Zwitserland baalt van duizenden vakantievierende migranten

screenshot_54

(Door: Emile Kossen)

Zwitserland kampt met duizenden Eritrese asielzoekers die op vakantie gaan in het land dat ze zijn ontvlucht. De autoriteiten zien de problemen, maar hebben moeite om de migranten op heterdaad te betrappen.

Zo’n 20.000 mensen uit Eritrea wonen in Zwitserland, waarmee het de grootste Eritrese gemeenschap in Europa is. Bovendien: door de inperking van de mensenrechten nam het aantal Eritrese migranten dat naar Zwitserland kwam, de afgelopen jaren weer sterk toe.

Uit onderzoek van de Zwitserse krant Basler Zeitung blijkt dat veel van hen tussen 2010 en 2014 op vakantie zijn gegaan. Asielzoekers in Zwitserland moeten daarvoor een vergunning krijgen van de overheid, wat in vier jaar tijd ongeveer 15.000 keer gebeurde.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zwitserland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zwitserland baalt van duizenden vakantievierende migranten

 1. Mirjam zegt:

  Ze staan erbij, kijken ernaar, maar doen niets… De gelegenheid maakt de dieven. De regeringen zijn het zelf schuld.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  laat ze maar in rook opgaan, zoals de rook van de waterpijp, op vakantie gaan, dit is langer bekend, in Europa je laten onderhouden en gezellig even op familie bezoek, als dat zo veilig is kunnen ze een enkel thuisland kopen en weg wezen

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Hoe men dit nog asielzoekers durft te noemen.
  Allemaal (lachende) jonge kerels.
  Aso-zoekers is betere benaming.
  Eén reden temeer om op de Heer Wilders te stemmen………

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Zwitserland verlaten hoeft geen enkel probleem te zijn als men Persona non Grata for Europa in hun pas stempelt. Dus nooit meer Europa in.

  Like

 5. Mary zegt:

  En dat doen ze allemaal van uw geld natuurlijk DE UITVRETERS. Straks Wilders kunnen ze allemaal een levenslange vakantie genieten in hun thuisland alleen niet meer van uw geld.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Dat is toch al jaren zo… en niet alleen Eritreeërs, Somaliërs precies hetzelfde en er zullen ongetwijfeld nog wel een fiks aantal nationaliteiten aan toegevoegd kunnen worden.

  Tijd om wakker te worden! Niet langer uitgaan van het goede van de mens, maar alleen het slechte. Het is echt niet anders en het moet nu tot hier en niet verder zijn, anders acht ik de boel niet te redden!

  Like

 7. Pietersen zegt:

  We worden weer zoet gehouden mensen. “Het is moeilijk ze te betrappen”, er wordt een “bureautje opgericht in Khartoem” en meer van dat soort dwaasheden.
  Waar komen al die verhalen dan toch vandaan dat zij bijv. met hun originele ID-papieren het land weer inreizen, of zouden het allemaal kabouter-verhaaltjes zijn.

  Ik weet zeker : Dit is een gigantische beerput en niet alleen in Zwitserland, al tientallen jaren (vanaf de Ethiopiers jaren ’80 meurt het verschrikkelijk, maar de politiek wil er niet naar kijken omdat zij zichzelf dan ontiegelijk voor gek zet.

  Like

 8. Er zijn mensen die nooit op vakantie kunnen wegens geld gebrek. En dat schorem gaat lekker op vakantie van het geld van de belastingbetaler.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Een Idee voor ouderen te entsorgen, linkse ratten ?

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Het Zwitserleven-gevoel zal wel uit de mode geraken, zo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s