AZC Schalkhaar luidt de noodklok: ernstige delicten asielzoekers in doofpot gestopt

screenshot_71

(Door: Alina Sedee)

Het AZC Schalkhaar (foto) luidt de noodklok over incidenten met asielzoekers die de spuigaten uitlopen. De politie houdt ernstige delicten stil. Het AZC zegt dat alles in de doofpot wordt gestopt. De politie beweert van niet, maar heeft de schijn tegen.

De inwoners van Schalkhaar zijn de overlast van asielzoekers al lange tijd zat. Steekpartijen, brandstichting, aanrandingen en verkrachtingen van AZC-bewoners, het houdt maar niet op. Het Ministerie van Justitie die meldingen bij AZC’s inventariseert, becijferde dat in Schalkhaar in 2015 de meeste incidenten plaatsvonden. Ook zedendelicten. De politie moest dat jaar 197 keer te hulp schieten. Hoe het vorig jaar ging, is nog niet bekend.

Maar deze cijfers liggen in werkelijkheid hoger omdat lang niet altijd aangifte wordt gedaan. Het COA zelf kwam uit op een veel hoger aantal: volgens de medewerkers zelf vonden dat jaar maar liefst 8000 incidenten plaats.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op AZC Schalkhaar luidt de noodklok: ernstige delicten asielzoekers in doofpot gestopt

 1. Ooit in de jaren negentig werd deze Westenbergkazerne omgebouwd tot AZC ( vluchtende uit het voormalige Joegoslavie ) en ze werden begroet door de bewoners van Schalkhaar.Al gauw kregen ze er spijt van………. ze waren er net een dag of tien of het eerste jatten en roven begon al . de plaatselijke supermarkt was het slachtoffer (C1000) en moest op het buro komen en het gajes ging gewoon terug naar het AZC.Opeens kwamen er andere “rassen” bij, Iraniërs, Russen, Chinezen, Roemenen en vooral donkere mensen met een hele andere mentaliteit als de onze. Maar die waren ook niks gewend in de zandbakken waar ze vandaan kwamen.Vanuit mijn toenmalige werk kwam ik wel regelmatig op dat AZC om iemand te ” helpen “die zijn bek dichtgenaaid had en met een spuitje water proberen te geven, was een Iranier, die in hongerstaking was gegaan…………ik werd wel begeleid door een medewerker van dat AZC, want ja,,,,een vrouw .dus dat er nu opeens gewag van gemaakt is, klopt dus niet, is al jaren aan de gang…………….ook dat werd dus VERZWEGEN!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  [quote] Steekpartijen, brandstichting, aanrandingen en verkrachtingen van AZC-bewoners, het houdt maar niet op. [/quote]

  Tja, zo is dat volk nu eenmaal; daarom hoort het in een beschaafd land niet thuis.

  Ongedierte in het algemeen moet je bestrijden, NIET vertroetelen en ermee gaan kweken.
  Het grote gevaar daarvan is, dat je NOOIT meer van het ongedierte afkomt.

  Like

 3. Klinkt misschien vreemd dat een vrouw dit zegt; als ik veel jonger was dan wat ik nu ben zonder reumatische arthrose. Had ik wel een knokploeg georganiseerd. In mijn tijd was dat makkelijk. Een keer eens goed laten zien wie hier de baas is en waar wij het mee eens zijn en oneens. Een keer er eens flink er op los. Dit gevoel heb ik nog steeds. maar helaas kan ik er niets meer mee..Maar toch al zou dit maar eens een keer mogen gebeuren. Een keer mogen laten zien HIER ZIJN WIJ HET NIET MEE EENS.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Vreemd, dat een vrouw dit zegt? Och nee, hoor, helemaal niet.
   Dat er bepaalde figuren – met name mánnen- rondlopen, die eigenlijk zouden wíllen, dat dit vreemd gevonden wórdt, is een tweede.

   Like

   • BertG. zegt:

    Niks vreemd aan, klopt.
    Maar nou moet je toch wel ophouden met het idee dat ze jou (vrouwen) in een hokje willen plaatsen die nooit tot zo iets zouden oproepen of bedenken.
    Nog even ………………..En ik ga ze nog gelijk geven ook.
    Blijkbaar kunnen ze er dan niet mee omgaan, en blijven om enige erkenning zeuren.
    Gewoon niet meer doen.

    Like

   • Theresa, wat ik hiermee bedoel te zeggen dat ik het nooit eens een man hoor opperen. Zoals in Groningen en Weert berovingen en handtastelijkheden plaatsvinden en er niets aangedaan wordt. Onder de pet geschoven, daar krijg ik wel een kriebelig gevoel van.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 18.50u: Sommigen – niet allemaal, dat zeg ik ook niet- willen dat wèl en dan heb ik het nog niet eens over mezelf, maar over “de vrouw in het algemeen.”
    Jij hoeft je, wat dat betreft niet aangesproken te voelen, maar begin dan ook niet van: “Gewoon niet meer doen.” Zeker niet publiekelijk.
    Ik dacht, dat je nu toch wel genoeg van me begrepen had om te beseffen, dat dat bij mij precíes averechts werkt.
    Heb ik waarschijnlijk van mijn Tante Cis zaliger (zie de familiekroniek “Het rijke Roomse leven….enz.”): Als haar man Wence – goedmoedig, want tegen haar kon hij niet op – in gezelschap iets probeerde van: “Cis, Cis, Cis, dat verhaal hebben we nou al honderd keer gehoord” ging ze juist des te onverdrotener dóór: De mond snoeren liet ze zich níet.
    Prachtvrouw! Heb ik het altijd goed mee kunnen vinden!

    Like

   • BertG. zegt:

    Daarom zal ze ook Cis (C#) genoemd zijn, net die halve toon hoger dan een simpel Ctje.

    Like

 4. Drs.P. zegt:

  Alle opdrachten naar de politie komen van hogerhand en daar zitten dus de schuldigen aan deze ellende, te beginnen met de boergemeister van Deventer, dan de 150-PVV smerige slaapkamerratten in den Haag en ene debiel lachende eigenvolk verneukende MP.

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  8000 incidenten in 1 jaar, zijn zo’n 22 incidenten per dag.
  Dus de ellende gaat daar dus de hele dag door 24/7.
  Dat noem ik geen incidenten meer dan.

  Like

  • elisah zegt:

   Inderdaad, 21.9, ik had het ook even uitgerekend. Dit is toch echt te bizar voor woorden.
   Misschien moet men bij elk azc een politiebureau neerzetten met volle bezetting en bewapening?

   Like

 6. Mary zegt:

  Dat alles, opgedragen door de regering van Rutte en Co, de doofpot in moet is iedereen al lang duidelijk en natuurlijk werkt iedereen daar aan mee want er moeten er nog veel meer van dit soort/ (ras?) aan agressievelingen bij komen en als we alle shit die het veroorzaakt nu maar in de doofpot stoppen kunnen we rijkelijk lang doorgaan met de import voordat “het volk” gaat ageren en ons afzet. De VN had al reeds besloten dat er flinke vaart gezet moest worden en dat ze anders maar gehaald moesten worden, tijdens het laatste onderonsje in Zwitserland van die VN waar ook Rutte en Maxima bij aanwezig waren en Nederland moest maar een manier vinden om de uitvreters te legaliseren, zo dus en straks heeft iedere plaats zo’n fijn agressie punt, d.w.z. als U weer kiest voor een Rutte en Co.

  Like

 7. allemaal toegelaten op uitnodiging van A. Merkel; kosten en risicos zijn voor de burgers

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Misschien moeten de bewoners met fakkels en hooivorken naar die kazerne om hun rechten te halen.

  Dit gaat pas stoppen als de islam uit Europa gegooid wordt.

  Een land kan alle vluchtelingen van de wereld opvangen maar islamitische vluchtelingen zijn wereldwijd een pain in the ass.
  Ze zullen nooit integreren.

  We moeten er vanaf.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De lagere “overheid” staat in dienst van de hogere overheid en moet de opdrachten uitvoeren die ze van hogerhand krijgen… Zonder rekening te houden met de directe gevolgen voor het eenvoudige volk.
   Want dat volk is HELEMAAL niet belangrijk!
   Alléén de bazen zijn belangrijk…!
   En zo gaat de piramide door tot aan de top.
   Makkelijk zat.

   Als je dus zo naïef bent te veronderstellen dat de Politie nog steeds jouw “beste kameraad” is… Tsja, dan ben je helemaal het padje kwijt…

   Geliked door 1 persoon

 9. Onschuldige Bijstander zegt:

  Hoog tijd voor burgerpatrouilles/Vigilantes zoals in Duitsland, Frankrijk en UK

  Like

 10. Vrijheidstrijder zegt:

  Mohammedanen zijn geen mensen, geen volk, geen ras. Mohammedanen zijn PRIMATEN

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Waarom wordt er nooit eens een debat gevoerd over het hoe en waarom in AZC’s?
  Als het toch meer dan overduidelijk is, door bewijzen en getuigenissen, dat die dingen daar gebeuren. Waarom gaan ze niet eens undercover, samen met tolken en maken er filmrapportages van, zodat de buitenwereld, of het linkse la-la-land in de regering, deze werkelijkheden eens openlijk kunnen zien? Ze hebben dat gedaan in moskeeën, waarom dan niet in AZC’s?

  En ook bij gemeentes, als asielzoekers zich melden, hoe het daaraan toegaat? Of er werkelijk goed beleid gevoerd wordt en de procedures goed inzetten, om mensen ook te kunnen weren die hier absoluut niet horen? Ik heb dat nog nooit op de televisie gezien en het wordt eens tijd.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Het enige wat Nederland hoeft te doen, en daar blijf ik bij, om van deze ellende af te komen, is het zooitje eruitzetten. Terug naar hun landen. Grenzen sluiten en vooral niemand meer erin. Nooit meer. Geen migranten/moslims/Afrikanen/gelukzoekers/vluchtelingen, niemand, niks, nada, nothing. Een totale opnamestop voor alles wat niet Nederlands en/of hier geboren is. En daar bedoel ik ook dubbele paspoorthouders mee, want als je een echte Nederlander bent, heb je geen ander paspoort nodig.

  Like

 13. edwin vissers zegt:

  heel Deventer zit vol met marxisten ,ik kijk met genot naar hun toekomstige ondergang ,leve Christus koning .

  Like

 14. edwin vissers zegt:

  aan mij komt de wraak toe ,soms jammer dat ik het niet zelf mag doen .

  Like

 15. tja, het gaat van AZC naar vrouwen ? Ja, ik was/ben nog steeds een vrouw, maar ik moest wel, want wij hadden het AZC in Schalkhaar in onze praktijk . En ja, ze kwamen OOK in de praktijk……..soms moest de arts het met een tolk doen, maar dat volk had geen benul van tijd, dus ze kwamen maar wanneer het HUN uitkwam……….zo zal het in veel huisartsenpraktijken gaan denk ik. Er was een arts in Deventer die had alleen maar BUITENLANDERS in de praktijk………….turken en alle anderen. Was op de Rivierenwijk, nou dan weet je het wel……….

  Like

 16. Onno zegt:

  Geweld is een overheidsmonopolie, tenminste, dat hebben psychopathische gruwels ooit verzonnen toen ze de echte overheid in de rug hadden gestoken en uiteraard niet gingen dienen maar heersen. Toen konden vrije burgers meteen hun wapens inleveren, natuurlijk om ernstige verwondingen te voorkomen bij de geliefde onderdaan.
  In een (geniepig onder “vrije” verkiezingen verholen) SS dictatuur zoals USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV, draait het hoofdzakelijk om de (zich drie slagen in de rondte werkende, met zijn vrouw erbij tegen hetzelfde inkomen dat hij eerst alléén verdiende) gewone huisvader dodelijk bedreigen, uitpersen en terroriseren.
  Een tsunami van muzelmannen binnensluizen en hun misdaden verzwijgen/onder de pet houden (die ons zogenaamd allemaal zou moeten passen en zoals de MSM alles verzwijgen en/of verdraaien dat de status-quo “onhandig uitkomt”) lijkt me duivelse terreur.

  Like

 17. enne……..bedankt lamlul ..was bedoeld voor edwin vissers

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s