dit !
  Iedere euro die daar heen gaat, laat
  Europa beetje voor beetje afsterven !

  Like

 7. Kom niet naar Nederland!

  Like

 8. Edjan zegt:

  De bedoeling van deze “deal” is niets anders dan de aanstaande verkiezingen in Frankrijk, Duitsland en Nederland te beïnvloeden.

  Jaarlijks stromen er honderdduizenden mohammedanen ongecontroleerd de EU binnen (2015: 1,2 miljoen, 2016: 900.000). Dat vindt het links-liberale-confessionele establishment prima, daar geven ze elkaar medailles voor, daar krijgen ze geld en mooie baantje voor, dus dat is het probleem niet. Wat is het probleem dan wel?

  Het probleem is, dat steeds meer “ultra populistische” mensen, volgens de elite misleid door fake news van de alternatieve kanalen, boos worden en op populistische partijen gaan stemmen. Wilders, Le Pen en AfD. Kijk, en daar wringt hem de schoen. Deze partijen zijn al zo rond de 20% en ze groeien nog steeds. Vooral als de ongebreidelde import door blijft gaan. Hoe meer import, hoe groter Wilders. En de propaganda tegen die Ultra populistische leiders helpt niet voldoende.

  En dus is de oplossing om net te doen alsof je de import wilt tegengaan. Dus worden er berichten verspreid dat men een hek gaat bouwen om Libië of er een deal mee gaat sluiten. Misschien gaan ze inderdaad wel een paar dobbernegers oppakken en dat op het journaal laten zien (en ze buiten beeld als vanouds naar Italië brengen).

  Er zullen toch nog steeds een heel stel mensen zijn die dit geloven en die gaan dan in maart op een van de oude partijen stemmen. Rutte III of Peshthol I of Klavertje I. Wie weet?

  Maar zo gauw de verkiezingen voorbij zijn, gaan ze gewoon verder met de import. Er zal zelfs schande gesproken worden over de onmenselijke toestanden waaronder al die arme mensen in kampen moesten wachten tijdens die paar maanden dat de EU net deed alsof, en er zullen stemmen opgaan om ze met vliegtuigen op te halen. Klavertje zal zich door zalen vol hysterische studentenjuffers laten toejuichen. Binnen twee maanden zijn onze “tekorten” aan mohammedaanse immigranten weer aangevuld.

  Wees wijs, stem goed.

  Like

 9. Witte raaf zegt:

  Ik denk dat ze het zelf daar in Brussel ook allemaal niet meer weten en maar wat aan het klooien zijn!!
  Allemaal proefballonnetjes oplaten die stuk voor stuk weer naar beneden donderen!!

  Like

 10. Zulke berichten als dat van “we gaan de instroom drastisch beperken” zijn allemaal zoethoudertjes!!! De instroom van moslims gaat gewoon door. Gaat al 55 jaar zo.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Een eenvoudige en goedkope oplossing zou kunnen zijn om bij de bekende oversteekplaatsen een barrière te plaatsen. Ruim 5 mijl uit de kust laat men bonken lood aan een touw zakken en daaraan bevestige men drijvers in de camouflagekleur muisgrijs, oftewel M1 zoals men dat bij de Zeemacht noemt. Je ziet ze dus niet. Tussen deze drijvers spant men natoprikkeldraad. Daar kunnen rubberboten niet tegen. Succes verzekerd.

  Geliked door 2 people

 12. leefbarbaar zegt:

  Geef de immigrant werk.
  Dat is de enige manier om de invasie te stoppen.
  En natuurlijk……….. geen werk? Goede reis.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Wat ze beter kunnen doen is het bericht de social media insturen dat, als ze hier komen, ze per persoon worden beoordeeld, ze meteen naar een heropvoedingskamp worden gebracht om daar acht jaar lang, zonder uitkering of toelage, de Nederlandse zuinigheid, gebruiken, het Christelijke geloof, de normen en waarden, het hard werken (acht jaar voor niets), met strenge straffen als men zich niet gedraagt, géén nakomen van familie, te leren. Als men ná die tijd, nog niet weet waar Nederland voor staat, dan wordt men linea recta terug naar hun land verscheept, zonder enige vorm van financiële hulp of steun.

  Nederlandse zuinigheid voorop!

  Like

 14. kruisridder zegt:

  Het is veel beter de Russische aanpak te hanteren. Die hebben al bij herhaling vluchtelingenboten met man en muis aan flarden geschoten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s