De klimaatpolitiek van Obama en Trump

screenshot_70

(Door: Jan Jacobs)

 Wat zal er allemaal veranderen?

Het is zover. De ergste nachtmerrie van elke klimaat-doemdenker wordt werkelijkheid. Donald J. Trump zal de klimaatpolitiek van Obama onmiddellijk stopzetten. Het was de ultieme poging van Obama om via het opleggen van een totalitaire politiek de menselijke welvaart en industriële vooruitgang te stoppen, alsook wetenschappelijke vrijheid te onderdrukken.

Met het verdwijnen van de narcistische nobody-in-chief Obama. De man die in zijn ultieme zelfbevredigende afscheid Bergrede zichzelf maar liefst 86 maal bewierookte, zal ook zijn klimaatpolitiek ten grave worden gedragen. Amper 1 uur nadat Trump de macht  had overgenomen, was de Witte Huis-webpagina met klimaatpropaganda al verwijderd. Onder het Obama bewind kunnen we gerust spreken van een echte heksenjacht op wetenschappers. Wie niet in zijn klimaat-alarmistische gareel wilde lopen, werd opgejaagd. Zo wilde de Democratische senator Sheldon Whitehouse elke wetenschapper die kritiek had en/of twijfelde aan de gevaarlijke opwarmingsthese gerechtelijk vervolgen onder de speciale maffia/RICO wetgeving. Hij wilde dus het uiten van ongewenste gedachten, wetenschappelijk onderzoek en opinie over het klimaat gerechtelijk vervolgen en laten veroordelen. Tekstboek fascisme dus.

Lees verder>>>
(h/t “Ludovicus”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Groenen, klimaat, Links fascisme, meningsdictatuur, Obama, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op De klimaatpolitiek van Obama en Trump

 1. Flo zegt:

  Zo,dat werd tijd dat ze stoppen met die onzin .

  Like

 2. Thom zegt:

  Er wordt aan beide kanten gelogen. Ik bedoel door zowel de voorstanders als de tegenstanders van de opwarming door CO2 van de aarde.
  Het uitstoten van de rotzooi en fijnstof is gewoonweg niet gezond. Plastic in de zee wat daar jaren later vergaat en dan in de plankton terecht war de vissen eten en wat wij uiteindelijk binnenkrijgen. Landbouwgif waardoor roofvogels prooien eten die veel gif hebben opgenomen. Bijensterfte door spuiten met middelen voor gewasbescherming. Builverbranding waardoor de rotzooi neerslaat en de koeien vervuild gras eten.
  Het uitstoten van de troep door auto’s in steden veroorzaakt smog en ziekten.
  Je kunt je inderdaad afvragen of de klimaatwetenschappers niet overdrijven., maar oppassen is toch zeker. Alles wat ze zeggen is niet gelogen, anders ga je maar eens in een miljoenenstad rondlopen als het druk is en windstil. Dan hoest je je wel de kleren.
  Ik ga in veel dingen mee met Trump maar zomaar negeren dat klimaatopwarming door CO2 uitstoot onzin is, daar denk ik anders over.
  Trump wil onafhankelijk worden van de Arabische olie en of hij die vervuiling nou zelf veroorzaakt of de Arabieren doen het maakt op het totaalplaatje niet uit, maar CO2 uitstoot en opwarming zullen wel degelijk verband houden met elkaar.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Obama was een rasechte moslim.
   Je weet toch dat moslims wetenschappers als het grootste kwaad tegen de islam zien, direct na de ongelovigen.
   Kijk naar de doorsnee-Arabische-zandhoop-landen.
   Nergens ’n wetenschapper te bekennen.
   ’n Uitzondering vormt Iran.
   De Perzen hebben het om de een of andere reden wèl in hun genen, en hadden héél vroeger zelfs ’n geheel eigen cultuur.
   Ze staan zelfs als volk bekend om hun abnormaal hoog intelligentiepeil tussen al die andere indianen.
   Iran is dus de gebruikelijke uitzondering, die het ongelofelijk lage hersenpeil van die andere landen bewijst

   Like

  • Onschuldige Bijstander zegt:

   Klopt allemaal wat je zegt en ik wil nog een stap verder gaan, stop chemtrails en alle andere (on) zichtbare genocide op de mensheid maar vrees dat zelfs The Donald daar weinig aan kan veranderen maar wie weet mag het zeggen (en nee de tijd om keiharde feiten te ridiculiseren en in een soort onbegrijpelijke reflex “aluhoedje” te roepen is wel voorbij) Als je echt klaarwakker bent is ontkennen gewoon zelfbedrog.

   Like

 3. Ivan Chapka zegt:

  M.i. is die hele klimaathype ontstaan in de vijftiger jaren in Rome.
  Zure regen zou ons teisteren, wij werden vergast op foto’s van dooie bomen etc. Daarna kwam de vervuilingshype en toen de opwarmingshype.
  Iedere keer als die hype achterhaald wordt , verzinnen ze iets nieuws. Moeten ze wel, want anders stoppen de subsidiestromen.
  Iedere keer als er een aardbeving , overstroming, tsunami etc. is komt dit door de opwarming. Zelfs vulkaanuitbarstingen zijn het gevolg hiervan, zegt vooral het subsidie ontvangende gedeelte.
  Onze NL industrie is al bijna geheel verplaatst naar China en toch stijgen we ieder jaar weer op de CO2 ladder.
  Indien het komt door chemtrails, verbied het vliegen dan, maar wat zie je, je wordt doodgegooid met reisprogramma’s vooral gepresenteerd door ultra linkse gutmenschen en vliegen kost bijna niets meer.
  Ik bezie het vooral als een zeer extreme zakkenvullerij (AlGore + div.onheilsprofeten+NGO’s), die vooral veel geld naar links heeft laten rollen en dit blijft doorgaan.
  Ik weet 1 ding, die hele global warming is 1 grote linkse strontput, zeg maar een goud scheitende ezel(belastingbetaler). Hoe zouden ze anders hun Antifa troepen moeten betalen

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Klimaatveranderingen (opwarming) zijn er altijd al geweest en komt niet door industrialisatie of de mens. Vergeet de ijstijd in Nederland niet.
  Milieu verontreiniging komt wel door de mens en daar moet wat tegen gedaan worden. De plastic soep in de oceanen is zeer zorgelijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. jroam zegt:

  Ontkennen dat mensen het milieu verzieken is, solliciteren bij leiperikken als DENK en S.S.
  Tegen de bezetting van Europa maar ook voorstander van andere schonere energie.
  Onafhankelijke van Saoedi Arabië en consorten!
  Milieu problemen ontkennen staat gelijk aan het idee dan het na leven op aarde alles goed komt. Waarom dan niet meteen er een eind aan maken?

  Like

 6. Fred zegt:

  Zelfde film als van Realpredictor met Nederlandse ondertiteling ; https://www.youtube.com/watch?v=dA0f1h9F-I8

  Like

 7. Mary zegt:

  Haha de aarde heeft zovele klimaatsveranderingen meegemaakt in miljoenen en miljoenen jaren, en dat zal blijven plaatsvinden of er nu mensen zijn of niet, het is in de aardlagen terug te vinden en toen waren er geen dit, dat, zus en zo die dat konden beïnvloeden net zo min als de zogenaamde gaten in de ozonlaag, fijne melkkoe dus.

  Like

 8. FerdinandK zegt:

  Global warming, Climategate change, de grootste zwendel aller tijden.
  Follow the money, en gruw.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Opwarming of gewoon normale temperatuurwijzigingen (ups en downs) zijn er al miljoenen jaren. Lees de 1e twintig bladzijden en landkaarten eens van je (BOS)atlas die je vroeger op school kreeg voor de aardrijkskunde lessen eens. Of breng eens een bezoek aan het NatuurHistorisch Museum van Maastricht en zie hoe de Zuid-Limburgse heuvels, de Ardennen en de Alpen zijn ontstaan. Waar o.a. de mergel van is gemaakt en waar en wanneer toch die Dinosaurussen en Mosasaurussen hebben geleefd. Hoe en wanneer zijn die beesten toch zijn gestorven. Was het niet in een periode van TROPENtemperaturen in Noord-Europa en de daaropvolgende ijstijd??? En hoeveel mensen leefden er toen op de aarde, in Europa en hoeveel auto’s had men, hoeveel industrie was er en wat gebruikte men voor verwarming of afkoeling????? Ja tegen de milieuvervuiling zoals al dat plastic of kunststof wat wordt gedumpt, gif enz enz daar moet je wat aan doen maar de mens is NIET de veroorzaker van de zgn opwarming. Bovendien heeft de natuur(bomen, planten en gewassen EN mensen) gewoon CO2 nodig en heeft niets met opwarming der aarde te maken. Het is gewoon werkvoorziening en een grote geldklopperij. De belastingen konden niet worden verhoogd dus kwam er een alternatief o.a. dus de milieuheffing! Angst was en is nog steeds de basis net zoals bij die zure regen waar GreenPeace groot mee is geworden en al die andere milieuclubjes! En wat nu te denken van al die windmolenparken!!!!!

  Like

 10. Temperatuur verschuivingen zijn normaal. Vroeger was een gedeelte van Nederland een tropisch moeras. In Spaarndam aan het water heb ik nog stukken leisteen gevonden met afdrukken van tropische planten. Honderden jaren later was er een ijstijd hier. Ach, het gaat weer om geldverspilling, wat ze beter kunnen besteden aan milieu vervuiling.

  Like

 11. Jan zegt:

  Aktivisten tegen de Dakota Access Pipeline laten gigantische hoeveelheid giftig afval in milieu achter

  Waarmee is aangetoond dat socialisten het milieu alleen maar kunnen verpesten omdat zij geen geld hebben om het op te ruimen, te verwerken, want zijn zijn tegen geld verdienen, ook wel kapitalisme’ genoemd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s